FRAMATECH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRAMATECH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.568.216

Publication

01/07/2014 : BL659246
09/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van de akte

" : neergelegd/ontvangen op

3 0 SEP, 2014

t" i griffie van de Nederlandstalige

+Dgilt leffehandel Brussel

vt

baht

aaa

Bel,

Staa

Ondernemingsnr : 0477.568216

Benaming

(voluit) : FRAMATECH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1840 Londerzeel, Stuikberg 57

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Yves Van Noten te Willebroek op 25 september 2014, neergelegd ter registratie, houdende de ontbinding en vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRAMATECH" met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Stuikberg 57,' ondermeer wat volgt:

Eerste Besluit

De comparanten verklaren kennis te hebben van:

a. Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.; Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva aangehecht, afgestoten volgens de boekhoudkundige toestand op 15 september 2014 (geen 3 maanden oud).

b. Verslag van de externe accountant, Accountantskantoor Corthout Michel & Partners Burg. Comm.V te: 2222 Wiekevorst, Lage Dreef 29, vertegenwoordigd door de heer Michel Corthout, de dato 22 september 2014, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van activa en passiva, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Uit dit verslag blijkt dat alle' schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden; geconsigneerd.

Diens besluiten luiden als volgt:

"7. BESLUIT

ln het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de, zaakvoerder van de vennootschap BVBA Framatech een boekhoudkundige staat, afgesloten per 15 september, 2014 opgesteld, die - rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap - een; balanstotaal opgeeft van 67,899,23 EUR. Het netto actief bedraagt 66.306,39 euro nà vermelding van het nog niet door de Algemene Vergadering goedgekeurde resultaat van de vennootschap over de periode van 01 januari 2014 tot en met 15 september 2014 onder het eigen vermogen.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de. controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut van Accountants en Belastingconsulentenr hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 4.775,64 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet werd geconsigneerd.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat per 15 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele financiële consequenties naar aanleiding van voor ons kantoor ongekende claims en eventuele financiële consequenties naar aanleiding van mogelijke belastingcontroles inzake vennootschapsbelasting en/of 131W en/of sociale zekerheid en dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten, Wiekevorst, 22 september 2014

Accountantskantoor Corthout Michel & Partners Burg. Comm.V

vertegenwoordigd door

.._(ge,tekepd)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Michel Corthout

Extern accountant"

Na onderzoek heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen

en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 4 wetboek van vennootschappen

gehouden is.

Stemming

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd,

Tweede Besluit

De comparant verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRAMATECH"

uitdrukkelijk te ontbinden en stelt haar in vereffening vanaf heden.

Stem ming

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Derde Besluit

Als gevolg van het voorafgaande neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag vanaf heden ais

zaakvoerder van:

- de heer Marc FRANSEN, voornoemd,

De algemene vergadering verleent kwijting voor zijn mandaat.

Stemming

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vierde Besluit -Vereffening  Bestemming van de goederen die eigendom zijn van de vennootschap

De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk dat alle activa van de vennootschap zijn verdeeld

behoudens het hierna vermelde goed te Londerzeel, welk terstond door de algemene vergadering aan haar

aandeelhouder wordt toebedeeld.

GEMEENTE LONDERZEEL, le afdeling

Een magazijn op en met grond, gelegen Stuikberg 5711, gekend volgens titel sectie B nummer 4381H/deel

en volgens recente kadastraal uittrekset sectie B, nummer 0438K, voor een oppervlakte volgens titel en

kadaster van twee are drieënvijftig centiare (2a 53ca).

TOEBEDELING GOEDEREN VAN DE VENNOOTSCHAP (inclusief voorbeschreven onroerend goed)

Terstond beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen over te gaan tot vereffening van de vennootschap en alle activa toe te bedelen aan de voormelde aandeelhouder. Zij verklaart dat de vennootschap geen passiva meer bezit, zoals blijkt uit de lijst van actief en passief de dato 15 september 2014 hieraan gehecht en verklaart dat de vennootschap over voldoende actief bezit.

Vanaf heden bezit de heer Marc FRANSEN voornoemd de volle eigendom van aile goederen, zo roerende ais onroerende, van de vennootschap. Indien er in de toekomst nog passiva zouden ontstaan naar aanleiding van onderhavige vereffening zullen deze door de heer Marc FRANSEN voornoemd worden gedragen.

De heer Marc FRANSEN, voornoemd, is/was titularis van de lidmaatschapsrechten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRAMATECH en de vermogenswaarde ervan behoort toe aan zijn eigen vermogen gezien de vennootschap werd opgericht op 6 mei 2002 door de heer Marc FRANSEN voornoemd en de heer Eddy FRANSEN, waarbij elkeen 9.275 aandelen in de voile eigendom van de vennootschap verwierf. Bij onderhandse overeenkomst de dato 28 juni 2004 heeft de heer Marc FRANSEN alle aandelen toebehorend aan de heer Eddy FRANSEN overgekocht, waardoor de heer Marc FRANSEN enige aandeelhouder werd, De oprichting van de vennootschap en de overname van de aandelen jegens de heer Eddy FRANSEN dateren bijgevolg van vô6r zijn huwelijk met Agnes VAN dEN BOSSCHE.

De vermogensrechtelijke aandelen behoren aldus toe aan het eigen vermogen van de heer Marc FRANSEN voornoemd. Derhalve komt de vermogenswaarde, zijnde het voormeld onroerend goed toe aan het eigen vermogen van de heer Marc FRANSEN voornoemd.

Vijfde Besluit  Kwijting  Sluiting van de vereffening

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de zaakvoerder eveneens kwijting te geven voor de door hen uitgevoerde taak.

Stemming

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Gezien er niets meer te verdelen is besluit de algemene vergadering tot definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRAMATECH definitief heeft opgehouden te bestaan,

Zesde Besluit  Bewaring van boeken en bescheiden  Volmacht formaliteiten

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard en neergelegd gedurende de door de wet verplichte termijn van vijf jaar in de voormelde woonplaats van de heer Marc FRANSEN voornoemd, of in zijn nieuwe woonplaats mocht hij deze binnen deze termijn wijzigen.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of aandeelhouders die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BDO Accountants Burgerlijke Vennootschap CVBA, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

Stemming

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Yves Van Noten

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- verslag zaakvoerder

- verslag extern accountant

ýÿr s ~~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luilc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : BL659246
18/07/2011 : BL659246
19/07/2010 : BL659246
30/07/2009 : BL659246
07/07/2008 : BL659246
03/07/2007 : BL659246
07/07/2005 : BL659246
13/07/2004 : BL659246
14/08/2003 : BL659246
30/05/2002 : BLA120472

Coordonnées
FRAMATECH

Adresse
STUIKBERG 57 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande