FINEAMUSED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINEAMUSED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.883.109

Publication

28/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte eergeie9d/on

wangen oj

t.

Voorbehoud, aan he Belgisc Staatsbl 11111111111.! jI11111111

Ondememingsnr :.559. 33 3. 409 Benaming

(voluit) : FINEAMUSED

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Geraardsbergsestraat 91 1703 Dilbeek-Schepdaal (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte van Parijs te Borgtoon, vervangend haar ambtgenoot, notaris Carine Walravens te Dilbeek-Schepdaal op 16 augustus 2014 hetgeen volgt:

!. oprichter

De Heer THIENPONT Bernard Maurice René Léon, geboren te Etterbeek op elf oktober negentienhonderdvijfenzestig, wonende te Dilbeek-Schepdaal, Geraardsbergsestraat 91, echtgenoot van Mevrouw Walravens Carine Germaine Hubertine Marie, geboren te Anderlecht op éénentwintig april tweeduizendveertien, reet dewelke hij gehuwd is onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Jean De Schepper, te Roosdaal op vierentwintig augustus, negentienhonderdtweeënnegentlg, stelsel ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

Nationaal nummer: 651011 089 46

INSCHRIJVING DOOR INBRENG lN GELD,

De oprichter verklaart dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld wordt ingeschreven aan de prijs van honderd achtenzestig Euro (186 EUR) per aandeel door de Heer Bernard THIENPONT, voornoemd, welke inschrijft op de totaliteit van de honderd (100) aandelen en welke hiertoe een storting verricht van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

De oprichter verklaart en erkent dat het kapitaal volledig is geplaatst en dat het kapitaal volstort is voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) zodat aan de wettelijke vereisten inzake volstorting werd voldaan.

De som van achttienduizend zeshonderd euro (18,600 EUR) staat ter beschikking van de vennootschap door storting van voornoemd bedrag op een bijzondere rekening bij de KBC bank nummer, RE91.7360.0891.5576 volgens het attest van twaalf augustus tweeduizendveertien,

Il. STATUTEN.

1. NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. NAAM - RECHTSVORM

De vennootschap is een Besloten Vennootschap reet Be-perkte Aansprakelijkheid en draagt de naam "FINEAMUSED".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

De vennootschap kan haar activiteiten voeren onder de volgende handelsbenamingen ; "THIENPONT FINE ANTIQUES" of "THIENPONT MUSIC EDITIONS",

Artikel 2. ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Dilbeek-Schepdaal, Geraardsbergsestraat 91.

De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaams of Brussels Gewest bij eenvoudige beslis-sing van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bidagen tot het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschap-pen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3, DOEL.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en in eigen, naam of voor rekening van derden

1)De expertise in, het schatten van en de groot - en kleinhandel in allerlei antiek en brocante, kunst - en/of Siervoorwerpen, zoals onder meer goudsmeedwerk, juwelen, meubelen, tapijten, zilverwerk, schilderijen, grafische werken, glas en kristal, bronzen, marmeren, houten en ivoren sculpturen, tuinmeubelen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tergrr~e 19 A1I~ 2014 reçhtbenk ~an cie

8Pitik peaerlenast

ha,, r ~S~

tisSe/

x Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge tuindecoratie, porselein en aardewerk, munten en medailles, postzegels, allerhande verzamelobjecten, uurwerken, nieuwe en tweedehands luxe  goederen, kunst- en decoratievoorwerpen in het algemeen en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt en dit zowel uit de hand, per openbaar opbod, verkoop op afstand, via internet of ambulant of onder welke vorm ook, alsook elke vorm van bemiddeling bij verkoop tussen verkopers en kopers of bij schadegevallen en/of restauratie van dergelijke goederen.

Roepzaal voor het houden van openbare verkopingen en onderneming voor het organiseren van tentoonstellingen, beurzen, rommelmarkten of aanverwante, al dan niet ambulant.

2)De productie, commercialisatie en oompositie van muziek. De opname, uitgave en promotie van muziek. Het beheer, de bescherming en exploitatie van auteursrechten.

3)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan - en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur - en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

4)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan - en verkoop, de huur - en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen,

5)Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, afgeleide financiële producten, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische en buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet van (semi)  publiekrechterlijk statuut.

6)Het beheren van beleggingen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

7)Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken, deelnemen in, of op

gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De

vennootschap kan tot waarborg van eigen verbintenissen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De termen

vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van

zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de

beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij is niet ontbonden door het overlijden, de onbe-kwaamverklaring, het faillissement of het onvermogen van

een de vennoot.

Il. MAATSCHAPPELIJK KAPTAAL - AANDELEN

Artikel 5, KAPITAAL

Het gehele maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), Het is

verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een fractiewaarde

vertegenwoordigend van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn genummerd van 1

tot en met 100.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal volledig volstort door een storting in geld.

Artikel 6, AANDELEN.

Alle aandelen zijn op naam.

Een aandelenregister wordt ter maatschappelijke zetel gehouden.

Het bevat de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding

van de verrichte stortingen, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en

ondertekend door de overdrager en overnemer, ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder

en de rechtverkrij-gende ingeval van overgang bij overlijden.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden slechts vanaf de

datum van hun inschrijving in dit register.

Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister wordt aan de vennoten een certificaat

overhandigd als bewijs.

Iedere vennoot en belanghebbende derde mag van het register kennis nemen,

Artikel 7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen; het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootsohap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van deze aandelen, zal de rechten verbonden aan deze aandelen uitoefenen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld,

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een vennoot,

De aandelen zullen bovendien bij voorkeur overgedragen worden of overgaan aan vennoten.

De afkoopwaarde wordt elk jaar vastgesteld door de algemene vergadering die zich moet uitspreken over de jaarrekening. De aldus vastgestelde prijs is geldig tot de volgende jaarvergadering. Hij mag ondertussen slechts gewijzigd worden bij beslissing van de algemene vergadering genomen onder de aanwezigheids- en meerderheidsvoorwaarden vereist voor de wijzigingen der statuten, Hij is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de aanvraag tot goedkeuring.

Indien de vennoten geen gebruik hebben gemaakt van hun voorkeurrecht, dan mogen de erfgenamen of legatarissen hun toelating als vennoot aanvragen,

III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 8. BENOEMING ZAAKVOERDER.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd door de enige vennoot die zaakvoerder is,

Artikel 9. BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerder en indien er meerdere zaakvoerders zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap in alle omstandigheden alle daden van bestuur en beschikking te stellen binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Alle akten die de vennootschap verbinden en noch door het wetboek van vennootschappen, noch door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, zullen geldig ondertekend worden door de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden delegeren onder zijn verantwoordelijkheid aan zulke personen die hij zal aanduiden met geschreven mandaat.

Artikel 10. BEZOLDIGING ZAAKVOERDER.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Hij heeft recht op een aandeel in de winst die door de algemene vergade-ring bij gewone meerderheid wordt toegekend bij winsteer-deling, De reis en andere kosten door de zaakvoerder gedaan binnen de uitoefening van zijn mandaat worden hem door de vennootschap terugbetaald op zicht van de door de zaakvoerder echt verklaarde onkostenstaten.

1V. CONTROLE,

Artikel 11. TOEZICHT.

Het toezicht over het bestuur der vennootschap wordt zonder enige beperking uitgeoefend door de vennoten die daartoe van alle boeken en geschriften kennis mogen nemen, tenzij ingevolge de bepalingen van het wetboek van vennootschappen de benoeming van een commissaris is verplicht.

Elke vennoot heeft individueel een onbeperkt recht van toezicht en controle op al de handelingen van de vennoot-schap en oefent dit uit overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. V.ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 12. ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering of de gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand mei om zestien uur;

Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

Artikel 13.

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief en wordt toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerder en de eventuele commissaris, samen met de bij wet vereiste documenten, ten minste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enige zaakvoerder is. De oproeping vermeldt de agenda.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering kan op geldige wijze beraadsla-gen en besluiten ongeacht het aantal ter vergadering vertegenwoordigde aandelen. Een aanwezigheidslijst wordt opgesteld op elke algemene vergadering, De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

l Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge PJ !

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

VI.JAARREKENING-WINSTVERDELING-RESERVES.

Artikel 14.

Het boekjaar zal aanvangen op één januari en eindigen op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventa-ris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder aan de algemene vergadering voorgelegd.

Tenminste één maand voor de algemene vergadering overhandigt de zaakvoerder deze stukken met het jaarver-slag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaareer-slag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en eventuele commissarissen te verlenen kwijting,

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, zorgt de zaakvoerder voor de neerlegging ervan bij de Nationale Bank van België.

Artikel 16.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar, wordt na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld ais volgt:

1) ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder door de algemene vergadering beslist, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen;

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

VI I.ONTBINDING-VEREFFENING.

Artikel 16.

De vennootschap blijft na de ontbinding, om welke reden en op welk tijdstip dan ook, voortbestaan als rechtsper-soon voor haar ontbinding tot de sluiting ervan.

Bij ontbinding worden er één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering onder opschortende voorwaarde van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel. De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in het wetboek van vennootschappen, zonder dat een bijzondere machtiging van de algemene vergadering is vereist Na betaling van de schulden zal het saldo in gelijke mate onder de venno-ten worden verdeeld in evenredigheid van hun aandelen.

Artikel 17. Slotbepalingen.

Voor al hetgeen in onderhavige statuten niet is voor-zien, wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

De vennoten, zaakvoerders en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan,

Onder geen voorwendsel kunnen de vennoten, de schuld-eisers, erfgenamen of rechthebbenden van een vennoot de zegels doen leggen op de boeken, stukken, waarden en andere activa der vennootschap.

KOSTEN.

Alle lasten, kosten en erelonen voortspruitende uit deze akte zijn ten laste van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN,

1. BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met éénendertig december tweeduizend en veertien.

2. EERSTE ALGEMENE VERGADERING,

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de tweede woensdag van mei tweeduizend vijftien.

3. OVERNAME VERBINTENISSEN.

3 I

De verschijnen verklaart dat de vennootschap aile verbintenissen, die door hem werden aangegaan in naam en voor rekening van de huidige vennootschap, overneemt. Deze overname van verbintenissen zal maar gevolg hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode dienen eveneens te worden bekrachtigd van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

4. BENOEMING.

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur:

- De Heer Bernard THIENPONT, voornoemd, dïe aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

5. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan TMA International S.CIV.S.A., Delleurlaan 18 te 1170 Brussel om met recht van indeplaatsstel3ing aile mogelijke of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen bij het Ondememingsloket, de diensten van het register van rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, de Belasting op de Toegevoegde Waarde Administratie en eventuele andere administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en aile andere administratieve verrichtingen uit te voeren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor eensluidende ontledend uittreksel

Notaris Bénédicte VAN PARIJS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 16/08/2014









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FINEAMUSED

Adresse
GERAARDSBERGSESTRAAT 91 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande