FINISHING COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINISHING COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.076.818

Publication

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 23.01.2014 14014-0264-014
16/12/2013
ÿþ Mud PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

III

*13167 6

0 4 DEC 2013

Bavsse.

Griffie

Ondememingsnr : 0818.076.818

Benaming (voluit) : FINISHING COMPANY

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Benedestraat 145, 1851 Hambeek, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte ambtsbeëindiging zaakvoerder; Wijziging maatschappelijke

Tekst

zetel

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op 1 december 2013

Na beraadslaging besluit de algemene vergadering unaniem het ontslag als zaakvoerder van

Dhr. Dietens Gunter te aanvaarden en dit vanaf heden.

Na beraadslaging besluit de algemene vergadering eveneens de maatschappelijke zetel over

te brengen naar Bruulstraat 17, 3071 Erps-Kwerps en dit vanaf heden.

.a ,.c:-

Dhr. Kinot Walter

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LiiTi B vermelden : Recto : Naam en hoedarngliga van deinstrumenterende notaris, xiéfzij ------

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 20.02.2013 13045-0409-011
13/10/2011
ÿþ Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud( aan he Belgisc Staatsbt; IN@NNNBN~~II~IN~I~NVI~

~iusaase

0 3 -104 2011

Griffie



Ondernemingsnr : 0818.076.818

Benaming :

(voluit): FINISHING COMPANY

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Benedestraat 145 te 1851 Grimbergen (Humbeek)







Onderwerp akte :

Tekst :

STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, tel

Vilvoorde, op achtentwintig september tweeduizend en elf. 1

1 Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders

Ivan de Vennootschap onder Firma "FINISHING COMPANY", met zetel te 1851: Grimbergen (Humbeek), Benedestraat 145, de volgende beslissingen genomen heeft : EERSTE BESLUIT : AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

De Voorzitter stelt voor de nominale waarde van de aandelen af tei schaffen zo dat deze enkel nog uitgedrukt zullen worden als een fractiewaarde) van het kapitaal.

STEMMING.

Dit besluit wordt met unanimiteit aanvaard. TWEEDE BESLUIT : KAPITAALSVERHOGING :

1 De Voorzitter stelt voor het kapitaal van de vennootschap, dat'

thans honderd Euro (100 EUR) beloopt, te verhogen met achttienduizendi (vijfhonderd Euro (18.500 EUR) om het alzo te brengen op achttienduizend: zeshonderd Euro (18.600 EUR).

De Voorzitter stelt voor dat hierbij achttienduizend vijfhonderd; 1(18.500) nieuwe aandelen worden uitgegeven met dezelfde rechten als de reeds

!bestaande aandelen, welke dadelijk zullen meedelen in de winst. I

De aandeelhouders, hier aanwezig, verklaren dadelijk te verzaken op !persoonlijke en onherroepelijke wijze om hun wettelijk recht van bevoorrechtel inschrijving uit te oefenen zoals bekrachtigd door de artikelen 309 en 3101 Ivan het Wetboek van Vennootschappen.

De Voorzitter stelt voor deze kapitaalsverhoging in twee fases tel ;doen verlopen als volgt : 2.1° Eerste fase . Kapitaalsverhoging door incorporatie van de

?beschikbare reserves : 1

1 De Voorzitter stelt voor het kapitaal van de vennootschap in een!

teerste fase door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves tej verhogen met een bedrag van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400 EUR) om het van honderd Euro (100 EUR) te brengen naar twaalfduizend vijfhonderd Euro 1(12.500 EUR).

Het bedrag aan beschikbare reserves voormeld blijkt uit de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Luik B - vervolg

jaarrekening van de vennootschap, zoals afgesloten op dertig juni tweeduizend len elf, alsook uit de bestemming van het resultaat zoals goedgekeurd door de algemene vergadering van drieëntwintig september tweeduizend en elf .

De leden van de vergadering verzoeken ons, notaris, te akteren dat Ide kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat elk nieuw aandeel verbonden aan deze fase van de kapitaalsverhoging volledig is volgestort en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk gebracht is op twaalfduizend vijfhonderd Euro (12.500 EUR).

2.2° Tweede fase : Kapitaalsverhoging door inbreng in geld :

De Voorzitter stelt voor het kapitaal van de vennootschap in een tweede fase door inbreng in geld te verhogen met een bedrag van zesduizend honderd Euro (6.100 EUR), om het te brengen van twaalfduizend vijfhonderd Euro (12.500 EUR) naar achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR).

Op deze fase van de kapitaalsverhoging werd dadelijk ingeschreven in geld zoals hierna bepaald.

De vennoten voormeld schrijven in op deze fase van de kapitaalsverhoging als volgt :

- Door de Heer DIETENS Gunter, voornoemd sub 1), voor een bedrag van drieduizend vijftig Euro (3.050 EUR), volledig volgestort.

- Door de Heer KINOT Water, voornoemd sub 2), voor een bedrag van drieduizend vijftig Euro (3.050 EUR), volledig volgestort.

- De inschrijvers verklaren, en alle leden van de vergadering erkennen, dat de geheelheid van de aandelen aldus geplaatst volledig is volgestort, door storting in speciën uitgevoerd op rekening nummer BE 48 7440 3147 0227, geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank op naam van de vennootschap onder firma FINISHING COMPANY, derwijze dat deze laatste vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over een som van zesduizend honderd Euro (6.100 EUR) .

Een attest van de depothoudende instelling gedateerd achtentwintig september tweeduizend en elf zal door ondergetekende notaris bewaard warden.

2.3° Samenvatting na kapitaalsverhoging :

De leden van de vergadering verzoeken ons, notaris, tot besluit te akteren dat :

1° Het kapitaal van de vennootschap ingevolge kapitaalsverhoging in twee fases (1° fase door incorporatie van de beschikbare reserves + 2" fase door inbreng in geld) effectief werd gebracht van honderd Euro (100 EUR) op ;achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR).

2°Het kapitaal van de vennootschap na kapitaalsverhoging wordt vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen, zonder ;aanduiding van nominale waarde, die elk één/achttienduizend zeshonderdste 1(1/18.600-ste) van de vennootschap vertegenwoordigen.

I 3°De aandelen van de vennootschap zijn eigendom van :

- de Heer DIETENS Gunter, voornoemd sub 1), eigenaar van negenduizend driehonderd (9.300) aandelen van de vennootschap, volledig volgestort.

de Heer KINOT Walter, voornoemd sub 2), eigenaar van negenduizend (9.300) aandelen van de vennootschap, volledig volgestort. STEMMING.

Dit besluit wordt met unanimiteit aanvaard. DERDE BESLUIT : OMVORMING VOF NAAR BVBA :

driehonderd

De Voorzitter stelt voor de vennootschap onder firma FINISHING COMPANY om te vormen tot een besloten vennootschap met beperkte laansprakelijkheid FINISHING COMPANY.

1COMPANY is de voortzetting van de vennootschap onder firma

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINISHING FINISHING ICOMPANY, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging wordt aangebracht aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het adres van de vennootschapszetel blijft onveranderd.

Ook het doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per dertig juni tweeduizend en elf, waarvan de staat werd

Voor-

behouden

aan het

""~~éTg ï sclr Staatsblad

,Voor-

behouden

aan het

éïgrea -

Staatsblad

Luik B - vervolg

opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor, hierna gemeld. Alle verrichtingen sedert die datum gedaan door de vennootschap `onder firma FINISHING COMPANY, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINISHING COMPANY.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn !van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINISHING !COMPANY

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINISHING COMPANY zal de boekhouding en de boeken die door de vennootschap onder (firma FINISHING COMPANY gehouden werden verderzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINISHING !COMPANY behoudt het ondernemingsnummer en het B.T.W.-nummer van de vennootschap onder firma FINISHING COMPANY.

De honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die samen het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette vennootschap onder firma FINISHING COMPANY.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten is de vennootschap onder firma FINISHING COMPANY omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINISHING COMPANY, zonder tot nadere formaliteiten te moeten overgaan.

STEMMING.

Dit besluit wordt met unanimiteit aanvaard.

i VIERDE BESLUIT : VERSLAGEN :

De Voorzitter geeft de vergadering kennis :

1° van het verslag van de zaakvoerders gedateerd achtentwintig juli tweeduizend en elf dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook,

2° van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Jacques VAN DEN IABEELE, handelend voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, met kantoren te 2050 Antwerpen, Thonetlaan, 110, gedateerd zeven september tweeduizend en elf, over de staat van actief en passief afgesloten per dertig juni tweeduizend en elf die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerders, dit in overeenstemming met artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Iedere vennoot erkent voorafgaandelijk aan heden kennis genomen te jhebben van de inhoud van deze verslagen en de voorzitter te ontslaan er !voorlezing en verdere toelichting van te geven.

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt ! "... IX. CONCLUSIES

r' Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige

overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2011 die het bestuursorgaan van de ,vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verificatieverslag op te istellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-jactief volgens deze staat bedraagt 12.778,32 EUR en is kleiner dan het geplaatst kapitaal (18.600 EUR) na omzetting in BVBA. Op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, kan de verrichting slechts jplaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buitenuit.

Dit verificatieverslag werd opgesteld op verzoek van het bestuursorgaan van de V.O.F. FINISHING COMPANY overeenkomstig artikel 777 Ivan het Wetboek van vennootschappen in het kader van de omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend Iworden.

Aldus opgesteld te Meise, op 7 september 2011 door de coóperatieve vennootschap met beperkteaansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met'

, 'Voorbehouden aan het EYeTear Staatsblad

Luik B - vervolg

handelsvorm"MOORE STEPHENS VERSCHELDEN,

:vertegenwoordigd door :

(getekend)

Jacques VAN DEN ABEELE

Bedrijfsrevisor.

Beide verslagen worden door in het dossier

notaris bewaard.

STEMMING.

Dit besluit wordt met unanimiteit aanvaard.

bedrijfsrevisoren",

van ondergetekende

VIJFDE BESLUIT : ONTSLAG ZAAKVOERDERS VOF :

De Voorzitter stelt firma FINISHING COMPANY, de Heer KINOT Walter, voornoemd dit

voor de zaakvoerders van de vennootschap onder

Heer DIETENS Gunter, voornoemd sub 1), en de

sub 2, te ontslaan met onmiddellijke ingang,

kwijting voor bestuurshandelingen.

met

STEMMING.

Dit besluit wordt met unanimiteit aanvaard.

ZESDE BESLUIT : GOEDKEURING VAN DE STATUTEN :

De Voorzitter stelt voor de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINISHING COMPANY vast te stellen als volgt

Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "FINISHING COMPANY"

Maatschappelijke zetel: 1851 Grimbergen (Humbeek), Benedestraat

145.

Doel: Het doel van de vennootschap is het uitoefenen van de volgende activiteiten:

- Installatie van elektrische systemen, domotica en alarm- en verluchtingssystemen.

- Binnen- en buitenbepleistering in allerlei materialen.

- Binnen- en buitenschrijnwerkerij in allerlei materialen.

- Afwerking van gebouwen.

- Inrichting van gebouwen.

- Coôrdinatie van allerhande werken in de bouw.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt uitgebreid tot alle nuttige en noodzakelijke activiteiten die hogergenoemde doelstelling dienstig is.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door

deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur :vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan, onverminderd de

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR).

Het is gesplitst in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achttienduizend zeshonderdste (1/18.600-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volledig

wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de (statuten.

Maatschappelijk kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt

" Voor-

behouden

aan het

Staatsbad

Luik B - vervolg

[volgestort.  1

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, !behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering 'bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden jen in rechte als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand november volgen op het afsluiten van het boekjaar_om acht uur `s avonds (20.00 uur)

Boekjaar: Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt

l!op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

! ZEVENDE BESLUIT : BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS VAN DE BVBA :

i! De Voorzitter stelt voor de Heer DIETENS Gunter, voornoemd sub 1), ;;en de Heer KINOT Walter, voornoemd sub 2, vanaf heden te benoemen tot

;zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

!FINISHING COMPANY.

STEMMING.

Dit besluit wordt met unanimiteit aanvaard.

1 ACHTSTE BESLUIT : VOLMACHTEN :

De Voorzitter stelt voor alle volmachten te verlenen aan :

- de zaakvoerders van de BVBA FINISHING COMPANY,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KANTOOR

ROMBOUTS met zetel te 1800 Vilvoorde, Stationlei, 1 / bus 1,

ondernemingsnummer 0474.516.872,

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

É Ei i! É!

ÉI Jean-Luc Peêrs, notaris.

11 1

i

e

ij

e 1 ÉE !1 z

! Terzelfdertijd hiermee neergelegd: !- uitgifte van de akte;

11- verslag van de zaakvoerder

1- verificatieverslag.

Coordonnées
FINISHING COMPANY

Adresse
BRUULSTRAAT 17 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande