FLATTURTLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLATTURTLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.961.762

Publication

25/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

i In

iu i



" 1304]521'

,gd ter griffie dor

Re.~t";t'.: :nk van Kooph 4 anOtr.q:, ~y y ~}

je i_r~ r~~ Cj~ f~ k-13~f~~1 2013

[; j~ ~`i 1 lIFFlEr~/

ri te

Ondernemingsnr : 0843.961.762

Benaming

(voluit) : Flatturtle

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Ansprakelijkheid

Zetel : Walsbetsestraat 217 bus A te 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De Bijzondere Algemene Vergadering van 1 februari 2013 heeft besloten de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Walsbetsestraat 217 bus A te 3400 Landen naar Londenstraat 60 bus 111 te 2000 Antwerpen met ingang vanaf 1 februari 2013.

Getekend op 1 februari 2013 door de heer Yeri tiete, zaakvoerder van Flatturtle BVBA

09/03/2012
ÿþmmm

In de bijlagenbOhmt Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

*

Neergeledd

griffe der

Rechtbank van Koophandel LeuFEB. ~,,~ ~Of~

111111,11,1)(11,1131011)31611

0ndenzem| ~ ~~ m~~~~ 5(54.

_

Benaming

Rechtsvorm ' Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel Walsbetsestraat 217 Bus A te 3401 Landen

Ondeowemnakte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

UIT EEN AKTE, verleden voor notaris Patrick Van den Weghe, notaris te Leuven, Kessel-Lo, op 22 februari 2012, aangeboden ter registratie Leuven 2, BLIJKT DAT:

Door TIETE Yeri Daniel Jacques, informaticus, wonende te 1850 Grimbergen, Borgstraat 319, COLPAERT Pieter Maria Jozef, inf9nnaÁicuo. wonende te 8530 Harelbeke, Heerbaai 73 A en PETITJEAN Christophe, bestuurder, wonende te 8301 Knokke-Heist, Misthoorn 3, is overgegaan tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur onder de naam "F|u~urUe', metzetel te 3401 Landen, Walsbetsestraat 217 bus A, en waarvan het geplaatst kapitaal 18.60000 euro bedraagt, Vertegenwoordigd door 186 aandelen. Elke comparant heeft .6.200,09 euro onderschreven en volstort. In ruil kreeg elke comparant 62 aandelen toebedeeld. Gezegd bedrag van 18.600,00 euro is gedeponeerd op een,

rekening bij de PNB '~''~~~ Fortis Bank, geopend ~ ~^' van de vennootschap ' oprichting, zoals blijkt =`i

het bankattest, dat door mij, notaris, bewaard zal worden.

De vennootschap heeft als doel:In België en in het buitenland, in het groot en het klein, rechtstreeks of onæchtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen alle uommamiëla, industr|ole, finonuië|a, roerende en onroerende verrichtingen in het domein van de informatie-, communicatie-en computerwetenschappen alsook het verstrekken van diensten inzake kennisbeheer en  s stem in eender Welk domein, met andere woorden: de bouw, de aankoop, de vmrknop, de vod`uur, de distributie, de! ontwikkeling, de uitrusting, het beheer, de uitbating, de omvorming anfofdo implementatie en inshaUm8w van producten in het domein van de informatie-, communicatie- en computertechnologie, hetzij teuhniucha, elektrische of elektronische producten of hardware, hetzij bedrijfsprocessen f methodieken, hetzij programma's, apps of software in het algemeen, hetzij enige andere producten in deze domeinen, van welke aard d ook; het verstrekken van onafhankelijkeadviezen (zowel

technische), het uitvoeren van (opportuniteits)studies, evaluaties, enzoverder; het realiseren van projecten,: inclusief haalbaarheidsstudies, projectbeheer en  planning, modelisering, analyse en ontwerp, implementatie, Integratie, test, training en onderhoud; het distribueren van kennis onder eender welke vorm (netwerken,'

multimediale technieken, trainingsprogramma's, conferenties, voordrachten, ...); het ontwikkelen,

kopen, verkopen, huren,en verhuren van systemen; het samenwerken met en het nemen van participaties in vennootschappen; het verstreWen van informatie; Het verzamelen van on-line beschikbare data. Met systeem wordt bedoeld zowel hard- als software alsmede allerlei vormen van organisatie, De hoogste kwaliteitsnormen die gekend zijn worden nagestreefd om gentegreerde totaaloplossingen te bekomen. Hiervoor kan de vennootschap gebruik maken van onderhandelingen met tussenpersonen en bemiddeling tussen verschillende partners en al wat ermee verband kan houden en dit alles in de meest ruime betekenis zonder dat de opsomming beperkend is. De vennootschap kan zich eveneens bezig houden met het beheren, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen met uitsluiting van de activiteiten van, vastgoedmakelaar. Zij kan borg staan voor haar vennbten en derden. De vennootschap mag alle verrichtingen: doen van industriële, commerciële, financiâle, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen! op commissieloon, weike hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of' de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap Bedoelde opsomming is aanwijzend en: niet beperkend. De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) isi bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van! het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de! algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en kan, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of' een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap. binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Opdah~ m

~"~nuu~xgven~~/~en~~on~~momenxod instrumenterende on~~~ laatstemmho. hetzij van cie Aerso<Wn(ev bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam anhandtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Voor-Uehouditrt

asn

her

Belgisch Staatsbiad

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand mei, om 15u00; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Alle vergaderingen worden geliouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, ,al dan niet vennoot. Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, is de vertegenwoordiging door de vruchtgebruiker alleen toegelaten, uitgezonderd evenwel de vertegenwoordiging die betrekking heeft op de vereffening of de ; ontbinding van de vennootschap, in welk geval alleen de blote eigenaar het recht van vertegenwoordiging bezit. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap valt samen met het burgerlijk kalenderjaar, en loopt van één januari tot en met éénendertig december volgend. Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting rekening houdende met nagemelde retroacten, en zal worden afgesloten op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Worden als zaakvoerders aangesteld, voor onbepaalde duur: de heer TIETE Yeri, voornoemd; de heer COLPAERT Pieter, voornoemd; de BVBA "ASTONIQUE", met zetel te 3401 Landen, Walsbetsestraat 217 bus A, ingeschreven in het RPR te Leuven onder nummer 0445.781.910, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer PETITJEAN Christophe, voornoemd, die bevoegd is alleenhandelend op te treden, en die tevens zal optreden als vaste vertegenwoordiger voor deze vennootschap. AI deze mandaten zullen onbezoldigd worden uitgeoefend tenzij de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Alle benoemden verklaren het mandaat te aanvaarden met de gestelde voorwaarden, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. Comparanten verklaren inmiddels voormelde zaakvoerders als mandataris aan te stellen, om in afwachting van de neerlegging van voormeld ulttreksel en de daaruit volgende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid reeds rechtshandelingen te stellen voor de vennootschap in oprichting.

Retroactiviteit: De vennoten-oprichters beslissen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen dat alle verrichtingen die vanaf vijftien februari laatst, zodat alle verrichtingen sedertdien voor rekening der vennootschap geacht worden gedaan te zijn, tot heden in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht en in het kader van haar maatschappelijk doel, worden geacht te zijn gesteld voor rekening, in naam en , voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

Volmachten: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan genoemde zaakvoerders, dan wel aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ABL BOEKHOUDING EN FISCALITEIT en/of de heer QUINTENS Patrick, mevrouw VRANCKEN Isabelle, mevrouw BROECKX Kathleen, allen met kantoor te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1 bus 0005, de nodige machten verleend om aile formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de ; Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

De notaris (getekend op verso) P. Van den Weghe,

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD: expeditie.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reechtspersbon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 26.08.2016 16489-0322-012

Coordonnées
FLATTURTLE

Adresse
BONDGENOTENLAAN 42, BUS 0201 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande