FILYRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FILYRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.370.221

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 25.09.2014 14600-0597-014
10/12/2013
ÿþ ~~ 3 y f- 9 ~1111,A,e, Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2e NOV 2013

$RUSSSl.

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~ Ondernêmingsnr : ~ 0427.370.221

Benaming (voluit) : Eselbe

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Schapenweg 24 - 3090 Overijse

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging

Uit de notulen opgesteld door notaris Hélène Goret te Overijse op twintig november tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap `Eselbe' met zetel te 3090 Overijse, Schapenweg 24, volgende beslissingen heeft genomen;

1. Kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van NEGENHONDERD EENENNEGENTIGDUIZEND. VIJFHONDERD TWEEËNZEVENTIG euro (¬ 991 572,00) om het te brengen van tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247 893,52) naar EEN MILJOEN. TWEEHONDERD NEGENENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD VIJFENZESTIG EURO TWEEËNVIJFTIG CENT (¬ 1 239 465,52). De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en gaat gepaard met de: uitgifte van 40 000 kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de' bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze VEERTIGDUIZEND (40 000) nieuwe aandelen wordt in geld ingeschreven tegen de prijs van; ZESENTACHTIG EURO DERTIEN CENT (¬ 86,13) per aandeel, waarvan:

- NEGENHONDERD EENENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNZEVENTIG euro (¬ 991 572,00) wordt geboekt als kapitaal, "

- TWEE MILJOEN VIERHONDERD DRIEËNVIJFTIGDUIZEND ZESHONDER ACHTENTWINTIG euro (¬ 2' 453 628,00) als uitgiftepremie

2. Beslissing met betrekking tot het voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

3. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

4. Vaststelling dat de eerste kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

5. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

6. Tweede kapitaalverhoging ten belope van TWEE MILJOEN VIERHONDERD DRIEËNVIJFTIGDUIZEND1 ZESHONDERD ACHTENTWINTIG euro (¬ 2 453 628,00), om het kapitaal te brengen van EEN MILJOEN: TWEEHONDERD NEGENENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD VIJFENZESTIG EURO TWEEËNVIJFTIG; CENT (¬ 1 239 465,52)op DRIE MILJOEN ZESHONDERD DRIEËNEGENTIGDUIZEND DRIEËNNEGENTIG; EURO TWEEËNVIJFTIG CENT (¬ 3 693 093,52), door incorporatie bij het kapitaal van voormelde uitgiftepremie.

Deze kapitaalsverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen.

7, Vaststelling dat de tweede kapitaalsverhoging gerealiseerd is.

8. Wijziging van artikel 5 van de statuten als volgt:

'ARTIKEL 5: KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal werd vastgesteld op DRIE MILJOEN ZESHONDERD DRIEËNEGENTIGDUIZEND; DRIEËNNEGENTIG EURO TWEEËNVIJFTIG CENT (¬ 3 693 093,52) en verdeeld in vijftigduizend (50 000)) zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/vijftigduizendste van hef kapitaal; en dezelfde rechten en voordelen verlenend.'

9. Volmacht voor de coördinatie van de statuten

10. Machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

BESTEMD VOOR DE PUBLICATIE IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte, gecoördineerde tekst der statuten

Hélène Goret, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 30.09.2013 13608-0514-016
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.06.2012, NGL 23.10.2012 12614-0596-014
04/01/2012
ÿþ 'L r Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

I III

" 120025,"

J

Ondernemingsnr : 0427.370.221

Benaming

(voluit): Eselbe

Neergelegd ter griffie d

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de Griffik 2 DEC. 2011 DE GRIFFIER,

I I I

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hulststraat 133 - 3080 Tervuren

Voorwerp akte : Statutenwijziging

Uit de notulen opgesteld door notaris Maryelle Van den Moortel te Overijse op negentien december,

tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze:

vennootschap 'Eselbe', met zetel te 3080 Tervuren, Hulststraat 133, volgende beslissingen heeft genomen:

1. Zetelverplaatsing naar 3090 Overijse, Schapenweg 24.

2. Omzetten van het kapitaal in euro, afschaffing van de fractiewaarde van de aandelen; aanpassing van artikel: 5 in die zin.

3. Omzetten van de aandelen aan toonder in aandelen op naam;Aanpassing van artikel 9 in die zin

4. Aanpassing van de statuten aan de nieuwe vennootschapswetgeving waarvan het uittreksel luidt als volgt: ARTIKEL 1 : NAAM - VORM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt : "Eselbe"

Aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moeten de volgende gegevens bevatten : de naam van de vennootschap, de vermelding "naamloze vennootschap", of de afkorting "NV" leesbaar geschreven onmiddellijk voor of na de naam van de, vennootschap, de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het ondememingsnummer, het; woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de' rechtbank van het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij BTW-plichtigen moet het ondememingsnummer voorafgegaan worden door de vermelding BTW BE.

Deze verplichte vermeldingen dienen eveneens te worden opgenomen op de websites en alle stukken in elektronische voren.

ARTIKEL 2 : ZETEL.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3090 Overijse, Schapenweg 24.

Deze zetel kan zonder statutenwijziging naar iedere andere plaats in België in het Nederlandstalig Vlaams Gewest of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de- raad van bestuur, bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, zowel in België als in het buitenland) administratieve zetels en bedrijfszetels, alsmede kantoren en agentschappen vestigen.

ARTIKEL 3 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

De handel, de invoer, de uitvoer, de tussenhandel, de studie, het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de; commercialisatie en het onderhoud in versrand met weegapparaten en printers en verder elektrisch, pneumatisch, technisch, elektronisch en mechanische apparatuur en hun onderdelen, van; verpakkingsmateriaal, van produkten van de papier- en houtnijverheid, van de chemische- en metaalbijverheid) alsook van precisie- en meettoestellen.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende an onroerende verrichtingen uitvoeren,: die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen; zo kan zijn onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verfenden, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten versenen, hypothecaire of andere zekerheden£ verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4 : DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft. ARTIKEL 5: KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal werd vastgesteld op tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247 893,52) en verdeeld in tienduizend aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/tienduizendste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verten end.

ARTIKEL 12: BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens het wettelijk minimum vereiste aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaren door de algemene vergadering van aandeelhouders die te allen tijde door haar kunnen worden ontslagen. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

ARTIKEL 17: BEVOEGDHEID.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd ten aanzien van derden in rechte, zo eisende als verwerende, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent, door twee bestuurders die, in geen geval, het bewijs van een voorafgaande machtiging van de raad van bestuur moet voorleggen.

ARTIKEL 18 : DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van wat dat bestuur aangaat, aan één of meer bestuurders, directeurs en andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden, opdragen.

in geval van opdracht, bepaalt de raad van bestuur de machten en bezoldigingen verbonden aan de opgedragen functies.

ARTIKEL 22 : ALGEMENE VERGADERING.

leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand september om 19 uur. ARTIKEL 23BIS. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-; obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 25 : BOEKJAAR - JAARREKENING EN VERSLAG.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op éénen dertig maart.

ARTIKEL 28 - UITKERING

Jaarlijks wordt van de netto-winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming van de netto-winst.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervnin

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van hef opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd ; met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling, behoudens in uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

ARTIKEL 32.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door één of meerdere vereffenaars aan te duiden door de algemene vergadering die tevens hun bevoegdheden omlijnd en hun vergoeding bepaald.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, zal het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

' 5. Volmacht voor de coördinatie van de statuten

6. Machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte, geco5rdineerde tekst der statuten

Bestemd voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Maryelle Van den Maarte]

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

r#3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I HIl HII II I 111111 IIII I I 1II~ Neergelegd ter griffie déP

*11156658" Rechtbank van Koophanden

te Leuven, de Q 5 OKT. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie





Benaming : Eselbe

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hulststraat 133, 3080 Tervuren

Ondernemingsnr : 0427370221

Voorwerp akte : Ontslag - benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders dd 02/09/2011

"De Algemene Vergadering neemt kennis van het feit dat de NV Tillion-S.S.T. haar ontslag als bestuurder wenst te geven, en dit met onmiddellijke ingang. De Algemene Vergadering aanvaardt met unanimiteit dit ontslag. Er wordt aan de NV Tillion-S.S.T. décharge verleend voor de uitoefening van haar mandaat.

Met unanimiteit benoemt de Algemene Vergadering tot bestuurder de NV Tigli met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Schapenweg 24 (ondernemingsnummer 0834.985.304), met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Fluyt, Schapenweg 24, 3090 Overijse. Dit tevens met onmiddellijke ingang. Dit mandaat zal een einde nemen op de algemene vergadering van 2016."

Luc Fluyt, gedelgeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 10.10.2011 11576-0464-017
12/11/2010 : LE065595
12/10/2010 : LE065595
27/10/2009 : LE065595
07/11/2008 : LE065595
19/10/2007 : LE065595
04/10/2007 : LE065595
18/07/2007 : LE065595
13/10/2006 : LE065595
11/10/2006 : LE065595
17/06/2015
ÿþMoa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie Vare ~rykJegdfontvangen op

0 8 JUNI 2415

ter griffie van de Nederlandstalige

r :ethes-m efe-3-1 telt i rd j Brussel

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr

Benaming (voluit)

(verkort) :

0427.370.221 Eselbe

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Schapenweg 24 - 3090 Overijse

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Uit de notulen opgesteld door notaris Hélène Goret te Overijse op zevenentwintig mei tweeduizend vijftien, blijkt

dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Eselbe", met

zetel te 3090 Overijse, Schapenweg 24, volgende beslissingen heeft genomen:

1. Wijziging van de naam van de vennootschap in "EILYRA"; Aanpassing van artikel 1 der statuten als volgt: "ARTIKEL 1 : NAAM - VORM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt : "Filyra",

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moeten de volgende gegevens bevatten : de naam van de vennootschap, de vermelding "naamloze vennootschap", of de afkorting "NV", leesbaar geschreven onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap, de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij BTW-plichtigen moet het ondernemingsnummer voorafgegaan worden door de vermelding BTW BE.

Deze verplichte vermeldingen dienen eveneens te worden opgenomen op de websites en aile stukken in elektronische vorm,"

2. A) Bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur in toepassing van artikel 559 van het Wetboek van

vennootschappen, met in bijlage een boekhoudkundige staat die niet meer dan drie maanden oud is.

B) Voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel en bijgevolg wijziging van de tekst van artikel 3 van de

statuten als volgt:

'De vennootschap heeft als doe[, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen

genomen, op een of andere wijze verband houden met:

L ACTIVITEITEN MBT LOGISTIEK, MAGAZIJNBEHEER EN ONROERENDE GOEDEREN

1) het in magazijn nemen, de handling en het bewaren van alle soorten goederen voor rekening van derden,

" logistieke dienstverlening van de daarbijhorende activiteiten;

2) het verwerven en in huur nemen van onroerende goederen met het oog op de voorgenomen activiteit ' evenals om te verhuren;

3) het verpakken en conditioneren van de meest uitgebreide waaier van goederen allerhande;

4) het vervoer en bevrachting tussen de opslagplaatsen van deze goederen;

5) het verhuren en terbeschikkingstellen van magazijnen, opslagruimten, alle bedrijfsruimten, kantoorruimten;

6) bedrijven- en dienstencentrum;

7) het verhuren van KMO-units voor bedrijven;

8) het bouwen van onroerende goederen zoals onder meer woonhuizen, appartementen, alle wooneenheden in eigen beheer met het oog op het al dan niet doorverkopen of verhuren van de betreffende onroerende; goederen, projectonwikkeling van onroerende goederen in eigen beheer, grondverkavelingen, ruilverkavelingen;'

9) handel in en verhuur van onroerende goederen in eigen beheer;

10) het afsluiten van zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht, recht van opstal, enz. met het oog op het oprichten van gebouwen in eigen beheer en de verhuur of doorverkoop van betreffende gebouwen; handel, invoer, uitvoer, tussenhandel, studie, onderzoek, ontwikkeling, productie, commercialisatie en onderhoud van weegapparaten en printers, en verder elektrisch, pneumatisch, technisch, elektronisch en mechanische apparatuur en hun onderdelen, van verpakkingsmateriaal, van produkten van de papier- en houtnijverheid, van

" de chemische- en metaalnijverheid, alsook van precisie- en meettoestellen; De handel, de invoer, de uitvoer, de tussenhandel, de studie, het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de commercialisatie en het onderhoud in

" verband met weegapparaten en printers en verder elektrisch, pneumatisch, technisch, elektronisch en mechanische apparatuur en hun onderdelen, van verpakkingsmateriaal, van producten van de papier- en houtnijverheid, van de chemische- en metaalnijverheid, alsook van precisie- en meettoestellen.

Il. HOLDINGACTIVITEITEN

1) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versq_ : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - VArvoin

uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut, het nemen van participaties en het investeren in bedrijven in België en het buitenland;

2) het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3) het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

[!I. PATRIMONIUMBEHEER

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. IV, ADVIES EN CONSULTANCY-ACTIVITEITEN

1)Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven, instellingen en verenigingen i.v.m. public relations en communicatie, organisatie en bedrijfsprocessen;

2)Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht;

3)Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie enz,..;

4)Algemene auditacitiviteiten

5)1-let onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en bedkendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten; 6)De statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

7)Alle gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten;

S)Het geven van opleidingen en allerlei onderwijs; het organiseren van conferenties en trainingen (zowel op medisch vlak als op vlak van management);

9)Alle andere vormen van arbeidsbemiddeling en zakelijke dienstverlening,

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

3, Toevoeging van artikel 9bis der statuten.

4. Volmacht voor de coordinatie van de statuten

5. Machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte, gecoördineerde tekst der statuten, bijzonder verslag van het

bestuursorgaan

Bestemd voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad Hélène Goret, Notaris

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2005 : LE065595
01/09/2005 : LE065595
25/10/2004 : LE065595
08/10/2004 : LE065595
06/10/2003 : LE065595
17/01/2003 : LE065595
07/01/2003 : LE065595
17/10/2002 : LE065595
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 22.09.2015 15594-0320-017
03/10/2000 : LE065595
23/01/1993 : LE65595
01/01/1993 : LE65595
26/04/1988 : LE65595
01/01/1988 : LE65595
10/08/1985 : LE65595
25/07/1985 : LE65595
09/07/1985 : LE65595

Coordonnées
FILYRA

Adresse
SCHAPENWEG 24 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande