G & A SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : G & A SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 826.863.632

Publication

05/11/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0826.863.632

Benaming (voluit) : G & A Services

(verkort) :

Rechtsvorm : ° Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit wijzigingsakte Tekst

s i 1 1 7360* ni

cer

:Rechtbank van Koophano.

1e Leuven, de 2 4 OKT, 2013

DE GRIFFIER

Griffie

Gewone commanditaire vennootschap

Leeuwkensstraat 11, 3461 Molenbeek-Wersbeek, België

1) Verslag buitengewone algemene vergadering dd 10/10/2013.

Ingevolge eenbuitenge'vone aigemeneNergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel te Molenbeek-Wersbeek op 10110/2013 van de G & A Services, gewone commanditaire vennootschap, geldig beraadslagend, werd met eenparig goedvinden beslist de gehele tekst der statuten aan te passen en te vervangen door de hierna volgende tekst.

Tegelijk worden de aandelen van de stille vennoot Frickx Anita overgedragen naar Van Laer Omer en wordt Frickx Anita benoemd tot zaakvoerder. Na deze aanpassing zijn er twee zaakvoerders zijnde Frickx Anita en Van Laer Geert. Tevens wordt het doel van de vennootschap uitgebreid.

2) GecoSrdineerdestatuten

Hieronderworden de gecoördineerde statuten weergegeven.

Benaming - zetei - doel - duur

Artikel 1

De gewone commanditaire vennootschap heeft als benaming G & A Services.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3461 Bekkevoort, Leeuwkenstraat 11. De maatschappelijke zetel kan bij eenvoudige beslissingvan de raad van bestuur verplaatst worden naar iedere andere plaats in België.

Artikel 3

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel België als in het buitenland, voor eigen rekening

of voor rekening van derden ofvoor gemeenschappelijke rekening met derden:

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Vo r-

iehoudên aan het Belgisch

Staatsblad

LU1,ir~ - vervolg Mod PDF 11.1

Zowel in België als in het buiten land, de aankoop, de verkoop van onroerende goederen zowel gebouwde als ongebouwde; de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening; het verkavelen, uitrusten, tot waarde brengenvan alle onroerende goederen voor eigen rekening; het in eigendom behouden en uitbaten van onroerende goederen en alle zakelijke rechten hierop, zowel ongebouwde als gebouwde, hetverhuren, huren, onderverhuren en onderhuren voor eigen rekening. Om deze doelstelling te bereiken is het de vennootschap toegestaan leningen, financieringen aan te gaan bij derden al dan niet financiële instellingen met als doel deze transacties te financieren

Het vervoer van goederen langs de weg voor eigen rekening en voor rekening van derden in het binnen- en buitenland

Verhuizingen

Koerierdienst, sneltransport en dergelijke

Huren en verhuren van rollend materieel

Alle verrichtingen in verband bevrachting, verzending, vervoer in de meest

uitgebreide betekenis, voor eigen rekening, voor derden en als tussenpersoon. Groot- en kleinhandel in schoonheid- en verzorgingsproducten

Diensten aan en voor land- en tuinbouw

Reparaties en onderhoud van allerhande machines, zowel elektrisch als mechanische toestellen en machines, van land-en tuinbouwmachines, voor eigen of voor rekening van derden

Vervaardigen van metalen constructies en delen ervan, van gesmede werkstukken in metaal, reparaties van producten in metaal.

Bewerken van metaal, zoals boren, draaien, frezen,....

Kleinhandel in een uitgebreid gamma van tuinbouwproducten en tuinbouwbenodigdheden voor particulier gebruik

Reparatie van huishoudtoestellen en werktuigen voor gebruik in huis en tuin. Monterenvan metalen niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken. Administratieve dienstverlening in de meest mime zin

Het optreden als makelaar inzake de levering van brandstoffen, installaties en aanverwante producten en diensten. De vennootschap zal enkel als tussenpersoon optreden met betrekking tot de aankoop en levering van dergelijke producten en diensten.

Het optreden als makelaar inzake de levering in meubelen, huishoudelijke artikelen, ijzerwaren en goederen algemeen assortiment.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels, industriële, financiële, ro erende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeelteli jk het doel van devennootsehap aanbelangen of dieverwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken ofuitbreiden;

De aankoop, verkoop van alle mogelijk roerende waarden voor eigen rekening al dan niet gefinancierd via leningen bij derden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle soorten vennootschappen en mag alle leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een ander wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig ofverwant is met het hare, ofvan aard is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

$.i,ep - vervolg Mod POF 11,1

Voer Îlehorláen

aan het

Belgisch Staatsblad

de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Artikel 4

De vennootschap is opgerichtvoor onbepaalde duur. Zij kan enkel worden ontbonden

bij beslissing van de algemene vergadering.

Kapitaal - aandelen - vennoten - aansprakelijkheid

Artikel 5

Het kapitaal werd vastgesteld op 500.00 EUR. Dit kapitaal wordt bij oprichting volstort

door de oprichters.

De aandelen worden als volgt verdeeld:

1) Van Laer Geert, beherende vennoot, 240,00 Euro voor 24 aandelen

2) Frickx Anita, beherende vennoot, 240,00 Euro voor 24 aandelen

3) Van Laer Omer, stille vennoot, 20,00 Euro voor 2 aandelen

De aandeelhouders komen overeen dat Van Laer Geert en Frickx Anita beherende vennoten zijn en Van Laer Orner stille vennoot, die zich op geen enkele wijze zal mengen in het beheervan de vennootschap overeenkomstig de wettelijke bepalingen op straffe van mede aansprakelijkheid bij eventueel faillissement.

Artikel 6

De aansprakelijkheid van de beherende vennoten is hoofdelijk en onbeperkt zoals voorzien in de vennnootschapswet. D.w.z. dat elke beherende vennoten voor het geheel van de schulden en verplichtingen van de vennootschap kan aangesproken worden bij faling of een andere vorm van samenloop.

De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot zijn inbreng op voorwaarde dat de stille vennoot geen enkele daad van bestuur stelt, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 7

In geval van overlijden, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van de

beherende vennoten, kunnen de meerderjarige erfgenamen opteren om zaakvoerder benoemd te worden in de vennootschap.

De maatschappelijke aandeelbewijzen zijn enkel overdraagbaartussenvennoten en dit na goedkeuring door de raad van bestuur. Dit geldt zowel voor de overdracht onder levenden als voor de overdracht naar aanleiding van een overlijden. Wil men de aandeelbewijzen overdragen aan derden, dan dienen deze eerst toe te treden alsvennoot, mits voorafgaandelijke aanvaarding door de meerderheid van de algemene vergadering, conform deze statuten.

Algemene vergadering

Artikel 8

De algemene vergadering zal minstens één maal per jaar samenkomen om de

jaarrekening goed te keuren op de derde woensdag van de maand juni volgend op de

afsluiting van het boekjaar.

De vergadering kan geldig stemmen bij de eerste samenroeping ongeacht het aantal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i - vervolg Mad PDF 11,1

vertegenwoordigde stem rechten.

Van de algemene vergadering wordt een verslag gemaakt door de voorzitter van de raad

van bestuur met aanduiding van de aanwezigen en hun stemrechten.

Artikel 9

Iedere vennootbeschikt over éën stem per aandeelbewijs. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de raad van bestuur.

Statutair zaakvoerder

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt overgedragen aan Van Laer Geert en Frickx Antita voor de volledige duur van de vennootschap. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide beslissingbevoegdheid en zijn niet afzetbaar.

Algemeneschikkingen

Artikel 11

Bij beslissingtot ontbinding van devennootschap zal door de statutaire zaakvoerders beslistworden op welke wijze het netto actief verdeeld wordt onder de vennoten rekening houdend met de bepalingen van artikel 7. Minimaal zal aan de stille vennoot de inbreng terug betaald worden opgehoogd met een jaarlijkse intrest van 7 %.

Artikel 12

De boekjaren starten op 01 januari en eindigen telkens op 31 december van het jaar. Als bijzonderevolmachtdragerwordtaangesteld denaamlozevennootschap "DIDO", vertegenwoordigd door de Heer Hugo Lambrechts, te 3460 Bekkevoort, Berkstraat 42, met rechtvan indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichtevennootschapte vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbankvoor ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaren te doen en in het algemeen alles te kunnen doen wat noodzakelijk blijkt te zijn.

Volmacht wordt gegeven aan DD ConsuIt bvba, Berkstraat 423460 Bekkevoort, vertegenwoordigd door Douce Diane wonende te Bekkevoort, Berkstraat 42, voor het vervullen van alle formaliteiten bij de administratie van de belastingen op de toegevoegde waarde en de Kruispuntbank voor ondernemingen, bij de sociale verzekeringsfondsen en alle andere administratieve instanties.

Opgemaakt in 3 exemplaren en voor akkoord getekend te Bekkevoort op 10/10/2013.

Van Laer Geert

Beherend vennoot

Zing!,- iehou fen aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
G & A SERVICES

Adresse
LEEUWKENSTRAAT 11 3461 MOLENBEEK-WERSBEEK

Code postal : 3461
Localité : Molenbeek-Wersbeek
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande