FINANCIAL ENGINEERING AND CONSULTING, AFGEKORT : FE & C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINANCIAL ENGINEERING AND CONSULTING, AFGEKORT : FE & C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 527.927.943

Publication

25/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302513*

Neergelegd

23-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0527927943

Benaming (voluit): FINANCIAL ENGINEERING AND CONSULTING

(verkort): FE & C

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Nieuwstraat 131

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de akte verleden voor notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op drieëntwintig april tweeduizend dertien (nog te registreren) houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN:

1) de heer DE SAEGER Johan, en zijn echtgenote

2) mevrouw PRYANYKOVA Iryna, samenwonende te 3140 Keerbergen, Nieuwstraat 131

2. NAAM-RECHTSVORM : FINANCIAL ENGINEERING AND CONSULTING afgekort FE & C besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3. ZETEL: 3140 Keerbergen Nieuwstraat 131

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, of door deelname van dezen:

A. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op operationeel, organisatorisch, technisch, commercieel, administratief en financieel vlak, in de meest ruime zin; het verlenen van bijstand en ondersteunende diensten, zonder enige beperking, aan personen, bedrijven en de overheid, rechtstreeks of onrechtstreeks, op vlak van administratie, informatica, verkoop, productie en algemeen bestuur in de ruimste zin; markt- en opinieonderzoeksbureau, marketingbureau, publiciteitsagentschap; adviesbureau bedrijfsvoering; rekruteringsbureau voor personeelsselectie en plaatsing; arbeidsbemiddeling, uitzendbureau; algemene audit-activiteiten en overige dienstverlenende activiteiten op vlak van informatie.

2. Het verlenen van assistentie op gebied van administratie, management, engineering en consulting in het algemeen; het begeleiden en adviseren inzake crisismanagement, verkoopspromotie, public relations en communicatie; het organiseren van alle verkoop- en prestatiebevorderende activiteiten; het ontwikkelen en participeren in nieuwe businessideeën en -concepten; reclamebureau, ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes, copywriting, ontwerpen van reclameborden, -banners en -panelen, lichtkranten en displays, publicitaire films en publireportages, inclusief de aan- en verkoop van alle benodigdheden en artikelen; het organiseren van direct marketing, direct mail, telemarketing en -verkoop; het ontwerpen van webportalen en websites, de bewerking van digitale gegevens en grafische activiteiten, inclusief de hiermee gepaard gaande informaticadiensten; overige zakelijke dienstverlening.

3. Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, interim- management, alsook het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in vennootschappen en andere rechtspersonen, inclusief de uitoefening van het mandaat van vereffenaar van andere vennootschappen.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen, ondernemingen of associaties; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6. Het promoten, inrichten, organiseren van events, congressen, huisconcerten, seminaries, tentoonstellingen, beurzen, manifestaties, trainingen, voordrachten, brainstorming- en networking sessies, dit alles in de meest ruime zin, alsmede de uitvoering van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden.

7. Het verlenen van alle diensten in verband met vertalingen en tussenkomsten als tolk en het uitbesteden ervan.

8. Het verstrekken van taalonderwijs in het kader van een opleiding en/of herscholing en van de daarmee samenhangende diensten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

9. Administratiekantoor, secretariaatswerkzaamheden, behandeling van post en alle activiteiten in verband met administratieve en zakelijke dienstverlening en bijstand aan derden.

10. Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, administratieve en sociale organisatie en taalgerelateerde dienstverlening.

11. Het verlenen van hulp en bijstand aan het begeleiden van personen en bedrijven in het kader van emigratie, immigratie en integratie.

12. Het organiseren van colloquia, seminaries, studiedagen en het uitgeven van studies, rapporten, cursussen en adviezen met betrekking tot voorgaande.

B. VOOR EIGEN REKENING

1. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen, dit als bijkomend doel.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan - en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, almede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

5. Het verwerven, het vervreemden, het ruilen, het voor eigen rekening laten bouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, het uitbaten en verhuren van alle gebouwde of onbebouwde eigendommen; het productief maken en verkavelen van alle daarbij horende volledige uitrusting; en in het algemeen alle onroerende verhandelingen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met deze;

C. BIJZONDERE BEPALINGEN

1. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

2. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende , roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

3. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

4. De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen, en in het algemeen alle handels -en financiële operaties verrichten, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

5. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

6. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

5. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte.

6. KAPITAAL  18.600 Euro verdeeld in 300 aandelen zonder nominale waarde, die elk één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van 6.200 EURO.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : door inbreng in speciën

8. BESTUUR en CONTROLE:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Luik B - Vervolg

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd: de heer DE SAEGER Johan Clementine Wilfried, voornoemd, die zijn opdracht aanvaard heeft. Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken en heeft de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen.

Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2014, met dien verstande dat de vennootschap alle door de vennoten namens deze vennootschap in oprichting gestelde handelingen en verrichtingen bekrachtigt en deze voor haar rekening neemt vanaf 1/4/2013. Deze overname zal evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum van de neerlegging van het voormeld uittreksel van de oprichtingsakte.

10. JAARVERGADERING  de zeventiende van de maand juni om twintig uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats. De eerste jaarvergadering vindt plaats in 2015.

11. RESERVE-AANLEG, WINST-EN VEREFFENINGSSALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. Er mag geen winst uitgekeerd worden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekeningen, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel

In bijlage : uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
FINANCIAL ENGINEERING AND CONSULTING, AFGEKO…

Adresse
NIEUWSTRAAT 131 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande