FRANCOIS VAN EYKEN

Société en commandite simple


Dénomination : FRANCOIS VAN EYKEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 808.039.692

Publication

11/07/2013
ÿþ (i J3 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIN 1.11M11J1 11 uN



'3eergetegd ter griffie der

Rechjbank van Koophandel

Leuven, de 0 2 Mi 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0808.039.692

Benaming

(voluit) : François Van Eyken

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap, in vereffening

Zetel : Platte Lostraat 208 bus 2 - 3010 LeuvenlKessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 20/06/2013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 24/06/2013, boek 1376 blad 81 vak 20, dat een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap François Van Eyken, in vereffening, met zetel te Leuvereessel-Lo, Platte Lostraat 208 bus 2, die met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

de vergadering o.m. kennis heeft genomen van de beslissingen die genomen werden: bij beschikking van de Rechtbank van koophandel te Leuven de dato 31/01/2013 (bevestigend de aanstelling van Van Eyken François tot vereffenaar van de vennootschap), en bij beschikking van de Rechtbank van koophandel te Leuven de dato 02/05/2013 (goedkeurend het plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeisers)

1. De vereffenaar heeft aan de vergadering kennis gegeven van zijn verslag en de bewijsstukken betreffende de vereffening, inbegrepen zijn plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers; deze stukken werden ter goedkeuring neergelegd op de griffie van de Rechtbank van koophandel te Leuven op 26/03/2013, verwijzend naar een staat van activa en passiva van de vennootschap per 31/12/2012 [bijkomende stukken werden neergelegd ter griffie op 26/04/2013], en goedgekeurd bij beschikking van de Rechtbank van koophandel te Leuven de dato 02/05/2013. Na inzage en kennisname van voormeld verslag en stukken beslist de algemene vergadering, verzakend aan art. 194 W.Venn., tot aanvaarding en goedkeuring van de rekeningen van de vereffenaar.

2. Vervolgens beslist de vergadering ontslag en kwijting te verlenen aan dhr Van Eyken François, gehuisvest te Leuven/Kessel-Lo, Platte Lostraat 208 bus 2, over zijn mandaat van vereffenaar. De vergadering beslist de afrekening voor gesloten te verklaren.

3.0e vergadering stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan, De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende een termijn van 5 jaar bewaard worden op volgend adres: 3010 Leuven/Kessel-Lo, Platte Lostraat 208 bus 2. De vergadering neemt akte van het feit dat de gelden en de waarden, toekomend aan de schuldeisers of aan de vennoten, en waarvan de afgifte niet gedaan werd, in bewaring moeten gegeven worden bij de Deposito- en Consignatiekas,

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Wuille Gustaaf Alfons Emmy, accountant, gehuisvest te Leuven/Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige akte, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-) administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met aanwezigheidslijst, en 2) kopie beschikking van de Rechtbank van koophandel te Leuven d.d. 02/05/2013 (goedkeuring van het verdelingsplan)

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Bijfágën bij liéf Tfëlgisc7i Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/02/2013
ÿþOndernerningsnr : 0808.039.692

Benaming

(voluit) : François Van Eyken

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Platte Lastraat 208 bus 2 - 3010 Leuven/Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 2210112013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 24/01/2013, boek 1375 blad 77 vak 4, dat een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap François Van Eyken, met zetel te Leuven/Kessel-Lo, Platte Lostraat 208 bus 2, die met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. Na kennisname van

*de staat van activa en passiva per 28/10/2012,

beslist de vergadering tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar vereffening vanaf

22/01/2013.

2. De vergadering beslist  overeenkomstig artikel 13 van de statuten- één vereffenaar te benoemen en stelt hiertoe de enige zaakvoerder van de vennootschap aan, te weten: dhr Van Eyken François Maria, gehuisvest te Leuven/Kessel-Lo, Platte Lostraat 208 bus 2. Deze benoeming gebeurt evenwel onder opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van koophandel te Leuven.

3. De vergadering verleent zonder voorbehoud ontslag en kwijting aan dhr Van Eyken François voornoemd, over zijn mandaat als zaakvoerder.

4, De vergadering geeft de vereffenaar de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van gezegd wetboek zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is. Hij zal het saldo verhoudingsgewijs verdelen tussen de vennoten van de vennootschap in vereffening. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap -houden, Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, zijn macht overdragen aan iedere persoon die hij aanduidt. Hij zal niet vergoed worden voor zijn opdracht. De vereffenaar heeft de bijzondere volmacht om het verzoekschrift tot het bekomen van voormelde homologatie in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Wuille Gustaaf Alfons Emmy, accountant, gehuisvest te Leuven/Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge huidige vervroegde ontbinding-invereffeningstelling, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uitte voeren.

De benoeming van dhr Van Eyken François tot vereffenaar wordt bevestigd bij beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van koophandel te Leuven d.d. 31/01/2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte van het proces-verbaal van ontbinding en invereffeningstelling met aanwezigheidslijst, en 2) beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van koophandel te Leuven,d.d: 31/01/2013.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod wad 11.1

3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

imentwo

ilr~~r~,_ ~

5 FEB, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FRANCOIS VAN EYKEN

Adresse
PLATTE-LOSTRAAT 208, BUS 2 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande