FORWARD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FORWARD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.683.447

Publication

05/01/2015
ÿþmod 11.1

Eili j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lli

lIE III'IVf Il l~~tl

F1500191

i,y.........~......_..»...»:......~-_,.»,....,.:....w,...«..,.....:.....

Ondernemingsnr: BE0809.683.447

NEERGELEGD

Z 2 DEC. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Le8vefl.,.

,r

i

10

Benaming (voluit) : FORWARD

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Persilstraat 51 B bus 203

3020 Herent

Onderwerp akte : BUITEGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG 1N NATURA - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - VASTSTELLING STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING - MACHTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 22 december 2014, vôc r registratie, dal de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone, commanditaire vennootschap "FORWARD" als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen door inbreng in natura ten belope van ZESTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (16.600 EUR), om het te brengen van TWEEDUIZEND EURO; (2.000 EUR) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), door de creatie van HONDERD: EN VIJF (105) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze HONDERD EN VIJF (105) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de; bestaande HONDERD (100) aandelen en zullen in de winst delen vanaf heden toe te kennen aan de inbrenger? als vergoeding voor de inbreng in natura.

Vervolgens verklaart voornoemde heer PETERS Bert inbreng te doen van de hieronder beschreven; roerende goederen.

Deze inbreng zal vergoed worden door uitgifte van HONDERD EN VIJF (105) nieuwe aandelen, toe te; kennen aan de inbrenger als vergoeding voor de inbreng in natura.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN:

Een schuldvordering van ZESTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (16.600 EUR) van de beherende vennoot-zaakvoerder op de vennootschap, zoals dit bedrag geboekt staat op de creditzijde van diens rekening; courant in de boekhouding van de vennootschap.

Voor een meer gedetailleerde beschrijving de ingebrachte roerende goederen wordt verwezen naar hoger vermeld verslag van de zaakvoerder.

VOORWAARDEN WAARONDER DE INBRENG IN NATURA PLAATSVINDT

a) Eigendomsrecht en ingenottreding:

De vennootschap zal de volle eigendom en het genot van de ingebrachte roerende goederen verkrijgen: vanaf heden door de vrije beschikbaarheid ervan, en ze zal alle inkomsten vanaf heden kunnen innen, en alle: rechten die eraan verbonden zijn vanaf heden kunnen uitoefenen, op last voor haar om alle lasten en risico's te betalen en te dragen, alsook alle belastingen, taksen en heffingen, geheven of te heffen op de ingebrachte;; roerende goederen, insgelijks vanaf heden.

Alle voor- en nadelen, baten en lasten, evenals de risico's verbonden aan het eigendomsrecht, het genot en de beschikking over de goederen komen ten goede en zijn ten laste van de vennootschap vanaf heden.

b) Algemene voorwaarden van de inbrengen in natura:

De inbrenger verklaart dat de inbreng gebeurt onder de volgende algemene voorwaarden:

-De roerende goederen worden ingebracht onder de gewone waarborg als naar recht en vrij van elke hoegenaamde schuld of inpandstelling, of welkdanig beletsel dat de vrije eigendoms- en genotsoverdracht zou; kunnen belemmeren.

-De vennootschap verkrijgt de roerende goederen in de toestand en gesteldheid waarin ze zich bevinden, zonder dat onnauwkeurigheid in de beschrijving of de gesteldheid van de goederen, aanleiding kan zijn tott; enige klacht of vordering jegens de inbrenger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod111

-De vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de inbrengers zouden kunnen afgesloten hebben met alle derden, en alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de inbrenger gehouden is uit welken hoofde ook met betrekking tot de ingebrachte goederen, zodat de inbrenger voor zijn engagementen nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen.

-Het betreft een transactie ten bezwarende titel.

-De vennootschap wordt in de plaats van de inbrenger gesteld betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de ingebrachte roerende goederen.

-Alle kosten, rechten en honoraria die onderhavige inbreng opvorderbaar maakt, werden en worden betaald door de vennootschap "FORWARD".

LEVERING VAN DE INGEBRACHTE GOEDEREN

De zaakvoerder  tevens inbrenger -- verbindt zich ertoe om onderhavige inbreng te bevestigen in de boekhouding van de vennootschap, en dit binnen de twee dagen na het verlijden van onderhavige akte. VERGOEDING EN STORTING VAN DE NIET-GELDELIJKE INBRENG

Als vergoeding voor deze inbreng, worden aan voornoemde heer PETERS Bert, hier aanwezig zoals voormeld, HONDERD EN VIJF (105) aandelen toegekend die zijn volgestort.

DIVERSE VERKLARINGEN

1. De comparanten verklaren op heden handelingsbekwaam te zijn om deze rechtshandeling te stellen, niet gefailleerd te zijn en geen collectieve schuldenregeling te hebben aangevraagd noch bekomen.

2. De comparanten verklaren dat hun door de werkende notaris lezing werd gegeven van de eerste alinea van het artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten, betreffende de bewimpeling van de prijs.

Na lezing te hebben aanhoord van dit artikel, verklaren de inbrengers de verkoopwaarde van de ingebrachte goederen te schatten op zestienduizend zeshonderd euro (16.600 EUR).

Overeenkomstig artikel 119 van het Wetboek van Registratierechten verklaren de inbrengers en de vennootschap dat de waarde van de hen toegekende aandelen ais vergoeding van de inbreng, niet hoger is dan de venale waarde van de ingebrachte goederen.

TWEEDE BESLISSING: AANPASSING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal en het nieuwe aantal aandelen.

DERDE BESLISSING: VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA IS VERWEZENLIJKT.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het maatschappelijk kapitaal aldus werd verhoogd tot ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), verdeeld over TWEEHONDERD EN VIJF (205) aandelen, zonder nominale waarde.

VIERDE BESLISSING: ONTSLAGVERLENING AAN DE ZAAKVOERDER TOT HET OPSTELLEN VAN DE GECOORDINEERDE TEKST DER STATUTEN.

De vergadering beslist om aan de zaakvoerder ontslag te verlenen tot het opstellen van de gecoördineerde tekst der statuten gezien de geplande omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering verleent ontslag aan de zaakvoerders tot het opstellen van de gecoördineerde tekst der statuten, vermits deze vergadering nog overgaat tot het omvormen van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat nieuwe statuten na deze omzetting zullen worden bekendgemaakt.

VIJFDE BESLISSING: LEZING VERSLAGEN EN OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

a)Lezing verslagen.

De vergadering ontslaat de voorzitter unaniem van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder de dato 18 december 2014 dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap belicht, en van het verslag de dato 19 december 2014 door burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BDO Bedrijfsrevisoren" RPR Brussel 0431.088.289, met kantoor te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36/3, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Stefan Molenaers, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2014 en die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

De comparanten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen en de bijhorende staat van activa en passiva.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Comm. V FORWARD werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt een overwaardering van het netto-actief ten bedrage van 10.150,08 EUR Dit betreft de winst van het lopende boekjaar, nog

niet goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde overwaardering, bedraagt 5.259,27 EUR en is niet kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 2.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Het netto-actief is 18.550,00 EUR - 5.259,27 EUR = -13.290,73 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist-voor-een--BVBA:--Het-netto-actief-is-6:200;00-EUR---5.259,27-EUR-=--940,73-EUR kleiner dan-hei-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

volgestort minimumkapitaal vereist voor een BVBA. Zelfs ais de vennootschap die zich omzet een netto-actief

heeft dat kleiner is dan het geplaatst kapitaal en het volgestort minimumkapitaal voorzien door het Wetboek van:

vennootschappen, dan kan de omzetting plaatsvinden. Terzake moet echter worden gewezen op het specifieke

risico dat eruit voortvloeit, met name onder meer de eventuele aansprakelijkheid van de leden van het

bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap (artikel 785 wetboek van vennootschappen) en het feit dat

elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (artikel 333 Wetboek van

vennootschappen). Voorafgaandelijk aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met

16.600,00 EUR om het te brengen van 2.000,00 EUR op 18.600,00 EUR, door inbreng in natura.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het

kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen omzetting van de Comm. V FORWARD in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden

worden gebruikt.

Hasselt, 19 december 2014

(get.)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Stefan MOLENAERS"

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd op de griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel.

b)Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige

vennootschap, en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves

onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor.

Het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) zal vertegenwoordigd zijn door

tweehonderd en vijf (205) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in

ruil voor één aandeel van de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen:

*honderd vijfennegentig (195) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

toebedeeld aan voornoemde heer PETERS Bert;

*tien (10) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toebedeeld aan

voornoemde mevrouw SIMONS Lies.

De omzetting geschiedt op grond van:

Ai de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

BI artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten;

ZESDE BESLISSING: GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De voornaamste bepalingen van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

luiden als volgt:

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij

draagt de benaming "Forward".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Persilstraat 51B bus 203.

De zetel van de vennootschap mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing

van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in deelneming met

derden, in België en in het buitenland:

" IT consulting & advies; computeradviesbureau; het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker; ontwikkeling en uitgeverij van software; realisatie van software, programma's en gebruiksklare systemen : analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van computerprogramma's, gebrulksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; projectleiding; training in verband met de ontwikkeling en het gebruik van software; industriële integratie van procestechnologie in een productieomgeving; process automatisering; de exploitatie van webportalen en andere websites; activiteiten van webdesigner en beheer van websites; activiteiten van systeemintegrators; uitgeverij van programmatuur; advies in verband met programmatuur en/of informaticaprogramma's en levering van programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant; databanken; invoeren van datagegevens; volledige verwerking van datagegevens; creatie en onderhoud van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

rrsod 11 1

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

databanken; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële gegevens,...); de opslag van gegevens door middel van computerrecord in een bepaald formaat; het ter beschikking stellen van een databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers; ontwikkeling en verkoop van multimediatoepassingen; bewerking van digitale gegevens: de verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers; alle overige diensten op het gebied van informaticatechnologie en computer; beheer van computerfaciliteiten;

" Gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie, tekeningen, layouts, duinmies, enz.

" Adviesbureau

- op het gebied van bedrijfsbeheer en op het gebied van bedrijfsvoering; verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz,; algemene audit-activiteiten; berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz., met inbegrip van, maar niet beperkt tot advies, training, coaching en alle vormen van opleiding met betrekking tot informatica;

- op het gebied van public relations en communicatie; het beheer van publiciteitsdragers, de verhuur en de verkoop van publiciteits- en advertentietijd en -ruimte onder andere, maar niet beperkt tot tijd en ruimte op websites; het concipiëren van reclametechnieken; het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten; de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

- inzake arbeidsanalyse, het aanpassen van werkpost aan werknemer en omgekeerd, het organiseren, reorganiseren, structureren en herstructureren van arbeidssituaties, het plannen van deeltaken, het opstellen en uitvoeren van tests en evaluatiesystemen in verband met arbeidscapaciteit en arbeidseisen, de opvolging en uitvoering van wettelijke bepalingen met betrekking tot arbeid en tewerkstelling, en inzake recuperatie van arbeidscapaciteit binnen bedrijven en organisaties;

- op het vlak van ziektepreventie en gezondheidsbevordering, preventieadviseurs.

met inbegrip van de activiteiten van freelance leraren en coaches, in het bijzonder op het gebied van

arbeidshygiëne en -veiligheid, arbeidsanalyse, arbeidscapaciteit, werksituaties, e.d.m.

" Het verstrekken van diensten op het vlak van menselijke gezondheidszorg, het leveren van persoonlijke diensten en overige maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting; het uitvoeren van onderzoeken naar en het verstrekken van adviezen, begeleiding en materiële en andere ondersteuning aan personen met een handicap, ziekte of enige andere vorm van functioneringshinder, hun familie- en gezinsleden en anderen, met inbegrip van het informeren, communiceren en sensibiliseren rond oplossingen voor de voormelde doelgroep(en).

" Het uitoefenen van gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten, in het bijzonder met betrekking tot alle hiervoor vernoemde onderwerpen en activiteiten; het organiseren, coördineren van en participeren aan onderzoeksprojecten; het verzamelen en de verwerking van informatie omtrent tewerkstelling, in het bijzonder van personen met functioneringshinder, de aanpassing van werkplaatsen en hun omgeving aan werknemers en omgekeerd, de planning en organisatie van werkposten en -- plaatsen, en over de organisatie en opsplitsing van deeltaken.

Schrijven van artikelen in kranten en tijdschriften; de uitgave van boeken, tijdschriften en andere publicaties, in papieren en digitale vorm; het geven van voordrachten, lezingen en cursussen rond diverse onderwerpen.

" Het organiseren van studiedagen, seminaries, congressen en cursussen.

" De activiteiten van grafische en industriële designers; het uitvoeren van technische studiën en ingenieursactiviteiten; de uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van elektriciteit en elektronica, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, industriële vormgeving, het testen en analyseren van materialen, producten en installaties;

" De activiteiten van fotografen en het uitvoeren van alle fotografische activiteiten, het maken van foto's voor bedrijven en particulieren, portretfotografie, mode- en reclamefotografie, fotografie t.b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enz.

" Het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen of laten vervaardigen, onderhouden en repareren, de groot- en kleinhandel in al dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant op beurzen en markten of elektronisch, via het internet of anderszins, en handelsbemiddeling ais makelaar, agent of commissionair in:

- alle materiaal, materieel, apparaten, toestellen en machines ten behoeve van ergonomische, arbeidsanalytische, medische en paramedische tests, onderzoeken, evaluaties, e.d.m.;

- alle machines en uitrusting, gereedschappen, apparatuur en toestellen, meubilair, e.d.m., al dan niet voor kantoren en werkruimten;



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- computers, randapparatuur, programmatuur en gebruiksklare systemen, met inbegrip van het verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur;

telecommunicatieapparatuur;

- alle producten, artikelen, literatuur en diensten die verband houden met alle hiervoor vermelde activiteiten, zaken en goederen, met inbegrip van alle diensten zoals het vervoer, de levering, de plaatsing, de aansluiting, de herstelling ervan.

" Het verwerven, aanhouden en commercialiseren van alle intellectuele eigendomsrechten, ongeacht de aard en ongeacht het voorwerp waarop die rechten betrekking hebben;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen;

" Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoars de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" l-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en hei beheren van een roerend patrimonium; alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het

verwerven door inschrijving of aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het

beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons,

staatsfondsen.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van haar

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere

verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag over het algemeen onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, aire beheers-,

commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die

zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het

buitenland.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken,

ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de

ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan tevens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen

uitoefenen.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdenvijf (205) aandelen, op naam, zonder aanduiding van

nominale waarde, die ieder éénitweehonderdenvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 205.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni van ieder jaar om

vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt

met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDH El D.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

, M

0 e

"

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsbiad

P 4 "

~~ r

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van eik boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, ten eerste van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ZEVENDE BESLISSING: ONTSLAG VAN EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VOOR ZIJN BESTUUR OVER DE GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP,

De vergadering beslist het ontslag van voornoemde heer PETERS Bert als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap te aanvaarden en hem kwijting te verlenen voor zijn bestuur als gevolg van het ophouden van de gewone commanditaire vennootschap "FORWARD".

ACHTSTE BESLISSING: BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De vergadering beslist voornoemde heer PETERS Bert te benoemen als enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FORWARD", en dit voor een onbepaalde duur.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voornoemde heer PETERS Bert, hier aanwezig zoals gezegd, verklaart dit mandaat te aanvaarden en hiervoor door geen enkele wettelijke of andere reglementering te zijn verhinderd.

NEGENDE BESLISSING: MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

TIENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan "A&B Accountants & Belastingconsulenten" te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41, vertegenwoordigd door de heer Robert Leyssen, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen.

ELFDE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes aile machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- verslagen (revisor + bestuursorgaan),

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/03/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iveergeiega ter grime urm.

Rechtbank van Koophánce

te Leuven, de

AA$1 202

DE GR4.

*i

IIaoes~iiJIIIIIIIII IIbG

N

II

Ondernemingsnr : 0809.683.447

Benaming

(voluit) . ENDDIA

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3020 Herent, Persilstraat 51 B bus 203

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming, maatschappelijke naam

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 5 maart 2012 blijkt als volgt:

1,

Na beraadslaging beslist de algemene vergadering eenparig dat, met ingang vanaf 5 maart 2012:

" de heer Bert Peters, met woonplaats te 3020 Herent, Persilstraat 51 B bus 203, zal optreden als beherende vennoot;

" mevrouw Lies Simons, met woonplaats te 3020 Herent, Persilstraat 51B bus 203, stille vennoot zal zijn.

De aansprakelijkheid van mevrouw Lies Simons voor de verrichtingen van vóár 5 maart 2012 blijft

ongewijzigd.

2.

Met eenparigheid van stemmen aanvaardt de algemene vergadering het ontslag van mevrouw Lies Simons,

met woonplaats te 3020 Herent, Persilstraat 51 B bus 203 met ingang vanaf 5 maart 2012.

De vergadering beslist vervolgens om met onmiddellijke ingang tot nieuwe zaakvoerder te benoemen, de

heer Bert Peters, met woonplaats te 3020 Herent, Persilstraat 61B bus 203.

De heer Bert Peters verklaart de benoeming te aanvaarden en daartoe niet verhinderd te zijn.

Het mandaat van zaakvoerder zal bzoldigd worden uitgeoefend.

3.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te

wijzigen in "FORWARD" en dienovereenkomst artikel 1 van de statuten aan te passen.

4.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden en artikel 3 van de statuten

integraal te vervangen door de hierna vermelde tekst:

De vennootschap heeft tot doel zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met

derden, in België en in het buitenland:

" IT consulting & advies; computeradviesbureau; het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker; ontwikkeling en uitgeverij van software; realisatie van software, programma's en gebruiksklare systemen : analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van computerprogramma's, gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; projectleiding; training in verband met de ontwikkeling en het gebruik van software; industriële integratie van procestechnologie in een productieomgeving; process automatisering; de exploitatie van webportalen en andere websites; activiteiten van webdesigner en beheer van websites; activiteiten van systeemintegrators; uitgeverij van programmatuur; advies in verband met programmatuur en/of informaticaprogramma's en levering van programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant; databanken; invoeren van datagegevens; volledige verwerking van datagegevens; creatie en onderhoud van databanken; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële gegevens,...); de opslag van gegevens door middel van computerrecord in een bepaald formaat; het ter beschikking stellen van een databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers; ontwikkeling en verkoop van multimediatoepassingen; bewerking van digitale gegevens: de verrijking, selectie en koppeling van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

digitale gegevens op gegevensdragers; aile overige diensten op het gebied van informaticatechnotogie en computer; beheer van computerfaciliteiten;

" Gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie, tekeningen, layouts, dummles, enz.

" Adviesbureau

-op het gebied van bedrijfsbeheer en op het gebied van bedrijfsvoering; verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.; algemene audit-activiteiten; berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz., met Inbegrip van, maar niet beperkt tot advies, training, coaching en alle vormen van opleiding met betrekking tot informatica;

-op het gebied van public relations en communicatie; het beheer van publiciteitsdragers, de verhuur en de verkoop van publiciteits- en advertentietijd en -ruimte onder andere, maar niet beperkt tot tijd en ruimte op websites; het concipiëren van reclametechnieken; het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten; de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

-inzake arbeidsanalyse, het aanpassen van werkpost aan werknemer en omgekeerd, het organiseren, reorganiseren, structureren en herstructureren van arbeidssituaties, het plannen van deeltaken, het opstellen en uitvoeren van tests en evaluatiesystemen in verband met arbeidscapaciteit en arbeidseisen, de opvolging en uitvoering van wettelijke bepalingen met betrekking tot arbeid en tewerkstelling, en inzake recuperatie van arbeidscapaciteit binnen bedrijven en organisaties;

-op het vlak van ziektepreventie en gezondheidsbevordering, preventieadviseurs.

met inbegrip van de activiteiten van freelance leraren en coaches, in het bijzonder op het gebied van

arbeidshygiëne en -veiligheid, arbeidsanalyse, arbeidscapaciteit, werksituaties, e.d.m.

" Het verstrekken van diensten op het vlak van menselijke gezondheidszorg, het leveren van persoonlijke diensten en overige maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting; het uitvoeren van onderzoeken naar en het verstrekken van adviezen, begeleiding en materiële en andere ondersteuning aan personen met een handicap, ziekte of enige andere vorm van functioneringshinder, hun familie- en gezinsleden en anderen, met inbegrip van het informeren, communiceren en sensibiliseren rond oplossingen voor de voormelde doelgroep(en).

-Net uitoefenen van gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten, in het bijzonder met betrekking tot aile hiervoor vernoemde onderwerpen en activiteiten; het organiseren, coordineren van en participeren aan onderzoeksprojecten; het verzamelen en de verwerking van Informatie omtrent tewerkstelling, in het bijzonder van personen met functioneringshinder, de aanpassing van werkplaatsen en hun omgeving aan werknemers en omgekeerd, de planning en organisatie van werkposten en  plaatsen, en over de organisatie en opsplitsing van deeltaken.

'Schrijven van artikelen in kranten en tijdschriften; de uitgave van boeken, tijdschriften en andere publicaties, in papieren en digitale vorm; het geven van voordrachten, lezingen en cursussen rond diverse onderwerpen.

" Het organiseren van studiedagen, seminaries, congressen en cursussen

" De activiteiten van grafische en industriële designers; het uitvoeren van technische studiën en

ingenieursactiviteiten; de uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van elektriciteit elektronica,

machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, industriële vormgeving, het testen en analyseren van materialen, producten en installaties;

" De activiteiten van fotografen en het uitvoeren van aile fotografische activiteiten, het maken van foto's voor bedrijven en particulieren, portretfotcgrafte, mode- en reclamefotografie, fotografie t.b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enz.

" Het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen of laten vervaardigen, onderhouden en repareren, de groot- en kleinhandel in al dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant op beurzen en markten of elektronisch, via het internet of anderszins, en handelsbemiddeling als makelaar, agent of commissionair ire

-alle materiaal, materieel, apparaten, toestellen en machines ten behoeve van ergonomische, arbeidsanalytische, medische en paramedische tests, onderzoeken, evaluaties, e.d.m.;

-alle machines en uitrusting, gereedschappen, apparatuur en toestellen, meubilair, e.d.m., al dan niet voor kantoren en werkruimten;

-computers, randapparatuur, programmatuur en gebruiksklare systemen, met inbegrip van het verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur; -telecommunicatieapparatuur;

-alle producten, artikelen, literatuur en diensten die verband houden met alle hiervoor vermelde activiteiten, zaken en goederen, met inbegrip van alle diensten zoals het vervoer, de levering, de plaatsing, de aansluiting, de herstelling ervan.

" Het verwerven, aanhouden en commercialiseren van alle intellectuele eigendomsrechten, ongeacht de aard

en ongeacht het voorwerp waarop die rechten betrekking hebben;

"Net aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen;

'Aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,

onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

+Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag over het algemeen onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan tevens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

5.

De aldus benoemde zaakvoerder wordt volmacht verleend en belast met alle handelingen en ondertekening der stukken met het oog op de wettelijke bekendmaking van oprichting van de vennootschap.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer DELDYCKE Joost, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16, de heer LEYSSEN Robert, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13 en aan de handtekeningbevoegden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&B KMO-Partners, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41, ondernemingsnummer 0466.535.158, om, met recht van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen die verband houden met de aanvraag van het B.T,W.-nummer en van de inschrijving in de KBO, en daaromtrent alle nodige stukken en bescheiden te ondertekenen.

Voor eensluidend uittreksel,

(Gei.)

Bert Peters

Zaakvoerder

Gelijktijdig neergelegd:

- verslag van de buitengewone algemene vergadering van 5 maart 2012

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hdedariigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/04/2015
ÿþ ~~~ " ~~ ~~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

i

A

IUI

Deos.s~, ,~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : FORi111ARO

(verkort) :

Rechtsvorm :PeslQten vennggteap r1;tet-Werkle ag.ng r e tkheid

1 1 r fflg1

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappe

13-innen de bevoegdheden verfeend aan e zaa voe er es ist on e aelmaskygmagagiwtroet ing~ tE.~c ~Ilepril 2.015 te v-. gJaalseni

Van: 3020 Herent, Persiistraat 51B bus 203

Naar. 3150 Haacl3t, Wijgmaalsesteenweg 135 A

Voor eensluidend uittreksel,

p} Bert Peters

Zaakvoerder

IF 1 1, I1 II 11 II

I1 VI

I1 11 I I I I

~~ir~...f~,l~ y.IL~_ _ _ ,~,, -,~~,,} ~~__~-~~~~.,- (~~y/,~~,~

f:@tMtYt71LS" ~)y111U1~nei}tA7':' ~y~ ~~.~~, .}~~.,I..,U.~iN9t~{~~~, ,~~,Ó,Ü,1~,P,,t,,W7'n~t~l~CWilHili't~l~ ~i~M1Î~~~~i~~~~crl,alm1Y ~-`.~: I Vk}filf l' 1~ 111fi113i~71ie

Bijlagen bij_ het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015

Coordonnées
FORWARD

Adresse
PERSILSTRAAT 51B, BUS 203 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande