G.A.B.LUXURY

NV


Dénomination : G.A.B.LUXURY
Forme juridique : NV
N° entreprise : 834.316.103

Publication

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.09.2013, NGL 02.10.2013 13618-0333-034
23/08/2012
ÿþ Mad Word 11.1

'e In de bijlagen bij het 13elgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111!!!1111!111!11

Griffie

Ondememingsnr : 0834.31 6.1 03

Benaming

(voluit) : GAB LUXURY

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Assesteenweg 96 -1740 TERNAT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS REVISOR

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van de NV GAB LUXURY op datum van 29.06.2012 blijkt de benoeming tot commissaris-revisor van Mijnheer WERA Michel Bedrijfsrevisor Leuvensestenweg 777 - 3071 KORTENBERG en dit vanaf 29.06.2012

BVBA GAB MANAGEMENT

gedelegeerde bestuurder met vaste vertegenwoordiger

BROEKAERT Alain

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 17.08.2012 12422-0294-027
06/07/2011
ÿþ71%

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.316.103

Benaming

(voluit) : LANCEL BENELUX

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1740 TERNAT, Assesteenweg 96.

Onderwerp akte : Statutenwijziging.

Blijkens proces-verbaal,gesloten voor notaris William VEREEKEN te Halle op 1 juni 2011, geregistreerd te

Halle,l,op 8 juni 2011,boek 717/94/7.

Besliste de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap LANCEL BENELUX te

1740 TERNAT, Assesteenweg 96.Rechtspersonenregister Brussel- ondernemingsnummer 0834.316.103.

Met unanimiteit:

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in G.A.B.LUXURY

Artikel één der statuten wordt hieraan aangepast.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegde stukken: eensluidende uitgifte

-gekobrdineerde tekst statuten.

VV.Vereeken

Notaris

Griffie

Op de laatste blz. van luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

17/03/2011
ÿþOndernemingsnr : %?j.( 3116 }-,L°

Benaming

(voluit) : LANCEL BENELUX

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1740 TERNAT, Assesteenweg 96.

Onderwerp akte : Oprichting.Benoemingen.

Bij akte,verleden voor notaris William VEREEKEN te Halle op 24 februari 2011, geregistreerd te Halle I, hebben:

1.De naamloze vennootschap LVAB HOLDING met maatschappelijke zetel te 1740 TERNAT, Assesteenweg 96. Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0833.997.486 (RPR Brussel).

2.De naamloze vennootschap G.A.B. CONTROLE HOLDING, met maatschappelijke zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Gentsesteenweg 443, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0885.701.456 (RPR Brussel).

Een handelsvennootschap opgericht in de vorm van naamloze vennootschap, onder maatschappelijke naam LANCEL BENELUX.De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1740 TERNAT, Assesteenweg 96.Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEENZESTIG DUIZEND euro;het is vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder nominale waarde.

De NV G.A.B. Controle Holding heeft ingetekend op tien aandelen

De NV LVAB Holding heeft ingetekend op negenhonderd negentig aandelen

Alle aandelen werden volledig volstort.De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting bij de Dexia Bank conform de vennootschapswet .

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verrichten van aile handelingen in het algemeen,alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met :

1.de klein- en groothandel, import, export, de commercialisatie en fabricatie van ledenvaren; kledij, textiel-artikelen,schoeisels ; sieraden, cosmetica- en parfumerieartikelen en van alle goederen en producten die, rechtstreeks, onrechtstreeks,in hoofdzaak of als bijhorigheid, op deze categorieën van goederen betrekking hebben.

2.1-let aanbieden van een zo ruim mogelijk dienstenpakket, zowel onder de vorm van advies, bijstand als uitvoering, op het vlak van het algemeen-, marketing-, publicitair, technisch- en organisatorisch beleid. Deze opsomming is niet beperkend.

3.Handel in onroerende goederen in de ruimste zin, (waaronder het bouwen,verbouwen, verwerven, vervreemden, het huren, verhuren,het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen leasing inbegrepen; optreden als makelaar in onroerende goederen en als adviseur en coördinator bij de uitvoering van bouwwerken.

4.Zij mag alle fabrieksmerken, patenten, licenties en vergunningen nemen, en deze aankopen, exploiteren, overdragen en verhandelen in het algemeen.

5.Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen onder welke vorm ook (deelneming, inbreng, inschrijving,opslorping, fusie en andere) en, zoals voor zichzelf, het bestuur voeren over het patrimonium van derden in de ruimste zin.

6.Zij mag alle bestuursopdrachten waarnemen, mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, uitoefenen.

7.Zij mag handel voeren onder al haar vormen,vertegenwoordigings- en distributie- rechten aangaan en toestaan, aankoop/verkoop,trading, import-export.

Zij mag ook aile financiële,nijverheids-,handels-,roerende en onroerende handelingen verrichten,die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doet ,rechtstreeks of onrechtstreeks, te bevorderen.

Het BESTUUR berust bij een raad van bestuur,die collegiaal handelt en bevoegd is voor alle handelingen,nodig of dienstig ter realisatie van het vennootschapsdoel,uit-gezonderd deze, door de wet of de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mol 2.0

Lat

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

Voc behot aan Belgi 5taatx

IU* 91II Yllllll593lllnl'lllll

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

~

r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGING.

Aile akten en stukken,uitgaande van de vennootschap,moeten ondertekend zijn door één bestuurder; deze,welke betrekking hebben op het dagelijks bestuur ,mogen ondertekend worden door een persoon,belast met het dagelijks bestuur (gedelegeerd bestuurder-directeur);deze zijn elk afzonderlijk bevoegd tenzij anders beslist bij hun benoeming.

VAST VERTEGENWOORDIGER.

Indien de vennootschap slechts één gedelegeerd bestuurder heeft en nalaat een vast vertegenwoordiger aan te duiden ,zal de enige gedelegeerde bestuurder van rechtswege vast vertegenwoordiger zijn voor alle bestuursmandaten welke aan de vennootschap zouden toevertrouwd zijn of worden.

MAATSCHAPPELIJK JAAR:Elk maatschappelijk jaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien.Het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf

JAARVERGADERING:de eerste woensdag van juni te 16u 30 en voor het eerst in tweeduizend twaalf. TOELATINGSVOORWAARDEN tot de vergadering:

Om aan de vergadering te mogen deelnemen,moeten de houders van gedematerialiseerde effecten een attest neerleggen opgesteld door de erkende rekeninghouder, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde effecten wordt vastgesteld tot en met de datum van de algemene vergadering.

De houders van effecten op naam zijn van deze verplichting vrijgesteld.

Alle houders van effecten moeten vooraf de aanwezigheidslijst ondertekenen.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een houder van een geschreven volmacht.

Gehuwde aandeelhouders kunnen zich laten vertegenwoordigen door hun echtgenoot krachtens mondelinge volmacht.Onbekwamen worden rechtsgeldig vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers.De vennootschappen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire organen.

De raad van bestuur kan een model van volmacht opstellen en eisen dat deze volmachten minstens vijf voile dagen vooraf op de vennootschapszetel gedeponeerd worden.

De mede eigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars moeten zich laten vertegenwoordigen door één persoon.

De raad van bestuur kan eisen dat deze volmachten minstens vijf volle dagen vooraf op de vennootschapszetel gedeponeerd worden; zij kan de bewoordingen van de volmachten vaststellen.

De statuten voorzien beperkingen inzake de overdraagbaarheid van aandelen en een voorkooprecht en volgrecht

WINSTVERDELING.Onder voorbehoud van het aanleggen van de wettelijke reserve, beslist de vergadering vrij over de winstbesteding.

ONTBINDING VEREFFENING.Ingeval van ontbinding van de vennootschap,om welke reden ook,geschiedt de vereffening door één of meer vereffe-'naars, benoemd door de algemene vergadering; ingeval geen vereffenaars worden benoemd,staan de bestuurders in voor de goede afloop van de vereffening. De vereffenaars vormen een college .

De vereffenaars hebben,tenzij de algemene vergadering hun bevoegdheid beperkt,de meest uitgebreide bevoegdheden,overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

VEREFFENINGSOVERSCHOT

Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap,zal het netto actief gelijkmatig uitgekeerd worden onder de aandeelhouders, in verhouding tot de aandelen die elk van hen bezit, en rekening houdend met de graad van volstorting der aandelen.Bij het bestaan van aandelen zonder stemrecht dient rekening te worden gehouden met de bijzondere rechten welke wettelijke of statutair aan deze aandelen toegekend werden

De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge haar oprichting zijn geraamd op duizend tweehonderd euro.

RAAD VAN BESTUUR.Zijn aangesteld tot bestuurder van de vennootschap voor zes jaar

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GAB MANAGEMENT te 1740 Temat, Assesteenweg,96. Ondernemingsnummer 0897.667.593,vast vertegenwoordigd door de heer Alain Broekaert,voomoemd  tevens enige en statutaire zaakvoerder.

Hier aanwezig en aanvaardend bij monde van haar zaakvoerder.

2. De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht (SARL) JHC-INVEST,met zetel te 2086 Luxembourg, (Groot Hertogdom),23, avenue Monterey, ingeschreven te Luxembourg in 2008  nummer 2454 072 -vast vertegenwoordigd door de heer Frank Bamelis, voornoemd,tevens zaakvoerder die hier aanwezig is en aanvaardt.

De bestuurders zijn al dan niet bezoldigd.

Beiden zijn tevens aangesteld tot gedelegeerd bestuurder,elk afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen binnen de perken van het dagelijks bestuur.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegde stukken: eensluidende uitgifte.

W.Vereeken,notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
G.A.B.LUXURY

Adresse
ASSESTEENWEG 96 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande