FOCUS FOR PHARMA ENGINEERING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOCUS FOR PHARMA ENGINEERING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.259.591

Publication

23/05/2014
ÿþMod Word 51.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ie~dlrintvangert OP

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111uu~~~mN~wu~~u~

*1910539

lZ MEI 2Ctilt

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank v&fifiáophandei Brussel

Ondernem ingsnr : 0844.259.591

Benaming

(voluit) : Focus For Pharma Engineering

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 426 te 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging dd. 06105/2014

Uit een akte ontvangen door Meester Benedikt CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 6 mei 2014,

Blijkt er dat de buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOCUS FOR PHARMA ENGINEERING, met zetel te 3090 Overijse, Brusselsesteenweg 426, RPR Brussel, met ondememingsnummer 0844.259.591,

Opgericht bil akte verleden voor geassocieerde notaris Bart Arnauts te Keerbergen op één maart tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig maart nadien, onder nummer 12059055, waarin volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissingen van de raad van bestuur van zestien oktober, tweeduizend dertien en achtentwintig november tweeduizend dertien betreffende de uitsluiting van de heer Daniel Fagnart als vennoot-aandeelhouder van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Focus For Pharma Engineering,

De algemene vergadering neemt kennis van de overeenkomst van twaalf februari tweeduizend veertien, tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Focus For Phamia Engineering en de heer Daniel Fagnart met betrekking tot de terugneming van de gestorte inbrengen door de heer Daniel Fagnart.

De algemene vergadering stemt unaniem in met de beslissingen van de raad van bestuur en met de uitsluiting van de heer Daniel Fagnart als vennoot-aandeelhouder. De heer Daniel Fagnart is bijgevolg definitief uitgesloten ais aandeelhouder.

De algemene vergadering verleent toestemming voor de terugneming van de gestorte gelden door de heer, Daniel Fagnart.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit unaniem om de heer Daniel Fagnart te ontslaan als bestuurder en kwijting te geven van zijn bestuursmandaat.

DERDE BESLUIT

Als gevolg van de terugneming door de heer Daniel Fagnart van zijn gestorte geleden beslist de algemene vergadering beslist tot vernietiging van zestien aandelen toebehorende aan de heer Daniel Fagnart en tot kapitaalvermindering tot beloop van achtduizend euro (¬ 8.000,00).

De kapitaalvermindering geschiedt door een terugbetaling aan de uitgesloten aandeel-'houder de heer Daniel Fagnart.

Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal voorlopig geen uitkering van het verminderde gedeelte van het kapitaal gedaan worden aan de aandeelhouders, maar zal dit gedurende een periode van minstens twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit unaniem om het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achtenveertig duizend euro (¬ 48.000,00) om het te brengen van tweeëndertig duizend euro op tachtig duizend euro (¬ 80.000,00) door storting in geld ten belope van één vierde en dit door de creatie van zesennegentig (96) nieuwe aandelen zonder nominale waarde,

Deze kapitaalverhoging wordt volstort ten belope van één vierde, zodat de som van twaalf duizend euro (¬ 12.000,00) van heden af ter beschikking van de vennootschap is gesteld,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap Belfius Bank te Brussel op rekeningnummer BE33 0882 6520 3146.

Het bewijs van storting werd door de voornoemde bank afgeleverd.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om, zesennegentig (96) nieuwe maatschappelijke A-aandelen uit te geven, De maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf vandaag.

De zesennegentig nieuwe aandelen worden toegekend als volgt:

- aan de heer VAN DER SANDEN Peter Jozef Maria, voornoemd: zestien (16) aandelen, waarvan één/vierde (1/4) volstort, zijnde tweeduizend euro (¬ 2.000,00);

- aan de heer DOOM David Gustave Robert Paul, voornoemd: zestien (16) aandelen, waarvan één/vierde (1/4) valstort, zijnde tweeduizend euro (¬ 2.000,00);

- aan de heer DEDEYNE Serge, voornoemd: zestien (16) aandelen, waarvan één/vierde (1/4) volstort, zijnde tweeduizend euro (¬ 2.000,00);

- aan de heer MAECKELBERGHE Wouter Henri, voornoemd: zestien (16) aandelen, waarvan één/vierde (1/4) volstort, zijnde tweeduizend euro (¬ 2.000,00);

- aen la société à responsabilité limitée naar Frans recht Phoenix Invest, met zetel te 69443 Lyon, boulevard Vivier Merle 1, ingeschreven in het handels- en ondememingsregister van de rechtbank van koophandel te Lyon onder het nummer 792.256.380, met Belgisch ondernemingsnummer opgericht bij overeenkomst van veertien maart tweeduizend dertien, tweeëndertig (32) aandelen, waarvan éénlvierde (114) volstort, zijnde vierduizend euro (¬ 4.000,00).

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist in artikel 5 van de statuten het veranderlijk gedeelte van het kapitaal te wijzigen van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) naar zestigduizend euro (¬ 60.000,00).

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit om de heer Sylvain Paul Jack Astegiano, wonende te 69443 Lyon (Frankrijk), boulevard Vivier Merle 1 voor onbepaalde duur aan te stellen als bijkomende bestuurder.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist artikel 9 volledig te schrappen en te vervangen door:

"De A-aandelen mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de levenden, tenzij unanimiteit van de overige A-aandeelhouders.

De B-aandelen mogen onder de levenden worden overgedragen mits het bekomen van en voldoen aan de voorwaarden en goedkeuring voorgeschreven in artikel 10.

De aandelen kunnen niet overgaan wegens overlijden naar erfgenamen. Erfgenamen van vennoten hebben evenwel recht op de waarde van de aandelen zoals vastgesteld in de bepalingen betreffende uitkering van de waarde van aandelen."

NEGENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om in artikel 14, de tweede paragraaf (met betrekking tot de uitkering van de waarde van de S-aandelen), volledig te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De uittredende of uitgesloten vennoot - houder van B-aandelen, heeft recht op terugbetaling van zijn inbreng. De raad van bestuur kan beslissen dit bedrag te vermeerderen met een deel van het voor uitkering bestemd resultaat van het lopend boekjaar, berekend pro rata temporis, voor de periode van dat boekjaar waarin hij vennoot geweest, in voorkomend geval na aftrek van de betastingen waartoe de terugbetaling aanleiding kan geven. De raad van bestuur beslist hierover bij meerderheid met voltallige aanwezigheid."

TIENDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en artikel 5 te schrappen en te vervangen als volgt:

"ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal bestaat uit een vast gedeelte en uit een veranderlijk gedeelte.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (¬ 80.000,00).

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal bedraagt niet meer dan zestigduizend euro (¬ 60.000,00). Dit gedeelte van het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk door toetreding, uittreding en uitsluiting van vennoten. inbrengen die het veranderlijk gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen, dienen bij de plaatsing volledig volgestort te worden."

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en artikel 9 te schrappen en te vervangen als volgt:

"ARTIKEL 9, OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

De A-aandelen mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de levenden, tenzij unanimiteit van de overige A-aandeelhouders.

De B-aandelen mogen onder de levenden worden overgedragen mits het bekomen van en voldoen aan de voorwaarden en goedkeuring voorgeschreven in artikel 10.

De aandelen kunnen niet overgaan wegens overlijden naar erfgenamen. Erfgenamen van vennoten hebben evenwel recht op de waarde van de aandelen zoals vastgesteld in de bepalingen betreffende uitkering van de waarde van aandelen."

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en de tweede paragraaf van artikel 14 te schrappen en te vervangen als volgt:

"ARTIKEL 14. UITKERING VAN DE WAARDE VAN AANDELEN

De uittredende of uitgesloten vennoot - houder van B-aandelen, heeft recht op terugbetaling van zijn inbreng. De raad van bestuur kan beslissen dit bedrag te vermeerderen met een deel van het voor uitkering bestemd resultaat van het lopend boekjaar, berekend pro rata temporis, voor de periode van dat boekjaar waarin hij vennoot geweest, in voorkomend geval na aftrek van de belastingen waartoe de terugbetaling aanleiding kan geven. De raad van bestuur beslist hierover bij meerderheid met voltallige aanwezigheid.

d

Deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen,

Daar niets meer op de agenda voorkomt, wordt de vergadering gesloten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

(Getekend: Marc Cuypers, Notaris)

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de statutenwijziging dd. 06/05/2014;

2) gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

r behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Lgik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.09.2014, NGL 29.09.2014 14602-0279-018
25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 23.10.2013 13635-0207-018
03/07/2013
ÿþ Mod 2.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i III





eRUSSIe

Griffie 2 l glit4 2

al3

Ondernemingsnr : 0844.259.591

Benaming

(voluit) : Focus For Pharma Engineering

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Culüganlaan 1 B, 1831 Machelen

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bestuurders wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar 3090 Overijse, Brusselsesteenweg 426 en dit met ingang van 1 mei 2013.

De bestuurder De bestuurder

Van der Sanden Peter Dedeyne Serge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BijlagenTif TiéïBëlgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/05/2012
ÿþMW 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II*11.11101M111,111q11

BRUSSEL

15mE12012

Griffie

Ondernemingsnr : 0844,259.591

Benaming

(voluit) : Focus For Pharma Engineering

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Culliganlaan 1 a83- 9é CUCLEN

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bestuurders wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar 1831 Machelen (Diegem), Culliganlaan 1B en dit met ingang van 1 april 2012.

De bestuurder Dedeyne Serge

De bestuurder

Van der Sanden Peter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/03/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

B

st; *12059055*

0 8 MAR. 2012

Griffie

Bijlagen b j het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ~ U LI 5 5-Q 1

Benaming (voluit) : Focus For Pharma Engineering

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Culliganlaan 1

1831 Machelen (Diegene)

Onderwerp akte ;OPRICHTING - BENOEMING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op 01i maart 2012, blijkt dat de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Focus fort Pharma Engineering, afgekort F4PE, met zetel te 1831 Machelen (Diegem), Culliganlaan 1' werd'

opgericht door: j

1. De heer FAGNART Daniel Gabriel Michel Ghislain, rijksregister nummer 66.06.14139.93, geboren te Lobbes op 14 juni 1966, wonende te 5620 Florennes, rue du Village, Thy-le Bauduin 36 B.

2. De heer VAN DER SANDEN Peter Jozef Maria, rijksregister nummer 67.07.06-279.27, geboren te Heist-op-den-Berg op 6 juli 1967, wonende te 2235 Huishout, Herbergstraat 6.

3. De heer DOOM David Gustave Robert Paul, rijksregister nummer 71.11.03-043,77,: geboren te Schaarbeek op 3 november 1971, wonende te 4053 Embourg, avenue des Tilleuls 9 (volgens rijksregister te Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), rue des Aubépines 28).

4. De heer DEDEYNE Serge, rijksregister nummer 74.09.16-155.12, geboren te Arolsen (Duitsland) op 16 september 1974, wonende te 3140 Keerbergen, Gentiaandreef 4.

5. De heer MAECKELBERGHE Wouter Henri, rijksregister nummer 80.08.10-105.70, geboren te Veurne op 10 augustus 1980, wonende te 8630 Veurne, Noordstraat 50.

Het vast kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 40.000,00 EURO. Het is vertegenwoordigd door 80 aandelen op naam, met een nominale waarde van elk 500,00 EURO. Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal bedraagt niet meer dan 30.000,00 EURO. Dit gedeelte van het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk door toetreding, uittreding en uitsluiting van vennoten. Inbrengen die het veranderlijk gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen, dienen bij de plaatsing volledig volgestort te worden. Het vast kapitaal wordt gevormd door volgende inbrengen in geld: elk van de oprichters plaatst 8.000,00' euro, volstort voor één vierde, hetzij 2.000,00 euro. Elk van de oprichters ontvangt 16 aandelen in ruil voor de inbreng.

De notaris bevestigt dat het bedrag van 10.000,00 euro bij storting of overschrijving werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening BE29 0688 9458 6264 geopend bij Dexia

L -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het $eïgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaStsblad

~

mod 11.9

Bank (thans Belfius) op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest, afgegeven op 23 februari 2012 en dat aan de notaris werd overhandigd.

Het doel is, zowel in België als in het buitenland:

- Studie- en tekenbureau In de farmaceutische sector, de medische sector, de cosmetische sector, de voedingssector, de nucleaire en chemische sector, en aanverwante sectoren;

- Het uitvoeren van multidisciplinaire projecten, project -management, construction - management, software simulaties, software ontwikkeling;

- Het nemen van participaties, het toestaan van leningen aan verbonden ondernemingen, in bestaande en nieuw op te richten vennootschappen en het op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen;

Het beheer van onroerend patrimonium: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten, huurfinanciering, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik,. naakte eigendom, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- De vennootschap mag alle materialen en benodigdheden, verwerven, huren en verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

- De vennootschap mag tevens aile financiële en beheersverrichtingen doen met betrekking tot eigen roerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doelstellingen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten. Ze worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Behoudens andersluidend besluit is de duur van het mandaat van een bestuurder onbeperkt. De algemene vergadering mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van bestuurder onbezoldigd.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een raad van bestuur. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staàtsblad



De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt, Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt. De raad komt bijeen hi de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht. Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen v66r de vergadering.

De raad kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid, uitgezonderd de beslissing over toetreding.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders. De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter.

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders, wanneer er een raad van bestuur bestaat, een voorlopige vervanger benoemen. De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd,

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van dagelijks bestuurder, Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de bestuurder afzonderlijk, indien er slechts één bestuurder benoemd is,

b. door twee bestuurders gezamenlijk, indien er meer bestuurders benoemd zijn.

c. door de raad van bestuur.

d. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft

het voorwerp.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar warden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald de derde zaterdag van de maand september om 18u00, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste één tiende van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.







Bijlagen bi j liet Belgisch Staatsblad - 201OV2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Het boekjaar begint op 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 maart 2013, De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand september 2013 om 18u00.

Tot bestuurder werden benoemd voor onbepaalde duur: de heer FAGNART Daniel, de heer VAN DER SANDEN Peter, de heer DOOM David, de heer DEDEYNE Serge, de heer MAECKELBERGHE Wouter.

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANITA VERBRUGGEN te 2812 Mechelen, Brugstraat 18, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de BTW Administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel.





Bart Arnauts, geassocieerde notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.09.2015, NGL 19.10.2015 15649-0428-016

Coordonnées
FOCUS FOR PHARMA ENGINEERING

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 426 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande