FUNGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUNGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.293.871

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.04.2014, NGL 19.08.2014 14432-0185-013
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 13.08.2012 12406-0473-011
20/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mm1111111

Wecrgetegd té gt14 e cïr Rechtbank van Koophandel te Leuven, de I I JUNI 2012

oEcnieci<e,

Ondernemingsnr : 0474.293.871

Benaming

(voluit) : FUNGY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraat 15 te 3051 Sint-Joris-Weert

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelswijziging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 10 mei 2012, "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 15 mei 2012, boek 164 blad 43 vak 4. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ontvanger ai (getekend) W. Wuytack", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FUNGY" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Doelswijziging:

Na lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2012, stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Vervolgens besluit de vergadering de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit zij bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met de onder punt twee (2) van de in de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1.Het inrichten, ontwikkelen en uitbaten van een groot-en/of kleinhandel in de ruimste zin van het woord. 2.Groot- en kleinhandel in sport, camping- en vrijetijdsartikelen, textielwaren, kledij, juwelen, schoeisel, lederwaren, alsook de herstelling van al deze artikelen.

3.Groot- en kleinhandel en de bedeling en verspreiding van alle soorten papierwaren, boeken, tijdschriften, dagbladen, kantoorbenodigdheden- en uitrusting, publiciteits- en ander drukwerk, tabakswaren en rookgerief, snoepgoed en dranken, sohoolbenodigdheden en didactisch materiaal, reprografie en fotocopie, foto-artikelen, lederwaren en schoonheidsprodukten, speelgoed, tuinartikelen, hobby- en ontspanningsbenodigdheden en alle basisartikelen in de ruimste zin. Het houden van een depot van pronostieken en loterijen.

4.De uitbating van een activiteit die algemeen bekend is onder de omschrijving `horeca', hieronder verstaan we ondermeer de uitbating van een restaurant, snackbar, taverne, hotel en alle aanverwante bedrijvigheden zoals een tearoom, ijssalon, koffiebar, traiteurdiensten.

5.De verkoop van al dan niet alcoholische dranken, voedings- en genotmiddelen, al dan niet om ter plaatse te consumeren,

6.De aan- en verkoop van- en tussenpersoon in- nieuwe en tweedehandswagens en onderdelen.

7.Algemene bouwonderneming, hieronder is zeker verstaan: het slopen van gebouwen, grondverzet, ruwbouw, algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, het optrekken van gebouwen voor partikulier- industrieel of commercieel gebruik, de dakbedekking en bouw van dakconstructies, het bouwen van funderingen, het boren en aanleggen van waterputten, het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting, het uitvoeren van metselwerk en voegwerken, het aanbrengen van chape, het bouwen van schoorstenen, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen; de elektrische installaties, isolatiewerken, loodgieterswerk waaronder begrepen de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, water- en gasleidingen; de installatie van stores, zonnetenten, lichtreclames en uithangborden; stukadoorswerk, alles schrijnwerk van hout, kunststof en metaal; vloerafwerking en wandbekleding; schilder- en behangwerk en glaszetten; installatie van zwembaden, gevelreiniging;

8.Handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in- en verhuur van machines voor de bouwnijverheid, hout en bouwmaterialen, meubels en ijzerwaren, verlichting- en verlichtingsapparatuur, elektrisch en/of sanitair

installatiemateriaal, behang en muurbekleding, verf en vernis, ijzerwaren, loodgietersmateriaal en

verwarmingsinstallaties, zwembaden, sauna's en toebehoren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

9.1-let beheer van haar vermogen, de aan- en verkoop, de verhuring, verkaveling van aile onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen. Verbod wordt haar opgelegd om zich bezig te houden met de werkzaamheden van vastgoed makelaar.

10.Verhuring van alle roerende goederen; verhuring van personenwagens, lichte bestelwagens, vrachtwagens, trekkers, aanhangwagens, oplegger, containers en andere transportmiddelen, al dan niet met chauffeur; verhuring van machines en werktuigen, kantoormachines, computers, robotten, meet- en regelapparatuur en andere machines, al dan niet met bedieningspersoneel; verhuring van gereedschap en werktuigen; verhuring van handelsfondsen;

11.Managementactiviteiten en administratiekantoor.

12.Studie-, Organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële-, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden. Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

13.De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

14.Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen."

2) Statutenwijziging:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en desgevallend aan het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe tekst van de statuten vast, dewelke onder meer luidt als volgt;

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "FUNGY".

-Zetel: gevestigd te 3051 Sint-Joris-Weert, Beekstraat 15.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel; De integrale tekst van het maatschappelijk doel luidt als voormeld.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 100.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of ais college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien (18.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

3) Benoeming zaakvoerder.

De vergadering besluit om met ingang vanaf 10 mei 2012 te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap: mevrouw BOSCH Mureille Maria Georges, wonende te 3051 Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert), Beekstraat 15, ongehuwd.

De vergadering besluit de bevoegdheden van de zaakvoerders als volgt vast te stellen:

-de vennootschap dient vertegenwoordigd te worden door alle zaakvoerders, gezamenlijk optredend, in hierna opgesomde gevallen, te weten: 1) enerzijds alle transacties (aankoop, verkoop, hypothecair krediet,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

. ..

" Voorbehouden '

. aan het Belgisch

mi

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

hypothecair mandaat, onderhands krediet) met betrekking tot onroerende goederen, de finaciering ervan en de' financiering van de werking van de venn000tschap in het algemeen, hierin begrepen ondertekening van allerhande stukken en akten waarbij een openbaar ambtenaar (notaris, hypotheekbewaarder) betrokken is en 2) anderzijds voor alle bedragen boven de tienduizend euro (¬ 10.000,00).

-de vennootschap kan vertegenwoordigd worden door één (1) zaakvoerder, alleen optredend, voor alle handelingen voor een bedrag lager of gelijk aan tienduizend euro (¬ 10.000,00).

4) Machten:

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Johan Leysen, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 123 en mevrouw Natascha VAN HOOFSTADT, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 123, om, ieder afzonderlijk handelend en met bevoegdheid tot in de plaats stelling, betreffende de vennootschap, alle nodige formaliteiten en latere aanpassingen te vervullen bij het BIZ Ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank voor ondernemingen alsook bij de administratie van B.T.W., R.S.Z en andere administraties.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 10 mei 2012

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 31 maart 2012

13/01/2012
ÿþ Alod 2.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaolisen

Ondernerningsnr : 0474.293.871 Benaming FUNGY (Voluit)

Neergelegd ter grl a deî

Rechtbank van Kcy fine 2011

t Leuven, de DE

meet

Griffie

Rechtsvont : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Mechelsesteenweg 712, 3020 Herent, België

Onderwerp akte Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Bij beslissing van de zaakvoerder dd 27/12/2011 wordt de maatschappelijke zetel en enige

uitbatingszetel van de vennootschap met ingang van 01/01/2012 verplaatst van Herent, Mechelsesteenweg 712 naar 3051 Sint Joris Weert, Beekstraat 15.

Bizonder volmacht wordt verleend aan mevrouw Van Hoofstadt Natascha om hiertoe de nodige wijzigingen door te voeren bij de diensten van het belgisch staatsblad en het Xerius Ondernemingsloket.

Natascha Van Hoofstadt

Bijlagen bij, het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 18.07.2011 11304-0320-012
17/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 15.09.2010 10542-0302-015
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 29.09.2009 09780-0050-015
12/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 09.09.2008 08725-0076-015
23/04/2008 : LE106753
30/08/2007 : LE106753
09/03/2007 : LE106753
02/10/2006 : LE106753
07/10/2005 : LE106753
05/01/2005 : LE106753
08/01/2004 : LE106753
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 21.08.2015 15447-0188-013

Coordonnées
FUNGY

Adresse
BEEKSTRAAT 15 3051 SINT-JORIS-WEERT

Code postal : 3051
Localité : Sint-Joris-Weert
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande