FRAMBELLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRAMBELLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.286.488

Publication

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 30.09.2013 13618-0251-012
14/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Íf:~iL

I1I 11 II 1I(I I1 II1 1b I1l

*12105792*

itie:rT:ee~ tt,-::9 624' l~Sc~cis'r F.?: vLf.ei nu, ~~t;dol

te ~aaven, de 0 ~ JUNI 21312

,CeReFier,

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836.286.488

Benaming (voluit) ; FRAMBELLE

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 101, 3210 Linden, België

(volledig adres)

Onderwerpien) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd. 2 januari 2012 beslist tot aanstelling als zaakvoerder van de vennootschap:

- Schoolmeesters Ellen, Kortrijkstraat 101, 3210 Linden

Dit mandaat vangt aan op 1 januari 2012, voor onbepaalde duur en kan bezoldigd worden.

Schoolmeesters Wim

Zaakvoerder

Op de laatste btz, vin Luik 8-Vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij verf de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2011
ÿþ Matl 2.t

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111.1!IMII!i11111:011111

Mee.,ygeled ter

tfí?il d>',~.~~,;B~;iit~~'h3~~

:..~"

Griffie

Ondernemingsnr : 0836286488

Benaming

(voluit) : FRAM BELLE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pieter Paradaenslaan 3, 3010 Kessel-Lo (Leuven)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de buitengewone algemene vegadering van 31 juli 2011, werd beslist

- om met ingang van 1 augustus 2011, het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen naar het volgende adres : Kortrijkstraat (LIN) 101, 3210 Lubbeek

Willem Schoolmeesters

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/05/2011
ÿþi *di Mal 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IllI ll1 lll lilli 11I llli lU IM1 lI lII

" 11079752*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 6 MEI 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behoude aan het Belgisch

Staatsbia

Ondernemingsnr : 0 g .38.0. `-I88

Benaming

(voluit) : FRAMBELLE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Leuven (Kessel-Lo), Pieter Paradaenslaan 3

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 12 mei 2011 dat: 1. Willem Gustaaf Pierre SCHOOLMEESTERS, geboren in Leuven op 6 januari 1960, en 2. Karin Anna Léonard JONCKERS, geboren in Leuven op 12 november 1966, samen wonende in 3010 Leuven (Kessel-Lo), Pieter Paradaenslaan 3, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten met de naam FRAMBELLE, met zetel in 3010 Leuven (Kessel-Lo), Pieter Paradaenslaan 3, met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, volledig geplaatst en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij Axa Bank Europe geopende rekening gedeponeerd, als volgt: elke oprichter plaatst 9.300,00 euro, stort hiervan 9.300,00 euro, en ontvangt hiervoor 93 aandelen met stemrecht, zodanig dat het kapitaal vertegenwoordigd is door 100 ondeelbare aandelen met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal.

Het doel van de vennootschap is:

1. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, hei verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen; - het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar; - studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, fiscale, sociale, economische en financiële problemen; - het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn; - het geven van financieel advies met betrekking tot kredieten en beleggingen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

._.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handeisfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming aktief is gebruikelijk is of het zou worden. De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben, en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart bevoegd zijn de vennootschap te verbinden; b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan. Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Statutaire zaakvoerders zijn de oprichters: Willem Schoolmeesters en Karin Jonckers. Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de tweede vrijdag van juni om 20.00 uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2012 en omvat alle voorheen voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.



Bijlagen-bij-liet Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 26.08.2016 16519-0364-013

Coordonnées
FRAMBELLE

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 101 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande