FIRSTSHOP

Société en commandite simple


Dénomination : FIRSTSHOP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 600.888.967

Publication

13/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Heer MALENGRE Luc (geboren op 06/08/1978), wonende te 1830 Machelen, Neufforegestraat 41 en De Heer VAN DER VEECKEN Christophe (geboren op 30/06/1973), wonende te 1020 Laken, Pronkerwtlaan 40 hebben besloten een vennootschap op te richten met als maatschappelijke benaming "FIRST SHOP". Rechtsvorm van de vennootschap :

Gewone commanditaire vennootschap

Zetel van de vennootschap :

te Neufforgestraat 41, 1830 Machelen. Deze zetel kan door een gewone algemene vergadering worden verplaatst naar een ander adres in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

-Aan-en verkoop in-en uitvoer, groot-en kleinhandel van alle artikelen en producten van en voor electro, telefonie, telecommunicatie en aanverwante zaken; zoals onder meer elektrische huishoudapparaten, audio-en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals radio-en televisietoestellen, videoweergavetoestellen, videocamera's, hifimateriaal, DVDweergavetoestellen, play-stationtoestellen, alle apparaten en toestellen, uitrusting, materieel, onderdelen voor gsm, telefonie en mobilfonie, alsmede alle toebehoren en accessoires, autoradio's en autobenadigheden, geluids-en klankinstallaties in het algemeen, alle handelingen en verrichtingen betreffende informatica, data-en communicatie producten.

-Handel onder al haar vormen en meer bepaald de invoer of uitvoer, aankoop of verkoop, in groot- of kleinhandel, vervoer, hur, verhuur, vertegenwoordiging, promotie, instalatie, fabricatie, transformatie, van alle goederen en producten in de meest ruime zin van het woord, waaronder bijvoorbeeld textiel, kledingstukken, schoenen, lederwaren (omvattend onder meer portefeuilles, tassen, houdtassen, ceinturen, reiskoffers, ... en zovoort), mode-accessoires, huishoudlinnen, decoratieartikelen, gadgets en andere materialen in de meest ruime zin. Deze opsomming geldt ten titel van voorbeeld en is geenszins beperkend.

De vennootschap kan elk mandaat van beheer of bestuur aanvaarden in om het even welke vennootschap of vereniging, en zich borgstellen voor anderen. Zij kan, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen of handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerder gewone of statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten. Enkel beherende vennoten kunnen worden benoemd tot statutair zaakvoerder.

Werd benoemd tot statutair zaakvoreder voor de duur van de vennootschap :

- de Heer MAALENGRE Luc als geheel aansprakelijk gecommanditeerde vennoot.

-de Heer VAN DER VEECKEN Christophe als geheel aansprakelijk gecommanditeerde vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Firstshop

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : de Neufforgestraat 41

1830 Machelen (Machelen (Vlaams-Brabant))

België

*15304424*

Luik B

0600888967

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

11-03-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Mevrouw FROMONT Sévrine (geboren op 06/12/1977), wonende te 1830 Machelen, Neufforgestraat 41, is benoemd als commanditaire vennoot, haar mandaat is onbezoldigd.

Mevrouw VERBEELEN Sylvie (geboren op 19/05/1982), wonende te 1020 Laken, Pronkerwtlaan 40, is benoemd als commanditaire vennoot, haar mandaat is onbezoldigd.

Maatschappelijk kapitaal : bedraagt 18.600~ (achtienduizend zeshonderd euros), vertegenwoordigd door 100 aandelen waarvan 49 aandelen onderschreven door de Heer MALENGRE Luc, 49 aandelen onderschreven door de Heer Van der Veecken, 1 aandeel, onderschreven door Mevrouw FROMONT Sévrine en 1 aandeel onderschreven door Mevrouw VERBEELEN Sylvie.

Maatschappelijk boekjaar : van 1 juli tot 30 juni en het eerste boekjaar sluit af op 30/06/ 2016.

Algemene vergadering :

De algemene vergadering vindt jaarlijks plaats de derde vrijdag van de maand december om 18h00 en voor de eerste keer in 2016. Elk aandeel geeft recht op een stem tijdens deze algemene vergadering

Winstverdeling :

Van de te bestemmen winst van de boekjaar word vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijk reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van de maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te Machelen, 10 maart 2015

MALENGRE Luc, zaakvoerder

Coordonnées
FIRSTSHOP

Adresse
DE NEUFFORGESTRAAT 41 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande