FLORA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FLORA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.320.047

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod pbF 11.1

r272-lrt ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden iluelliggpm

aan het

Belgisch Staatsbias

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van KoophandeL

te Leuven, de 1 2 M El L014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0426.320.047

Benaming (voluit) : FLORA

(verkort) : Naamloze vennootschap

Rechtsvorm :

Zetel : Staatsbaan 22, 3460 Bekkevoort, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Voorstel tot fusie met 100% dochteronderneming

Tekst :

NV Flora

Staatsbaan 22 te 3460 Bekkevoort

RPR Leuven met ondernemingsnummer 0426320047

btw-nummer: BE 0426320047

FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE MET 100 %-DOCHTERVENNOOTSCHAP

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 28 december 2013 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

voor de overgenomen vennootschap: Greta Renson , die alleen handelt

voor de overnemende vennootschap: Greta Renson Staatsbaan 22 te 3460 Bekkevoort en Patrick Cumps Engelbeek 49 te 3290 Diest (Schaffen) , die in samenspraak handelen

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

de overnemende vennootschap Flora NV , met maatschappelijke zetel te

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- vervolg

3460 Bekkevoort, Staatsbaan 42 , ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Leuven onder het ondernemingsnummer 0426320047

de overgenomen vennootschap All Houses BVBA , met maatschappelijke zetel te 3290 Diest , Engelbeekstraat 49 , ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Leuven onder het ondernemingsnummer 0467.106.864

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstelvast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 71910 W.Venn )

9.1.1, Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

Flora NV werd opgericht op 11 oktober 1984 bij akte verleden voor notaris Ludo Jozef De Hert , kantoorhoudend te Scherpenheuvel-Zichem . De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 november 1984 onder het nummer 3035-26 ;hierna genoemd de ovememende vennootschap .

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

16 juli 1987 bij akte verleden voor notaris Ludo Jozef De Hert , kantoor houdend te Scherpenheuvel-Zichem en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 juli 1987 onder het nummer 176

3 juli 1985 bij akte verleden voor notaris Ludo Jozef De Hert , kantoor houdend te Scherpenheuvel-Zichem en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 juli 1985 onder het nummer 212

30 september 1996 bij akte verleden voor notaris Ludo Jozef De Hert , kantoor houdend te Scherpenheuvel-Zichem en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 oktober 1996 onder het nummer 961024430

had POF 11.1

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3460 Bekkevoort ,Staatsbaan 49

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 61973.,38 EUR. Het is verdeeld in 5000 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 61973,38 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het 'Belgisch Staatsblad

Lie; - vervolg

Doel

Het doel van de vennootschap is de handel onder al zijn vormen van

textielproducten, confectieartikelen, dames-en herenkledij, en alles wat hiermede betrekking heeft zonder enige beperking;

Kleinhandel in tweedehandse en nieuwe voertuigen;

Garage- en koetswerkactiviteiten ; bereiden en verstrekken van voedingswaren; klein- en lofgroothandel in schoenen, lederwaren, geschenken, juwelen, porselein, huishoudartikelen, elektra artikelen, en meubelen.

Verderalle handels-, financiële-, industriële-, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijnde verwezenlijking van het doel rechtsreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan gescheiden door overname van aandelen, inbreng, fusie opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurders, commissaris of vereffenaarvan andere vennootschappen uitoefene..

Bestuuren vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Greta Renson , gedelegeerd bestuurder;

Patrick Cumps , bestuurder ;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Leuven onder het ondememingsnummer 0426.320.047

Vennoten

De huidige vennoten van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

Greta Renson : 2501 aandelen

Mod PDF 71,7

Patrick Cumps : 2499 aandelen

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

Vincento Comm. V. werd opgericht op 2 november 2006 bij akte verleden voor notaris (naam en voornaam) , kantoor houdend te (plaats) . De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 november 2006 onder het nummer 06176672 ; hierna genoemd de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het "' Belgisch Staatsblad

Voort behouden

aan het ' 8elgiseh Staatsblad

Ltitt - vervolg Mai MF 11.1

overgenomen vennootschap

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden niet gewijzigd

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3340 Bekkevoort, Staatsbaan

22

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 1000 EUR. Het is verdeeld in 10 aandelen op naam zondervermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 1000 EUR.

Doel

Het doel van de vennootschap is

1. e groot en kleinhandel in textiel en kleding.

2. De groot en kleinhandel in onderhoudsproducten.

3. Tussenpersoon in handel.

4. De aankoop en het beheer van onroerende goederen in eigen naam. Het beheer van onroerende goederen in naam van derden is uitdrukkelijk uitgesloten

Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden.

1. Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

2. de vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking hetverwezenlíjken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

3. het zich borg stellen voor derden en het verlenen van zakelijke zekerheden.

4. De vennootschap mag onroerend goed aankopen, verkopen, huren of verhuren indien voor het bereiken van het maatschappelijk doel noodzakelijk is. Zij mag echter geen beheer van patrimonium voor derden uitvoeren.

Bestuuren vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door: Greta Renson , zaakvoerder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Leuven onder het ondernemingsnummer 0885003749

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t.ttCC~ I - vervolg

Voorbehouden

aan het "Belgisch Staatsblad

Mod PDF 11.1

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

Flora NV : 10 aandelen

1.2. Juridisch kader

De vennootschap ontwikkelt hoofdzakelijk activiteiten die gelijklopen met de activiteiten van de overnemende vennootschap. Aangezien de aandelen in één hand verenigd zijn, kan de overnemende vennootschap eenkostenbesparing realiseren. Netfiscaal statuut van de vennootschappen wijzigt niet aangezien beiden verlieslatend zijn. maar door het samenbrengen van de aandelen en de activiteiten, ontstaat er een vennootschapsstructuur die makkelijker waarborgen kan bieden aan d eschuldeisers, zodat verdere groei mogelijk wordt.

1.3. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de overte nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 december 2013 .

1.4. Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemendevennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.5. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.6. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is eigenaar van een onroerend goed gelegen te Scherpenheuvel-Zichem, Ernest Claesstraat 22A, afdeling AFD, , sectie , nummer Ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemende vennootschap.

De overgenomen vennootschap is eigenaar van een onroerend goed gelegen te Scherpenheuvel-Zichem, Dorp 4, afdelingAFDITES, , sectieD , nummer 0347 Ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemendevennootschap

Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij-het-B

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- vervolg Merl PDF 11,1

De overgenomen vennootschap is eigenaar van een onroerend goed gelegen te Diest Egide Allenusstraat 19, afdeling AFD/Diest , sectie A , nummer 10251D Ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de ovememende vennootschap

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bod emsaneringsdecreet.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2.1.1. Algemene beschrijving



ACTIVA

I. Oprichtingskosten 0

II. IMMATERIËLE VASTE ACTIVA 0

III. MATERIËLE VASTE ACTIVA 339651

A. Terreinen en gebouwen 331470

B. Instap., machines en uitrusting 8181

C. Meubilair en rollend materieel 0

D. Leasing en soortgelijke rechten 0

E. Overige materiële vaste activa 0

F, Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 0

IV. FINANCIËLE VASTE ACTIVA 0

V, VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 0

A. Handelsvorderingen

B. Overige vorderingen

VI. VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN UITVOERING I

A. Voorraden

B, Bestellingen in uitvoering

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 79000

A. Handelsvorderingen 79000

B. Overige vorderingen 0

VIII. GELDBELEGGINGEN D

IX. LIQUIDE MIDDELEN 3989

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 26441

TOTAAL DER ACTIVA 449061



PASSIVA

I. KAPITAAL 1000

A.Geplaatst kapitaal 1000

B.Niet-opgevraagd kapitaal

II. UITGIFTEPREMIES 0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de ins rumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lez G - vervolg

III. HERWAARDERINGSMEERWAARDEN 0

IV. RESERVES 0

A.Wettelijke reserve 0

B.Onbeschikbare reserves 0

C.Belastingvrije reserves 0

D.Beschlkbare reserves 0

V. OVERGEDRAGEN WINSTNERLIES -95306

VI, KAPITAALSUBSIDIES 0

Vit, VOORZ, VOOR RISICO'S EN KOSTEN 0

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 116874

A.Financiëleschulden ` 116874

B.Handelsschulden 0

C.Ontvangenvooruitbetaiingenopbestellingen 0

D.Overige schulden 0

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 426493

Schulden op meer dan één jaar die binnen het i aar vervallen 4165

Financiële schulden 184500

Handelsschulden 563

Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0

Schulden m.b.t belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 0

Overige schulden 237265

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 0

TOTAAL DER PASSIVA 449061

Voorbehouden

aan het *Belgisch Staatsblad

Mod PDF 11.1

Onroerende goederen

Beschrijving: Woonhuis

Een woonhuis te Ernest Claesstraat22A, Scherpenheuvel Zichem Een woonhuis te Ellenusstraat te 3290 Diest

Een Woonhuis te Dorp 4 Scherpenheuvel-Zichem

De waarde van deze panden bedraagt volgens de boekhouding totaal 312 795.49 ¬ , deze waarde is gelijk aan de boekwaarde.

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap geen uitde fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

.2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden

goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten Boorde overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten laste worden genomen

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de ovememendevennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L i rfl a- vervolg Mod PUF 11.1

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neeriegging ter griffie van de rechtbankvan koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 20 februari 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 28 december , te Bekkevoort , in

origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel

Voorbehouden e aan het 'Belgisch Staatsblad

ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Leuven en van overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Van Bedts, Anselme & Partners BVBA met maatschappelijke zetel te Wespelaar, Provinciesteenweg 9 , met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor de overnemende vennootschap

Jos Van Bedts

volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/08/2014
ÿþ Motl Word 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III MIAMI III

NEERGELEGD

- 7 AUG. 201'i

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuvgriffie



Ondernemingsnr: 0426.320.047

Benaming

(voluit} : FLORA

(verkort} :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Staatsbaan 22 te 3460 Bekkevoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie - statutenwijziging

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 30 juli 2014, geboekt 30 bladen, geen verzendingen te Leuven op 4 augustus 2014 referte 5, boek 743, blad 006, vak 0008, ontvangen vijftig euro, de Ontvanger (get), werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap "FLORA" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van het hiervoor vermelde fusievoorstel.

Met éénparigheid van stemmen keurt de vergadering dit voorstel goed,

TWEEDE BESLISSING

Overeenkomstig dit fusievoorstel, beslist de algemene vergadering te fuseren door overneming door de huidige vennootschap van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL-HOUSE, met! maatschappelijke zetel te 3290 Diest, Engelbeekstraat 49, ingeschreven in het register van rechtspersonen, onder het ondernemingsnummer 0467.106.864, en van de gewone commanditaire vennootschap VINCENTO,' met maatschappelijke zetel te 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 22, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het ondernemingsnummer 0885.003.749, overgenomen vennootschappen, door: overdracht door deze laatsten ingevolge hun ontbinding zonder vereffening, van de geheelheid van de activa en passiva van hun vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand zoals' opgenomen in het fusievoorstel.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschappen de gewone commanditaire vennootschap VINCENTO en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL-HOUSE, verricht sinds, respectievelijk 1 december 2013 en 1 januari 2014, zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle schulden te betalen, al haar verplichtingen en. verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te, betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

Overeenkomstig artikel 726,§2, van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschappen in het, bezit zijn van de overnemende vennootschap.

Met éénparigheid van stemmen keurt de vergadering deze beslissing goed.

DERDE BESLISSING

Op dit ogenblik komen tussen mevrouw Marguerite Renson en de heer Patrick Cumps, beiden voormeld.

Handelend overeenkomstig de machtiging hen verleend door de buitengewone algemene vergadering van` de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL-HOUSE en de gewone commanditaire vennootschap VINCENTO, waarvan het proces-verbaal werd opgesteld door ondergetekende= notaris op heden, voorafgaand aan deze.

Die, na lezing te hebben gekregen van al wat voorafgaat, verklaren dat in de activa en passiva van het, vermogen overgedragen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL-HOUSE en de, gewone commanditaire vennootschap VINCENTO aan huidige vennootschap volgende onroerende goederen, begrepen zijn.

1.STAD TIENEN --tweede afdeling

Een garage, dragende het nummer 22 van een reeks garages, op en met grond en aanhorigheden, gelegen; Papenkelderstraat +1, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk F nummer 180/BIS, voor een oppervlakte volgens titel en kadaster van zestien centiare.

2.STAD TIENEN -- derde afdeling



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz. van Luik E. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een woonhuis met koer, op en met grond en aanhorigheden, gelegen Kattenstraat 22, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk H nummer 3791E, voor een oppervlakte volgens titel en kadaster van negentig centiare.

3.STAD SCHERPENHEUVEL-ZICHEM  vierde afdeling --TESTELT

Een woning op en met grond en aanhorigheden gelegen Dorp 4, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk D nummer 347/M, voor een oppervlakte volgens titel en kadaster van één are twee centiare. 4.STAD SCHERPENHEUVEL-ZICHEM -- tweede afdeling - ZICHEM

Een woning op en met grond en aanhorigheden gelegen Ernest Claesstraat 22 A, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk A nummer 1231B12, voor een oppervlakte volgens titel en kadaster van drie are twaalf centiare.

5. STAD DIEST -- eerste afdeling

Een meergezinswoning op en met grond en aanhorigheden gelegen Egide Alenusstraat 19, gekadastreerd

of het geweest, volgens titel en kadaster wijk A nummer 1025/D, voor een oppervlakte volgens titel en kadaster

van zevenenzeventig centiare.

Algemene voorwaarden van overdracht:

1. De goederen worden overgedragen in de staat waarin zij zich bevinden. De vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en geen omstandige beschrijving meer te vereisen.

2. Onderhavige vennootschap verkrijgt de eigendom van de overgedragen goederen vanaf heden en het genot door het optrekken der huurgelden eveneens vanaf heden.

Voorschreven goederen zijn verhuurd door onderlinge overeenkomst.

De vergadering verklaart de huurvoorwaarden te kennen en ondergetekende notaris te ontslaan van verdere ver-iplich-tingen of kennisgeving dienaangaande.

Door het loutere feit van de verwerving is de overnemende vennootschap in alle rechten en plichten van de overgenomen vennootschappen gesteld met uitzondering evenwel van de rechten die haar toekomen als verkrijger van een verhuurd onroerend goed inge-ivolge de thans geldende huurwetgeving.

De overnemende vennootschap verbindt zich ertoe om de huurders tijdig op de hoogte te brengen van het nieuwe bankrekeningnummer.

Boekhoudkundig gezien wordt de overdracht van het vermogen gerekend vanaf 1 december 2013 (gewone commanditaire vennootschap VINCENTO) en vanaf 1 januari 2014 (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL-HOUSE).

3. De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de gewone commanditaire vennootschap "VINCENTO" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL-HOUSE. De naamloze vennootschap FLORA, in wiens voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschappen.

4. In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschappen genieten of om enigerlei reden titularis van zijn, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

5, Huidige overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

- de geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschappen tegenover derden te dragen; alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschappen uit te voeren;

- alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschappen zouden hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die hen op gelijk welke wijze verplichten;

- alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

Met éénparigheid van stemmen keurt de vergadering deze beslissing goed.

VIERDE BESLISSING

a)De vergadering bevestigt met éénparigheid van stemmen om de zetelverplaatsing naar 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 22, ingevolge beslissing van 11 mei 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 juli daarna onder nummer 10097125.

b)De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van twee miljoen vijfhonderdduizend Belgische frank (2.500.000,- Bef) om te zetten in éénenzesiigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (¬ 61.973,38),

c) De vergadering stelt vast dat de aandelen van de vennootschap vanaf het ontstaan van de vennootschap

aandelen op naam zijn.

De vergadering beslist om het betreffende artikel van de statuten aan te passen aan de feitelijke toestand.

d) De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de bestaande statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en aan te passen (inhoudelijk, terminologisch en numeriek) om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen en de wijzigingen daaraan gebracht bij de Corporate Governance Wet van 2 augustus 2002 en bijgevolg volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en aanneming van nieuwe tekst der statuten.

Na artikelsgewijze bespreking en stemming, beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de artikels van de statuten aan te passen door het opmaken van nieuwe statuten, waarvan de tekst luidt als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na artikelsgewijze bespreking en stemming, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van

stemmen de artikels van de statuten aan te passen door het opmaken van nieuwe statuten, zonder te raken aan

de wezenlijke kenmerken van de vennootschap, waarvan de tekst luidt als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "FLORA".

ZETEL:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 22,

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

-de handel onder al zijn vormen van textielproducten, confectieartikelen, dames- en herenkledij, en alles wat

hiermede betrekking heeft zonder enige beperking;

-kleinhandel in tweedehands en nieuwe voertuigen;

-garage- en koetswerkactiviteiten;

-bereiden en verstrekken van voedingswaren;

-klein- en/of groothandel in schoenen, lederwaren, geschenken, juwelen, porselein, huishoudartikelen, elektro-artikelen, en meubelen;

Verder alle handels-, financiële, industriële-, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (¬ 61.973,38), Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen op naam zonder aanduiding van de nominale waarde,

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de ver-gallering de eerstvolgende werkdag gehouden. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. WINSTVERDELING:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle las-ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafge-nomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze eenhtiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de verde-re bestemming van dit saldo van de winst, Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

Geen uitkering meg geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet magen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uitkeren met inachtneming van de bepalingen bevat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

De beslissing moet ter bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering van de aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken door middel van een bijzondere stemming.

verdeling saldo na vereffening

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van be-stuur, samengesteld uit minstens het aantal

bestuurders voorzien in het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de

vennootschap.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Overeenkomstig de bepaling van artikel 518 §3 van het Wetboek van vennootschappen mag de duur van

hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarverga-'de-ring.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezen-ilijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht,

kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de

vennoot-schap opdragen.

De raad van bestuur kan een derde gevolmachtigde aan-stellen.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdre-'ven volmacht.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

BEVOEGDHEID VAN DE BESTUURDERS:

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de ven-nootschap in aile handelingen in en buiten rechte.

Hij han-delt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt

de vennoot-schap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee be-istuurders die gezamenlijk

handelen, alsock door één bestuurder die alleen optreedt en de titel draagt van gedelegeerd-be-stuurder.

Eventueel kan méér dan één gedele-Igeerd-bestuurder aangesteld worden,

VIJFDE BESLISSING

Voor zover als nodig verzoekt de vergadering éénparig aan de eerstvolgende gewone algemene

vergadering kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat van de zaakvoerders van de

overgenomen vennootschappen.

ZESDE BESLISSING

De aanwezige bestuurders en alle leden van de algemene vergadering verzoeken ondergetekende notaris

éénparig vast te stellen dat, ingevolge de overeenstemmende beslissingen genomen in de betrokken

vennootschappen van de fusie, genoemde fusie van zelfde vennootschappen is voltrokken en dat bijgevolg:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL-HOUSE en de gewone commanditaire

; vennootschap VINCENTO hebben opgehouden te bestaan;

- het geheel vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL-HOUSE en de

gewone commanditaire vennootschap VINCENTO overgedragen werd naar de naamloze vennootschap

FLORA;

- de statutaire wijzigingen die het voorwerp uitmaken van de vierde beslissing definitief zijn geworden.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent éénparig aile bevoegdheden aan de raad van bestuur voor de uitvoering

= van de besluiten genomen omtrent de voorafgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten

bij de fusie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (gel.)

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

`Voor-

* behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 27.08.2011 11478-0237-012
16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 08.08.2010 10405-0087-013
02/07/2010 : LE064220
18/08/2009 : LE064220
11/02/2009 : LE064220
27/08/2008 : LE064220
04/09/2007 : LE064220
28/05/2015
ÿþOndernemingsnr : 0426.320.047

Benaming (voluit) : FLORA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Staatsbaan 22, 3460 Bekkevoort, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Tekst :

Uit het verslag van een bijzondere algemene vergadering dd 01 februari 2015 blijkt dat de bestuurders

Greta Renson wonende te Werchter, Hanewijk 88, Patrick Cumps wonende te Diest, Engelbeekstraat 49, herbevestigd warden in hun mandaat vanaf 1 januari 2015.

Mevrouw Greta Renson wordt herbenoemd als Gedelegeerd Bestuurder over de volledige periode.

De heer Patrick Cumps wordt herbenoemd als bestuurder over de volledige periode. Aangezien de vergadering vast stelde dat er slechts 2 aandeelhouders zijn, is het voldoende om volgens art.518 §1 2 bestuurders aan te stellen.

Getekend

Greta Renson

Gedelegeerd Bestuurder.

Op de laatste blz. van Lifik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch StaatébláEi bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

t 8 -05- 2015

LE Ueffie

Biilagan bij b.et-Belgiscb-Staatsblad 2,5/05E2015 --Amaexes-dtx-Moaitettrbelge

04/09/2006 : LE064220
03/10/2005 : LE064220
17/12/2004 : LE064220
17/08/2004 : LE064220
29/07/2003 : LE064220
04/10/2002 : LE064220
05/10/1999 : LE064220
22/02/1992 : LE64220
22/09/1990 : LE64220
01/01/1986 : LE64220
23/07/1985 : LE64220
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 12.07.2016 16325-0189-012

Coordonnées
FLORA

Adresse
STAATSBAAN 22 3460 BEKKEVOORT

Code postal : 3460
Localité : BEKKEVOORT
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande