FRANCKX-BRUYLANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANCKX-BRUYLANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.525.514

Publication

18/09/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" 12155993*

Ondernemingsnr : p ea eiv

Benaming

(voluit) : Franckx-Bruylants (verkort) :

NeerQefegd.,ter oriffie der

Rectttek ven

tè Léulysri, dQ ~hànd~f

Griffe

i ~~iÈ~; 2~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3191-Boortmeerbeek (Hever), Stationsstraat 110

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 03/09/2012, neergelegd vôôr registratie, blijkt dat:

1. De heer FRANC« Simon, geboren te Mechelen op negentien april negentienhonderd zesentachtig, wonende te 3191-Boortmeerbeek (Never), Stationsstraat 110. Ongehuwd.

2. De heer BRUYLANTS Christophe Mathias Jules, geboren te Oostende op vier juni negentienhonderd zevenentachtig, gedomicilieerd te 2800-Mechelen, Colomastraat 8, maar feitelijk wonende te 3000-Leiven, Eduard Remyvest 56 bus 01. Ongehuwd;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Franckx-Bruylants", met zetel te 3191-Boortmeerbeek (Hever), Stationsstraat 110, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 0310912012.

De vennootschap heeft tot doel;

Alle verrichtingen te doen van aankoop, verkoop, bouw, verandering, verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, huur, verhuring, leasing, promotie, uitbating, beheer, valorisatie, ruil, verkaveling van onroerende goederen en in het algemeen de handel van alle onroerende of deelbare of ondeelbare gedeelten ervan. Zij mag alle verrichtingen doen betreffende onroerende goederen, alle aannemingen van openbare of private werken, de koop, de verkoop, de vervaardiging en de handel in alle bouwmaterialen en het verlenen van diensten die met de genoemde activiteiten, doelstellingen of producten in verband staan. Zij mag alle handels-, Industriële en financiële, roerende of onroerende activiteiten uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijke doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Het beheer van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Alle aannemingswerken als algemene bouwonderneming. Dit omvat, naast de bedrijvigheden van de hier onderstaande rubrieken, ook degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van alle bouw- en voltoolingswerken, of die betrekking hebben op de coördinatie van deze werken wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

Onder andere de volgende bedrijvigheden worden bedoeld die worden verricht aan woningen, sleutelklare woningen, appartementen, en alle gebouwen en onroerende constructies in de ruimste zin van het woord :

Algemene aannemingen van metsel- en betonwerken, grondwerken, wegeniswerken, rioleringswerken, aanplantingen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, bekisting- en ijzervlechtwerken, draineringswerken, voegwerken en reinigingswerken van gevels, slopingswerken, metalen en niet-metalen dakbedekkingen, plaatsen van afsluitingen, droogmaken van gebouwen, leggen van tegelvloeren en aile andere wand- en vloerbekledingen, warmte- en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer- en alle pleisterwerken, . steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, leggen van parketvloeren, plaatsen van chapes, timmer- en schrijnwerken, plaatsen van ijzerwerken en schrijnwerk in metaal of kunststof, schilderwerken, behangen en garnieren, plaatsen installaties van centrale verwarming, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en diverse leidingen van sanitaire installaties en gasverwarming, plaatsen van sanitaire installaties als loodgieter, plaatsen van food- en zinkwerk, plaatsen van electro-technische en electro-mechanische installaties en verlichting, plaatsen van metaalconstructies, de aanleg van allerhande paden en opritten, bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen, de bouw van civieltechnische werken voor vloeistoffen, leggen van kabels en diverse leidingen, niet elektrische verkeerstekens, veiligheidsinrichting, afsluitingen en schermen, leggen van sterkstroom- en telecommunicatiekabels, de aanleg en onderhoud van diverse terreinen, restauratiewerken, algemene bouwwerkzaamheden,, houtskeletbouw,-ruwbouwwerken, bouw van zwembaden, bouwen van stellingen, plaatsen van afsluitingen, installeren van geblindeerde en brandwerende deuren, montage van veranda's, binnenhuisinrichting, winkelinrichting, plaatsen van allerhande zonnewering, lichte

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4r , scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, plaatsen van houten vloer-, plafond- en wandbekleding, glaswerken, smeedwerk, plaatsen sierschouwen, de bouw van daken, dakwerkzaamheden, asfaltwerken, waterdichtmakingswerken, droogmaken gebouwen, natuursteenwerk, mozaiekwerk, aanleg terrassen, industriële vloeren, stukadoor-, cementeer- en dekvioeractiviteiten en in het algemeen alle werkzaamheden van onroerende aard uit de bouwsector.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Optreden als tussenpersoon tot voornoemde activiteiten.

Het uitbaten, huren en verhuren van alle (on)roerende goederen die nodig zijn voor het realiseren van de hierboven genoemde activiteiten.

Het verlenen van diensten i.v.m. maatschappelijk welzijn.

De vennootschap mag in het algemeen zowel in België als in het buitenland roerende, onroerende, financiële en commerciële activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te oefenen of uit te breiden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap mag optreden als lasthebber, bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar van alle rechtspersonen.

De vennootschap mag participaties nemen en investeringen doen, onder welke vorm ook, in andere vennootschappen.

De vennootschap zal haar doel realiseren, zowel in België als in het buitenland op de manier die zij goed vindt.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, Op ieder aandeel is één/derde (1/3-de) gestort, dus voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

1, De heer Simon Franckx, sub 1, verklaarde in te schrijven op drieënnegentig (93) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR);

2, De heer Christophe Bruylants, sub 2, verklaarde in te schrijven op drieënnegentig (93) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerders werden voor de duur van de vennootschap benoemd:

1/ De heer FRANCKX Simon, geboren te Mechelen op negentien april negentienhonderd zesentachtig, wcnende te 3191-Boortmeerbeek (Haver), Stationsstraat 110.

2/ De heer BRUYLANTS Christophe Mathias Jules, geboren te Oostende op vier juni negentienhonderd zevenentachtig, gedomicilieerd te 2800-Mechelen, Colomastraat 8, maar feitelijk wonende te 3000-Leuven, Eduard Remyvest 56 bus 01,

Deze aanvaardden beiden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of dcor derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd,

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten beekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan werden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur (14.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping,

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering wcrdt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Over de bezoldiging van de statutair benoemde zaakvoerder wordt beslist dat over het bedrag en de samenstelling van bedeelde bezoldiging bij latere afzonderlijke bijzondere algemene vergadering nog een beslissing zal worden genomen,

Volmacht wordt gegeven aan 1) de heer Rein Dillen, wonende te 2560-Nijlen (Kessel), Grote Steenweg 78a, en 2) de vennootschap "ADMIN PLUS", met zetel te 2560-Nijlen (Kessel), Kessel Dorp 22, en haar aangestelden, elk kunnende afzonderlijk en alleen optreden, met macht van indeplaatsstelling

1.teneinde de zaakvoerder(s) te vertegenwoordigen en bij te staan bij alle diensten en bij het vervullen van alle formaliteiten, zowel deze voortvloeiende uit deze akte als uit alle andere authentieke en onderhandse akten, ondermeer, en dit zonder dat deze lijst beperkend is, bij het ondernemingsloket en bij de belastingdiensten;

2.voor de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder(s) bij sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten;

3.voor de neerlegging van de oprichtingsakte bij de griffie van de rechtbank van Koophandel;

4.voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap in de Kruispuntenbank Ondernemingen via de diensten van het ondernemingsloket;

5.voor de aanvraag en schrapping van een BTW-nummer en een ondernemingsnummer;

6.op het gebied van vertegenwoordiging van zowel de zaakvoerder(s) alf de vennootschap ten aanzien van de administraties van de directe belastingen en van de BTW in hefrai'gemee 1, en in het bijzonder voor het indienen van de aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasjirsg, het indierien yan de BTW-aangiftes en de jaarlijkse BTW-listings, en het indienen van bezwaarschriften.

"

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -----

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte. Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

r

;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vpor-4 behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FRANCKX-BRUYLANTS

Adresse
STATIONSSTRAAT 110 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande