FILIP MIA CONSULTING , AFGEKORT : FMC

Société en commandite simple


Dénomination : FILIP MIA CONSULTING , AFGEKORT : FMC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 890.166.327

Publication

14/08/2014
ÿþVoor-behoude[ aan hot Belgisch Staatsbla

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffid,van de akte

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

. L ~~º% i'~ 1; pJ ~

*14154880*

1111111

" nee elegdtontvangen op

0 5 AUG. 2014

ter griffie van d

rechtbank van krà 1ederlandstailge

phandei Rrussei

Ondernemingsnr : 0890.166.327

Benaming

(valuit) : FILIP MIA CONSULTING

(verkort) : FMC

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; 1840 Londerzeel - Herbodin 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire: vennootschap FMC, gehouden op 15 juli 2014 om 10 uur op de zetel van de vennootschap, blijkt dat de volgende beslissingen unaniem werden aangenomen:

De voorzitter constateert dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geen verantwoording moet worden gegeven van de bijeenroeping van de bijzondere algemene vergadering en dat deze vergadering rechtsgeldig kan beraadslagen over de onderwerpen die op de agenda werden geplaatst.

Eerste besluit

De vergadering aanhoort de zaakvoerders en hun verklaring dat de vennootschap al haar activiteiten heeft: stopgezet en dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en geen passiva heeft. Evenwel wordt verklaard dat de heer Filip Moeyersons en mevrouw Maria Van Gysel ten persoonlijke titel zullen instaan voor. het vereffenen van alle eventuele bestaande of toekomstige schulden, mocht dit naderhand nog blijken. De vergadering stemt unaniem in met de vaststelling en en beslist om dan ook geen vereffenaar aan te stellen.

Tweede beslissing

Na kennisname van het voorgaande besluit de vergadering unaniem om met ingang van heden de vennootschap te ontbinden en de vereffening onmiddellijk af te sluiten.

Derde beslissing

De vergadering ontheft met eenparigheid van stemmen, zonder enig voorbehoud noch beperking, de zaakvoerders, zijnde de heer Filip Moeyersons en mevrouw Maria Van Gysel, van hun functie en verlenen hen volledige decharge betreffende hun beheert

Vierde beslissing

De vergadering beslist om de vereffening van de vennootschap onmiddellijk af te sluiten en stelt vast dat de vennootschap heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen, dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van zeven jaar zullen worden neergelegd en bewaard ten huize van de' heer Filip Moeyersons wonende te 1840 Londerzeel, Herbodin 1.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist om volmacht te geven aan de Burg. BVBA "Alaska Gent" met zetel te 9000 Gent, Charles de Kerchovelaan 12, met ondernemingsnummer 0825.497.417, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om de nodige doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te doen en de publicatie in het Belgische Staatsblad te verzorgen.

De zaakvoerder

De heer Filip Moeyersons

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FILIP MIA CONSULTING , AFGEKORT : FMC

Adresse
HERBODIN 1 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande