FOUR ELEMENTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FOUR ELEMENTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 470.718.234

Publication

25/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 I11111111111181111

*

ter grifb :te

vmn Kr3orahnnr.),.7.

ApR, 201/1

Griffie

V beh

aa

Bel Staz

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0470.718.234

Benaming

(voluit) : FOUR ELEMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Mereldreef 27 te 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - BENOEMINGEN.

Uit een akte, verleden voor meester Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marif Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeitorenlaan 11, op 28 maart 2014, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en daaropvolgend de vergadering der raad van bestuur van de naamloze vennootschap "FOUR ELEMENTS", blijkt onder meer;

1/- 1) Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992, werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met een bedrag van tweehonderdzestienduizend euro (E 216.000,00), om het te brengen van zeventigduizend euro (E 70.000,00) op tweehonderdzesentachtigduizend euro (¬ 286.000,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, voorafgaandelijk volledig afbetaald.

De later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

2) Ingevolge voormelde kapitaalverhoging bedraagt het maatschappelijk kapitaal voortaan tweehonderdzesentachtigduizenci euro (¬ 286.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd en vijf aandelen met elk een fractiewaarde van één/tweehonderd en vijfde van het geplaatst kapitaal,

3) In artikel 26 der statuten werden de volgende aanpassingen doorgevoerd:

-de tekst van van de eerste titel werd vervangen als volgt:

"-Bijeenroeping:

Aan de aandeelhouders wordt vijftien dagen voor de vergadering bij fax of email een brief gezonden; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.".

- de tekt van de tweede titel (deponering van aandelen) werd vervangen als volgt:

"- Toelating tot de vergadering:

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap of per e-mailbericht.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten dienen binnen dezelfde termijn op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief een door de erkende rekeninghouder of door de vereffingsinstelling opgesteld attest waarbij de on beschikbaarheid van de gedematerialiseerde effecten tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, neerleggen.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders en commissaris(sen), zo die er zijn, zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De aanwezige bestuurders op de algemene vergadering kunnen besluiten dat aile aandeelhouders van deze formaliteiten vrijgesteld worden.".

- --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, betzil van de Perso(0)11(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorx 2elibeen aan het Belgisch Staatsblad

-de alinea die begint met de woorden "De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, ..." en die eindigt met de woorden "... ais zij uiterlijk zeven dagen vàer de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.", werd volledig geschrapt en niet vervangen.

4) Tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden op 19 december 2013 werd de voltallige raad van bestuur vervangen door de volgende bestuurders, (her)benoemd voor een termijn van zes jaar, ingegaan op 19 december 2013, en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2019

- de heer VRIENS Luc Alfons, geboren te Herentals op 7 februari 1967, uit de echt gescheiden, wonende te 3140 Keerbergen, MereIddreef 27.

- de vennootschap 'Waterleau Group", naamloze vennootschap, waarvan de maat-schappelijke zetel gevestigd is te 3020 Herent, Radioweg 18, BTW BE 0473.254.189, rechtspersonenregister Leuven, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Vriens Luc voornoemd.

Overeenkomstig artikel 19 der statuten wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door de gedelegeerd bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

III- De bestuurders, bijeengekomen In een raad van bestuur, hebben ondermeer besloten:

- de heer Vriens Luc voornoemd, werd herbenoemd als gedelegeerd-bestuurder voor een nieuwe termijn van zes jaar, eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering in het jaar 2020.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

-tekst der gecoördineerde statuten.

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

24/10/2014
ÿþMal Word 11.1

efai0311 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Uittreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de zetel van de vennootschap op 29 september 2014:

Na kennis te hebben genomen van de agenda, worden de volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

1.De Raad van Bestuur neemt akte van de brief van haar bestuurder Waterleau Group dd, 29 september '14, waarin kennis wordt gegeven van de beslissing om de heer August Vriens, met woonplaats te 3390 Tielt-Winge, Roeselberg 43 aan te duiden als nieuwe vaste vertegenwoordiger van de bestuurder-rechtspersoon.

2.De Raad van Bestuur neemt kennis van het overlijden van haar gedelegeerd bestuurder en stichter van Waterleau Group Luc Vriens per 11 september 2014. Naar aanleiding van zijn overlijden is het mandaat van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van rechtswege beëindigd.,

3.Gelet op het wegvallen van haar bestuurder, beslist de Raad van Bestuur krachtens artikel 519 W. Venn. om voorlopig in de vacature te voorzien, middels coöptatie van een nieuwe bestuurder, De Raad van Bestuur beslist terzake om Mevrouw Emilia Vriens, wonende te Panoramalaan 16, 3110 Rotselaar, te benoemen als bestuurder. Haar mandaat gaat in op 29 september 2014 en vervalt bij de eerstvolgende jaarvergadering.

4.De Raad van Bestuur stelt de heer Jeroen Van Beek aan als bijzonder volmachthouder, met recht van indeplaatsstelling, met het oog op het verrichten van de publicatieformaliteiten in verband met de beslissingen van deze Raad van Bestuur,

getekend

Jeroen Van Beek

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111,1111111)111

NEERGELE:A31)

Griffie RechIbank van Koophandel

n.

Ondernemingsnr: 0470.718.234

Benaming

(vaut) : Four Elements

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Mereldreef 27, 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag & benoeming

'me

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 30.08.2012 12541-0524-013
04/02/2015
ÿþMM Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va de akte

*15019184*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemi ngsnr : 0470.71; 8.234

Benaming

(voluit) : Four Elements

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Mereldreef 27, 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag & benoeming

Uittreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de zetel van de

vennootschap op 16 januari 2015:

1.Ontslag van bestuurders

pe algemene vergadering neemt akte van het einde van het mandaat van de heer August Vriens als vaste

vertegenwoordiger van de bestuurder Waterleau Group NV. Dit ontslag ging in op 4 december 2014.

De algemene vergadering neemt eveneens akte van het ontslag uit de functie van bestuurder, dat werd

ingediend door Waterleau Group NV Dit ontslag ging in op 16 januari 2016,

2.Benoeming van bestuurders

De algemene vergadering beslist om de bestuursfunctie van Mevrouw Emilia Vriens, gecoopteerd in de raad

van bestuur van 29 september 2014, te bekrachtigen. Het mandaat wordt vernieuwd voor een periode van 6

jaar en is onbezoldigd,

De algemene vergadering beslist als nieuwe bestuurder te benoemen de heer Lukas Vriens, wonende te

Panoramalaan 16, 3110 Rotselaar, Het mandaat van de bestuurder gaat in op 16 januari 2015 en wordt

toegekend voor een periode van 6 jaar, Het mandaat van de zopas benoemde bestuurder is onbezoldigd.

pit besluit wordt aangenomen met unanimiteit van de stemmen.

3. Volmachten

De algemene vergadering stelt de heer Jeroen Van Beek aan ais bijzondere volmachthouder, met recht van

indeplaatsstelling, met het oog op het verrichten van de publicatieformaliteiten in verband met de beslissingen

van deze algemene vergadering.

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur, gehouden op de zetel van de vennootschap op 16 januari 2015:

1.De Raad van Bestuur beslist om Mevrouw Emilia Vriens, wonende te Panoramalaan 16, 3110 Rotselaar, te benoemen als gedelegeerd bestuurder. Haar mandaat gaat in op 16 januari 2015 en is van onbepaalde duur.

2.De Raad van Bestuur stelt de heer Jeroen Van Beek aan als bijzonder volmachthouder, met recht van indeplaatsstelling, met het oog op het verrichten van de publicatieformaliteiten in verband met de beslissingen van deze Raad van Bestuur,

getekend

Jeroen Van Beek

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.09.2011, NGL 28.10.2011 11588-0468-013
07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.08.2010, NGL 30.09.2010 10565-0302-012
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 29.08.2009 09748-0078-012
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 27.08.2008 08676-0319-014
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.07.2007, NGL 30.08.2007 07688-0373-013
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.08.2005, NGL 29.09.2005 05760-3053-010
01/12/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 25.05.2004, NGL 25.11.2004 04810-1641-010
05/11/2004 : LE104033
08/08/2003 : LE104033
18/12/2002 : LE104033
22/02/2000 : LEA015873
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 29.08.2016 16540-0102-011

Coordonnées
FOUR ELEMENTS

Adresse
PANORAMALAAN 16 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande