FIT FOR PURPOSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIT FOR PURPOSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.718.082

Publication

08/01/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Recbae-k K p Ea

12tNeeergteleng,d ler. griffDhdecnr,

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-behoudei aan het Belgisch 5taatsbiar

Itlâtelmpt

Ondernemingsnr: 06--oR .1.8, OSS.

Benaming

(voluit) : FIT FOR PURPOSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3040 Huldenberg, Smeysberg 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte, verleden voor mij, meester Johan Busschaert, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op negentien december tweeduizend en twaalf. "Geregistreerd te kantoor Overijse, de éénentwintig december tweeduizend en twaalf. Zeven bladen, geen verzendingen. Boek 131, blad 43, vak 3. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De e.a. Inspecteur, (getekend) K. GUNS.", blijkt dat:

1. De heer GILBERT, Ken Jan Yves, geboren te Brussel op 14 april 1980, nationaal nummer 80.04.14173 48, echtgenoot van mevrouw Caroline LIPTROT, hiemagencemd, wonende te 3040 Huldenberg, Smeysberg: 48.

2. Mevrouw L1PTROT, Caroline Rosemary, geboren te Kings Lynn (Groot-Brittannië) op 2 augustus 1974,, van Britse nationaliteit, nationaal nummer 74.08.02 424-59, echtgenote van de heer Ken GILBERT,; voornoemd, wonende te 3040 Huldenberg, Smeysberg 48.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "FIT FOR: PURPOSe, met maatschappelijke zetel te 3040 Huldenberg, Smeysberg 48.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-Management consulting, ontwikkeling en implementatie van softwaresystemen en  processen;

-Verbeteren van business- en computorprocessen, de opvolging daaromtrent en instructie -Projectmanagement in de ruimste zin van het woord

-Organiseren van workshops, cursussen en training in verband met projectmanagement, business- en; computorprocessen

-Begeleiding inzake sport- en bewegingsactiviteiten, zowel individueel als in groep, met personal trainer en: coach.

-Het organiseren van workshops en cursussen over bewegen en sport

-Verkoop en aankoop van sportartikelen.

-Fietsherstellingen en verkoop van fietsonderdelen

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering vervolgens met éénparigheid van stemmen besloten heeft om twee zaakvoerders te benoemen en om in deze functie aan te dulden:

1) De heer Ken GILBERT, voornoemd, die verklaart heeft het mandaat te aanvaarden.

2) Mevrouw Caroline LIPTROT, voornoemd, die verklaard heeft het mandaat te aanvaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of, niet.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor: volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder voor zover het rechtshandelingen betreft die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) niet overschrijden.

Voor alle rechtshandelingen die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) overschrijden, is steeds de handtekening van minstens twee zaakvoerders nodig

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen ln de zin van de artikelen 259 en 260 van het Vennootschappenwetboek. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden 6p,de tweede dinsdag van de maand mei om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere,pfeats die in üe'oproepingsbrieven is aangeduid. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op:de" eerstvolgende werkdag plaats, ook al is dit een zaterdag.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend veertien.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De algemene vergadering met eenparigheid van stemmen besloten heeft dat het eerste boekjaar een aanvang neemt bij de neerlegging van de akte van oprichting op de griffie van de rechtbank van koophandel om te eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Johan Busschaert, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 30.07.2015 15376-0443-010

Coordonnées
FIT FOR PURPOSE

Adresse
SMEYSBERG 48 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande