FLAME ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLAME ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.774.948

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 30.09.2014 14622-0288-008
27/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301882*

Neergelegd

23-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524774948

Benaming (voluit): FLAME Engineering

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1790 Affligem, Hauwijkstraat 34 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Peter De Schepper te Roosdaal op 22 maart 2013, ter registratie blijkt dat: De Heer NIJSSEN Marc Jan, geboren te Deurne (Ant.) op achttien november duizend negenhonderdvijfenzestig (NN.651118-311-09), wonende te 1760-Roosdaal, Keerstraat, 48, thans afgeschreven naar het buitenland en aldaar wonende te Takoradi Plot 31/32 Roman Hill (Ghana) een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, heeft opgericht onder de naam "FLAME Engineering", met zetel te 1790 Affligem, Hauwijkstraat 34 bus A.

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), is volledig

geplaatst. Het is verdeeld in honderdzesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

Op de aandelen werd door de oprichter voor de geheelheid ingeschreven, voor achttienduizend

zeshonderd euro hetzij honderd zesentachtig aandelen.

Ieder aandeel is volstort is ten belope van twee/derden, hetzij voor een totaal bedrag van

twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 Eur).

STATUTEN

De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : "FLAME Engineering ".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1790 Affligem, Hauwijkstraat 34A.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden :

1. De installatie, de productie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het ontwerpen, en de handel in alle technische materialen en machines.

2. Het verlenen van technische adviezen in de ruimste zin (technical consulting en engineering). Begeleiding bij de implementatie van  food safety management systems en certificatie zoals ISO22000, HACCP, BRC, ...

3. Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met technische materialen, machines en aanverwante toepassingen.

4. Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

5. Het organiseren en het geven van opleidingen en seminaries, inbegrepen het schrijven, distribueren en verkopen van boeken en handleidingen met betrekking tot technische materialen en machines.

6. Het verlenen van alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, informatica, administratief of technisch vlak aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationeel beheer ervan waarnemen.

De vennootschap mag bemiddelen als studiebureel voor studie en advies met betrekking tot de aangehaalde domeinen.

7. Het beheer en het valoriseren van haar onroerend goed patrimonium, door te verhuren, door in leasing te geven, door te exploiteren, door aan te kopen en te verkopen of onder welke vorm ook.

8. De vennootschap mag op het om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die dezelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of bij deelneming.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en verdeeld in honderdzesentachtig aandelen, zonder een nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en bij de oprichting volstort ten belope van twee/derden hetzij voor een totaal bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 Eur).

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze benoemt, bepaalt hun aantal, duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien zij met meerderen zijn, hun machten.

De zaakvoerder(s) kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt de geheelheid van de machten hem toevertrouwd. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

- Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft elk van de zaakvoerders afzonderlijk alle machten hun toevertrouwd. Zij vertegenwoordigen de vennootschap afzonderlijk jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerder(s) mogen onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dient deze volmacht echter gezamenlijk door alle zaakvoerders gegeven worden.

Ingeval van tegenstrijdig belang, is de zaakvoerder, of zijn de zaakvoerders verplicht de bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen na te leven.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Ieder van hen zal dan onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben over de maatschappelijke activiteiten en zal meer bepaald kennis kunnen nemen, zonder zich te verplaatsen van de boeken briefwisseling en al de geschriften van de vennootschap.

Een commissaris dient slechts benoemd te worden in de gevallen door de wet voorzien.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand september te 19 uur, op de zetel of de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen .

Ieder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag ook zijn stem schriftelijk uitbrengen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In gevallen bepaald bij het wetboek der vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Luik B - Vervolg

Binnen de dertig dagen na zijn goedkeuring door de algemene vergadering, dienen de documenten vermeld in het wetboek der vennootschappen, neergelegd te worden op de Nationale Bank van België.

De nodige documenten worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen, de wet op de boekhouding en de uitvoeringsbesluiten, voor zover zij op de vennootschap van toepassing zijn.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek der vennootschappen.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schulden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het wetboek der vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van huidige akte en afgesloten worden op 31 maart 2014. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2014.

De comparant in algemene vergadering samengekomen beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op een De duur van zijn mandaat is onbeperkt.

Tot deze funktie wordt benoemd als niet statutaire zaakvoerder: de Heer NIJSSEN Marc, voornoemd, die aanvaardt.

Tot de eerste gewone algemene vergadering is het mandaat onbezoldigd. In het licht van de werking en de eerste resultaten van de vennootschap zal de eerste gewone algemene vergadering een beslissing nemen over een eventueel toe te kennen bezoldiging.

Bij deze worden alle machten toegekend aan LANCKMAN, VYVEY & C°,

Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Ben Lanckman of diens aangestelde, met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 109, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en op het bevoegd BTW-kantoor, in verband met het aanvragen van een inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en het bekomen van een ondernemingsnummer.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd: Uitgifte van de akte

Notaris Peter De SCHEPPER te Roosdaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 29.09.2015 15616-0344-009

Coordonnées
FLAME ENGINEERING

Adresse
HAUWIJKSTRAAT 34A 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande