FRALUC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FRALUC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 553.548.910

Publication

13/06/2014
ÿþMorlWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illen1111

neergelegcliontvarigen op

o 3 JUNI 20%

ter griffie van 0EitUederiandstalige reohtbank van Koop ce' 1Je1 t3

rusCI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ¬ 25-5.3 5-qe. eio

Benaming

(voluit) : FRALUC

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 1500 Halle, Edingensesteenweg 196

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Willem Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 26 mei 2014, voor registratie uftgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

1. De naamloze vennootschap 'ETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT", met zetel te 1600 Halle, Edingensesteenweg 196, RPR Brussel onder het nummer 0400.378.485, B.T,VV.-plichtig onder het nummer 0400.378 485.

, 2. De naamloze vennootschap "COLRUYT GROUP SERVICES", met zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, RPR Brussel onder nummer 0880.364.278, B.T.W.-plichtig onder het nummer 0880.364278.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht als volgt

Artikel 1. BENAMING - VORM

De vennootschap bestaat onder de benaming "FRALUC" en heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Artikel 2 ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196.

Hij zal naar om het even welke andere plaats kunnen overgebracht worden, bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur, die zowel in België als in het buitenland, eveneens zustermaatschappijen, . agentschappen of bureaus, administratieve zetels, opslagplaatsen of bijhuizen zal mogen oprichten.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft-tot doel, zowel in België ars in het buitenland:

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap Kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

h

)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk wordt vastgesteld op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/éénenzestigduizend vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De kapitaalaandelen worden als volgt tegen pari en in geld onderschreven:

1. ETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV, met zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, titularis van éénenzestigduizend vierhonderd negenennegentig (61.499) aandelen

2. COLRUYT GROUP SERVICES NV, met zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, titularis van één (1) aandelen

Totaal éénenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen, hetzij het volledig maatschappelijk kapitaal

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61,500,00).

Bankattest Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Een bankattest, gedateerd op tweeëntwintig mei tweeduizend veertien, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Artikel 12. RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap zal bestuurd worden door de Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten, benoemd door de Algemene Vergadering, voor een duur van ten hoogste zes jaar en altijd door haar afstelbaar,

Het ledenaantal van de Raad van Bestuur wordt bepaald door de Algemene Vergadering.

Artikel 15. HANDTEKENINGEN

Slechts voor de handelingen die handtekening dragen van twee bestuurders, zal de vennootschap geldig verbonden zijn.

Ook de handtekening van de Gedelegeerd Bestuurder alleen, evenals deze van de Directeur Generaal alleen, zal op geldige wijze de vennootschap verbinden binnen het kader van het dagelijks bestuur bepaald op basis van artikel 14 hierboven,

In geval van overdracht van volmachten zal de handtekening van de lasthebber voldoende zijn.

Artikel 18. JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse gewone Algemene Vergadering wordt gehouden op de derde woensdag van januari om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de gewone Algemene Vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Elke Algemene Vergadering waarop alle aandeelhouders aanwezig of behoorlijk vertegenwoordigd zijn, is regelmatig samengesteld zonder dat het nodig is de uitnodigingsbrieven te sturen of de termijnen in acht te nemen, zodat zij geldig zal kunnen beraadslagen over alle onderwerpen die haar worden voorgelegd,

Artikel 19. MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op 1 augustus en eindigt op 31 juli van het volgende jaar, Overgangsmaatregel: het eerste boekjaar neemt een aanvang bij neerlegging van de statuten op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en neemt een einde op 31 juli tweeduizend vijftien.

Artikel 20. WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile lasten, algemene en andere kosten, van de afschrijvingen en andere provisie door de Raad van Bestuur bepaald, vormt de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst wordt in volgende orde uitgekeerd

Minstens vijf procent (5 %) is bestemd voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend in de perken door de wet bepaald.

De algemene vergadering mag evenwel, voor elke uitkering, op voorstel van de Raad van Bestuur en met gewone meerderheid van stemmen, beslissen van al of een gedeelte van de winst, met uitzondering van het gedeelte bestemd voor de wettelijke reserve, geheel of ten dele aan te wenden voor een vrije reserve, voor andere bijzondere reserves, of voor een overdracht op nieuwe rekeningen.

De algemene vergadering mag eveneens beslissen op voorstel van de Raad van Bestuur een deel van de beschikbare en/of vrije reserves uit te keren.

De dividenden worden uitgekeerd op de tijdstippen en plaatsen door de Raad van Bestuur te bepalen.

Evenwel geven de aandelen zonder stemrecht in geval van uitkeerbare winst in de zin van (artikel 617 Wetboek van Vennootschappen), recht op een preferent doch niet opvorderbaar dividend waarvan het bedrag wordt vastgesteld bij de uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot Van de aandelen met stemrecht.

Artikel 21. INTER1M-DIVIDENDEN

De Raad van Bestuur kan besluiten tot de uitkering van interim dividenden onder de voorwaarden en volgens de modaliteiten zoals door de wet voorzien.

Hij stelt het bedrag van die interim dividenden en de datum van hun betaling vast.

Artikel 22, ONTBINDING  VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap beschikt de Algemene Vergadering over de meest uitgebreide machten om vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheden vast te leggen en hun emolumenten te bepalen, terwijl op dat ogenblik het mandaat van de Raad van Bestuur een einde neemt.

Efodr-

Staatsblad Dehouden

Belgisch

aan het

Bij gebreke van beslissing van de Algemene Vergadering zullen de in functie zijnde bestuurders vereffenaars zijn en zullen zij de meest uitgebreide machten hebben voor het vervullen van hun zending, namelijk deze voorzien in (artikel 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen), zonder evenwel een bijzondere toelating aan de Algemene Vergadering te moeten vragen in de gevallen voorzien door (artikel 187 Wetboek van Vennootschappen).

De aandelen zonder stemrecht verlenen bij vereffening echter steeds een voorrecht op de terugbetaling van de kapitaalinbreng, desgevallend vermeerderd met de uitgiftepremie, alsmede een recht bij de uitkering van een liquidatiebonus, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

SLOTBEPALINGEN

Artikel 1. BENOEMINGEN

a) Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen, worden tot bestuurders benoemd

voor een periode van zes jean

- De heer HOFMAN Marc Ghislain Martha Emiel, geboren te Aalst op achtentwintig mei negentienhonderd

achtenvijftig, nationaal nummer 580528 091 31, wonende te 8420 De Haan, Ringlaan-Zuid 114;

- De heer dE LEU dE CECIL Jean Raoul Hubert, geboren te Etterbeek, op vier juli negentienhonderd

vierenvijftig, nationaal nummer 540704 099 91, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Bauwenberg 20;

- De heer COLRUYT Jozef Maria Damiaan, geboren te Halle, op achttien oktober negentienhonderd

achtenvijftig, nationaal nummer 581018 253-10, wonende te 1500 Halle, Vroenenbos 100;

- De heer COLRUYT Franciscus, geboren te Halle op drieëntwintig augustus negentienhonderd zestig,

nationaal nummer 600823 255-70, wonende te 1602 Vlezenbeek, Bekersveldstraat 1.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

b) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt tot commissaris benoemd:

- de CVBA Klynveld Peat Maiwick Goedeler Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2550 Kontich, Prins

Boudewijnlaan 24 bus D, vertegenwoordigd door de heren L. Ruysen en de heer J. Vanderbruggen.

Artikel 2. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénenciertig juli tweeduizend vijftien.

- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien overeenkomstig de

statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Willem Muyshondt.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte, met aangehechte verslagen en volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/09/2014
ÿþ~ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r t

Voor- I UI i II III IA NI I IAIII .Ill III IllI

behouden '141fi9071*

aan het

Belgisch

Staatsblad

2 5 AUG. 2O14

griffie van de Neeerjal7dsfialige kelt'tt;ier



F.%

Ondernemïngsnr : 0553.548.910

Benaming

(voluit) : FRALUC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Venootschap

Zetel : 1500 Halle, Edingensesteenweg 196

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Hendrik Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 20 augustus 2014, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'FRALUC' volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing: Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het maatschappeli}k kapitaal te verhogen met veertig miljoen vierhonderd achtendertig duizend vijfhonderd euro (40.438.500,00 EUR), om het kapitaal van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) te verhogen tot veertig miljoen vijfhonderd duizend euro (40.500.000,00 EUR) door inbreng van een geldsom door één van de vennoten, ten belope van veertig miljoen vierhonderd achtendertig duizend vijfhonderd euro (40.438.500,00 EUR EUR) en door creatie van veertigmiljoen vierhonderd achtendertigduizend vijfhonderd (40.438.500) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en de toekenning ervan aan de inbrenger, om het totaal aantal aandelen te brengen van éénenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen tot. veertigmiljoen vijfhonderdduizend (40.500.000), zonder nominale waarde, elk één veertigmiljoen vijfhonderdduizendste (1140.500.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven a pari van één euro (1,00 EUR) per aandeel. Deze aandelen worden volgestort ten belope van honderd procent (100%) op het ogenblik van inschrijving,

Tweede beslissing  Individuele afstand van het voorkeurrecht

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging, van de termijn gedurende dewelke het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, van de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging alsook betreffende de, financiële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van de inschrijvers hiema vermeld en die verklaren, individueel en op uitdrukkelijke en formele wijze, te verzaken aan hun voorkeurrecht en aan de termijn gedurende dewelke dit recht kan worden uitgeoefend overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van Vennootschappen.

Derde beslissing -- Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

Vervolgens heeft één aandeelhouder, zijnde de naamloze vennootschap ETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, ingeschreven in het' rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0400.378.485, beslist in te schrijven op de veertig miljoen vierhonderd achtendertigduizend vijfhonderd nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs' van één euro per kapitaalaandeel.

De intekenaar verklaart, en de leden van de vergadering erkennen dat ieder van de aandelen waarop werd ingeschreven volgestort is ten belope van honderd procent (100 %) door storting in gelden op het rekeningnummer geopend op naam van de vennootschap bij de BNP PARTIBAS FORTIS Bank.

De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van veertigmiljoen vierhonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro (40.438.500,00 EUR).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap bij BNP PARTIBAS FORTIS.

Een bankattest, gedateerd op achttien augustus tweeduizend veertien, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Vierde beslissing: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel werd volgestort ten belope van honderd procent (100 %).

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op veertig miljoen vijfhonderdduizend euro (40.500.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door 40.500.000 aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Vijfde beslissing: Wijziging van de statuten

a)Artikel twee: wijziging maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist om artikel twee van de statuten met betrekking tot de maatschappelijke zetel als volgt te wijzigen:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1785 Merchtem, Brusselsesteenweg 185.

Hij zal naar om het even welke andere plaats kunnen overgebracht worden, bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur, die zowel in België als in het buitenland, eveneens zustermaatschappijen, agentschappen of bureaus, administratieve zetels, opslagplaatsen of bijhuizen zal mogen oprichten."

b)Artikel vijf: om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging De algemene vergadering beslist om artikel vijf van de statuten met betrekking tot het kapitaal als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op veertig miljoen vijfhonderdduizend euro (40.500.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door veertig miljoen vijfhonderdduizend (40.500.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlveertig miljoen vijfhonderdduizendste (1140.500.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

c) Artikel zeven: overdracht van aandelen

De algemene vergadering beslist om artikel zeven van de statuten met betrekking tot de overdracht van aandelen als volgt te wijzigen:

"Overdracht van aandelen geschiedt overeenkomstig de bepalingen voorzien in het Wetboek van de vennootschappen, behoudens bij andersluidende afspraken dienaangaande, in welk geval deze laatste de partijen zullen strekken tot wet?

d) Artikel dertien: beraadslaging

De algemene vergadering beslist om artikel dertien van de statuten met betrekking tot de beraadslaging als

volgt te wijzigen:

"De Raad van Bestuur kan geen geldige beslissing nemen, indien niet tenminste de helft van de leden van

de Raad aanwezig of vertegenwoordigd is.

Beslissingen van de Raad worden bij gewone meerderheid van de stemmen genomen, Bij staking van

stemmen is deze van de voorzitter beslissend.

Het voorafgaande geldt behoudens bij andersluidende afspraken dienaangaande, in welk geval deze laatste

de partijen zullen strekken tot wet"

e) Artikel vijftien: handtekeningen

De algemene vergadering beslist om artikel vijftien van de statuten met betrekking tot de handtekeningen

als volgt te wijzigen:

"Slechts voor de handelingen die handtekening dragen van twee bestuurders, zal de vennootschap geldig

verbonden zijn.

Ook de handtekening van de gedelegeerd bestuurder alleen, evenals deze van de directeur generaal alleen,

zal desgevallend op geldige wijze de vennootschap verbinden binnen kader van het dagelijks bestuur bepaald

op basis van artikel 14 hierboven.

In geval van overdracht van volmachten zal de handtekening van de lasthebber voldoende zijn,

Het voorgaande geldt behoudens bij andersluidende afspraken dienaangaande, in welk geval deze laatste

de partijen zullen strekken tot wet."

f) Artikel zestien: toezicht

De algemene vergadering beslist om artikel zestien van de statuten met betrekking tot het toezicht als volgt te wijzigen:

"De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt steeds opgedragen aan een of meer commissarissen die bij gewone beslissing worden benoemd door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn ven drie jaar,

De bezoldigingen bestaat in een vast bedrag bepaald bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering. Ze kan alleen met instemming van de partijen worden gewijzigd."

g) Artikel twintig: winstverdeling

De algemene vergadering beslist om artikel twintig van de statuten met betrekking tot de winstverdeling als

volgt te wijzigen:

"Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle laste, algemene en andere kosten, van de afschrijvingen

en andere provisie door de Raad van Bestuur bepaald, vormt een nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst wordt in volgende orde uitgekeerd:

Minstens vijf procent (5%) is bestemd voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer

verplichtend in de perken door de wet bepaald.

De algemene vergadering mag evenwel, voor elke uitkering, op voorstel van de Raad van Bestuur en met

gewone meerderheid van stemmen, beslissen van al of een gedeelte van de winst, met uitzondering van het

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

gedeelte bestemd voor de wettelijke reserve, geheel of ten dele aan te wenden voor een vrije reserve, voor andere bijzondere reserves, of voor een overdracht van nieuwe rekeningen.

De algemene vergadering mag eveneens beslissen op voorstel van de Raad van Bestuur een deel van de beschikbare en/of vrije reserves uit te keren.

De dividenden worden uitgekeerd op de tijdstippen en plaatsen door de Raad van Bestuur te bepalen.

Evenwel geven de aandelen zonder stemrecht in geval van uitkeerbare winst in de zin van (artikel 617 Wetboek van Vennootschappen), recht op een preferent doch niet opvorderbaar dividend waarvan het bedrag wordt vastgesteld bij de uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van de aandelen met stemrecht.

Het voorafgaande geldt behouden bij andersluidende afspraken dienaangaande, in welk geval deze laatste de partijen zullen strekken tot wet"

h) Artikel drieëntwintig: woonplaatskeuze

De algemene vergadering beslist om artikel twintig van de statuten met betrekking tot de woonplaatskeuze als volgt te wijzigen:

"Elke aandeelhouder, bestuurder, commissaris, directeur, gevolmachtigde die zijn woonplaats in het buitenland heeft, moet voor de duur van zijn functie of opdracht en voor alles wat de uitvoering van onderhavige statuten betreft, woonplaats kiezen in het arrondissement van de maatschappelijke zetel.

Bij gebrek van woonplaatskeuze behoorlijk aan de vennootschap betekend, zal deze woonplaats worden geacht van rechtswege te zijn gekozen in de maatschappelijke zetel, alwaar alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen geldig zullen gedaan worden."

i) Artikel vierentwintig: algemene bepalingen

De algemene vergadering beslist om artikel twintig van de statuten met betrekking tot de algemene

bepalingen als volgt te wijzigen:

"Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de wettelijke

bepalingen terzake en eventuele andersluidende afspraken dienaangaande, in welk geval deze laatste de

partijen zullen strekken tot wet"

Zesde beslissing - Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

zevende beslissing -- Machtiging aan raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het personeel van Colruyt Group Services NV om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met

inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Stemming: alle voorgaande beslissingen worden aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Muyshondt Hendrik

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, met aangehechte verslagen, volmachten,

gecoördineerde statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2014
ÿþ(nz( L

Illig111811

Mod Word 11.1

nP.e egcllUntvangen op

2 8 NOV. 2014

ter griffie. ,.`.n ~~ ~.

rechtb~-n~ i~ié ~'a r1°~:~:-`>t _-!~~

~ ,~ van -

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0553.548.910

Benaming

(voluit) : Fraluc

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 185 -1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - Benoeming bestuurders

De bijzondere algemene vergadering dd 22/08/2014 neemt kennis van het ontslag van volgend persoon als

bestuurders van de vennootschap:

- de heer Jean de Leu de Cecil.

De algemene vergadering aanvaardt dit ontslag vanaf heden 0 uur.

De vergadering, na beraadslaging en met ééparigheid van stemmen:

BESLIST als bestuurders te benoemen:

- de BVBA Creagen, met maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen aan de Wielewaallaan 44, met ondememingsnummer 0459.619.850, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Van Mol, met ingang vanaf heden.

- de BVBA Manson, met maatschappelijke zetel te 1730 Asse aan Heilsborre 42, met ondernemingsnummer 0890.503.352, vast vertegenwoordigd door mevrouw Isabelle Samson, met ingang vanaf heden.

- de BVBA Parsimonia, met maatschappelijke zetel te 1860 Meise aan de Broekstraat 71, met ondernemingsnummer 0414.491.787, vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Vermeylen, met ingang vanaf heden.

Merchtem, 22 augustus 2014

BVBA Parsimonia, met maatschappelijke zetel te 1860 Meise aan de Broekstraat 71, met

ondememingsnummer 0414.491.787, vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Vermeylen,

Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.07.2015, GGK 20.01.2016, NGL 22.02.2016 16048-0546-026
11/04/2017 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.07.2016, GGK 18.01.2017, NGL 30.03.2017 17081-0461-048

Coordonnées
FRALUC

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 185 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande