FLYINSITE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FLYINSITE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 632.573.622

Publication

22/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

II. INBRENG EN AFBETALING

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

 door sub 1, op 93 aandelen hetzij voor een bedrag van 9.300 EUR waarvan 7.000 EUR werd volstort. Hij zal

nog 2.300 EUR moeten volstorten.

 door sub 2, op 93 aandeel hetzij voor een bedrag van 9.300 EUR waarvan 7.000 EUR werd volstort. Hij zal

nog 2.300 EUR moeten volstorten.

TITEL II : STATUTEN

Artikel 1 Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma heeft met

als naam  FLYINSITE .

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1820 Steenokkerzeel  Haachtsesteenweg 92.

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en waar dan

ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3 Doel

Het doel van de vennootschap is:

1. Activiteiten als piloot, zowel privé- als beroepspiloot.

2. Het exploiteren van een school voor opleiding piloten, zowel privé- als beroepspiloten.

3. Opleiden van boordpersoneel voor vliegvaartuigen.

4. Het organiseren en afnemen van alle mogelijke checks en examens dienstig voor de vergunning van piloot, instructeur-piloot en boordpersoneel.

5. Het organiseren organiseren van refresher cursussen en seminaries. Dit alles in overeenstemming met de geldende regelgeving terzake zowel op nationaal als internationaal vlak.

6. De aan- en verkoop van allerhande vliegvaartuigen, wisselstukken en bijhorigheden, daarin begrepen alle mogelijke documentatie en studiemateriaal.

7. De verhuur en exploitatie van vliegvaartuigen, onder meer luchttaxi, luchtarbeid en commercieel luchttransport.

8. De verhuur van staanplaatsen voor vliegvaartuigen.

I. ONDERTEKENENDE PARTIJEN

1. Impact Marketing Strategies Comm. V., ondernemingsnummer 0557.953.601 en met zetel te 1820 Steenokkerzeel  Haachtsesteenweg 92 met vaste vertegenwoordiger de heer Meeus Tom;

2. De heer Dullaert Jeoffrey wonende te 3530 Houthalen-Helchteren  Lily Boeykenslaan 13; Hierna genoemd de  vennoot of vennoten anderzijds

Uit een onderhands document opgemaakt op 9 juni 2015 blijkt ondermeer:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : FLYINSITE

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Haachtsesteenweg 92

*15310295*

Luik B

België

1820

0632573622

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Steenokkerzeel

Griffie

Neergelegd

18-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

9. De herstelling en onderhoud van vliegvaartuigen.

10. Het adviseren in alles wat de luchtvaart betreft.

11. Het organiseren van evenementen op het gebied van de luchtvaart.

12. Alle activiteiten die gewoonlijk worden verricht en uitgevoerd door verkoopagentschappen, andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen en vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken, met inbegrip van merchandisingactiviteiten.

13. Import, export en groot- en kleinhandel van alle consumptiegoederen, investeringsgoederen, voornamelijk doch niet uitsluitend met betrekking tot benodigdheden in de luchtvaart.

14. Import en export, groothandel en handelsbemiddeling, omvattende alle activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, coöperatieve inkooporganisaties, inkopers, aankoopcentrales, makelaars, makelaars op goederenbeurzen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken en in het bijzonder de handelsbemiddeling bij de aankoop of de verkoop van goederen alsmede het begeleiden van en het adviseren van derden bij het uitoefenen van voormelde activiteiten.

15. Alle activiteiten in verband met internet, alle internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen, de e-commerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

16. De exploitatie van een callcenter gericht op telesales en telemarketing.

17. De uitbating van een uitgeverij, omvattende de productie en exploitatie van alle grafische producten en onder meer van boeken, kranten, tijdschriften evenals van losse publicaties zonder dat deze opsomming beperkend is.

18. Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten en aanverwante immateriële duurzame activa.

19. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden, en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

20. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

21. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten.

22. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel, behoudens deze wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

23. De vennootschap mag de functies van bestuurder, vereffenaar, zaakvoerder opnemen in een andere vennootschap.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Artikel 5 Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 EUR en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 10bis Deadlock  Texas shoot-out

In geval van Deadlock kan iedere partij een kennisgeving richten aan de andere partijen waarin zijn positieve aangaande de Deadlock-situatie op omstandige wijze wordt uiteengezet en waarin een voorstel wordt gedaan tot oplossing van de Deadlock-situatie. De andere partijen dienen binnen een termijn van 30 kalenderdagen op gemotiveerde en omstandige wijze te antwoorden op dit voorstel, bij gebreke waaraan zij geacht zullen worden het voorstel te hebben verworpen.

In geval van verwerping van het voorstel, of in geval het antwoord van de andere partijen niet tot een minnelijke regeling van de Deadlock-situatie leidt binnen een termijn van 60 kalenderdagen, heeft elke partij het recht om binnen een termijn van 30 kalenderdagen na verwerping van het voorstel, of nadat is komen vast te staan dat er geen minnelijke regeling werd getroffen, aan de andere partijen bij kennisgeving een bod uit te brengen op de totaliteit van de aandelen in de vennootschap. Voormelde kennisgeving vermeldt uitdrukkelijk de prijs per aandeel tegen dewelke men bereid is om de totaliteit van de aandelen in de vennootschap van de andere partij(en) te verwerven. De andere partijen dienen binnen een termijn van 30 kalenderdagen bij kennisgeving dit aanbod te aanvaarden en al hun aandelen in de vennootschap over te dragen tegen de geboden prijs aan de partij(en) die het eerste bod uitbrachten, hetzij de totaliteit van de aandelen in de vennootschap gehouden door de partijen die het eerste bod uitbrachten over te nemen tegen de prijs per aandeel geboden door laatstgenoemde(n) voor hun aandelen. In dit laatste geval zal/zullen de partij(en) die het eerste bod uitbracht(en)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

verplicht zijn al zijn/hun aandelen in de vennootschap over te dragen aan de andere partijen tegen de respectieve prijs per aandeel vermeld in zijn/hun hierboven vermelde kennisgeving en waartegen hij/zij bereid was/waren de aandelen in de vennootschap van de andere partijen over te nemen.

De partijen komen overeen om al het nodige te doen om de overdracht van de aandelen binnen 30 kalenderdagen na de datum van de hierboven vermelde kennisgeving uit te voeren. In het bijzonder verbinden de partijen zich ertoe om binnen deze termijn van 30 kalenderdagen de verschuldigde prijs te voldoen en de overdracht af te tekenen in het register van aandelen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geval dat de overdracht naar vermelde procedure tot gevolg zou hebben dat alle aandelen in één hand verenigd zouden worden, heeft de overnemer het recht om minstens 1 aandeel voorafgaandelijk over te dragen aan een persoon naar keuze, zonder dat de andere partijen, wiens aandelen zullen worden overgenomen naar aanleiding van vermelde procedure, hun akkoord dienen te geven, en dit in afwijking met Artikel 9 van de statuten.

Artikel 12 Aansprakelijkheid vennoten

Elke vennoot is onbeperkt hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit namens de vennootschap geschied is. De vennoten kunnen niet persoonlijk worden veroordeeld op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang deze niet zelf is veroordeeld.

Artikel 13 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon die bestuurder of zaakvoerder en vennoot is in een vennootschap onder firma, is evenwel niet persoonlijk verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap waarin de rechtspersoon bestuurder of zaakvoerder en vennoot is. Artikel 14 Bevoegdheden

Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15 Vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist. Artikel 16 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste donderdag van september om 19 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Artikel 19 Meerderheden Bevoegdheden

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid van stemmen over:

 het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

 de goedkeuring van de jaarrekening;

Artikel 21 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van volgende kalenderjaar. Op het einde van ieder boekjaar zal het bestuur de inventaris opmaken en op de jaarvergadering desgevallend het jaarverslag en de jaarrekeningen aan de goedkeuring van de vennoten onderwerpen.

Artikel 22 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de af-schrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld evenredig het aandelenbezit. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 23 Ontbinding  Vereffening

De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend zoals voor een statutenwijziging behoudens andersluidende wettelijke bepalingen of door opzegging zoals voorzien in Artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemene vergadering, op voorstel van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

het bestuursorgaan de wijze van vereffening.

Behoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Hun benoeming moet ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd; zij zullen evenwel slechts als actieve vereffenaar in functie treden nadat hun mandaat als vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meeste uitgebreide machten als voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en mogen zij alle in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen zulks vereist is.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door iedere vereffenaar. De vereffenaars mogen lasthebbers aanstellen en hen bijzondere en in tijd beperkte machten voor bepaalde verrichtingen toekennen.

Alle stukken uitgaande van de vennootschap in vereffening vermelden dat zij in vereffening is.

De algemene vergadering blijft bevoegd om gedurende de vereffening de statuten van de vennootschap, met uitzondering van de naam, te wijzigen. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

TITEL III OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden en zal afgesloten worden op 31 maart 2016.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3. De oprichters, vertegenwoordigd als gezegd, stellen aan als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: Impact Marketing Strategies Comm. V. met vaste vertegenwoordiger de heer Meeus Tom en de heer Dullaert Jeoffrey, voornoemd, die, vertegenwoordigd als gezegd, verklaren de opdracht te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

4. Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake, wordt beslist thans geen commissaris te benoemen.

5. Tot bijzondere volmachtdragers voor het vervullen van de formaliteiten bij de kruispuntbank ondernemingen en de BTW worden aangesteld:

- de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor Decloedt & Anthonissen , met zetel te 1820 Steenokkerzeel - Sellaerstraat 2 bus 4, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KMO CONSULT , met zetel te 2170 Merksem - Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers.

Impact Marketing Strategies Comm. V.

met vaste vertegenwoordiger Meeus Tom

Zaakvoerder

Dullaert Jeoffrey

Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FLYINSITE

Adresse
HAACHTSESTEENWEG 92 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande