G & E PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G & E PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.897.937

Publication

16/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-09-2014

Griffie

*14308095*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561897937

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

G&E Projects

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte, verleden voor notaris Filip de Sagher, met standplaats te Steenokkerzeel, op 8 september 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat :

De heer KEMPS Frank, geboren te Vilvoorde op zevenentwintig juli negentienhonderd zesentachtig, nationaal nummer 86.07.27 171-01, ongehuwd, gedomicilieerd te 1820 Steenokkerzeel, Wambeekstraat, 70/A en

De heer VANDER BRUGGEN Pieter, geboren te Diest op drieëntwintig december negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.12.23 427-78, gehuwd, gedomicilieerd te 3200 Aarschot, Schaluin, 58,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  G&E Projects .

Zetel

1820 Perk (Steenokkerzeel), Tervuursesteenweg, 175.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

-De uitbating van feestzalen, tavernes, verbruiksalons, restaurants en snackbars, het uitoefenen van alle activiteiten die daarmee verband houden en de terbeschikkingstelling van de nodige accomodaties voor recepties, seminaries, feesten en dergelijke.

-De aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen in grondstoffen en toebehoren voor de bakkerijsector.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Onderwerp akte :

Tervuursesteenweg 175 1820 Steenokkerzeel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal werd volstort voor één/derde welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Record Bank.

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde donderdag van de maand juni om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur") die al dan niet vennoten moeten zijn.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder niet vergoed.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bestuursbevoegdheid

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voor bedragen hoger dan tienduizend euro (10.000,00 EUR) is de handtekening vereist van twee zaakvoerders, die gezamenlijk optreden.

Bijzondere volmachten

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één twintigste (vijf procent) voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Ontbinding en vereffening

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 237 van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden overeenkomstig artikel 343 van het wetboek van vennootschappen, door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) stelt een einde aan de bevoegdheden van het bestuur. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Worden tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur:

- De heer KEMPS Frank, geboren te Vilvoorde op zevenentwintig juli negentienhonderd zesentachtig, nationaal nummer 86.07.27 171-01, gedomicilieerd te 1820 Steenokkerzeel, Wambeekstraat, 70 A.

- De heer VANDER BRUGGEN Pieter, geboren te Diest op drieëntwintig december negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.12.23 427-78, gedomicilieerd te 3200 Aarschot, Schaluin, 58.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden en hiervoor niet belet te zijn door een wettelijke of reglementaire bepaling.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op eenendertig december twee tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde donderdag van de maand juni tweeduizend zestien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris de Sagher Filip.

(Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte)

09/01/2015
ÿþ~

T ~ {

1~~~~.0 ii

Motl Wartl 99.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neerneleadlnrtfir4rt~'_º%, cp

111111111,11j111111111111

2 9 DEB. 2014

`er ,grifile van de NederianciLtalige 'echibar,k Van 1.ctegficlel Bru^scal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0561897937

Benaming

(voluit) : G&E Projects

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tervuursesteenweg 175, 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 1 november 2014 dat de Heer; Pieter Vander Bruggen ontslag neemt als zaakvoerder vanaf 01/11/2014. Als nieuwe zaakvoerder wordt: benoemd de Heer Marc Kemps, Wambeekstraat 68, 1820 Steenokkerzeel.

Frank Kemps

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
G & E PROJECTS

Adresse
TERVUURSESTEENWEG 175 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande