FNB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FNB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.344.969

Publication

12/07/2013
ÿþ^d;, { ~i

Mod Wad 11.1

IET' ~t1,t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

staatsbh

i

*131079888

Ondernemingsnr: oS .341.969 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

IN

FNB

grii7Î0 der

i ~oOhtbanl: van Koophand

i~ Leuven, de Q 3110 2013

DE

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot, Liersesteenweg 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende, Charly Van Cauweiaert, notaris met standplaats te Maaseik op 1 juli 2013, blijkt dat:

1. De heer TA$DELEN Ferhat, wonende te 3290 Diest (Webbekom), Molenbergstraat 56 bis;

2. De heer TA$DELEN Bedrettin, wonende te 3290 Diest (Webbekom), Molenbergstraat 56;

3. Mevrouw YILDIRIM Zinnet, wonende te 3290 Diest (Webbekom), Molenbergstraat 56;

een besloten vennootschap mei beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "FNB".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3200 Aarschot, Liersesteenweg 21,

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op;

- de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van dagbladen, weekbladen en tijdschriften, boeken, papierwaren en kantoorbenodigdheden, rookwaren, drukwerken en postzegels, snoep- en suikerwaren, alcoholische en niet alcoholische dranken, textielwaren, speelgoed, huishoudartikelen en kleine electronica, grammofoonplaten en compact discs, magnetische banden al dan niet bespeeld, voor het weergeven van klank en beeld, bijouterieën, fancyartikelen, parfumerieën en toiletartikelen;

- de groot- en kleinhandel in voedingswaren in de meest ruime betekenis;

- tussenpersoon in de handel;

- de import en export, groothandel, transport over land, water of in de lucht van menigvuldige goederen;

- verhuring van divers materiaal;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, het in licentie geven van octrooien, exclusieve en andere rechten, knowhow en andere aanverwante immateriële vaste activa;

- het werken in onderaanneming binnen de sector;

- het beheer van haar eigen vermogen zowel roerende en onroerende goederen daaronder verstaan het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren, verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen evenals welke transacties ook van alle onroerende goederen.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken. Zij mag daarenboven alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in het voordeel of voor rekening van derden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek g even, al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en aile andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van aile derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij zal bij middel van inbrengen, inschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of die van aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend weze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de oprichtingsakte,

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 60.000 en is vertegenwoordigd door 600 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 1/600ste van het maatschappelijk kapitaal.

Het gehele maatschappelijk kapitaal van ¬ 60.000 is geplaatst en volgestort en op de maatschappelijke aandelen werd als volgt In geld ingeschreven:

1, de heer TABDELEN Ferhat, voornoemd sub 1, schrijft in speciën in voor een bedrag van ¬ 30.000, waarvoor hem 300 aandelen worden toegekend;

2, de heer TA$DELEN Bedrettin, voornoemd sub 2, schrijft in speciën in voor een bedrag van ¬ 15,000, waarvoor hem 150 aandelen worden toegekend.

3. mevrouw YILDIRIM Zinnet, voornoemd sub 3, schrijft in speciën in voor een bedrag van ¬ 15.000, waarvoor haar 150 aandelen worden toegekend,

De vennootschap beschikt dus vrij vanaf 1 juli 2013 en uit dien hoofde over een bedrag van ¬ 60.000.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, "zaakvoerder(s)" genoemd.

De enige zaakvoerder verbindt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Indien een rechtspersoon ais zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende vertegenwoordiger kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen derden geen andere rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger/plaatsvervan-gende vertegenwoordiger.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, al dan niet bezoldigd, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen-bedrijfsrevisor opgedragen voor zover de wet hiertoe verplicht, of bij gebrek aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering hiertoe beslist.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde woensdag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één! tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2013 en eindigt op 31 december 2014.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen worden alle rechtshandelingen erkent die, vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap werden gesteld.

De eerste gewone algemene vergadering wordt vastgesteld in het jaar 2015 in de zetel van de vennootschap.

Het aantal niet statutaire zaakvoerders wordt vastgesteld op 3 en tot deze functie worden benoemd vanaf 1 juli 2013 voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, en met de macht om ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen en te verbinden overeenkomstig artikel 11 der statuten, welke opdracht onbezoldigd is zolang een algemene vergadering hen voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend:

-- de heer TA$DELEN Ferhat, voornoemd sub 1;

 de heer TA$DELEN Bedrettin, voornoemd sub 2;

 TASDELEN, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 200 en met ondernemingsnummer BTW BE 0830.251.209 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de mevrouw TA$DELEN, geboren TOMER, Songül, wonende te 3290 Diest (Webbekom), Molenbergstraat 56 bis, hiertoe benoemd door haar bestuursorgaan bij beslissing genomen op 1 juli 2013.

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uitgaande van het váór de oprichting opgestelde financieel plan blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vernield

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

in artikel 12 §2 van de wet van 17 juli 1975, berekend volgens artikelen 11 en 12 van het eerste Koninklijk Besluit van 12 september 1983,

Dientengevolge wordt er geen commissaris benoemd en zijn de artikelen 165 en 166 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing,





Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,



(Getekend, Charly Van Cauwelaert, Notaris met standplaats te Maaseik.) Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de oprichtingsakte dd. 1 juli 2013.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2015
ÿþ~..

41k,

Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~~.~~i~ ~~-

. ~

á riiïi` i tiCC ;i;)~a~ iV ;11

Koophandel i

--____Cakekrewen.

III 11 11111 111E10 11

*15038 13*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0536.344.969

Benaming

(voluit) : FNB

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Liersesteenweg 21 - 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte t ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d, 27 februari 2015:

Tijdens de vergadering werd er, met éénparigheid van stemmen, beslist om de hierna vermelde rechtspersoon, met ingang van 1 oktober 2014, te ontslaan als zaakvoerder binnen de vennootschap:

Tasdelen BVBA, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 200, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het ondernemingsnummer 0830.251.209 en met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Songül Tasdelen,

de heer Ferhat Tasdelen

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 29.08.2016 16522-0104-016

Coordonnées
FNB

Adresse
LIERSESTEENWEG 21 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande