FULLAM BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FULLAM BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.006.014

Publication

17/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.09.2014, NGL 07.10.2014 14646-0146-009
26/03/2014
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEqJK BELGE

1 8 -0 EI.GISCH

iii *160 7609* M

h Zaibisrgetett. teT gr11Riê d6r Rechtbank van Koophitrdet

TAAiîfirenMn, de 0 7NBI 2674

DE &Pe4tER,

andernemingsnr 0466.006.014

Benaming

( Joluit) FULLAM

Rechtsvorm : BVBA

Zetel " 3078 Everberg, Tortelduivenstraat 7

Onderwerp akte : Statutenwijziging: kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden op 28 / 02/ 2014, voor notaris Bruno MARTENS, geassocieerd notaris te Kortenberg (nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie) dat de Buitengewone Algemene vergadering

volgende besluiten heeft genomen:beslissing : ontslag voorlezing verslag bedrijfsrevisor en verslag

bestuursorgaan

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt "Mijn besluitverklaring is als volgt ;

-dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het

Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht,

-dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

-dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

-dat de kapitaalsverhoging door inbreng in natura 160.000,00 ¬ bedraagt waarvoor 3.068 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

-Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden. Gedaan ter goeder trouw Leuven, 20 december 2013 Voor de Bvba F. Clukkers Bedrijfsrevisor"

beslissing : kapitaalverhoging

a) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd zestig duizend Euro (¬ 160.000,), om het maatschappelijk kapitaal van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro(¬ 18.592,) te verhogen tot honderd achtenzeventig duizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro (¬ 178.592,) door inbreng in natura door de enige aandeelhouder van (bruto-dividenden ten bedrage van in totaal 177.777,78 euro, onder aftrek van tien procent roerende voorheffing) hetzij aldus netto:) 160.000, euro;

b) Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de actuele enige vennoot door inbreng in natura

voortkomende van de toekenning van dividenden door de vennootschap, beslist in de bijzondere algemene

vergadering de dato 20 december 2013, waarbij zij uitdrukkelijk heeft verklaard toepassing te maken van artikel

537 wetboek inkomstenbelasting en zich heeft verbonden het haar toegekende dividend na aftrek van de

roerende voorhefing(hetzij een netto-bedrag van 160.000,¬ ) in het kapitaal in te brengen.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 3.068 nieuwe aandelen, volledig volstort.

Derde beslissing: aanpassing van de statuten aan hoger vermelde beslissing

De vergadering beslist om de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissing en om de

statuten aan te passen aan de Nederlandse taal, ingevolge de zetelwijziging, Uittreksel uit deze nieuwe

statuten:

A, NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1. - Naam

a)De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de benaming "FULLAM BELGIUM",

Artikel 3. - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3078 Everberg, Tortelduivenstraat, 7.

Op de laatste blz. yen Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands 'taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4.  Doel

De vennootschap heeft ais doel, in België alsook in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor andermans rekening en met uitzondering van de uitoefening van enige activiteit waarvoor een regelgevende goedkeuring vereist is, in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen en in het bijzonder: -Iedere handeling/operatie die rechtstreeks of onrechtstreeks gekoppeld wordt aan de export, de aanbieding en de aanpassing van alle producten, uitrusting of koopwaren; Om het even welke onroerende transactie, met name de koop, verkoop, aanbieding en uitwisseling van alle onroerende goederen, hun exploitatie, het goed tot hun recht laten komen, alsook het beheer, de administratie van alle onroerende goederen en, meer algemeen alles wat te maken heeft, rechtstreeks of onrechtstreeks, met vastgoed; De assistentie, het onderzoek of de raadgeving in elk der materies; De deelname en uitoefening van elk der mandaten, Ze mag elk der roerende of onroerende, commerciële, industriële of financiële handelingen uitoefenen die reentstreeks of onreci-tstreeics gelinkt is aan haar doel of die van die aard is, de reaiisaiie van Pret doel te vergemakkelijken, Zij mag zich rechtstreeks of onrechtstreeks interesseren aan iedere zaak, onderneming, associatie of institutie waarvan het doel gelijk of gelinkt is of simpelweg nuttig voor de uitbreiding van haar handelingen/operaties of de deelse of gehele realisering van haar doel.

Artikel 5, - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtenzeventig duizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro (¬ 178.592,), welk kapitaal verdeeld is in drieduizend achthonderd achttien (3.818) aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 9 - beslag

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden..

Artikel 15.  Benoeming - Ontslag van een zaakvoerder.

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Artikel 16. - Salaris

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder wordt jaarlijks door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, vastgesteld,

Artikel 19, - Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 20, - Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

Artikel 22, - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste maandag van de maand maart om tien uur (10 u.); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Artikel 23.  Bijeenroeping Bevoegdheid - Verplichting

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen, kunnen zowel een gewone algemene vergadering als bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Artikel 24. - Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot,

Artikel 25. - Besluiten buiten de agenda - Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig besluiten of beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda,

Artikel 26. - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Voor-

. Yr, behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 27.-Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, bij gewone meerderheid van stemmen, en ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

-Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénpang erg schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Artikel 28. - Buitengewone algemene vergadering  statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde wijziging van statuten slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en volgens een door de wet bepaalde meerderheid van stemmen.

Artikel 29. - Boekjaar  Rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30, - Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Artikel 31. - Benoeming van de vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel 32. - Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk

vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.. Vierde beslissing : volmachten

Voor vervulling van de administratieve formaliteiten, betreffende voormelde beslissingen, bij onder meer het

ondernemingsloket wordt, voor zoveel als nodig, volmacht gegeven aan accountantskantoor

COELENBIER & de la KETHULLE, BV ovvBVBA met zetel te 4280 Wansin, Rue du Cherra, 2, met mogelijkheid van in de plaatsstelling;

Voor ontledend uittreksel, gelijktijdig neergelegd: expeditie van de akte, verslag bedrijfsrevisor en verslag bestuursorgaan

Notaris Marie Chantal DE BOOSERÉ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik E. vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.09.2013, NGL 30.09.2013 13620-0068-009
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.10.2012, NGL 30.10.2012 12625-0423-009
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.03.2011, NGL 19.04.2012 12088-0478-009
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 16.09.2010 10547-0572-009
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.12.2009, NGL 23.12.2009 09910-0251-010
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.09.2007, NGL 28.09.2007 07759-0166-011
06/07/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 04.04.2007, DPT 03.07.2007 07342-0227-010
07/03/2007 : BL641060
05/10/2005 : BL641060
10/12/2004 : BL641060
19/11/2003 : BL641060
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 30.09.2015 15617-0552-009
26/09/2001 : BL641060

Coordonnées
FULLAM BELGIUM

Adresse
TORTELDUIVENSTRAAT 7 3078 EVERBERG

Code postal : 3078
Localité : Everberg
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande