FLANDERS BUILDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FLANDERS BUILDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.949.845

Publication

23/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

t i1 MEI

`er griffie van de Nederlandstalige -echtbank van koefif¬ ifldel Brussel

9105279*

Ondernemingsnr : 0427.949.845

Benaming

(voluit) : Flanders Building

(verkort) :

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brouwerijstraat 1, 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een voorstel van fusie

FUSIEVOORSTEL

De zaakvoerders en de raad van bestuur van de NV FLANDERS BUILDING, de BVBA ELISAM en de BVBA HPM verklaren te zijn samengekomen teneinde in overeenstemming met artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen het fusievoorstel tussen hun vennootschappen, zoals in gezamenlijk overleg tussen de zaakvoerders en de raad van bestuur van de betrokken vennootschappen werd overeengekomen, als volgt op te stellen.

FUSIE DOOR OPSLORPING VAN DE BVBA ELISAM door de NV FLANDERS BUILDING 1.Rechtsvorm - naam - doel  zetel

Voorstel tot het fuseren van de NV FLANDERS BUILDING, met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel,

Brouwerijstraat 1, met de BVBA ELISAM met

maatschappelijke zetel te 9850 Nevele, Voordestraat 7, door overgang van het

geheel vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de NV ELISAM naar de NV FLANDERS

BUILDING volgens de artikelen 693 tot 704 van het Wetboek van vennootschappen.

De NV FLANDERS BUILDING heeft volgens haar statuten het volgende doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden:

-het optreden als consulent en het voeren van agenturen in allerlei producten van de textielen de kledingnijverheid, modeartikelen, afgewerkte kledij en accessoires, lederwaren en dergelijke;

-het beheer van roerende en onroerende goederen. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en verhuren. Zij mag vastgoedcertificaten uitgeven en om met die opbrengst vastgoedverrichtingen te financieren. Zij zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van dertien oktober negentienhonderd drieënnegentig, kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

-het bouwen, verbouwen, afwerken, inrichten, herstellen, onderhouden, reinigen en het afbreken, geheel of ten dele, van een uit zijn aard onroerend goed, en de handeling die eruit bestaat een roerend goed te leveren en het meteen op zodanige wijze aan te brengen aan een onroerend goed dat het onroerend uit zijn aard wordt;

-het aannemen van montagewerkzaamheden ten. behoeve van onroerende zaken en werktuigbouwkundige installaties, projectbegeleiding van montagewerkzaamheden, engineering en aanneming van aannemingsopdrachten;

-iedere handeling die tot voorwerp heeft zowel de levering of de aanhechting aan een gebouw van de bestanddelen of een gedeelte van de bestanddelen van een installatie voor centrale verwarming, airconditioning, sanitair, brandalarmtoestellen, diefstalalarmtoestellen, huistelefoons, opbergkasten, gootstenen, wastafels, ventilators, luchtverversers, (rol)luiken en rolgordijnen;"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-iedere handeling die tot voorwerp heeft zowel de levering van wandbekleding of vloerbekleding als de plaatsing ervan in een gebouw,

-het aanhechten, plaatsen, herstellen, onderhouden en reinigen van de bovengenoemde goederen;

-binnen de perken van het wettelijk toelaatbare, het ter beschikking stellen van arbeidskrachten al dan niet onder leiding en toezicht van een projectbegeleider, het detacheren van (technisch) personeel of het werken met onderaannemers met het oog op het verrichten van een werk in onroerende staat of van een hierboven bedoelde handeling.

Bovenstaande opsomming dient te worden geïnterpreteerd in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, borg staan voor natuurlijke personen of rechtspersonen; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden. belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

De BVBA ELISAM heeft volgens haar statuten het volgende doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking niet derden, om het even welke industriële, handels, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met hel oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

-Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden Zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, hel oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van: vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen,

-De organisatie, de beheers problematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

-Het verlenen van managementadvies van holdings " het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

-De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel -Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar In andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur, Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie,

inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken,

ondernemingen, verengingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel en onroerende goederen die nodig zijn tot hel verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen, alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot het verwezenlijken van haar doel Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot hel verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen, alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.De ruilverhouding

Het gecorrigeerd eigen vermogen van de overnemende vennootschap per 31 december 2013 bedraagt 4.458.005,28 EUR. Het kapitaal van de ovememende vennootschap is vertegenwoordigd door 672 aandelen op naam.

De intrinsieke waarde per aandeel bedraagt aldus 6.633,94 EUR.

Het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap per 31 december 2013 bedraagt 94.958,79 EUR. Het kapitaal van de over te nemen vennootschap is vertegenwoordigd door 406 aandelen op naam. De waarde per aandeel bedraagt aldus 233,89 EUR.

Aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden 14 nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap toegekend, volgens de verhouding van hun aandeelhouderschap in de over te nemen vennootschap. De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en van hetzelfde type als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

3,Uitreiking van de nieuwe aandelen

Vermits de aandelen van de over te nemen vennootschap en de aandelen van de overnemende vennootschap op naam zijn, zal onmiddellijk na het verlijden van de notariële akten tot fusie van de vennootschappen overgegaan worden tot, enerzijds, het aantekenen van de identiteit van de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap en hun aandelenbezit in de overnemende vennootschap en, anderzijds, tot vernietiging van het

aandelenregister van de over te nemen vennootschap. "

4.Uitkering dividend aan de nieuwe aandelen

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

S.Boekhoudkundige datum

Vanaf I januari 2014 om 0 uur worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

6.Bijzondere rechten

Cr worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, vermits er geen aandeelhouders met bijzondere rechten zijn binnen de over te nemen vennootschap. Er bestaan ook geen houders van andere effecten dan aandelen.

7,Bezoldiging van de bedrijfsrevisor

Aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap zal gevraagd worden om afstand te doen van de verslagen bepaald in artikel 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen. Aan MOORE STEPHENS, vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche wordt opdracht verleend om het verslag te maken in overeenstemming met artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, in gemeen overleg vastgesteld, bedraagt 2.500 EUR. $.Voordelen bestuurderslzaakvoerders

Aan de bestuurders van de overnemende en de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

g.Statutenwijziging

Rekening houdend met de voorgestelde fusie, zal artikel 3 van de statuten van de overnemende vennootschap (doelomschrijving) niet dienen gewijzigd te worden,

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap houdt zich tevens het recht voor om, aan de bijzondere algemene vergadering die zich moet uitspreken over de fusie, een wijziging van haar statuten voor te

r

stellen teneinde deze statuten in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen en andere recente wetgeving.

FUSIE DOOR OPSLORPING VAN DE BVBA HPM door de NV FLANDERS BUILDING

(onder voorbehoud van realisatie van de voornoemde fusie tussen de NV FLANDERS BUILDING en de

BVBA ELISAM)

1.Rechtsvorm - naam - doe!  zetel

Voorstel tot net fuseren van de NV R.A1.5DERS BUIU iNG, met maatschappelijke zetei te 1840 Londerzeei, Brouwerijstraat 1, met de BVBA HPM met als

maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Brouwerijstraat 1 door overgang van het geheel vermogen zowel de rechten als de verplichtingen - van de BVBA HPM naar de NV FLANDERS BUILDING volgens de artikelen 693 tot 704 van het Wetboek van vennootschappen.

De NV FLANDERS BUILDING heeft naar luidt van haar statuten het volgende doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden:

-het optreden als consulent en het voeren van agenturen in allerlei producten van de textielen de

Ce kledingnijverheid, modeartikelen, afgewerkte kledij en accessoires, lederwaren en dergelijke;

.' -het beheer van roerende en onroerende goederen. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven,

L., , bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en verhuren. Zij mag vastgoedcertificaten uitgeven en om

e met die opbrengst vastgoedverrichtingen te financieren. Zij zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in het

c Belgisch Staatsblad van dertien oktober negentienhonderd drieënnegentig, kunnen uitoefenen voor zover zij

X daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag aile beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

e -het bouwen, verbouwen, afwerken, inrichten, herstellen, onderhouden, reinigen en het afbreken, geheel of

b ten dele, van een uit zijn aard onroerend goed, en de handeling die eruit bestaat een roerend goed te leveren

rm

en het meteen op zodanige wijze aan te brengen aan een onroerend goed dat het onroerend uit zijn aard wordt;

wr

-het aannemen van montagewerkzaamheden ten. behoeve van onroerende zaken en werktuigbouwkundige

e installaties, projectbegeleiding van montagewerkzaamheden, engineering en aanneming' van aannemings-ni

d opdrachten;

I -iedere handeling die tot voorwerp heeft zowel de levering of de aanhechting aan een gebouw van de bestanddelen of een gedeelte van de bestanddelen van een installatie voor centrale verwarming,

N airconditioning, sanitair, brandalarmtoestellen, diefstalalarmtoestellen, huistelefoons, opbergkasten, gootstenen, wastafels, ventilators, luchtverversers, (rogluiken en rolgordijnen;"

o -iedere handeling die tot voorwerp heeft zowel de levering van wandbekleding of vloerbekleding als de

en plaatsing ervan in een gebouw; N

I -het aanhechten, plaatsen, herstellen, onderhouden en reinigen van de bovengenoemde goederen;

-binnen de perken van het wettelijk toelaatbare, het ter beschikking stellen van arbeidskrachten al dan niet et

onder leiding en toezicht van een projectbegeleider, het detacheren van (technisch) personeel of het werken

r, met onderaannemers met het oog op het verrichten van een werk in onroerende staat of van een hierboven

et bedoelde handeling.

et

CA Bovenstaande opsomming dient te worden geïnterpreteerd in de meest ruime zin van het woord.

,r De vennootschap mag aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende

rm verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het

tu maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, borg staan voor natuurlijke personen of

+* rechtspersonen; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie,

°' inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere er

manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

e De BVBA HPM heeft volgens haar statuten het volgende doel:

04

Onderneming in onroerende goederen en vastgoedmakelaar.

IY1 Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële inzake alle commerciële, financiële, handels, fiscale en sociale aangelegenheden,

De vennootschap kan aile industriële, handels, financiële, roerende en onroerende activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen. Zij kan zich eveneens borg stellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

2.De ruilverhouding

Onder voorbehoud van realisatie van de hiervoor genoemde fusie tussen de NV FLANDERS BUILDING en de BVBA ELISAM bedraagt het gecorrigeerde eigen vermogen van de overnemende vennootschap per 31 december 2013, 4.552.964,07 EUR. Het kapitaal van de overnemende vennootschap is vertegenwoordigd door 686 aandelen op naam. De intrinsieke waarde per aandeel bedraagt aldus 6.636,97 EUR.

Het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap per 31 december 2013 bedraagt 125.008,64 EUR. Het kapitaal van de over te nemen vennootschap is vertegenwoordigd door 24.944 aandelen op naam. De waarde per aandeel bedraagt aldus 5,01 EUR.

Aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden 19 nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap toegekend, volgens de verhouding van hun aandeelhouderschap in de over te nemen vennootschap. De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en van hetzelfde type als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

3.Uitreiking van de nieuwe aandelen

Vermits de aandelen van de over te nemen vennootschap en de aandelen van de overnemende vennootschap op naam zijn, zal onmiddellijk na het verlijden van de notariële akten tot fusie van de vennootschappen overgegaan worden tot, enerzijds, het aantekenen van de identiteit van de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap en hun aandelenbezit in de overnemende vennootschap en, anderzijds, tot vernietiging van het

aandelenregister van de over te nemen vennootschap.

4.Uitkering dividend aan de nieuwe aandelen

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

5.Boekhoudkundige datum

Vanaf 1 januari 2014 om 0 uur worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

6.Bijzondere rechten

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, vermits er geen aandeelhouders met bijzondere rechten zijn binnen de over te nemen vennootschap. Er bestaan ook geen houders van andere effecten dan aandelen.

7.Bezoldiging van de bedrijfsrevisor

Aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap zal gevraagd worden om afstand te doen van de verslagen bepaald in artikel 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen. Aan MOORE STEPHENS, vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche wordt opdracht verleend om het verslag te maken in overeenstemming met artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, in gemeen overleg vastgesteld, bedraagt 2.500 EUR.

&Voordelen bestuurders/zaakvoerders

Aan de bestuurders van de ovememende en de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

9.Statutenwijziging

Rekening houdend met de voorgestelde fusie, zal artikel 3 van de statuten van de overnemende vennootschap (doelomschrijving) niet dienen gewijzigd te worden.

be " "

i:.

\'oor-behoudeTi ean tiet. Belgisch Staatsblad

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap houdt zich tevens het recht voor om, aan de bijzondere algemene vergadering die zich moet uitspreken over de fusie, een wijziging van haar statuten voor te stellen teneinde deze statuten in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen en andere recente wetgeving.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen. De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich tegenover elkaar het vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd door de algemene vergaderingen van de deelnemende vennootschappen, worden alle uitgewisselde documenten aan de respectieve vennootschappen terugbezorgd binnen de acht dagen vanaf de datum van de algemene

vergadering die het fusievoorstel niet goedkeurt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen van vennoten is 23 mei 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdend met de verrichtingen gedragen door deze vennootschap wiens algemene vergadering het voorstel niet goedkeurt. Indien het fusievoorstel wordt goedgekeurd, worden alle kosten van het fusievoorstel door de ovememende vennootschap gedragen.

Een uittreksel van bovenstaand fusievoorstel zal door de zorgen van ondergetekenden in hun hoedanigheid van zaakvoerders en bestuurders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel word en neergelegd teneinde te worden bekengemaakt.

De zaakvoerders en de raad van bestuur van de bij de fusie betrokken vennootschappen erkennen van deze fusievoorstellen twee door of namens de zaakvoerders en bestuurders van de deelnemende vennootschappen ondertekende exemplaren te hebben ontvangen waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Namens de Raad van Bestuur,

de heer Jan Toye

Gedelegeerd Bestuurder

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2014
ÿþMod Word 11.t

.1 ri " ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontva

11111tIllIj118

Ondernemingsnr : 0427.949.845

Benaming

(voluit) : Randers Building

(verkort):

3 JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank verriRt9ophandel enJ-ei

gCn op

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Brouwerijstraat 1, 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging van een voorstel van inbreng van een bedrijfstak

VOORSTEL VAN INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK

Omschrijving van de verrichting

Het bestuursorgaan van de NV Defimmo en het bestuursorgaan van de NV Flanders Building zijn bijeengekomen om conform artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen dit voorstel in gezamenlijk overleg op te stellen.

Dit voorstel heeft betrekking op de inbreng van de hele bedrijfstak onroerende goederen zodat aile daaraan verbonden activa en passiva, rechten en verplichtingen van de inbrengende vennootschap naar de verkrijgende vennootschap overgaan.

Il. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de betrokken partijen

1. De inbrengende vennootschap:

Rechtsvorm: NV.

Naam van de vennootschap:" DEFIMMO"

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden, aile verrichtingen en handelingen die betrekking hebben op:

.elke bedrijvigheid betreffende de bouw, de verbouwing, de inrichting, de aan- en verkoop, het beheer, de verhuring en inhuurneming, de verpachting en de ruiling van onroerende goederen, voor privaat gebruik of voor handelsdoeleinden en als bemiddelaar optreden voor iedere onroerende transactie;

2.alle verrichtingen van geldleningen, persoonlijke leningen en verkopen op afbetaling toestaan aan handelaars voor beroepsdoeleinden, kredietverlening en toekenning van voorschotten en verdisconteringen;

Hiertoe kan de maatschappij alle waarborgen nemen, zowel op roerende als onroerende goederen en in het bijzonder de inpandname van handelsfondsen;

3.de aankoop, verkoop, de oprichting, de vernieuwing of verbetering, de huur, de verhuring of onderverhuring, de concessie en de uitbating onder gelijk welke vorm van handelsfondsen;

4.het verwerven, het verkopen, in concessie geven, uitbaten en valoriseren van alle industriële en Intellectuele eigendomsrechten, licenties brevetten, merken, alsook niet-gebrevetteerde kennis en technieken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.de vennootschap heeft eveneens tot doel de productie van de handel in allerlei bieren, dranken en voedingsproducten, de bewerking van en de handel in aile bij- en hulpproducten van haar industrie en handel, alsook de studie, de bouw of de realisatie, geheel of gedeeltelijk van de fabricatie-installaties van de hierboven genoemde producten;

6.a) de vennootschap mag door middel van inbreng, inschrijving, fusie, opslorping of op om het even welke andere wijze deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, bestaande of nog op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven en die van aard zijn de realisatie van haar eigen doel te vergemakkelijken of te bevorderen;

b) zij mag als lid van de raad van bestuur of van iedere gelijkaardig orgaan, aan het bestuur van aile vennootschappen of ondernemingen deelnemen, ieder mandaat van commissaris uitoefenen en er alle diensten aan verlenen onder andere van organisatie, controle en studies.

Ten voorschreven einde zal de vennootschap in het algemeen alle burgerlijke, administratieve, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, geheel of gedeeltelijk verband houdend met haar doel of die van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken.

Maatschappelijke zetel; Brouwerijstraat 1 te 1840 LONDERZEEL.

2. De verkrijgende vennootschap:

Rechtsvorm: NV

Naam; "FLANDERS BUILDING"

Doet

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zelfstandig afin samenwerking met derden:

-het optreden ais consulent en het voeren van agenturen in allerlei producten van de textielen de kledingnijverheid, modeartikelen, afgewerkte kledij en accessoires, lederwaren en dergelijke;

-het beheer van roerende en onroerende goederen. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en verhuren. Zij mag vastgoedcertificaten uitgeven en om met die opbrengst vastgoedverrichtingen te financieren, Zij zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van dertien oktober negentienhonderd drieënnegentig, kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

-het bouwen, verbouwen, afwerken, inrichten, herstellen, onderhouden, reinigen en het afbreken, geheel of ten dele, van een uit zijn aard onroerend goed, en de handeling die eruit bestaat een roerend goed te leveren en het meteen op zodanige wijze aan te brengen aan een onroerend goed dat het onroerend uit zijn aard wordt;

-het aannemen van montagewerkzaamheden ten. behoeve van onroerende zaken en werktuigbouwkundige installaties, projectbegeleiding van montagewerkzaamheden, engineering en aanneming van aannemingsopdrachten;

-iedere handeling die tot voorwerp heeft zowel de levering of de aanhechting aan een gebouw van de bestanddelen of een gedeelte van de bestanddelen van een installatie voor centrale verwarming, airconditioning, sanitair, brandalarmtoestellen, diefstalalarmtoestellen, huistelefoons, opbergkasten, gootstenen, wastafels, ventilators, luchtverversers, (rol)luiken en rolgordijnen;.

-iedere handeling die tot voorwerp heeft zowel de levering van wandbekleding of vloerbekleding als de plaatsing ervan in een gebouw;

-het aanhechten, plaatsen, herstellen, onderhouden en reinigen van de bovengenoemde goederen;

-binnen de perken van het wettelijk toelaatbare, het ter beschikking stellen van arbeidskrachten al dan niet onder leiding en toezicht van een projectbegeleider, het detacheren van (technisch) personeel of het werken met onderaannemers met het oog op het verrichten van een werk in onroerende staat of van een hierboven bedoelde handeling.

Bovenstaande opsomming dient te worden geïnterpreteerd in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, borg staan voor natuurlijke personen of rechtspersonen; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Maatschappelijke Zetel: Brouwerijstraat 1 te 1840 LONDERZEEL.

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsblad"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r0n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

il l. Vergoeding

De nieuwe aandelen die worden uitgereikt hebben dezelfde rechten en zullen dezelfde voordelen bieden als de bestaande aandelen. Zij nemen deel in de winst vanaf de datum van de inbreng.

IV. I3oekhoudkundige verwerking

Alle handelingen met betrekking tot de bedrijfstak van de inbrengende vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 januari 2014,

V, Bijzondere voordelen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de bij de inbreng betrokken vennootschappen zal geen bijzonder voordeel worden toegekend.

VI, Slotverklaring

Dit voorstel tot inbreng zal zowel door de inbrengende als door de verkrijgende vennootschap ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel worden neergelegd.

De informatie die uitgewisseld wordt tussen de inbrengende en de verkrijgende vennootschap in het kader van voorgestelde inbreng is strikt confidentieel. De ondertekende vertegenwoordigers verbinden zich ertoe dit confidentieel karakter te respecteren.

Ingeval het huidig voorstel niet goedgekeurd wordt, zullen alle originele documenten die uitgewisseld werden in het kader van de voormelde inbreng teruggegeven worden aan de respectievelijke uitgevers ervan. In die veronderstelling zal elk der betrokken partijen de kosten dragen voor de door haar gedane uitgaven.

Namens de Raad van Bestuur,

de heer Jan 'raye

Gedelegeerd Bestuurder

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.03.2014, NGL 31.03.2014 14079-0203-014
28/07/2014
ÿþ(111 Pbe, Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1A11,11311160

neergelegd/ontvangen op

1 6 JULI 2014

ter griffie vaneigeederlandstalige

I III

rec art_ men_

Ondernemingsnr : 0427949845

Benaming

(voluit) : FLANDERS BUILDING

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1840 LONDERZEEL (STEENHUFFEL), BROUWERIJSTRAAT 1 (volledig adres)

Onderwerp akte: PROCES-VERBAAL VAN ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL - KAPITAALVERHOGING COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, met standplaats te Londerzeel op zesentwintig juni tweeduizend veertien om tien uur dertig, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "FLANDERS BUILDING", met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel (Steenhuffel), Brouwerijstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0427949845.

VOORAFGAANDE OPMERKING

Onderhavig proces-verbaal heeft onder meer tot doel 1) enerzijds een fusie aan te gaan met de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ELISAM", met maatschappelijke zetel te 9850 Nevele, Voordestraat 7, met ondernemingsnummer 0865526446 en 2) anderzijds een fusie aan te gaan met de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HPM", met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel (Steenhuffel), Brouwerijstraat 1, met ondernemingsnummer 0463009902.

VASTSTELLINGEN

Met betrekking tot de FORMALITEITEN, die door de overnemende vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de vergadering van de vennootschap vooraf het volgende vast:

a)De raad van bestuur van de overnemende vennootschap heeft op datum van 7 april 2014 een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel neergelegd op 14 mei 2014, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, zoals voorgeschreven door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

b)Daar alle aandeelhouders van de fuserende vennootschappen gekend zijn en tevens aanwezig zijn, zien de aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen af van de bijzondere verslagen van het bestuursorgaan welke overeenkomstig artikel 694 Wetboek van Vennootschappen vereist zijn,

c)De Heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 1020 Brussel, B&D Center, Esplanade 1 box 96, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op datum van 10 juni 2014, zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag luiden als vole

"10. Besluit

In het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging in NV FLANDERS BUILDING werden wij verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 695 verwijzend naar artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in relatie met het artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan netto-boekwaarde, aanschaffingswaarde of nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig contin eteitsprincipe.

De inbrengen in natura door de aandeelhouders van de BVBA ELISAM en vervolgens van de BVBA HPM, zoals beschreven en gewaardeerd in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan conform artikel 602 3e lid van het Wetboek van vennootschappen, bestaat uit de vermogensbestanddelen van de BVBA ELISAM en de BVBA HPM, naar aanleiding van de geplande fusies, zoals beschreven in het gezamenlijk opgesteld fusievoorstel van 7 april 2014, voor een waarde van respectievelijk 94.958,79 EUR (BVBA ELISAM) en 125.008,64 EUR (BVBA HMP).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng in nature en quasi-inbrengyan het instituut van de Bedrijfsrevisoren;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ve.rso Naam en handtekening.

Vo

beho

aan

Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

t. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge b) aangezien deze inbrengen kaderen binnen een fusie, werd deze eveneens nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake fusies & splitsingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

c) de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d) het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in nature;

e) de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 december 2013 weergegeven netto-boekwaarde, aanschaffingswaarde of nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord is, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechterlijke context in het kader van de voorgenomen fusieoperatie.

Er werd bij bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de in te brengen bestanddelen in «going concern'-optiek.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de in te brengen bestanddelen volgens de op 31 december 2013 afgesloten jaarrekeningen maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de ven-nootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de bednjfsvoorheffing en de RSZ, voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen daar geen bevestigingsbrieven van de leveranciers werden ontvangen.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van over te nemen vennootschappen toe te kennen aandelen:

aan de aandeelhouders van de BVBA ELISAM: 14 nieuwe aandelen van de NV FLANDERS BUILDING

en

- aan de aandeelhouders van de BVBA HPM: 19 nieuwe aandelen van de NV FLANDERS BUILDING, onder voorbehoud van realisatie van eerstgenoemde fusie met de BVBA ELISAM

zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbrengen in de NV FLANDERS BUILDING geschieden onder opschortende voorwaarde van het realiseren van de fusie met de BVBA ELISAM en de fusie met de BVBA HPM overeenkomstig het gezamenlijk opgesteld fusievoorstel dat door elke bij de fusie betrokken vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van het artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, neergelegd werd ter griffie van de rechtbank van Koophandel

- te Brussel voor de NV FLANDERS BUILDING, op 14 mei 2014, en bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 mei 2014, onder nummer 14105279;

- te Brussel voor de BVBA HPM, op 14 mei 2014, en bij uittreksel gepubliceerd in de bijragen bij het Belgisch Staatsblad van 23 mei 2014, onder nummer 14105278;

- te Gent voor de BVBA ELISAM, op 15 mei 2014, en bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 mei 2014, onder nummer 14106562.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen `fairness-opinion' omvat.

Brussel, 10 juni 2014.

Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren Burg, CVBA vertegenwoordigd door Jan De Bom Van D riessche

Bedrijfsrevisor (getekend)."

d)De raad van bestuur van deze vennootschap heeft er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Bovendien hebben de zaakvoerders van de over te nemen vennootschappen "ELISAM" en "HPM" de raad van bestuur van deze vennootschap erover ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passive van het vermogen van de over te nemen vennootschappen sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en heden.

e)Het fusievoorstel, de overige verslagen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld, werden in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen, zoals voorge-schreven door artikel 697 van het Wetboek van Ven-nootschappen.

f)De voorzitter van de algemene vergadering deelt mee dat hij door de zaakvoerders van de over te nemen vennootschappen "ELISAM" en "HPM" bevestiging heeft ontvangen dat gemelde over te nemen vennootschappen, tot fusie door overneming door de huidige vennootschap hebben besloten onder opschortende voorwaarde van 1) enerzijds besluit tot eerste fusie door overneming door de overnemende vennootschap ''FLANDERS BUILDING" van de vennootschap "ELISAM" en 2) anderzijds besluit tot tweede

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

fusie door overneming door de overnemende vennootschap "FLANDERS BUILDING" van de vennootschap "HPM"

BESLUITEN

Na deze uiteenzetting worden door de algemene vergadering volgende besluiten met eenparigheid van stemmen genomen:

Eerste besluit : fusievoorstel

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, zoals hoger gemeld, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschappen "ELISAM" en "HPM" door fusie overgenomen worden door vennootschap "FLANDERS BUILDING".

Tweede besluit fusie door overneming van de vennootschap "ELISAM"

De vergadering van deze vennootschap besluit tot de fusie door overneming van gans het intrinsiek vermogen van de vennootschap "ELISAM", zodat aan de eerste opschortende voorwaarde is voldaan, en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2013 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passive en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de ovememende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat aile verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd.

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van veertien (14) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg zoals hierna gemeld.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693,8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de raad van bestuur / zaakvoerder van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

Derde besluit: eerste kapitaalverhoging

Als gevolg van de fusie door overneming van de vennootschap "ELISAM", beslist de vergadering een eerste maal het kapitaal te verhogen met tienduizend drieëntachtig euro en zesendertig cent (10.083,36 E), zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap "FLANDERS BUILDING" wordt gebracht van vierhonderd vierentachtigduizend euro (484.000,00 ¬ ) op vierhonderd vierennegentigduizend drieëntachtig euro en zesendertig cent (494.083,36 ¬ ) door uitgifte van veertien (14) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf 1 januari 2014.

Deze veertien (14) nieuwe aandelen worden toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap "ELISAM" tegen de prijs van vijfduizend achthonderd zevenenvijftig euro en veertien cent (5.857,14¬ ) per aandeel, waarvan:

zevenhonderd twintig euro en vierentwintig cent (720,24 E) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal tienduizend drieëntachtig euro en zesendertig cent (10.083,36 E);

vijfduizend honderd zesendertig euro en negentig cent (5.136,90 E), als uitgiftepremie, zijnde in to-taal eenenzeventigduizend negenhonderd zestien euro en vierenzestig cent (71.916,64 E).

Vierde besluit: plaatsing van de uitgiftepremie

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal eenenzeventigduizend negenhonderd zestien euro en vierenzestig cent (71.916,64 ¬ ), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbreng strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Vijfde besluit: tweede kapitaalverhoging

Naar aanleiding van de fusie met de vennootschap "ELISAM" beslist de algemene vergadering het kapitaal een tweede maal te verhogen met eenenzeventigduizend negenhonderd zestien euro en vierenzestig cent (71.916,64¬ ) om het te brengen van vierhonderd vierennegentigduizend drieëntachtig euro en zesendertig cent (494.083,36 E) op vijfhonderd zesenzestigduizend euro (566.000,00 E), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie. Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zesde en zevende besluit: uitreiking aandelen

De veertien (14) nieuwe aandelen worden uitgereikt aan de vennoten van de overgenomen vennootschap "ELISAM" als volgt:

- aan de vennootschap "DIEPENSTEYN", tevens aandeelhouder van onderhavige vennootschap: dertien (13) nieuwe aandelen waardoor zij thans zeshonderd dertien (613) aandelen bezit van de vennootschap "FLANDERS BUILDING";

- aan de vennootschap "DEFIMMO", tevens aandeelhouder van onderhavige vennootschap: één (1) nieuw aandeel waardoor zij thans drieënzeventig (73) aandelen bezit van de vennootschap "FLANDERS BUILDING".

De vergadering beslist dat de nieuwe aandelen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de ovememende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

Achtste besluit fusie door overneming van de vennootschap "1-1PM"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering van deze vennootschap besluit vervolgens tot de fusie door overneming van gens het intrinsiek vermogen van de vennootschap "HPM", zodat voormelde tweede opschortende voorwaarde als vervuld moet worden beschouwd, en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden. Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2013 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passive en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de ovememende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat aile verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd.

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van negentien (19) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg zoals hierna gemeld.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693,8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de raad van bestuur f zaakvoerder van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

Negende besluit: eerste kapitaalverhoging

Als gevolg van de fusie door overneming van de vennootschap "HPM", beslist de algemene vergadering het kapitaal een eerste maal te verhogen met vijftienduizend zeshonderd zesenzeventig euro en drieëndertig cent (15.676,33 E), zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap "FLANDERS BUILDING" wordt gebracht van vijfhonderd zesenzestigduizend euro (566.000,00 E) op vijfhonderd eenentachtigduizend zeshonderd zesenzeventig euro en drieëndertig cent (581.676,33 E) door uitgifte van negentien (19) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata tempes vanaf 1 januari 2014.

Deze negentien (19) nieuwe aandelen worden toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap "HPM" tegen de prijs van tweeëndertigduizend vijfhonderd zevenenvijftig euro en negenentachtig cent (32.557,89¬ ) per aandeel, waarvan:

- achthonderd vijfentwintig euro en zeven cent (825,07 ¬ ) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal vijftienduizend zeshonderd zesenzeventig euro en drieëndertig cent (15.676,33 E);

eenendertigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro en tweeëntachtig cent (31.732,82 ¬ ), als uitgiftepremie, zijnde in totaal zeshonderd en tweeduizend negenhonderd drieëntwintig euro en zevenenzestig cent (602.923,67 E).

Tiende besluit: plaatsing van de uitgiftepremie

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal zeshonderd en tweeduizend negenhonderd drieëntwintig euro en zevenenzestig cent (602.923,67 E), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbreng strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Elfde besluit : tweede kapitaalverhoging

Naar aanleiding van de fusie met de vennootschap "HPM" beslist de algemene vergadering het kapitaal een tweede maal te verhogen met zeshonderd en tweeduizend negenhonderd drieëntwintig euro en zevenenzestig cent (602.923,67 E) om het te brengen van vijfhonderd eenentachtigduizend zeshonderd zesenzeventig euro en drieëndertig cent (581.676,33 E) op één miljoen honderd vierentachtigduizend zeshonderd euro (1.184.600,00 ¬ ), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie.

Deze kapitaaIverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen.

Twaalfde en dertiende besluit uitreiking aandelen

De negentien (19) nieuwe aandelen worden uitgereikt aan de vennoten van de overgenomen vennootschap "HPM" als volgt:

- aan de vennootschap "DIEPENSTEYN", tevens aandeelhouder van onderhavige vennootschap: zeventien (17) nieuwe aandelen waardoor zij thans zeshonderd dertig (630) aandelen bezit van de vennootschap "FLANDERS BUILDING";

- aan de vennootschap "DEFIMMO", tevens aandeelhouder van onderhavige vennootschap: twee (2) nieuwe aandelen waardoor zij thans vijfenzeventig (75) aandelen bezit van de vennootschap "FLANDERS BUILDING".

De vergadering beslist dat de nieuwe aandelen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

Veertiende besluit : wijziging statuten "FLANDERS BUILDING"

Maatschappelijk doel

Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering de gelijkenis vast van het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschappen en dit van de overnemende vennootschap.

Aan artikel 3 van de statuten dient er bijgevolg geen wijziging te worden aangebracht.

Maatschappelijk kapitaal

Teneinde artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'fik maatschappelijk ïáj:ifâáT bedraagt één iniljèçên- honderd vierentachtigduizend ZèâïióriCik-d euro 0.184.600,00 E), vertegenwoordigd door zevenhonderd en vijf gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd en vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vijftiende besluit : vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschappen

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat ten gevolge van de aanneming van de voorgaande besluiten en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de overgenomen vennootschappen in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen '1:'ELISAM" en "1-IPM" hebben opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

Zestiende besluit: Ontslagen en benoemingen van bestuurders

De vergadering beslist de samenstelling van de raad van bestuur niet te wijzigen.

Zeventiende besluit: bevoegdheden

De vergadering machtigt elk van de raad van bestuur deel uitmakende bestuurders voor de uitvoering van de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten.

Achttiende besluit: coördinatie der statuten

De statuten van de ovememende vennootschap "FLANDERS BUILDING" worden naar aanleiding van de fusie gecoördineerd.

SLUITING VAN DE VERGADERING

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen: kopie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, kopie fusievoorstel en gecoördineerde statuten.

Voorbehouden

aan,het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2014
ÿþMod Word 11,1

I ikdil-s In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11.11111Il I1111,11111171jp

neergelegd/ontvangen op

16 JULI 2014

ter griffie van agfkredefândstalige

Ireehtbank-van-koophandel -B russe I ---

Ondememingsnr : 0427949845 Benaming

(voluit) : FLANDERS BUILDING (verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 1840 LONDERZEEL (STEENHUFFEL), BROUWERIJSTRAAT 1 (volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING DOOR INBENG VAN EEN BEDRIJFSTAK  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, met standplaats te Londerzeel op zesentwintig juni tweeduizend veertien om elf uur, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "FLANDERS BUILDING", met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel (Steenhuf-fel), Brouwerijstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0427949845,

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKING

Onderhavig proces-verbaal heeft onder meer tot doel kapitaalverhoging door middel van inbreng van een gedeelte van het vermogen van de Naamloze Vennootschap "DEFIMMO", met name kapitaalverhoging door inbreng van de hele bedrijfstak "onroerende goederen".

I. VASTSTELLING VERVULLING WETTELIJKE FORMALITEITEN

Met betrekking tot de FORMALITEITEN, die door de verkrijgende en inbrengende vennootschappen moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de vergadering van de vennootschap vooraf het volgende vast;

a)De raden van bestuur van zowel de verkrijgende vennootschap als van de inbrengende vennootschap hebben op datum van 9 mei 2014 een voorstel opgemaakt met betrekking tot de inbreng van de bedrijfstak overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit voorstel werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel neergelegd door beide vennootschappen.

b) De raad van bestuur van de verkrijgende vennootschap heeft overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen op 6 juni 2014 een bijzonder verslag opgemaakt bevattende de motivatie van het belang voor de vennootschap van de inbreng in nature.

c)De heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 1020 Brussel, B&D Center, Esplanade 1 box 96, heeft op 20 juni 2014 een schriftelijk verslag opgesteld aangaande de beschrijving van de inbreng, de aangenomen wijze van schatting en de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

De conclusies van zijn verslag luiden als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 16 juni 2014 door de Raad van Bestuur van de NV FLANDERS BUILDING, met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Brouwerijstraat 1, ingeschreven in het rechts-personenregister met ondernemingsnummer

0427,949.845, gekend op de Rechtbank te Brussel, met als opdracht, overeenkomstig artikel 602 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in nature, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

Voorafgaand aan deze inbreng van de bedrijfstak onroerende goederen zou een fusie gerealiseerd worden, waarbij de NV FLANDERS BUILDING (opslorpende vennootschap) de BVBA ELISAM en de BVBA HPM (opgeslorpte vennootschappen) opslorpt.

Onder voorbehoud van de realisatie van voornoemde fusie zal een inbreng in natura plaatsvinden bestaande uit een bedrijfstak onroerende goederen van de NV DEFIMMO, met een totale waarde van ¬ 1.923.213,00, vergoed door uitgifte van 290 nieuwe aandelen van de NV FLANDERS BUILDING, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden kunnen wij verklaren dat:

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

- de beschrijving van de inbreng in nature beant-woordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in nature door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de ale tegen de inbreng in nature uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

- de te verstrekken stukken en informatie ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering werden overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen ver& de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de ver-richting

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 602 §1 W. Ven n. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Brussel, 20 juni 2014.

Moore Stephens Audit BV CVBA,

vertegenwoordigd door: de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor."

d)De aandeelhouders verzaken aan de wettelijke termijn van één maand voorzien in artikel 761 Wetboek van Vennootschappen waarbij hen een afschrift dient te worden toegezonden van het voorstel tot inbreng van de bedrijfstak en van het verslag opgesteld door de raad van bestuur.

BESLUITEN

Na deze uiteenzetting worden door de algemene vergadering volgende besluiten met éénparigheid van stemmen genomen:

Eerste besluit eerste kapitaalverhoging

De voorzitter geeft vooraf nog een korte samenvatting van het voorstel tot inbreng van de bedrijfstak "onroerende goederen" en van de aanvullende verslagen, zoals hoger gemeld.

Deze verslagen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De vergadering beslist vervolgens het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met vierhonderd zevenentachtigduizend tweehonderd eenentachtig euro en twintig cent (487.281,20 E), zodat het kapitaal van de vennootschap wordt gebracht van één miljoen honderd vierentachtigduizend zeshonderd euro (1.184.600,00¬ ) op één miljoen zeshonderd eenenzeventig duizend achthonderd eenentachtig euro en twintig cent (1.671.681,20¬ ) door het creëren van tweehonderd negentig (290) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze tweehonderd negentig (290) nieuwe aandelen wordt door middel van inbreng in natura ingeschreven tegen de prijs van zesduizend zeshonderd eenendertig euro en zevenenzeventig cent (6.631,77 ¬ ) per aan-deel, waarvan:

- duizend zeshonderd tachtig euro en achtentwintig cent (1.680,28 ¬ ) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal vierhonderd zevenentachtigduizend tweehonderd eenentachtig euro en twintig cent (487.281,20

vierduizend negenhonderd eenenvijftig euro en ne-genenveertig cent (4.951,49 E), als uitgiftepremie, zijnde in totaal één miljoen vierhonderd vijfendertigduizend negenhonderd eenendertig euro en tachtig cent (1435.931,80 ¬ ), afgerond.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in nature van de bedrijfstak "onroerende goederen" zoals hierna omschreven, en dat tweehonderd negentig nieuwe aandelen die volledig volstort zijn, worden toegekend aan de vennootschap "DEFIMMO" als tegenprestatie van de inbreng.

Tweede besluit inschrijving op de kapitaalverhoging verwezenlijking van de inbreng

Is hier mee verschenen en tussengekomen:

De Naamloze Vennootschap "DEFIMMO", aandeelhouder sub 1 van onderhavige vennootschap en vertegenwoordigd zoals gemeld.

Hierna ook genoemd "de inbrengende vennootschap"

De Naamloze Vennootschap "DEFIMMO" verklaart, bij monde van haar vertegenwoordiger, alle activa- en passivabestanddelen die betrekking hebben op de bedrijfstak "onroerende goederen", zoals deze activa- en passivabestanddelen omschreven worden in het revisoraal verslag opgesteld door de heer Jan De Bom Van Driessche, IN VOLLE EIGENDOM in te brengen in de vennootschap "FLANDERS BUILDING".

Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden de verrichtingen in de schoot van de bedrijfstak "onroerende goederen", gerealiseerd door de vennootschap "DEFIMMO", inbrengende vennootschap, beschouwd verricht geweest te zijn voor rekening van de vennootschap "FLANDERS BUILDING" sedert 1 januari 2014 zodat aile verrichtingen gesteld na deze datum voor rekening van de vennootschap "FLANDERS BUILDING" gesteld werden, onder beding dat deze laatste gehouden is tot het vervullen van aile verbintenissen en verplichtingen van de inbrengende vennootschap, en die verband houden met de inbreng.

De bedrijfstak "onroerende goederen", omvat, volgens het verslag van de bedrijfsrevisor, volgende activa en passive die worden ingebracht in het vermogen van de vennootschap "FLANDERS BUILDING", zoals



q

Voorbehouden

aah het

Belgisch Staatsblad

opgenomen in de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013, goedgekeurd door de algemene vergadering van 25 maart 2014.

Tegenprestatie van de inbreng

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de vennootschap "DEFIMMO", die aanvaardt bij monde van haar vertegenwoordiger, tweehonderd negentig (290) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volstort zijn, aangeboden. Alle aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

Derde besluit: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de eerste kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderd zevenentachtigduizend tweehonderd eenentachtig euro en twintig cent (487.281,20 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen zeshonderd eenenzeventig duizend achthonderd eenentachtig euro en twintig cent (1.671.881,20

vertegenwoordigd door negenhonderd vijfennegentig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/riegenhonderd vijfennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde besluit: plaatsing van de uitgiftepremie

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal één miljoen vierhonderd vijfendertigduizend negenhonderd eenendertig euro en tachtig cent (1.435.931,80 E), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbreng strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van ver000tschappen.

Vijfde besluit tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennoot-schap een tweede maal te verhogen met één miljoen vierhonderd vijfendertigduizend negenhonderd eenendertig euro en tachtig cent (1.435.931,80 E), zodat het kapitaal wordt gebracht van één miljoen zeshonderd eenenzeventig duizend achthonderd eenentachtig euro en twintig cent (1.671.881,20¬ ) op drie miljoen honderd en zevenduizend achthonderd dertien euro (3.107.813,00 E), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie. Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zesde besluit: vaststelling van verwezenlijking van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van één miljoen vierhonderd vijfendertigduizend negenhonderd eenendertig euro en tachtig cent (1.435.931,80 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat net kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drie miljoen honderd en zevenduizend achthonderd dertien euro (3.107.813,00 q, vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door negenhonderd vijfennegentig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/negenhonderd vijfennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zevende besluit: aanpassing statuten

Artikel 5 van de statuten wordt aangepast als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen honderd en zevenduizend achthonderd dertien euro (3,107.813,00 ¬ ), vertegenwoordigd door negenhonderd vijfennegentig gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/negenhonderd vijfennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Achtste besluit : coördinatie van de statuten

De statuten van de verkrijgende vennootschap "FLANDERS BUILDING" worden naar aanleiding van de inbreng in natura gecoördineerd.

SLUITING VAN DE VERGADERING

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

eijlagen: kopie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, kopie voorstel inbreng bedrijfstak, verslag raad

van bestuur en gecoördineerde statuten.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van i Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2014
ÿþMod Word 11.1

Wtb.(r3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1!

III1

*14144371 *

beh aa Be Stai

neergelegcl/oritvarigen e;

1 6 .1111.1 2614

ter griffie vaneglieNederlandstsi:

Ondernemingsnr : 0427949845

Benaming

(voluit) : FLANDERS BUILDING

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetei: 1840 LONDERZEEL (STEENHUFFEL), BROU WERIJSTRAAT 1 (volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG REKENING-COURANT  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, met standplaats te Londerzeel op zesentwintig juni tweeduizend veertien om elf uur dertig, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "FLANDERS BUILDING", met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel (Steenhuffel), Brouwerijstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0427949845.

BESLUITEN

Na deze uiteenzetting warden door de algemene vergadering volgende besluiten met éénparigheid van stemmen genomen:

Eerste besluit eerste kapitaalverhoging

Hot maatschappelijk kapitaal wordt een eerste maal verhoogd met één miljoen honderd vijfenzestigduizend negenendertig euro en vijfenveertig cent (1.165.039,45 E E), om het te brengen van drie miljoen honderd en zevenduizend achthonderd dertien euro (3.107.813,00 E) op vier miljoen tweehonderd tweeënzeventigduizend achthonderd tweeënvijftig euro en vijfenveertig cent (4.272.852,45 E), door het creëren van driehonderd drieënzeventig (373) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf 1 januari 2014.

op deze driehonderd drieënzeventig (373) nieuwe aandelen wordt door middel van inbreng in nature ingeschreven tegen de prijs van zesduizend zeshonderd vierendertig euro en zesendertig cent (6.634,36 E) per aandeel, waarvan;

- drieduizend honderd drieëntwintig euro en drieënveertig cent (3.123,43 ¬ ) wordt geboekt als kapitaal, zijnde in totaal afgerond één miljoen honderd vijfenzestigduizend negenendertig euro en vijfenveertig cent (1,165.039,45 E);

- drieduizend vijfhonderd en tien euro en drieënnegentig cent (3.510,93 ¬ ), als uitgiftepremie, zijnde in totaal afgerond één miljoen driehonderd en negenduizend tweehonderd vierennegentig euro en vijfenvijftig cent (1.309.294,55 q,

Tweede besluit : inschrijving op de kapitaalverhoging - verwezenlijking van de inbreng

Is hier mee verschenen en tussengekomen:

De Naamloze Vennootschap "DEFIMMO", aandeelhouder sub 1 van onderhavige vennootschap en vertegenwoordigd zoals gemeld,

De Naamloze Vennootschap "DEFIMMO" verklaart bij monde van haar vertegenwoordiger, haar vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten opzichte van de Naamloze Vennootschap "DlEFENSTEYN" en welke schuldvordering geboekt staat op de rekening "179.000" in de balans van de Naamloze Vennootschap "DIEPENSTEYN", ten bedrage voor het geheel twee miljoen vierhonderd vierenzeventigduizend driehonderd vierendertig euro (2.474.334,00 E) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap..

Aanhoring van de verslagen

1)I-Iet verslag van de raad wordt aanhoord, bevattende de motivatie van het belang voor de vennootschap van de inbreng in nature.

De aandeelhouders bevestigen dat de ingebrachte schuldvordering aan aile voorwaarden voldoet van een vermogenrechtelijke verbintenis aangezien het een verbintenis betreft die in geld waardeerbaar is en het voorwerp uitmaakt van een vermogenspost bij de schuldeiser en in hoofde van de schuldenaar een passief uitmaakt dat zijn vermogen belast.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

2)Het verslag van de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 1020 Brussel, B&D Center, Esplanade 1 box 96, aangaande de beschrijving van de inbreng, de aangenomen wijze van schatting en de als tegenprestatie toegekende vergoeding, wordt aanhoord.

Zijn besluit luidt als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 17 juni 2014 door de Raad van Bestuur van de NV FLANDERS BUILDING, met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Brouwerijstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0427.949.845, gekend op de Rechtbank te Brussel, met als opdracht, overeenkomstig artikel 602 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in nature, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

Voorafgaand aan deze inbreng van de vordering zou eerst een fusie gerealiseerd worden, waarbij de NV FLANDERS BUILDING (opslorpende vennootschap) de BVBA ELISAM en de BVBA FIPM (opgeslorpte vennootschappen) opslorpt. Terzake werd door ondergetekende een verslag opgesteld op 10 juni 2014.

Vervolgens zou ook voorafgaand aan deze inbreng van de vordering een inbreng van een bedrijfstak onroerende goederen door de NV DEFIMMO gerealiseerd worden. Terzake werd door ondergetekende een verslag opgesteld op 20 juni 2014.

Onder voorbehoud van de realisatie van voornoemde fusie en voornoemde inbreng van de bedrijfstak zal een inbreng in natura plaatsvinden bestaande uit een (gedeelte van een) rekening-courant / lening met een nominale waarde ten belope van E 2.474.334,00, vergoed door uitgifte van 373 nieuwe aandelen van de NV FLANDERS BUILDING, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vifieg de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 602 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Brussel, 20 juni 2014.

Moore Stephens Audit BV CVBA,

vertegenwoordigd door: de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor."

Deze verslagen worden neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een uit-gifte van onderhavige akte.

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de vennootschap "DEFIMMO", die aanvaardt bij monde van haar vertegenwoordiger, driehonderd drieënzeventig (373) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig voletort zijn, aangeboden. Alle aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

Derde besluit: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de eerste kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen honderd vijfenzestigduizend negenendertig euro en vijfenveertig cent (1.165039,45 E.), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vier miljoen tweehonderd tweeënzeventigduizend achthonderd tweeënvijftig euro en vijfenveertig cent (4.272.852,45 E), vertegenwoordigd door duizend driehonderd achtenzestig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend driehonderd achtenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde besluit : plaatsing van de uitgiftepremie

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal één miljoen driehonderd en negenduizend tweehonderd vierennegentig euro en vijfenvijftig cent (1.309.294,55 q, te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbreng strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op cle wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Vijfde besluit : tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met één miljoen driehonderd en negenduizend tweehonderd vierennegentig euro en vijfenvijftig cent (1.309.294,55 ¬ ), om het te brengen van vier miljoen tweehonderd tweeënzeventigduizend achthonderd tweeënvijftig euro en vijfenveertig

Vodr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

-Cent - miljoen vijfhonderd .tweeëntachtigduizend. -h6ria-e.r7C1--ïeVenenveertig euro

(5.582.147,00 ¬ ), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie. Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zesde besluit vaststelling van verwezenlijking van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen van net feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van één miljoen driehonderd en negenduizend tweehonderd vierennegentig euro en vijfenvijftig cent (1.309.294,55 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijf miljoen vijfhonderd tweeëntachtigduizend honderd zevenenveertig euro (6.582.147,00 E), vertegenwoordigd door duizend driehonderd achtenzestig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend driehonderd achtenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zevende besluit aanpassing statuten

Artikel 5 van de statuten wordt aangepast als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen vijfhonderd tweeëntachtigduizend honderd zevenenveertig euro (5.582.147,00 E), vertegenwoordigd door duizend driehonderd achtenzestig gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend driehonderd achtenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Achtste besluit benoeming commissaris

Wordt aangesteld voor de functie van commissaris voor een duur van drie jaar, de VCBA  burgerlijke vennootschap met handelsvorm MOORE STEPHENS VERSCHELDEN BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Jan DE BOM VAN DRIESSCHE, bedrijfsrevisor. De aanstelling gebeurt voor drie boekjaren, aanvang nemend met het boekjaar 2014 en eindigend met het boekjaar 2016.

Negende besluit coördinatie van de statuten

De statuten van de verkrijgende vennootschap "FLANDERS BUILDING" worden naar aanleiding van de inbreng in nature gecoördineerd.

SLUITING VAN DE VERGADERING

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen: kopie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag raad van bestuur en gecoördineerde

statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/02/2014 : GE169583
07/08/2013 : GE169583
06/02/2013 : GE169583
03/09/2012 : GE169583
07/02/2012 : GE169583
20/09/2011 : GE169583
24/08/2011 : GE169583
27/07/2010 : GE169583
07/08/2009 : GE169583
04/09/2008 : GE169583
30/01/2008 : GE169583
07/09/2007 : GE169583
28/06/2006 : GE169583
04/04/2006 : GE169583
02/12/2005 : GE169583
23/08/2005 : GE169583
08/06/2004 : GE169583
02/02/2004 : GE169583
16/05/2003 : GE169583
17/07/2002 : GE169583
17/05/2001 : GE169583
23/06/2000 : GE169583
01/06/1999 : GE169583
05/04/1995 : GE169583
01/01/1993 : BL468247
12/09/1990 : BL468247
01/01/1989 : BL468247
01/01/1989 : BL468247
01/01/1989 : BL468247
01/01/1989 : BL468247
10/12/1988 : BL468247
07/02/1985 : BL468247
07/02/1985 : BL468247

Coordonnées
FLANDERS BUILDING

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 1 1840 STEENHUFFEL

Code postal : 1840
Localité : Steenhuffel
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande