FRYDEL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FRYDEL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.039.722

Publication

27/08/2012
ÿþUittreksel uit de oprichtingsakte dd 02/07/2012

1. Mevrouw Sabine FRYNS, geboren te HASSELT op 11 juli 1953, wonende te B-1850 GRIMBERGEN, Wolvertemsesteenweg 359

2. De Heer Henry DELCOUR, geboren te KORTIJK op 13 november 1947, wonende teB-1850 GRIMBERGEN, Wolvertemsesteenweg 359

Verklaren samen een vennootschap onder firma op te richten op 15 juni 2012 onder de volgende voorwaarden:

De vennootschap is een vennootschap onder firma. De naam luidt: "Frydel"

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. De handelsbemiddeling en tussenkomst bij transacties van goederen en diensten zowel in het binnenland als het buitenland.

- Het geven van opleidingen, adviezen, productinformatie en verkooptechnieken.

- Onderneming in onroerende goederen en projectontwikkeling voor eigen rekening, welk onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle dusdanige onroerende handelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing. De onderneming zal alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van haar roerend en onroerend patrimonium tot doel hebben zonder dat deze verrichtingen een activiteit als makelaar mogen uitmaken.

- Tussenpersoon in de handel, zowel aangaande de klein- als groothandel en zowel import als export

- Fabricage en garnering van niet-metalen meubelen

- De verkoop en de kleinhandel van stoffen, modeaccessoires, kleding en alles wat hiermee in verband staat.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, gietzij van de perso(o)n(é i')

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod PDF 11,1

~ltdIt B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

111111 t lit 111111111111111M 111111111!

*12146349*

Ma»

1 6 AUG 202

Griffie

Ondernemingsnr : Q D3 122)

Benaming (voluit) : Frydel `Î

(verkort) :

Rechtsvorm :

Onderwerp(en) akte : Oprichting Tekst :

Vennootschap onder firma

Zetel: Wolvertemsesteenweg 359 1850 GRIMBERGEN

(volledig adres)

-Bijixgen bij tiet Buigisí$ aatsistffe-27/08120Y2 - Annexes dü Moniteur

Luik B - vervolg

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Mod PDF 11.1

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extreme raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Bij het nastreven en tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel mag de vennootschap overeenkomsten afsluiten en alle burgerlijke, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die haar diverse bedrijfstakken rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen aanbelangen; in dit verband kan de vennootschap met name onroerende goederen verwerven, vervreemden, bezwaren en hypotheken en handels- en industriële gebouwen oprichtingen, die voor de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel noodzakelijk zouden zijn.

De vennootschap mag tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel alle brevetten, vergunningen, merken, die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, aankopen, exploiteren en afstaan.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, voorschotten, kredieten en lening toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen. Bij het nastreven en tot verwezenlijking van haar doel mag de vennootschap optreden als manager, bestuurder, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen zo zij aan de voorwaarden daartoe voldoet. Bij beslissing van de algemene vergadering kan de vennootschap overgaan tot aankoop van, samensmelting, samenwerking of fusie met één of meer firma's of vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteit attesten zou beschikken, zullen in onder aanneming worden uitgegeven.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te B-1850 GRIMBERGEN, Wolvertemsesteenweg 359

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

De hoofdelijke aansprakelijke vennoten zijn de hiervoor genoemde personen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (500,00 EUR) en wordt gevormd door

de volgende inbrengen:

door mevrouw Sabine FRYNS, voornoemd : tweehonderd vijftig euro.

door de heer Henry DELCOUR, voornoemd : tweehonderd vijftig euro.

Het boekjaar loopt van één januari tot één en dertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint heden op vijftien juni tweeduizend en twaalf en zal eindigen op één en dertig december tweeduizend en dertien.

De algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 18 uur, en dit voor de eerste maal in het jaar 2019, tweeduizend veertien.

De verdeling van de winst en de verdeling van het na de vereffening overblijvend saldo

geschiedt onder de vennoten ieders voor het gedeelte volgens inbreng.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Lie r. - vervolg Mod POF 11.1

De vennootschap zal bestuurd worden door de vennoten die ieder de maatschappelijke handtekening zullen hebben. Onverminderd de rechten van derden, en enkel wat de onderlinge betrekkingen van de vennoten betreft, wordt er overeengekomen dat de heer Henry DELCOUR, voornoemd, het algemeen bestuur van de vennootschap zal waarnemen en de hoedanigheid heeft van zaakvoerder.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

VOLMACHT

Onder opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige statuten ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt volmacht verleend aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OUTCOME", met zetel te B-1150 SINT-PIETERS-WOLUWE, Kamelialaan 10, RPR Brussel 0472.458.294,vertegenwoordigd door mevrouw GETTEMAN Ilse, wonende te Brussel, Kamelialaan 10, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Opgemaakt te Grimbergen op 2 juli 2012.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 2 juli 2012

Henry DELCOUR

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Fti 8 vermelden : facto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FRYDEL

Adresse
WOLVERTEMSESTEENWEG 359 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande