FOCUS ON TALENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOCUS ON TALENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.320.446

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 03.12.2013, NGL 28.02.2014 14052-0248-010
13/06/2012
ÿþ Mod Word 7 L7

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergele7,... _~ ~ ~.~ der

echtbar var- :<,t.3pharldel

te Leuver.^ 0 Jiliiii 1012

Griffie

11,11111111110

i

bel ar BE Sta

Ondernemingsar: Sq6 32.0 ciq6

Benaming

(voluit) : Focus on Talent

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3140 Keerbergen, Vlieghavenlaan 13

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Het jaar TWEEDUIZEND en TWAALF.

Op vijfentwintig mei

Voor mij Meester Marc CUYPERS, geassocieerd notaris te 2220 Heist-op-den-Berg, Frans Coeckelbergsstraat 14 verblijvende.

Zijn verschenen:

1. de heer HOUBEN Hubertus Jozef Marie [Rijksregister nummer 600726-521-08], geboren te Beek (Nederland ) op zes-'eretwintig juli negentienhonderd -zes tig, wonende te 3140 Keerbergen, Vlieghavenlaan ,13 , wettelijk samenwonend.

2. mevrouw AUGUSTIJNEN Marie-Therese Paule Louis [Rijksregister nummer 63.04.06 148-531, geboren te Lier op zes april negentienhonderd drie'ënzes'tig, wonende te 3140 Keerbergen, Vlieghavenlaan 13, wettelijk samenwonend.

Deze verschijners verzoeken mij, notaris, te acteren hetgeen volgt:

!,OPRICHTING FINANCIEEL- PLAN

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

- door de heer Houben Hubertus Jozef Marie, voornoemd onder nummer 1, voor achtduizend driehonderd zeventig euro,waarvoor hem vijf en veertig(45) aandelen worden toegekend. En een bedrag inbrengt van tweeduizend zevenhonderd negentig euro. Zodat ieder aandeel waarop door hem is ingetekend voor één/derde volstort is.

- door mevrouw Augustijnen Marie-Therese Paule Louis, voornoemd onder nummer 2, voor tienduizend tweehonderd dertig euro, waarvoor haar vijf en vijftig(55) aandelen worden toegekend en een bedrag inbrengt van drieduizend vierhonderd en tien euro. Zodat ieder aandeel waarop door haar is ingetekend voor één/derde volstort is.

De aandelen werden volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de Bank J.Van Breda & C° te 2000 Antwerpen, Ledeganckkaai 7 op rekening nummer 6451020989-02.

III. STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

TITEL 1: NAAM ZETEL. DOEL DUUR

Artikel 1: Naam

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam "Focus on Talent".

Artikel 2. Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Vlieghavenlaan 13.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in binnen- als buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon:

a)alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op diensten verleend door een studie-, organisatie- en consultingbureau inzake marketing en advertising Deze activiteiten omvatten onder andere promotie, salespromotie, mediaplanning, telemarketing, marktstudies ,beheer van databank en alle andere activiteiten in het verband met marketing en advertising in de meest ruime betekenis van het woord.

b)Consulting, begeleiding en advies op het vlak van management, leiderschap, productie, ICT, administratie , finance.

c)Dienstverlenende en adviserende consultancy activiteiten in het domein van human resources in de ruimste zin van het woord. Ondermeer: interim management, freelance management, outsourcing, projectsourcing, werving en selectie en alle daartoe behorende activiteiten, assessment en development centers, outplacement en career transition activiteiten, coaching, individuele en groepstrainingen, inrichten van seminaries.

d)Het verwerven , in eigendom of anderszins, van bedrijfsuitrusting van gelijk welke aard, om deze ten =

bezwarende titel ter beschikking te stellen van derden, in het kader van wetenschappelijk, professioneel of administratief dienstbetoon,

e)De deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping, het beheer en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen , aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

f)Het uitoefenen van mandaten van bestuur in vennootschappen of ondernemingen van gelijk welke aard.

g)Het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm, in gelijk welke Belgische of buitenlandse ondernemingen en het beheer van deze participaties.

h)Het huren en verhuren, aan- en verkopen van roerende en onroerende goederen.

i)ln het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hiervoor niet-limitatief werd opgesomd.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

j)Het uitoefenen van activiteiten, met betrekking tot fysisch en psychische welzijn zoals ondermeer psychotherapie.

k)De studie, engineering, conceptie, configuratie, uitvoering, beheer, aankoop,verkoop, fabricage, commissie, verhuring en verdeling van alle diensten, materialen en producten met betrekking tot ICT,techniek in het algemeen en (bedrijfs)economie

I)Het fokken van honden, in het bijzonder jachthonden.

m)Organisatie van buitensporten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II: KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro.

Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro , in verhouding tot hun aandelenbezit.

TITEL 111: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 10: Benoeming ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Het mandaat van zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De algemene vergadering kan ten allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschappij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere welbepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheden.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerd afzonderlijk.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

Mevrouw Augustijnen Marie-Therese Paule Louis, hiervoor vernoemd.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt de heer Houben Hubertus Jozef Marie, hiervoor vernoemd, benoemd.

Artikel 12: Intern bestuur

ledere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 13; Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 14: Bijzondere volmachten

.r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap,binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

TITEL IV: CONTROLE

Artikel 15: Commissarissen

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening ,wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap is nochtans niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen voor zover het blijkt dat zij voldoet aan de criteria vermeld in het betrokken artikel van het Wetboek van Vennootschappen .

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris revisor te benoemen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL V: ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 16: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand december om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

TITEL VI: INVENTARIS JAARREKENING RESERVE WINSTVERDELING

Artikel 22:Boekjaar jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni.

SLOT EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte tot dertig juni tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

COMMISSARIS

Er wordt door de vennoten eenparig besloten geen commissaris aan te stellen.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Van Damme", te 3128 Tremelo(Baal), Jef Van Horicklaan 12, of aan ieder andere aangestelde , ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid van in de plaatsstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen voor het aanvragen en opvragen van alle attesten en ondernemingsnummer bij Kruispunt van Ondernemingen en de FOD, BTW en aansluiting bij het Sociaal Secretariaat zowel voor persoonlijke naam als voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

BEKRACHTIGING

Alle eventuele vroeger aangegane verbintenissen of vroeger uitgevoerde handelingen in naam van de vennootschap in oprichting worden bij deze door de vennootschap bekrachtigd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

WAARVAN AKTE . -

Verleden te Heist-op-den-Berg.

Op de voormelde datum.

Na integrale toelichting en gedeeltelijke voorlezing, hebben de comparanten samen met mij, notaris, deze akte getekend, Volgen de handtekens.

Geregistreerd te Heist op den Berg op 30 mei 2012 Boek 294 Blad 42 vak 12 vier bladen geen verzending. Ontvangen vijf en twintig euro.(¬ 25). De ontvanger a.i.(getekend)A. Calant.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

MARC CUYPERS

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FOCUS ON TALENT

Adresse
VLIEGHAVENLAAN 13 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande