FLORQUIN HEATING SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLORQUIN HEATING SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.749.113

Publication

29/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Bevoegdheidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

-BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER: Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één. Tot eerste niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: voornoemde heer VAN CLAPDORP Laurent. Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd uitgeoefend worden. -COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: Moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om zestien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de verga¬dering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden waar dan ook in België.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2017.

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT: Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke houder van aandelen op de ver¬gadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet vennoot. De volmacht dient schriftelijk, voorafgaand en uitdrukkelijk te zijn. De volmachten moeten, op straffe van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats die zij aanwijzen en binnen de termijn die zij vaststellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem; stemmen per brief is niet toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de vennoten evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

-BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2016.

-AANLEGGEN RESERVES/VERDELING VAN DE WINST:

Van de winst wordt tenminste één/twintigste vooraf ge¬nomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. -VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

BIJZONDERE VOLMACHT:

Bijzondere volmacht met recht van substitutie werd gegeven aan: CONINX ACCOUNTANTS BVBA, te 2100 Antwerpen (Deurne), Blivensstraat 51-53, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0417.948.947, en haar aangestelden, om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en de Btw-administratie.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

26/08/2015
ÿþRiad word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111§W§Iffluill

(v, ~

i lieé~Ïg3as~ ;~criaznedatI

1r Utà

Griffie { y`

i l ,.f e~ . -~'t }> ~Y: é14" irk,>,ip1=Jt ~91i~`S

i" ite,, 4i Bill 4.a'L; 1 wa.uk..~~+é,.a. wam " "

Ondernemingsnr : 0632.749.113

Benaming

(voluit) : Florquin Heating Services

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rollewagenstraat 132 te 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Blijkens de buitengewone algemene vergadering van 1 juli 2015 wordt als extra zaakvoerder benoemd

* De heer Haesaerts Eugeen, $olvynsstraat 47 bus 101 te 2018 Antwerpen

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Volmacht wordt verleend aan Coninx Accountants Bvba, vertegenwoordigd door Jurgen Coninx Bvba, met als zaakvoerder de Heer Jurgen Coninx, om alle handelingen te stellen bij de Kbo, ondernemingsloket,

De zaakvoerder

Van Clapdorp Laurent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Lufk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FLORQUIN HEATING SERVICES

Adresse
ROLLEWAGENSTRAAT 132 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande