FULL HOUSE PARTYCONCEPTS

Association sans but lucratif


Dénomination : FULL HOUSE PARTYCONCEPTS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 559.839.458

Publication

28/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mou 2.2

iL1J 7~.~me In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



iN

*1416178

Ondernemingsnr : 7s J 9 . óiP. QSá

Benaming

(voluit) : FULL HOUSE PARTYCONCEPTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : A.Cleynhenslaan 113 - 3140 KEERBERGEN

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten - Benoemingen bestuurders vzw Full House Partyconcepts

In de oprichtingsvergadering de dato 10 juni 2014 werd door nagenoemde 3 oprichters

1. De Heer Nick Vanhamme, wonende te 2820 Bonheiden, Dijleweg 30, geboren op 18 februari 1990 te Jette, nationaal nummer 90.02.18-337.57

2. De Heer Matthias Vrancken, wonende te 3140 Keerbergen, A. Cleynhenslaan 113, geboren op 26 september 1990 te Hasselt, nationaal nummer 90.09.26-289.11

3. De Heer Pieter Moerman, wonende te 3140 Keerbergen, Leeuwerikweg 29, geboren op 02 december 1990 te Bonheiden, nationaal nummer 90.12.02-267.95

een vereniging zonder winstoogmerk opgericht onder de benaming "Full House Partyconcepts", met zetel te 3140 Keerbergen, A.Cleynenslaan 113, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921.

STATUTEN

TITEL I : BENAMING  ZETEL  DUUR

Artikel 1.

De vereniging zonder winstoogmerk wordt opgericht onder de naam "Full House Partyconcepts" . Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden Vereniging zonder winstoogmerk " of door de afkorting " VZW ", met volledige aanwijzing van de zetel van de vereniging..

Artikel 2.

De zetel is gevestigd te 3140 Keerbergen, A. Cleynhenslaan 113.

De zetel kan door een eenvoudige beslissing van de raad van bestuur naar eik ander adres binnen het Nederlandse taalgebied overgebracht worden, mits neerlegging van deze beslissing in het dossier vermeld in artikel 4.

Artikel 3.

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, ingaande op tien juni tweeduizend en veertien.

Zij kan te allen tijde worden ontbonden door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering, met inachtname van de vereisten voor een statutenwijziging.

NEERGELEGD

1 4 AUG. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te u n.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mao 2.2

TITEL Il : DOEL

Artikel 4.

De vereniging heeft tot doel : Organiseren van muziekfestival. Evenementen, fuiven, optredens en activiteiten van allerlei aard organiseren. Zij kan eveneens optreden als uitgever van literaire, muzikale en audiovisuele werken. Zij kan alle nuttige rechtshandelingen stellen die direct of indirect gerelateerd zijn aan haar doel.

TITEL III : LEDEN

Artikel 5.

De vereniging is samengesteld uit werkende leden.

Het aantal leden is onbeperkt doch het minimum aantal werkende leden wordt bepaald op drie. De vereniging ken effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden van toepassing. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw.

Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Artikel 6.

De bevoegdheid om nieuwe leden aan te nemen komt uitsluitend toe aan de Raad van Bestuur. leder natuurlijk persoon of rechtspersoon kan een aanvraag indienen om effectief lid te worden. Deze aanvraag tot toetreding kan op ieder ogenblik, zowel schriftelijk als mondeling, gericht worden aan de Raad van Bestuur die over de aanvaarding discretionair en zonder motiveringsverplichting bij drie vierde meerderheid beslist. Het toetreden tot de vzw houdt de aanvaarding in van de statuten en het huishoudelijk reglement. Met de term "lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Artikel 7.

Zijn werkende leden.

1. De oprichters, voornoemd,

2. Iedere persoon ( natuurlijke of rechtspersoon ), die als werkend lid wordt aangenomen bij beslissing van de raad van bestuur.

Voordracht van nieuwe werkende leden kan gebeuren door één bestuurder of door drie werkende leden samen.

Op de zetel van de vereniging wordt een register van de leden gehouden. Aire beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van leden moeten door de raad van bestuur in dit register worden ingeschreven, binnen acht dagen na de beslissing.

Alle leden kunnen het ledenregister raadplegen op de zetel van de vereniging,

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging alle boekhoudkundige stukken van de vereniging raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de raad van bestuur of van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan, een mandaat bekleden.

Artikel 8.

Natuurlijke of rechtspersonen die de vereniging wensen te helpen om haar doel te verwezenlijken kunnen in de hoedanigheid van toetredend lid worden aangenomen.

Voordracht van nieuwe toetredende leden kan gebeuren door één bestuurder of door drie werkende leden samen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

Artikel 9.

De werkende en toetredende leden kunnen ten alle tijden uittreden. Het ontslag moet schriftelijk ter kennis worden gebracht aan de raad van bestuur.

Wordt geacht ontslagnemende te zijn, het werkend lid dat de door hem verschuldigde bijdrage, zoals bepaald in artikel 11, niet heeft betaald binnen de maand na de herinnering die hem bij getekende brief wordt toegezonden.

De raad van het bestuur kan de leden die zich aan zware overtreding van de statuten of van de normen van eer en welvoeglijkheid schuldig hebben gemaakt, schorsen tot aan de beslissing van de algemene vergadering.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken, bij een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 10.

Het ontslag, de schorsing en de uitsluiting van de leden geschieden op de wijze bepaald bij artikel 11 van de wet op de vzw's.

Artikel 11.

De ontslagnemende, geschorste of uitgesloten leden en de erfgenamen of rechthebbende van het overleden lid, hebben geen enkel recht op het vermogen van de vereniging.

zij kunnen noch staat, noch rekeningopgaven, noch verzegeling, noch boedelbeschrijving en evenmin enige teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengen eisen of vorderen.

TITEL IV : BIJDRAGE

Artikel 12.

De oprichters betalen bij toetreding eenmalig 100 ¬ . Bij uittreding ontvangt de uittredende persoon het bedrag van de som van de rekening gedeeld door het aantal werkende leden op dat moment. De uitbetaling gebeurd na de volgende editie.

TITEL V : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden.

Artikel 17.

De algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet op de vzw's.

Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheden :

1. de wijziging van de statuten,

2. de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

3. de benoeming en de afzetting van de commissarissen,

4. de uitsluitingen van de leden,

5. de goedkeuring van de begrotingen en van de rekeningen,

6. de kwijting van de bestuurders en de commissarissen,

7. de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

B. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Artikel 15.

De algemene vergadering moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen, in de loop van de maand mei.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MVD 2.2

Op ieder ogenblik kan een buitengewone of een bijzondere algemene vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen door een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens één vijfde van de werkende leden.

Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping. Deze gebeurt per sms of e-mail.

Artikel 16.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur per sms of per mail

gericht aan ieder lid, minstens acht dagen vóór de vergadering, en ondertekend door de secretaris, namens

de raad van bestuur.

De oproepingsbrief vermeldt de agenda.

Eveneens moet ieder voorstel dat ondertekend is door minstens één vijfde van de werkende leden op de agenda worden geplaatst.

Artikel 17.

Ieder werkend lid heeft het recht de algemene vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door één lasthebber. De lasthebber moet een werkend lid zijn.

leder werkend lid beschikt over één stem.

De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid van de tegenwoordige of vertegenwoordigde stemmen genomen, behoudens andersluidende bepaling in de wet op de vzw's, of in onderhavige statuten.

Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit kan nemen ongeacht het aantal aanwezigen of vertegenwoordigde stemmen.

Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer tweeiderde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met ten minste twee/derde van de aanwezige stemmen.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel van de vereniging of een beslissing tot ontbinding inhoudt, kan ze alleen worden goedgekeurd met een meerderheid van vier/vijfde van de stemmen van de leden die op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ingeval op de vergadering minder dan twee/derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede vergadering worden belegd, waarop ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, kan worden beraadslaagd en besloten overeenkomstig de meerderheid zoals vastgesteld in de twee voorgaande leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering gehouden worden.

ingeval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Artikel 18.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur.

Artikel 19.

De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de ontbinding van de vereniging of de wijziging van de statuten indien de bepalingen van artikelen 8 en 20 van de wet op de vzw's worden nageleefd.

Artikel 20.

De beslissingen van de algemene vergadering worden ingeschreven in het notuienregister en worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Alle andere leden hebben het recht op hun verzoek deze mee te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Het register wordt bewaard in de zetel, waar aile leden er ter plaatse inzage van kunnen nemen.

Alle leden of derden die van enig belang doen blijken kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door twee bestuurders of door de handtekening van de voorzitter.

Iedere wijziging van de statuten moet bij het dossier worden gevoegd, vermeld in artikel 4 van de statuten.

TITEL Vi : BESTUUR

Artikel 21.

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit ten hoogste drie bestuurders, werkende leden van de vereniging.

Artikel 22.

De bestuurders worden voor onbepaalde duur benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bestuurders zijn herbenoembaar.

Artikel 23.

Bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 24.

De raad kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester.

Ingeval de voorzitter verhinderd is, wordt zijn taak waargenomen door de secretaris of door de oudste der aanwezige bestuurders.

Artikel 25.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter en/of de secretaris. Hij kan slechts beslissen indien de meerderheid van de leden aanwezig is.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt beslissend.

Van de beslissingen worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de voorzitter of diegene die vervangt en door minstens één andere bestuurder.

Zij worden ingeschreven in een speciaal register.

De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

Artikel 26.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan.

Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, gsm-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

of telefoon-conferentie.

Artikel 27.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid hoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor dat de raad van bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Artikel 28.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens artikel 4 van de wet op de vzw's, de algemene vergadering exclusief bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan door derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet indien zij zijn bekendgemaakt.

Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang. Artikel 29 : Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De raad van betuur vertegenwoordigt als college de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte. Zij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door één bestuurder die alleen handelt.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen door derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt.

Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

Artikel 30 : Dagelijks bestuur.

Het dagelijks bestuur van de vereniging op intern vlak, alsook op de externe vertegenwoordiging wat betreft dat dagelijks bestuur, kan door de raad van bestuur worden opgedragen aan één of meer personen, gedelegeerde bestuurder genoemd, die bevoegd zijn alleen op te treden.

Artikel 31: Bijzondere gevolmachtigden.

De raad van bestuur of de bestuurders die de vereniging vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vereniging aanstellen.

Meen bijzondere en beperkte volmachten voor een bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vereniging binnen de perken van de hun verleende volmacht, waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn door derden, overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Artikel 32.

De benoeming van de leden van de raad van bestuur, van de personen belast met het dagelijks bestuur, en hun ambtsbeëindiging, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van de beslissing in het verenigingsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en door publicatie van een uittreksel ervan in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen, de vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden, alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 33.

Onverminderd artikel 26septies van de wet op de vzw's, gaan de bestuurders geen persoonlijke verplichtingen aan, omwille van hun mandaat.

Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht.

Tegenover de vereniging en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het algemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur.

Hun mandaat wordt uitgeoefend ten kosteloze titel.

TITEL Vil : REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

Artikel 34.

Een reglement van inwendige orde kan door de raad van bestuur aan de algemene vergadering ter goedkeuring worden voorgelegd.

Dit reglement kan door de algemene vergadering worden gewijzigd bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

TITEL VIII : TOEZICHT DOOR EEN COMMISSARIS

Artikel 35.

Zolang de vereniging voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17, § 5 van de wet op de vzw's niet overschrijdt, is de vereniging niet verplicht een commissaris te benoemen.

Zodra de vereniging de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

TITEL IX : FINANCIERING EN BOEKHOUDING

Artikel 36.

De vereniging zal onder meer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in de laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project.

Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet. Artikel 37.

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot eenendertig december van het daaropvolgende jaar.

Artikel 38.

De boekhouding wordt gehouden overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 van de wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

Artikel 39.

De rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van de volgende jaren zullen jaarlijks onderworpen worden aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering.

Artikel 40.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel

ª% ° MOD 2.2

overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies van de wet op de vzw's.

Voor zover als van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 § 6 van de wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

TITEL IX : ONTBINDING

Artikel 41.

De vereniging kan worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering, mits de vereisten voor statutenwijziging na te leven. Zij kan ook door de rechter ontbonden worden.

Artitcet 42.

In geval van ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden. Ingeval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging die een gelijkaardig doel nastreeft als dat van de huidige vereniging, ofwel naar een vereniging met een sociaal doel.

Artikel 43.

Alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorzien werd, zal worden geregeld volgens de wet op de vzw's.

SAMENSTELLING VAN DE EERSTE RAAD VAN BESTUUR.

De eerste algemene vergadering ( bestaande uit al haar werkende leden en gehouden op de dag van de oprichting) van de V.Z.W. Full House Partyconcepts, met zetel te 3140 Keerbergen, A.Cleynenslaan 113, heeft, met eenparigheid van stemmen en overeenkomstig art. 22 van de statuten, de hiernavolgende drie personen benoemd tot bestuurders van onderhavige V.Z.W. en dit voor onbepaalde duur :

1. De Heer Nick Vanhamme, wonende te 2820 Bonheiden, Dijleweg 30, geboren op 18 februari 1990 te Jette, nationaal nummer 90.02.18-337.57

2. De Heer Matthias Vrancken, wonende te 3140 Keerbergen, A.Cleynhenslaan 113, geboren op 26 september 1990 te Hasselt, nationaal nummer 90.09.26-289.11

3. De Heer Pieter Moerman, wonende te 3140 Keerbergen, Leeuwerikweg 29, geboren

op 02 december 1990 te Bonheiden, nationaal nummer 90.12.02-267.95

De verkozen bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Met eenparigheid van stemmen besloten voornoemde drie bestuurders te benoemen tot :

- Voorzitter : voornoemde heer Nick Vanhamme

- Penningmeester: voomoemde heer Matthias Vrancken

- Secretaris : voornoemde heer Pieter Moerman

- Afgevaardigde bestuurder belast met het dagelijks bestuur en met individuele handelingsbevoegdheid, voornoemde heer Nick Vanhamme.

Die allen verklaarden te aanvaarden.

Verder werden volgende OVERGANSBEPALINGEN met eenparigheid van stemmen goedgekeurd :

1. Afsluiting van het eerste boekjaar. Het eerste boekjaar loopt van de dag van oprichting tot 31 december 2014.

2. Datum van de eerste jaarvergadering. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 29 mei 2015.

3. Dat alle verbintenissen,aangegaan in naam van de vereniging in oprichting, dit onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, door de vereniging worden overgenomen.

Voor eensluidend uittreksel :

Gedaan te Keerbergen op 10juni 2014

De stichters

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nick Vanhamme Stichter

Matthias Vrancken Stichter

Pieter Moerman Stichter

" ~ ~ e A Y

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik R - Vervolg

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FULL HOUSE PARTYCONCEPTS

Adresse
A. CLEYNHENSLAAN 113 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande