FUGAS SYLVATICAW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUGAS SYLVATICAW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.830.869

Publication

25/10/2013
ÿþ(fl! Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BRUSSEL

~

601« 20%

Griffie

Ondernemi ngsnr : 0535830869

Benaming

(voluit) : FUGAS SYLVATICAW

(verkort) :

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : Hardstraat 41 te 1970 Wezembeek-Oppem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

Op 31 augustus 2013 om 19.00 werd de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Deze algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda : 1. Benoeming bijkomende zaakvoerders

Op de vergadering wordt beslist om tevens als zaakvoerders te benoemen : de heer Arnault Geelen en de ' heer Wauthier Geelen, De mandaten gaan in op 1 oktober 2013 en hebben een onbepaalde duur.

De mandaten van de zopas benoemde zaakvoerders zijn onbezoldigd.

Dit besluit wordt aangenomen met een meerderheid van stemmen.

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn wordt de vergadering geheven.

Aldus opgemaakt op 31 augustus 2013 te Wezembeek-Oppem als gemeld en goedkeuring door de algemene vergadering, ondertekend door de aandeelhouders die erom verzocht hebben.

Frank Geelen Amault Geelen Wauthier Geelen

bestuurder zaakvoerder zaakvoerder

Voor- behouda aan he Belgisc Staatsbl.

BijlagenE 7iët Bëlgiscli Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

iii

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbia

*130993 2'

r

12 0 JUIN

' BRUSSEL

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0535 830$6

Benaming (voluit) : Fugas Sylvaticaw

(verkort):

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 1970 Wezembeek-Oppem, Hardstraat, 41

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op zeventien juni tweeduizend dertien, dewelke akte eerstdaags ter registratie zal worden aangeboden, dat

1. De heer GEELEN Frank, geboren te Neerpelt op 12 januari 1965, rijksregisternummer 65.01.12 225-11, ongehuwd, wonende te 8670 Oostduinkerke, thans Koksijde, Dewittelaan 83GV02;

2. De heer GEELEN Arnault, geboren te Leuven op 7 augustus 1991, rijksregisternummer 91.08.07 283-19, ongehuwd, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Hardstraat 41;

3. De heer GEELEN Wauthier, geboren te Leuven op 10 maart 1993, rijksregisternummer 93.03.10 289-27, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Hardstraat 41;

de notaris verzocht hebben authentieke akte te verlijden van een handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, tussen hen opgericht. Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550 E) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

II. Inschrijving op en afbetaling van aandelen

1) Inschrijving

Op voormelde aandelen werd als volgt in kontanten ingeschreven door:

- oprichter sub 1 op tachtig aandelen, hetzij voor een bedrag van veertien duizend achthonderd veertig Euro (14.840 E). 80

- oprichter sub 2 op tien aandelen, hetzij voor een bedrag van

duizend achthonderd vijfenvijftig Euro (1.855 E). 10

- oprichter sub 3 op tien aandelen, hetzij voor een bedrag van

duizend achthonderd vijfenvijftig Euro (1.855 E). 10

Samen op honderd aandelen, 100

hetzij voor een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550 e), waaruit blijkt dat het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst werd en dat het bedrag ervan tenminste overeenstemt met het minimum voorzien in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen.

Luik B - vervolg

2) Afbetaling in geld

Ten bewijze dat het geplaatst kapitaal gedeeltelijk werd volgestort, werd aan de notaris een bankattest, uitgaande van BNP Paribas Fortis en gedateerd op 14 juni 2013, overhandigd waaruit blijkt dat een bedrag van tienduizend Euro (10.000 E), zijnde het reeds volgestort deel van het geplaatst kapitaal, werd gedeponeerd op naam van onderhavige vennootschap in oprichting op rekening nummer BE84 0016

9979 5159.

De oprichters verklaarden en verzochten de notaris, te willen akteren dat op elk aandeel evenveel, te weten honderd Euro (100 E) per aandeel, werd volgestort.

STATUTEN

De oprichters hebben verklaard de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft, met als naam: "Fugas Sylvaticaw".

Bij gebruik zal deze naam steeds dienen gevolgd te worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in het kort "BVBA".

Artikel 2 : zetel

De zetel is gevestigd te 1970 Wezembeek-Oppem, Hardstraat, 41

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- Invullen en uitvoeren van bezoldigde mandaten van bestuur en corporate governance;

- Consulting en coaching van projectmanagers;

- Projectmanagement van specifieke integratie projecten (zoals bij fusies, mergers, consortia, partnerships en andere mogelijke samenwerkingsverbanden);

- Projectmanagement van technische en bouwprojecten met bijzondere specialisatie in contractmanagement, administratieve ondersteuning en financiële opvolging;

- Consulting en coaching in vakgebied Human Resources;

- Bemiddeling bij conflicten of onderhandelingen;

- Organiseren van events, networking-meetings en begeleiding van teambuilding met uitbreiding tot activiteiten in het domein van de golfsport;

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland: alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle financiële transacties uitvoeren en alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die een gelijkaardig, eenzelfde of aanverwant doel nastreven of die van die aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 : Kaaitaal

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/1005te van het kapitaal.

Artikel 5/bis : Volstorting kapitaal

A. De nog in geld uit te voeren stortingen op de op de

inschrijvingsdag niet volledig afbetaalde aandelen, moeten allen te

samen plaats vinden op de tijdstippen die het bestuursorgaan zal bepalen.

B. Een vennoot die, na een voorafgaandelijk bericht van veertien (14) dagen hem bij ter post aangetekende brief verzonden, verwijlt te voldoen aan de volstorting van zijn aandelen, is aan de vennootschap intresten verschuldigd berekend aan de wettelijke rentevoet, zulks vanaf de dag van hun opeisbaarheid en dit zonder specifieke ingebrekestelling.

Het bestuursorgaan mag daarenboven, na een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg gebleven, het verval van de vennoot uitspreken en zijn titels doen verkopen, onverminderd het recht van hem het verschuldigd gebleven saldo te vorderen, alsmede alle eventuele schadevergoeding.

Behoudens wanneer de aandelen worden verkocht aan een vennoot, is de instemming vereist van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de verkoop is voorgesteld.

Zolang niet tot volstorting wordt overgegaan door de ingebreke blijvende vennoot of de niet volstorte aandelen niet kunnen warden verkocht, bij gebrek aan de volgens voorgaande alinea vereiste toestemming, zijn de aandelen rechtens van onwaarde. Zij behouden nochtans hun aandeel in het geplaatste kapitaal.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarvan de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt opgeschort zolang de opeisbare stortingen niet verricht zijn.

Het bestuursorgaan kan de vennoten machtigen hun titels vervroegd af te betalen; In dit geval worden tevens de voorwaarden vastgesteld tegen dewelke die vervroegde betalingen mogen plaats hebben.

Artikel 6 : Kapitaalverhoging

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien (15) dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven zoals bepaald in de

tweede alinea, kan slechts worden ingeschreven door de hierna genoemde personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen

vrij is conform de statuten, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het

Luik B - vervolg

voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minstens vijftien (15) dagen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom. Wanneer naar aanleiding van een beslissing tot kapitaalverhoging de betaling van een uitgiftepremie wordt voorzien, zal deze premie worden bestemd voor de niet-beschikbare rekening "uitgiftepremies" die in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens mogelijkheid tot omzetting in

kapitaal, slechts kan worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden vereist voor statutenwijziging.

Artikel 7 : Ka.itaalverminderin.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

De oproeping tot de algemene vergadering vermeldt het doel en de werkwijze van de voorgestelde vermindering.

Artikel 8 : Aandelen o. naam

De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen dat overeenkomstig de wettelijke bepalingen moet worden gehouden.

Artikel 9 : Afstand van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten verbonden aan de aandelen, waarvan de afstand of overgang is voorgesteld of meegedeeld.

Deze schriftelijke toestemming is evenwel niet vereist bij afstand of overgang tussen vennoten of aan afstammelingen in rechte lijn van de vennoten.

Artikel 10 : Voorkeurrecht tot overname

De vennoten genieten van een voorkeurrecht tot overname van de over te dragen aandelen op basis van de prijs vastgesteld door de vorige jaarvergadering of, bij gebreke daaraan, voor de waarde vastgesteld door één of meerdere experten aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is; Waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de overname, zonder enige verhaalmogelijkheid.

Dit voorkeurrecht zal kunnen uitgeoefend worden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van de andere vennoten, die

geïnteresseerd zijn in de verwerving, bezit, tenzij onder hen

eenstemmig een andere verhouding is overeengekomen; De mededeling van het gebruikmaken van het voorkeurrecht tot aankoop zal per

aangetekende brief moeten worden gedaan respectievelijk aan de erfgenamen en de kandidaat-afstanddoener binnen de drie maanden na de mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand aan derden.

De termijn van betaling is één jaar zonder dat rente verschuldigd is.

Gezegde mededeling van overlijden of vraag tot afstand aan derden

Vodr-behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

moet per aangetekend schrijven geschieden, gericht aan de vennootschap waarin de volledige identiteit, beroep en woonplaats van de erfgenamen of voorgestelde overnemers worden opgegeven en het aantal betrokken aandelen en, in voorkomend geval, de prijs.

Gezegd voorkeurrecht tot overname bestaat evenwel niet bij overdracht of overgang tussen vennoten en afstammelingen in rechte lijn van vennoten.

Artikel 11 : Opsplitsing van aandelen

Elk aandeel is ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten verbonden aan dit aandeel, te schorsen tot een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid.

Artikel 12 : Opsplitsing vruchtgebruik -- naakte eigendom

Indien aandelen zouden opgesplitst zijn in vruchtgebruik en naakte eigendom, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, toe aan de vruchtgebruiker, met uitzondering van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

Artikel 13 : Intern Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet of onderhavige statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Artikel 14 : Vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Voor verrichtingen waarvan de waarde een bedrag van tien duizend Euro (10.000 £) overschrijdt zal de zaakvoerder evenwel de voorafgaandelijke goedkeuring van de algemene vergadering dienen te bekomen.

Het bestuursorgaan mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld : de heer Frank GEELEN, geboren te Neerpelt op 12 januari 1965, wonende te 8670 Oostduinkerke, thans Koksijde, Dewittelaan 83 GV02.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

Artikel 15 : Controle

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe besluit door één of meer commissarissen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 16 : Algemene Vergadering - Boekjaar

Vobr.

behouden

aan het

1_Igisch Staatsblad

01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Staatsblad

V/obr-behouden aan het Belgisch

01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden, desgevallend samen met de

stukken welke overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten worden meegezonden, binnen de wettelijk voorziene termijnen bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de

zaakvoerders, de eventuele houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele

obligatiehouders en de eventuele commissarissen, tenzij deze bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk én schriftelijk hebben

ingestemd om de oproeping alsmede de begeleidende stukken via een

ander communicatiemiddel te ontvangen.

Voormelde bestemmelingen zullen hun eventuele instemming en voorkeur inzake communicatiemiddel als volgt aan de vennootschap kenbaar maken:

de vennoten en obligatiehouders: via een annotering in het register van aandelen, respectievelijk het register van obligatiehouders;

de zaakvoerders en commissarissen: in het stuk waaruit de aanvaarding van hun mandaat blijkt;

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting de jaarvergadering één enkele maal drie (3) weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de reeds genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste vrijdag van de maand april om achttien uur.

Indien deze dag evenwel een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

In de notulen van de algemene vergadering dient expliciet vermeld te worden hoe elke aanwezige of vertegenwoordigde vennoot heeft gestemd aangaande enige kwijting te verlenen aan een zaakvoerder.

Je vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld bij artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Ieder jaar zal het bestuursorgaan de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het eventuele jaarverslag en de jaarrekening aan de goedkeuring der vennoten onderwerpen.

Artikel 17 : Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, drager van een schriftelijke volmacht.

Artikel 18 : Stemrecht

Luik B  vervolg

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19 : Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel. Artikel 20 : Ontbinding - Vereffening

Behoudens toepassing van artikel 184, paragraaf 5, van het Wetboek van Vennootschappen geschiedt bij ontbinding der vennootschap de vereffening door de zaakvoerder(s), alsdan in functie en die een college zullen vormen, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij tevens de machten en de bezoldiging vaststelt.

Een vereffenaar treedt evenwel pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van diens benoeming.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met de reeds verrichte volstorting.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten dien(en)(t) de vereffenaar(s) het verdelingsplan voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel 21 : Ontbinding wegens verlies

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering door het bestuursorgaan worden samengeroepen en moet zij bijeenkomen uiterlijk binnen de twee maanden na de vaststelling van dit verlies of nadat het, ingevolge wettelijke of statutaire bepalingen, had moeten vastgesteld zijn teneinde, volgens de regels voorzien voor statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding der vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan stelt een verantwoord verslag van zijn voorstellen op dat, vijftien dagen vooraf, op de zetel ter beschikking ligt van de vennoten.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten zal zijn verslag de maatregelen opsommen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand der vennootschap. De agenda vermeldt dit verslag en een afschrift ervan wordt verzonden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Indien het netto actief tengevolge van verlies gedaald is tot minder dan een/vierde van het kapitaal wordt op dezelfde wijze gehandeld maar zal de ontbinding plaats hebben wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de op de vergadering uitgebrachte stemmen. Artikel 22 : Woonstkeuze

Iedere zaakvoerder en vereffenaar, die in het buitenland woont, doet voor de uitvoering der statuten keuze van woonplaats in de zetel der vennootschap waar hem geldig alle betekeningen kunnen worden gedaan. VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien (2014).

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien (2015) .

Vobr-behouden aan het  Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

3. De hogergenoemde statutaire zaakvoerder heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en bevestigd heeft niet getroffen te zijn door enige maatregel welke zich daartegen zou verzetten. Zijn mandaat is thans onbezoldigd.

4. Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen terzake werd beslist thans geen commissaris te benoemen.

5. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de oprichters verklaard dat de vennootschap:

- alle verbintenissen in het algemeen en in het bijzonder deze aangegaan sedert 1 januari laatst, bekrachtigt welke werden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en:

- alle daaruit voortvloeiende verplichtingen overneemt,

onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, van het Wetboek van Vennootschappen.

Een zelfde verplichting geldt voor alle verbintenissen welke zouden worden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in de periode tussen de ondertekening van de oprichtingsakte en de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

6. In toepassing van artikel 16 der statuten verklaarden elke individuele vennoot en zaakvoerder uitdrukkelijk dat hij vanaf heden de oproepingen en uitnodigingen tot de algemene vergaderingen van vennoten via elektronische weg wenst te ontvangen en dit tot schriftelijke wederherroeping van de gegeven instemming.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(zegel en handtekening van notaris Arthur Lenaerts te Tervuren op rugzijde).

Wordt tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden : uitgifte van de oprichtingsakte met in bijlage een onderhandse volmacht van twee oprichters.

#

Voorbehouden aan het

Belgisch Staatsblad

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.04.2016, NGL 29.06.2016 16240-0121-013

Coordonnées
FUGAS SYLVATICAW

Adresse
HARDSTRAAT 41 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande