FORTSTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FORTSTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.365.128

Publication

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 14.10.2013 13630-0359-018
12/07/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r--

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

l..c'litf=;~~~" . ,.-~~ P.~`tF, " ' ,,,,

U 3 JU:_i Z013

-

Griffie

i

1 107995

uiI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0863365128

Benaming (voluit) : FORTSTER

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3040 Huldenberg, Joseph Minetstraat 34

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Vereenvoudigde fusie door overneming -- vergadering van de verkrijgende vennootschap - bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel -- aanpassing maatschappelijk doel

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op veertien juni tweeduizend dertien, geregistreerd "Geregistreerd 5 bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 19 juni 2013. boek 1377 blad 70 vak 18. Ontvangen: 25,00 euro. De Ontvanger : (getekend) DE CLERCQ G" dat voor zijn ambt werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fortster" met ondernemingsnummer 0863.365.128 Rechtspersonenregister Leuven en met maatschappelijke zetel gevestigd te 3040 Huldenberg, Joseph Minetstraat 34 (de Vennootschap), waarbij volgende agenda werd behandeld :

1. Lezing en onderzoek van het fusievoorstel opgesteld op datum van 5 februari 2013, waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden verkrijgen.

2. Besluit tot fusie, overeenkomstig het voormelde fusievoorstel., door overneming door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fortster", verkrijgende vennootschap en houdster van alle aandelen van de ontbonden vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3040 Huldenberg, Joseph Minetstraat 34, van het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen -- van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BVBA Debot", ontbonden vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3040 Huldenberg, Joseph Minetstraat 34, tegen de voorwaarden bepaald in het voormelde fusievoorstel en dit als gevolg van de ontbinding zonder vereffening van de ontbonden vennootschap.

3. Bevestiging van de wijziging van de maatschappelijke zetel. Aanpassing van artikel 2 der statuten.

4. Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Voorafgaandelijk desbetreffende verslaggeving namens het

bestuursorgaan, houdende verantwoording van de voorgestelde wijziging,

Luik B - vervolg

waarbij gevoegd een staat van actief en passief afgesloten per 31 maart 2013;

Aanpassing van artikel 3 der statuten.

5. Machtiging aan het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht voor wijziging bij de diverse (overheids--)administraties evenals tot het vervullen van alle om het even welke vennootschaps-rechtelijke en andere formaliteiten.

De vennoten :

1. De heer paniël Stefaan Emile (hierna Dany) DEBOT, geboren te Vossem op veertien april negentienhonderd drieënvijftig, met rijksregisternummer 53.04.14-307.26, gedomicilieerd te 3040 Huldenberg, Joseph Minetstraat 34;

En zijn echtgenote :

2. Mevrouw Nancy Zosima Marie Agnes NAERT, geboren te Tielt op _ twaalf mei negentienhonderd zesenzestig, met rijksregisternummer

66.05.12 -460.19, gedomicilieerd te 3040 Huldenberg, Joseph

Minetstraat 34;

hebben verklaard dat:

1. Op 5 februari 2013 de fusievoorstellen werden opgemaakt door de respectievelijke bestuursorganen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fortster" (verkrijgende vennootschap) en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BVBA Debat", (ontbonden vennootschap).

2. De fusievoorstellen neergelegd werden op de griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven, bevoegd voor de respectievelijke zetels van de fuserende vennootschappen, op 26 april 2013.

3. De neerleggingen van de fusievoorstellen bekendgemaakt werden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei daarna, onder de respectievelijke nummers 13070985 ("Fortster") en 13070984 ("Debat").

4. De vennoten minstens één maand voor de datum van de buitengewone' algemene vergadering, hetzij kosteloos een afschrift ontvangen hebben, hetzij de mogelijkheid hebben gehad om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van:

- het fusievoorstel,

- de (goedgekeurde) jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van alle bij de fusie betrokken vennootschappen,

- de eventuele jaarverslagen over de laatste drie boekjaren,

en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 720 van het Wetboek

van Vennootschappen.

5. In toepassing van artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen, door alle vennoten, leden van de bestuursorganen en eventuele houders van andere effecten waaraan stemrecht werd verleend van alle bij de fusie betrokken vennootschappen ontslag werd verleend van de verplichting tot het opmaken van tussentijdse cijfers;

6. Er zich verder geen betekenisvolle wijzigingen hebben voorgedaan in het actief of passief vermogen van de te fuseren vennootschappen tussen de dag van het opstellen van het fusievoorstel en 14 juni 2013;

De vergadering heeft de volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE besluit : FUSIE

De voorzitter van de vergadering werd ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor- Luik B - vervolg

behouder De vergadering heeft het haar voorgelegde fusievoorstel goedgekeurd en besloten in te stemmen met de fusie tussen, enerzijds, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fortster", verkrijgende vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3040 Huldenberg, Joseph Minetstraat 34, en, anderzijds, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BVBA Debot", ontbonden vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3040 Huldenberg, Joseph Minetstraat 34, door de overgang, ten gevolge van ontbinding zonder vereffening, onder algemene titel, zonder uitzondering noch voorbehoud, van het gehele vermogen van de ontbonden vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de verkrijgende vennootschap, overeenkomstig het, voormelde fusievoorstel.

aan het De handelingen van de ontbonden vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende, vennootschap met ingang vanaf 1 oktober 2012 en de sinds gezegde datum verworven resultaten zullen in de rekeningen van de verkrijgende vennootschap worden geboekt overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel.

Tisc r In het kader van de gewenste boekhoudkundige retroactiviteit werd verklaard en bevestigd :

Staatsblad 1. dat de jaarvergadering welke de jaarrekening afgesloten per 31 december 2012 dient te behandelen werd uitgesteld zodat de cijfers per 31 december 2012 desgevallend nog kunnen aangepast worden aan de besluiten van onderhavige buitengewone algemene vergadering ;

2. ingelicht te zijn omtrent het feit dat de terugwerkende kracht van een vennootschapsakte in de regel niet tegenstelbaar is aan de fiscale administratie doch dat in casu:

a. de eventuele materiële impact uiterst beperkt is, en :

b. de gewenste boekhoudkundige retroactiviteit de juiste toepassing van de belastingswet niet in de weg staat;

Overeenkomstig artikel 703, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen worden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de ontbonden vennootschap, gezien de verkrijgende vennootschap de enige vennoot is van de ontbonden vennootschap.

TWEEDE BESLUIT: BIJZONDERE BEPALINGEN

De vergadering heeft besloten overeenkomstig het fusievoorstel dat: De datum vanaf dewelke de handelingen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BVBA Debot", boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fortster", vastgesteld is op 1 oktober 2012; In dit verband werd door de bestuursorganen van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen gemeld dat de jaarvergaderingen welke de jaarrekeningen afgesloten per 31 december 2012 dienden te behandelen om praktische redenen uitgesteld werden tot na de verwezenlijking van de fusie teneinde een mogelijke impact te vermijden op de gewenste boekhoudkundige (en fiscale) retroactiviteit.

Er in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere voordelen toegekend werden, waren en dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fortster" bij deze evenmin bijzondere rechten toekent aan de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BVBA Debot";

Er geen bijzondere voordelen toegekend werden aan de leden van de bestuursorganen van de Vennootschappen "Fortster" of "BVBA Debot";

DERDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN







Luik B - vervolg

De vergadering verzocht de notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de ontbonden vennootschap TEN GEVOLGE VAN ONTBINDING ZONDER VEREFFENING overgaat TEN ALGEMENEN TITEL, zonder uitzondering noch voorbehoud, naar de verkrijgende vennootschap ENIGE VENNOOT VAN DE ONTBONDEN VENNOOTSCHAP.

De vergadering verklaarde dat de ontbonden vennootschap, te weten de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BVBA Debot", geen onroerende goederen bezit, geen titularis is van zakelijke rechten of van schuldvorderingen gewaarborgd door een hypothecaire inschrijving en er geen bestanddelen tot haar vermogen behoren waarop enige Ordonnantie of Decreet inzake bodemsanering van toepassing zou zijn.

VIERDE besluit: VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE ONTBONDEN VENNOOTSCHAP

De vergadering verzocht de notaris vast te stellen dat de vergadering van de ontbonden vennootschap, in notulen opgesteld op 14 juni 2013 door zijn ambt, haar instemming heeft betuigd met deze fusie. Derhalve houdt de ontbonden vennootschap op te bestaan gelet op de verwezenlijking van de opschortende voorwaarde waaronder gezegde besluitvorming plaatsvond.

VIJFDE BESLUIT: MACHTEN

Voor zoveel als nodig bekrachtigde de buitengewone algemene vergadering het besluit tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het huidige adres blijkens besluit van de zaakvoerder de dato 20 juni 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2007-07-10/100294.

Artikel 2 der statuten werd dienovereenkomstig aangepast en luidt als volgt :

Artikel 2 : Zetel

De zetel is gevestigd te 3040 Huldenberg, Joseph Minetstraat 34.

Behoudens wanneer een zaakvoerder en/of uitvoeringsagent zijn wettelijk domicilie heeft op het kantooradres dient het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap verschillend te zijn van het (de) adres(sen) van het (de) zelfstandig(e) kanto(o)r(en) van "BNP PARIBAS FORTIS" beheerd door de vennootschap.

Mits inachtname van voorgaande beperking kan het bestuursorgaan de maatschappelijke zetel van de vennootschap binnen het Vlaamse gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

ZESDE BESLUIT: MACHTEN

Na voorafgaandelijke kennisname en goedkeuring van de desbetreffende verslaggeving vanwege het bestuursorgaan bij welk verslag een staat van actief en passief per 31 maart 2013 gevoegd is, werd agendapunt 4 goedgekeurd.

De tekst van het maatschappelijk doel wordt integraal opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel : Het optreden als gevolmachtigd agent van "BNP PARIBAS FORTIS" Naamloze Vennootschap voor bank- en verzekeringsactiviteiten.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn om haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

ZEVENDE BESLUIT: MACHTEN

De vergadering verleende elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren alsmede volmacht voor wijziging bij de diverse (overheids-)administraties evenals het vervullen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur b

Voor-

behouden,

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

alle om het even welke vennootschapsrechtelijke en andere

administratieve formaliteiten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(zegel en handtekening van notaris Arthur Lenaerts op rugzijde)

Wordt tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden:

Uitgifte van de akte van 14 juni 2013.

Voor-

behouder aan het  eagtsch

Staatsblad

08/05/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 6 AP(, 2f13

DE .GO iER,

i u





Ondernemingsnr :0863365128

Benaming (voluit) : FORTSTER

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3040 Huldenberg, Joseph Minetstraat, 34

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Neerlegging van een fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel opgemaakt op 5 februari 2013 door de respectievelijke bestuursorganen van :

A. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BVBA DEBOT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3040 Huldenberg, Joseph Minetstraat 34, vennootschap opgericht bij notariële akte de dato 30 december 1992, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 930123-719 en waarvan de statuten nooit gewijzigd werden behoudens de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het huidige adres.

De BVBA DEBOT heeft als ondernemingsnummer 0449.104.951 en heeft haar maatschappelijke zetel in het gerechtelijke arrondissement Leuven.

Hierna genoemd de "TE ONTBINDEN VENNOOTSCHAP" of "BVBA DEBOT".

En :

B. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FORTSTER", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3040 Huldenberg, Joseph Minetstraat 34, vennootschap opgericht bij notariële akte de dato 28 januari 2004, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2004-02-18/27313 en waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd werden behoudens de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het huidige adres.

De BVBA FORTSTER heeft als ondernemingsnummer 0863.365.128 en heeft haar maatschappelijke zetel in het gerechtelijke arrondissement Leuven.

Hierna genoemd de"OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP" of "BVBA FORTSTER"

pe partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de BVBA DEBOT (voormelde te ontbinden vennootschap) overgaat naar de BVBA FORTSTER (voormelde overnemende vennootschap).

Alle aandelen van de BVBA DEBOT verenigen zich nu reeds, sinds 1 oktober 2012, in handen van de BVBA FORTSTER.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

...Voorbehouden aan het eigiscfï Staatsblad Luik B - vervolg

Het doel van de overnemende vennootschap luidt als volgt . "Het optreden als gevolmachtigd agent van FORTIS DANK naamloze vennootschap voor bank- en verzekeringsactiviteiten.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn om haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.".

Het doel van de te ontbinden vennootschap luidt als volgt

"Het uitvoeren van een Algemeen Spaar- en Lijfrentekas mandaat voor bank- en verzekeringsactiviteiten.

De te ontbinden vennootschap oefent thans geen daadwerkelijke handelsactiviteit meer uit.

In die omstandigheden dient de overnemende vennootschap haar doel niet te wijzigen.

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 1 oktober 2012 alle aandelen in de te ontbinden vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 726 Wetboek van Vennootschappen) en zal er ook geen sprake zijn van een opleg of uitreiking van aandelen.

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

De datum vanaf welke handelingen van de te ontbinden vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op de datum van vereniging van alle aandelen in één hand: 1 oktober 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de te ontbinden vennootschap gedaan komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De boekhoudkundige verwerking van de fusie doet zich voor door middel van de integratie van alle actief- en passiefelementen van de te ontbinden vennootschap in de balans van de overnemende vennootschap:

Er zijn in de te ontbinden vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen.





08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





31/10/2012
ÿþx Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van kooplis d î 2012

te Leuven, de [

DE GRIFFIER,

rite

A IIII~VIIIINIIIII

" izi~v3aa"

U

Ondememingsnr : 0863365128

Benaming

(voluit) : FORTSTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Joseph Minetstraat 34 te 3040 Huldenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel met betrekking tot enerzijds, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Debot met maatschappelijke zetel te Joseph Minetstraat 34 te 3040 Huldenberg, RPR Leuven ondernemingsnummer 0449104951, en anderzijds, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fortster met maatschappelijke zetel te Joseph Minetstraat 34 te 3040 Huldenberg, RPR Leuven ondernemingsnummer 0863365128 als overnemende vennootschap.

Dany Debot

zaakvoerder

Op de Taaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 17.10.2012 12611-0173-016
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.04.2011, NGL 03.01.2012 12001-0491-016
22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 16.10.2010 10582-0230-016
20/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.04.2009, NGL 16.11.2009 09853-0346-016
04/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.11.2008, NGL 01.12.2008 08836-0062-016
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.04.2007, NGL 28.09.2007 07754-0124-016
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.05.2006, NGL 14.12.2006 06911-2424-015
30/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.04.2005, NGL 29.09.2005 05748-3752-015
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.04.2015, NGL 28.09.2015 15614-0270-018

Coordonnées
FORTSTER

Adresse
JOSEPH MINETSTRAAT 34 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande