GAINSIGHT ANALYTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GAINSIGHT ANALYTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.796.737

Publication

23/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15303334*

Neergelegd

19-02-2015

Griffie

0598796737

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

GainSight Analytics

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte opgemaakt door Herwig Dufaux, notaris te Drogenbos, op 12 februari 2015, waarvan een expeditie werd afgeleverd vóór registratie, blijkt dat heer MEYNS Stefaan, geboren te Etterbeek op 9 mei 1978, wonende te Yaoundé (Kameroen),  Bastos à côté de l Ambassade de Corée , een handelsvennootschap heeft opgericht, waarvan de statuten en oprichtingsakte onder andere volgende bepalingen bevatten:

1. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2. Benaming: GainSight Analytics

3. Maatschappelijke zetel: Kamerijkdelle 15 te 1501 Halle (Buizingen)

4. Duur: onbepaald

5. Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor rekening:

- Consultancy en projectmanagement in de informaticasector, inclusief opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied;

- Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, het schrijven, de productie, de studie, de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, de overdracht, de verdeling, de organisatie van software, websites en alle mogelijke internettoepassingen;

- Het optreden als studiebureau, organisatiebureau en raadgevend bureau in informatica en automatisering;

- Het beheren en analyseren van gegevens;

- Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, kleinhandel en groothandel, het opslaan, de herstelling, de overdracht, het huren en verhuren, de verdeling van alle computers, printers, randapparatuur, telefoons en telefooncentrales, faxen, communicatiesystemen, elektronica, telecommunicatie en aanverwante producten in de ruimste zin, zowel nieuw als tweedehands, alsook alle accessoires, onderdelen en wisselstukken van bovenvermelde producten;

- Het voor eigen rekening in België of in het buitenland verwerven, beheren en beleggen van onroerend vermogen en al wat er mee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, het bouwen en verbouwen, het verhuren en leasen, de huurkoop, de financiële en operationele leasing, sale-and-lease-back, de financiering in het algemeen, evenals het verkavelen, de aankoop en de verkoop van deze goederen;

- Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Kamerijkdelle 15

1501 Halle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

huurders;

- Het verwerven, beheren, valoriseren en cederen van alle roerende en onroerende goederen of rechten, onder gelijk welke vorm, zowel in volle eigendom, in naakte eigendom als in vruchtgebruik, zowel in binnen- en buitenland, met uitsluiting van handelingen als vastgoedmakelaar;

- Onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen;

- Haar onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; - Haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor zichzelf als voor alle derden.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijkingen ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen.

De vennootschap werkt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zonder dat de hierboven vermelde opsommingen beperkend kunnen worden opgevat.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Zij mag tevens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen.

Zij mag zich ook borgstellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van ieder persoon of vennootschap, gebonden of niet.

Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

6. Maatschappelijk kapitaal: ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die alle werden onderschreven door de heer Stefaan Meyns, voornoemd. Op elk aandeel werd voor twee derde gestort, zodat de vennootschap kan beschikken over een bedrag van ¬ 12.400,00 ¬ , door middel van een inbreng in speciën gestort op rekeningnummer BE16 3631 4462 0774 bij de bank ING België NV

7. Boekjaar: begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2016

8. Vorming van reserves, verdeling van de winst en van overschot na vereffening:

Het winstsaldo dat de resultatenrekening aanwijst en rekening houdt met alle algemene- en uitbatingskosten, nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, maakt de jaarlijkse nettowinst van de vennootschap uit.

Op deze nettowinst wordt jaarlijks ten minste één twintigste afgehouden om te worden gereserveerd in het wettelijk reservefonds tot dit fonds één tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het overschot zal aangewend worden volgens een daartoe genomen besluit van de algemene vergadering, dat rekening houdt met de van kracht zijnde wetsbepalingen.

Ingeval van vereffening zal, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of de in bewaargeving van de sommen daartoe bestemd, het netto-actief eerst dienen tot terugbetaling, in geld of in effecten, van de volgestorte aandelen.

Het overschot wordt dan verdeeld over de aandelen op voet van strikte gelijkheid.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld

door de algemene vergadering en door haar afzetbaar.

De algemene vergadering die hen aanstelt, bepaalt hun aantal en de duur van hun mandaat.

De zaakvoerder heeft alle macht om in naam van de vennootschap op te treden.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij afzonderlijk alle daden van beheer of beschikking

kunnen stellen.

Al wat niet uitdrukkelijk, door de wet of door de onderhavige statuten, voorbehouden is aan de

algemene vergadering, behoort tot hun bevoegdheid.

Zij mogen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere lasthebbers aanstellen voor

welbepaalde handelingen.

Werd aangesteld tot enige niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Stefaan

Meyns, voornoemd. Zijn mandaat wordt bezoldigd.

10. Gewone algemene vergadering: wordt jaarlijks gehouden op de eerste maandag van maart om 20.00 uur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

11. Bijzondere volmacht: verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOROBO, waarvan de zetel is gevestigd te 1652 Beersel (Alsemberg), Waterpoelstraat 25, titularis van ondernemingsnummer 0436.039.150, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Wim Van Den Neste, met recht van indeplaatsstelling, welke door de oprichters wordt gelast om, in naam van de vennootschap, het nodige te doen voor de inschrijving in het ondernemingsloket, alsook de inschrijving van de vennootschap op alle fiscale en administratieve diensten, meer bepaald de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL Gelijktijdige neerlegging: expeditie van de oprichtingsakte Herwig Dufaux, notaris te Drogenbos

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.03.2016, NGL 31.08.2016 16514-0180-009
26/06/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 27.02.2017, NGL 23.06.2017 17199-0434-010

Coordonnées
GAINSIGHT ANALYTICS

Adresse
KAMERIJKDELLE 15 1501 BUIZINGEN

Code postal : 1501
Localité : Buizingen
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande