FULL TIME

Divers


Dénomination : FULL TIME
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 455.581.284

Publication

14/05/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch eaatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de eiffile/er1,4,

iewontv,

1117een op

111111111j1i1j1tIllelïl

Ondernemingsnr 0455.581.284

Benaming

(voluit) : FULL TIME

(verkort) :

0 2 ke 2014

ter

rechtb griffie van de Necierlandstalige ank tien kogfflPiciol Dfuesel

D :c M»dWörd 11.1



Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Zonneboslaan nummer 40 te 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "PH. SPETH & Co". - Ontbinding zonder vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FULL TIME", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1820 Steenokkerzeel, Zonneboslaan 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0455.581.284 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 455.581.284, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op negentien maart tweeduizend veertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op achtentwintig maart tweeduizend veertien, boek 56, blad 17, vak 08, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Ontvanger W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft;

EERSTE BESLISSING,

FUSIE MET De NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "PH. SPETH & Co"

De vergadering beslist de onderhavige vennootschap te fuseren door haar te laten overnemen door de naamloze vennootschap "PH. SPETH & Co", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1820 Steenokkerzeel, Zonneboslaan 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0478.612.054, bij wijze van overdracht in deze laatste van haar vermogen omvattend gans haar actieve en passieve toestand, niets uitgezonderd noch voorbehouden, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, op voorwaarde dat de naamloze vennootschap "PH. SPETH & Co":

a. ter vergoeding van deze overdracht, achtenvijftig nieuwe aandelen (58) van de naamloze vennootschap "PH, SPETH & Co", zonder aanduiding van nominale waarde, in alles gelijk aan de bestaande aandelen, recht gevend om in de winst te delen vanaf 1 januari 2014 om nul uur, toekent aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Full Time", als volgt

-voor de duizend honderd vijfennegentig aandelen (1.195) die de naamloze vennootschap "PK SPETH & Co", voornoemd, bezit van de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid "Full Time", vindt er geen omwisseling plaats overeenkomstig artikel 703 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen; '

-voor de vijf aandelen (5) die de heer Philippe SPETH, voornoemd, bezit van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Full Time", krijgt hij ter vergoeding in ruil achtenvijftig nieuwe aandelen (58) van de naamloze vennootschap "PH. SPETH & Co".

b. gans het passief van onderhavige vennootschap overneemt, al haar verbintenissen uitvoert, al de kosten van haar ontbinding zonder vereffening draagt en haar waarborgt tegen elke vordering.

De datum varie dewelke de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "Full Time" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "PH. SPETH & Co", wordt vastgesteld op 1 januari 2014, om nul uur.

TWEEDE BESLISSING,

ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

Op de laatste blz. van. Luik B vermelden: Beo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Onder de opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de fusie die voorafgaat beslist de vergadering

a. de vennootschap zonder vereffening te ontbinden;

b. dat de goedkeuring van de eerste jaarrekening na de fusie door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PEL SPETH & Co" zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de onderhavige vennootschap voor de uitoefening van zijn mandaat tot op de dag van de fusie.

c. de maatschappelijke boeken en documenten van de onderhavige vennootschap te bewaren op de zetel van de naamloze vennootschap "PH. SPETH & Co", zoals hierboven vermeld, gedurende de door de wet voorziene termijnen.

d. aan de BVBA "FIDELlUM", met maatschappelijke zetel te 1040 Brussel, Sint-Michielslaan 65 bus 6, aile machten te verlenen met de bevoegdheid deze machten te delegeren aan elke persoon van zijn keuze, teneinde de doorhaling te verzorgen van de onderhavige vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en teneinde de administra-tieve formaliteiten daaropvolgend de fusie te verwezenlijken en de Register van Rechtspersonen te verwezenlijken en bij de B,T,Vij administratie.

DERDE BESLISSING.

MACHTEN

De vergadering beslist aan de heer Philippe SPETH, wonende te Steenokkerzeel, Zonneboslaan 40, alle machten te verlenen om de verwezenlijking van de onderhavige fusie vast te stellen en op de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap het overgedragen vermogen te beschrijven en in voorkomend geval de hypotheekbewaarders te ontslagen ambtshalve inschrijving te nemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard lNDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

07/02/2014
ÿþ M°d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14036899*

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.581.284

Benaming

(voluit) : FULL TIME

(verkort} :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zonneboslaan 40 te 1820 Steenokkeerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE VOORSTEL

De bestuursorganen van bovenvermelde vennootschappen heeft op 16 januari 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig artikel 682 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen:

- de overnemende vennootschap PH. SPETH & Co NV, met maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel, Zonneboslaan 40, ingeschreven in de kruispuntbank der

Ondernemingen RPR (BTW BE) 0478.612.054 (Brussel);

- de overgenomen vennootschap FULL TIME BVBA, met maatschappelijke zetel te 1820 SteenokKerzeel, Zonneboslaan 40, ingeschreven in de kruispuntbank der Ondernemingen RPR (13TW BE) 0455.581.284 (Brussel);

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en [eggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

1. Wettelijke vermeldingen

1.1 , Voorgenomen verrichting

Er wordt voorgesteld om de fusie door overneming van de vennootschap FULL TIME

B.V.B.A. door de vennootschap PH. SPETH Si C° NV te vervullen, conform artikel

671 van het Wetboek van vennootschappen.

Volgens de bewoordingen van dit artikel is "Fusie door overneming (is) de

rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening op een andere vennootschap overgaat tegen uitreiking van aandelen in de verkrijgende vennootschap aan de vennoten van de ontbonden vennootschap of vennootschappen, eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen".

Conform artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de bestuursorganen van

beide betrokken vennootschappen onderhavig fusievoorstel opgesteld, dat ter griffie van

de rechtbank van koophandel van elk van de betrokken vennootschappen dient te

worden neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.2. Overgenomen Vennootschap: FULL TIME B.V.B.A.

Oprichting:FULL TIME bvba, werd opgericht op 7 juli 1995 bij akte verleden voor Meester Guy CAEYMAEX, notaris te Sint-Pieters-Woluwe en wordt hierna de overgenomen vennootschap genoemd. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26juli 9995 daarna onder het nummer 542.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden niet gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1820 Steenokkerzeel, Zonneboslaan 40.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.200.000 Bef of 29.747,22 euro, vertegenwoordigd

door 1.200 aandelen met een nominale waarde van 1.000 Bef.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in het binnen- als in het buitenland

..het verlenen van diensten en raadgevingen met betrekking tot handel in de breedste zin en marketing

alsook met betrekking tot de organisatie ervan.

-het uitoefenen van public relations.

-het organiseren van culturele, sportieve en promotionele evenementen.

-het uitoefenen van promotie met betrekking tot om het even welke goederen en produkten.

-het optreden als handelstussenpersoon.

-het organiseren van de jacht alsook de organisatie en promotie van alle nevenactiviteiten die met de jacht

in het algemeen in verband staan.

-de in- en uitvoer, het aankopen en verkopen, het maken, verhandelen en verspreiden van sportartikelen,

uurwerken, kleding, luxeartikelen, auto's en hun bijhorigheden,

-de vennootschap heeft eveneens tot doel aile activiteiten die in het algemeen betrekking hebben op het

hotelwezen en het bosbeheer.

-het uitoefenen van alle activiteiten die in het algemeen betrekking hebben op het uitgeversbedrijf.

-de vennootschap heeft eveneens tot doel alle activiteiten die in het algemeen betrekking hebben op

aankoop, verkoop, promotie, uitbating, verkavelen, verhuren, leasing en het beheer van zowel roerende als

onroerende goederen.

Re vennootschap zal alle industriële en handelsverrichtingen mogen doen die verband hebben, die nuttig of

samenhangend zijn met haar doel; zij zal insgelijks, rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in alle

ondernemingen en vennootschappen, door aankoop, inschrijving, aanbreng, fusie, financiering of door gelijk

welke vorm van handels- of financieringsparticipatie, met het inzicht de verwezenlijking van haar sociaal doet uit

te breiden, te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen op alle manieren en volgens de wijze die

zij het meest geschikt acht,

Voornoemde opsomming is verklarend, en niet beperkend.

Bestuur en vertegenwoordiging

pe vennootschap wordt bestuurd door:

pH. SPETH & Co nv, zaakvoerder, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder Philippe SPETH,

Rechtspersonenregister

pe vennootschap is ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder het

ondernemingsnummer 0455.581.284.

1.3. Overnemende Vennootschap : PH. SPETH & C° NV

Oprichting; PH. SPETH & Co nv, werd opgericht op 11 oktober 2002 bij akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, geassocieerd notaris te Brussel en wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 oktober daarna onder het nummer 02132232.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd op 25 november 2013 bij akte verleden door Meester Gérard INDEKEU, geassocieerd notaris te Brussel, en nog niet gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Zetel

~" ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1820 Steenokkerzeel, Zonneboslaan 40.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld zevenhonderd negenenzestigduizend euro (769.000,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderd negentig aandelen (7.690) zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/ zevenduizend zeshonderd negentigste (117,690ste) van het maatschappelijk kapitaal. Ze zijn genummerd van 1 tot 7.690.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen

naam

1, De investering, de inschrijving, de vaste overname, de belegging, de verkoop, de aankoop en het verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, kredieten, munten en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen, of deze nu al dan niet een (semi)-publiek juridisch statuut hebben.

2. Het beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, de uitoefening van beheersfuncties, het verschaffen van adviezen, management en andere diensten gelijkaardig aan de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen geleverd worden op contractuele of statutaire basis en in de hoedanigheid van externe adviseur of van orgaan.

3. De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de Verwezenlijking van onroerende goederen, het verwerven en de overdracht van opties of-andere ,onroerende rechten.

4. Leningen en voorschotten toestaan onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan alle verbonden vennootschappen of aan die vennootschappen waarin zij een deelneming bezit, evenals alle verbintenissen van diezelfde vennootschappen garanderen.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of met medewerking van derden

- de verlening van diensten en commerciële raad en marketing in de meest ruime zin, alsook de organisatie van deze;

- de organisatie van culturele, sportieve en verkoop evenementen, alsook de organisatie en de promotie van alle activiteiten die een link hebben met de jacht;

- de handel, onder al haar vormen, en meer bepaald de invoer of uitvoer, aankoop of verkoop, in groot- of kleinhandel, promotie, vertegenwoordiging, en het beheer, alsook de fabricatie, transformatie en het vervoer van alle goederen en producten, en meer bepaald van sportartikelen, uurwerken, kleding, luxeartikelen, jachtgeweren, auto's en accessoires; - alle activiteiten in het algemeen die een link hebben met het uitbaten van een hotelverblijf en het beheer van het bos,

De vennootschap heeft ook als doel uitsluitend ten vermogensrechtelijke titel: alle activiteiten dien, in het algemeen, een link hebben met de aankoop, verkoop, de promotie, de uitbating, de verkaveling, de verhuur, de leasing en het beheer van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap kan elk mandaat van beheer of bestuur aanvaarden in om het even welke vennootschap of vereniging. Zij kan zich borg stellen voor anderen en elke persoonlijke of zakelijke zekerheid bieden voor personen of vennootschappen, al dan niet verbonden. Zij kan, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen interesse nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

Enkel de algemene vergadering van aandeelhouders is bevoegd om het doel te interpreteren.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

- De heer Philippe SPETH, bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

- Mevrouw Brigitte MARTEL, bestuurder,

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder het

ondernemingsnummer 0478.612.054,

2, De ruilverhouding van de nieuwe aandelen

2. 1 . Overdracht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel van het actief en passief vermogen van de Overgenomen Vennootschap zal overgedragen worden aan de Overnemende Vennootschap, conform artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap (andere dan PH. SPETH & C° NV zelf, eigenares van 1.195 op 1.200 aandelen van FULL TIME B.V.B.A.) zullen integraal worden vergoed met nieuwe aandelen die door de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt. Er wordt geen opleg betaald.

2.2, Ruilverhouding

a) Het voorstel van ruilverhouding van de aandelen is berekend op basis van de economische waarde van elk van de vennootschappen op 31 december 2013.

b) In functie van de waarde van iedere vennootschap, zoals hierboven aangehaald,

wordt voorgesteld om 5 aandelen van de Overgenomen Vennootschap om te ruilen tegen 58 aandelen van de Overnemende Vennootschap, waarbij het eindaantal afgerond wordt tot op de eenheid.

Bijgevolg, zullen 58 nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap worden

uitgereikt in ruil voor de 5 aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 703 paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van de Overnemende Vennootschap tegen aandelen van de Overgenomen Vennootschap die worden aangehouden door de Overnemende Vennootschap zelf. Er worden met andere woorden geen aandelen uitgereikt voor de 1,195 dewelke worden aangehouden vanaf door de NV PH. SPETH & C°

c) Er wordt geen opleg voorzien

3, Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De nieuwe aandelen die door de Overnemende Vennootschap worden uitgegeven tijdens de overneming zullen zonder vermelding van nominale waarde worden uitgegeven en ingeschreven worden in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap.

4. Datum vanaf dewelke de nieuwe aandelen recht geven deel te nemen in de winst,

alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuwe aandelen die door de Ovememende Vennootschap worden uitgegeven zullen dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen.

Omwille van de hierna in punt 5 uiteengezette redenen, zullen de nieuwe aandelen recht geven op de deelname in de winst uitgereikt door de Overnemende Vennootschap vanaf 31 december 2013, om middernacht. Er wordt geen enkele bijzondere regeling voorzien.

5. Datum vanaf dewelke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Op boekhoudkundig en fiscaal vlak krijgt de overneming uitwerking op 31 december 2013, om middernacht. indien er zich tussen de referentiedatum vermeld in punt 2.2 hierboven en deze datum waardeschommelingen voordoen, zullen de algemene vergaderingen van beide vennootschappen hiermee, indien nodig, rekening houden om de ruilverhouding aan te passen.

De fusie zal tot stand komen mits vrijstelling van inkomstenbelasting voorzien door artikel 211 van het WIB 1992, mits vrijstelling van BTW conform artikels 11 en 18, par. 3 van het BTW Wetboek, met vrijstelling van de registratierechten conform artikel 117 van het Wetboek der registratierechten en onder het stelsel van boekhoudkundige neutraliteit georganiseerd door artikel 78 van het KB tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen,

6. De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

De aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap beschikken niet over bijzondere rechten en er bestaan geen andere effecten dan de aandelen van de Overgenomen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschap. De Overnemende Vennootschap zal geen bijzondere rechten toekennen in het kader van de overneming.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap, Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

7. Bezoldiging die wordt toegekend aan de revisor belast met het opstellen van

het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

De Heer Michel WEBER, Bedrijfsrevisor, is belast met het opstellen van het verslag

voorgeschreven door artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging in verband met deze taak wordt geschat op 4.000,00 EUR.

2.000,00 EUR voor de Overnemende Vennootschap 2.000,00 EUR voor de Overgenomen

Vennootschap

8. Bijzondere voordelen die aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden toegekend

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen.

9. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is geen eigenaar noch huurder van een onroerend goed. Dit

betekent dat een bodemattest van OVAM niet vereist is.

2. Motivering van de fusie

Na analyse van hun bedrijfsactiviteiten zijn de overnemende en overgenomen vennootsohap

ervan overtuigd dat deze fusie de organisatorische, financiële en economische werkelijkheid

weerspiegelt:

D organisatorisch: beperking administratie (boekhouding, secretariaat, personeel),

praktisch hebben ze reeds dezelfde zetel en een gelijkaardige activiteit;

D financieel: budget zit geconoentreerd in één firma, dit maakt de voormalige groep

aantrekkelijker en zichtbaarder voor externe partners (banken, investeerders);

Q' economisch: firma's werken reeds nauw samen.

3. Bijkomende vermeldingen

3.1 Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap zit in bijlage

ingesloten en maakt integraal deel uit van dit fusievoorstel.

3.2 Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de

overnemende vennootschap geen wijzigingen aangebracht te worden.

3.3 Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten gedragen worden door de overnemende vennootschap.

- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de

hieraan verbonden kosten gedragen worden door de overnemende vennootschap.

3.4 Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

3.5 Buitengewone algemene vergadering

r

Voor-

behouden aan Pat Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 31/03/2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 16 januari 2014, te Steenokkeerzeel, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan het notariskantoor van de geassocieerde notarissen Gérard tndekeu - Dimitri Cleenewerck de Crayencour, met maatschappelijke zetel te Brussel, Louizalaan 126, om deze neerlegging te verrichten.

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: Fusie Voorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : BL650630
31/07/2012 : BL650630
16/06/2011 : BL650630
03/08/2010 : BL650630
29/07/2008 : BL650630
09/08/2007 : BL650630
07/08/2006 : BL650630
01/08/2005 : BL650630
09/08/2004 : BL650630
27/08/2003 : BL650630
12/08/2003 : BL650630
28/04/2003 : BL650630
19/07/2002 : BL650630
26/07/1995 : LE91733

Coordonnées
FULL TIME

Adresse
Zetel: Zonneboslaan nummer 40 te 1820 Steenokkerzeel

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande