FRANCIS DE BLAUWE

Divers


Dénomination : FRANCIS DE BLAUWE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 476.795.679

Publication

16/01/2014
ÿþ Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11\ques

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 7 JAN 2014

DE QArFF R;

Ondernemingsnr : 0476.795.679

Benaming

(voluit) : Francis De Blauwe Comm.V

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Grotendries 16 - 3210 Lubbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING-STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 23/12/2013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 06/01/2014, boek 1383 blad 16 vak 6, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een gewone commanditaire vennootschap Francis De Blauwe Comm.V, met zetel te Lubbeek, Grotendries 16, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1.a)De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderdeenenveertigduizend euro (¬ 441.000,00), om het te brengen van duizend tweehonderdvijftig euro (¬ 1.250,00) op vierhonderdtweeënveertigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 442.250,00), door inbreng in natura ten belope van vierhonderdeenenveertigduizend euro (¬ 441.000,00). Deze kapitaalverhoging gebeurt met uitgifte van zeventigduizend negenhonderdtweeënveertig (70.942) nieuwe aandelen tegen een intekenprijs van zes komma twee-één-zes-drie euro (¬ 62163) per aandeel. Op deze kapitaalverhoging wordt onmiddellijk in natura ingeschreven door de huidige vennoten van de vennootschap in verhouding tot hun bestaand aandelenbezit, te weten: -de heer De Blauwe Francis, gehuisvest te Lubbeek, Grotendries 16, schrijft in op

zesenvijftigduizend zevenhonderdvijfentwintig (56.725) nieuwe aandelen, zijnde voor

driehonderdtweeënvijftigduizend zeshonderdtweeëntwintig euro (¬ 352.622,00); -mevrouw Plomteux Magdalena, gehuisvest te Lubbeek, Grotendries 16: schrijft in op veertienduizend honderdnegenentachtig (14.189) nieuwe aandelen, zijnde voor achtentachtigduizend euro (¬ 88.000,00); -de heer De Blauwe Michaël, gehuisvest te Lubbeek-Pellenberg, Kleine Ganzendries 8: schrijft in op veertien (14) nieuwe aandelen, zijnde voor afgerond negenentachtig euro (¬ 89,00); -de heer De Blauwe Jan, gehuisvest te Tervuren, Brusselsesteenweg 100: schrijft in op veertien (14) nieuwe aandelen, zijnde voor afgerond negenentachtig euro (¬ 89,00); de bedragen van de kapitaalverhoging worden door hen volledig volgestort.

INBRENG IN NATURA

De vennoten verklaren zich te schikken zonder uitzondering naar de besluiten van het revisoraal verslag, opgesteld door de heer De Bruyn Alex, bedrijfsrevisor, met kantoor te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 329 bus 5, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

"6. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalsverhoging in de Comm.V. Francis De Blauwe, Grotendries 16 te 3210 Lubbeek bestaat uit een schuld in de vorm van te betalen netto dividend tegenover de bestaande aandeelhouders voor een bedrag van ¬ 441.000,00.

Na het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

-De door partijen weerhouden waarderingsmethoden redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen

-De door partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng bestaat voor de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun huidig aandeelhouderschap uit 70.942 nieuw uit te geven aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de Comm.V. Francis De Blauwe.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat mijn verslag geen "fairness opinion" is.

Opgemaakt te Edegem op 10 december 2013"

Omschrijving inbreng:

vorderingen op de vennootschap ten bedrage van in het totaal vierhonderdeenenveertigduizend euro (¬ 441.000,00) in hoofde van de inbrengers, te weten: *de heer De Blauwe Francis: vordering op de vennootschap van driehonderdtweeënvijftigduizend zeshonderdtweeëntwintig euro (¬ 352.622,00); *mevrouw Plomteux Magdalena: vordering op de vennootschap van achtentachtigduizend euro (¬ 88.000,00); *de heer De Blauwe Michaël: vordering op de vennootschap van afgerond negenentachtig euro (¬ 89,00); *de heer De Blauwe Jan: vordering op de vennootschap van afgerond negenentachtig euro (E 89,00), ingevolge voormelde beslissing van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, voorafgaandelijk aan deze buitengewone algemene vergadering, tot uitkering van dividenden.

b)Dienvolgens wordt de enige zin van artikel 5 der statuten (kapitaal) vervangen door:

"Het kapitaal bedraagt vierhonderdtweeënveertigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 442.250,00), vertegenwoordigd door vijfenzeventigduizend negenhonderdtweeënveertig (75.942) aandelen zonder nominale waarde."

2.Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de zaakvoerder de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer De Blauwe Francis voornoemd, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige akte tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en aile (belasting)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Bijgevoegd: 1) uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, met aanwezigheidslijst en volmacht, 2) gecoürdineerde statuten, en 3) verslagen in verband met inbreng in natura: a)bijzonder verslag zaakvoerder, en b)revisoraal verslag.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/02/2007 : LEA021483
05/03/2002 : LEA021483

Coordonnées
FRANCIS DE BLAUWE

Adresse
GROTENDRIES 16 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande