GAMING LORDS LEUVEN, AFGEKORT : GLL

Association sans but lucratif


Dénomination : GAMING LORDS LEUVEN, AFGEKORT : GLL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 822.073.119

Publication

31/07/2015
ÿþMOr} 2.2

1111111.1111111.111!101111J1111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1-ttLH I -ANK VAN

KOOPHANDEL

2 0 -07- 2015

LEUyFkia

Ondernemingsnr : 0822.073.119

Benaming

(voluit) : Gaming Lords Leuven

(verkort) : GLL

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Joos Florquinlaan 19 - 3001 Leuven

Onderwerp akte : Wijziging Bestuur en maatschappelijke zetel

Op de algemene vergadering van 24 februari 2015 is een wijziging van het bestuur en de maatschappelijke zetel goedgekeurd.

Het huidige bestuur neemt zijn ontslag. Het bestuur bestond uit volgende personen.

Bestuurders:

Meeus Stefaan wonende te Groenstraat 74 - 3770 Boutersem

Tom Adrianij wonende te Sint Beggaberg 5 bus 0101 - 3000 Leuven

Kristof Cnops wonende te Naamsevest 110 bus 0101 - 3000 Leuven

Het nieuwe bestuur ziet eruit als volgt:

Voorzitter: Robin Jehaes wonende te Geerhoek 44 - 2830 Blaasveld.

Pennigmeester: Els van Trimpont wonende te Geerhoek 44 - 2830 Blaasveld.

Secretaris: Kevin Delaet wonende te Kapucijnenvoer 62  3000 Leuven.

Ook beslist is de wijziging van het adres van de maatschappelijke zetel. Nieuwe adres is Sint-Hubertusstraat 3 - 3000 Leuven.

Statuten:

Deel 1: Benaming, Zetel, Duur

Art.1.1. De vereniging draagt als naam : "Gaming Lords Leuven" met als afkorting "GLL".

Art 1.2, De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te Sint-Hubertusstraat 3 te 3000 Leuven,

gerechtelijke arrondissement Leuven.

Art. 1.3. De vreniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vereniging kan, mits beslissing van de raad

van bestuur en bekrachtigd via een algemene ledenvergadering ontbonden worden.

Deel 2: Doel, Activiteiten

Art 2.1. Het doel van de vereniging is om het spelen van bordspelen, miniatuurspelen, gezelschapsspellen en strategische spellen in groepsverband te stimuleren, en dit in de meest ruime zin, en voornamelijk in het Leuvense arrondissement.

Art 2.2. Om dat te bewerkstelligen heeft de vereniging vaste activiteiten, haar spellendagen en spellenavonden, en zef ze ook overgaan tot het organiseren van toernooien alsook deelnemen aan demoactiviteiten en (spellen)beurzen allerhande, en kan ze ook handelingen stellen die onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Deel 3: Leden, Toetreden, Uittreden

Art 3.1. Volgende personen, zoals eerder aangegeven hierboven zijn de stictende leden van de vereniging:

Stefaan Meeus, beroepsmilitair, wonende te Groenstraat 74 in 3770 Boutersem;

Kristof Cnops, bediende, wonende te Sint-Beggaberg 5 bus 0101 in 3000 Leuven;

Tom Adriany, bediende, wonende te Naamsevest 110 bus 0101 in 3000 Leuven;

David Wallenus, bediende, wonende te Kortrijkse straat 49 in 3010 Kessel-Lo;

Art 3.2. De vereniging bestaat uit vaste en toegetreden leden. Leden zijn zij die zich als lid bij het bestuur

hebben aangemeld en door het bestuur als lid zijn toegelaten. Kandidaat-leden die de jaarlijkse ledenbijdrage

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge MDD 2.2

betalen kunnen dan kiezen om toe te treden als vast lid of ais toegetreden lid. Van een vast lid word verwacht dat hij of zij zich actief zal engageren om de werking van de club in 1 van zijn aspecten te verbeteren en zij genieten dan ook stemrecht op de algemene vergaderingen of kunnen verkiezen van zich daar te laten vertegenwoordigen. Zij zullen ook actief betrokken zijn bij het vastleggen van de agendapunten en hebben inzagerecht in het ledenbedrand, de notulen van alle vergaderingen en alle boekhoudkundige en andere stukken verbonden aan de vereniging. Alle minderjarigen worden automatisch aanschouwd als toegetreden leden, van deweleke wordt verondersteld dat ze niet actief wensen deel te nemen aan het onderbouwen van de vereniging maar wel zullen genieten van alle voordelen die de vereniging aan haar leden biedt, alsook zullen deelnemen aan de vele activiteiten van de vereniging. Een huishoudelijk reglement zal ter beschikking worden gesteld om de toegetreden leden attent te maken van hun rechten en plichten binnen de vereniging. Een toegetreden lid kan, door middel van een schriftelijke aanvraag bij het bestuur, zijn status veranderen van toegetreden !id naar vast lid mits hij of zij niet minderjarig is.

Art 3.3. Alle leden, ongeacht hun status binnen de vereniging, zijn een jaarlijkse bijdrage verschuldigd die door de raad van bestuur jaarlijks zal worden vastgesteld en nooit meer dan ¬ 50 kan bedragen. Indien een lid verkiest deze bijdrage niet of niet langer te betalen, zal dat de automatisch en onmiddelijke uitsluiting uit de vereniging tot gevolg hebben.

Art. 3.4. Het lidmaatschap is persoonlijk en kan niet worden overgedragen door erfopvolging worden verkregen. Het staat de leden vrij om zich op elk moment uit de vereniging terug te trekken krachtens een schriftelijke melding aan de raad van bestuur. Een dergelijk persoon kan geen enkel persoonlijk recht laten gelden op bezit van de vereniging, evenmin als zijn rechtsopvolg ers.

Art 3.5. Het aantal leden is onbeperkt, met een minimum van 3 leden, De raad van bestuur bestaat uit minimaal 3 leden, met uit hun midden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Als er slechts 3 personen lid zijn van de vereniging bestaat de raad van bestuur uit slechts 2 leden. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

Deel 4: Algemene Ledenvergadering, Bestuur, Bevoegdheden en Voorwaarden

Art. 4.1. Jaarlijks zal erin instens 1 algemene vergadering belegd worden, en kunnen er bijkomstige algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of ingeval een vijfde van de leden zulks schriftelijk vraagt. De Termijn voor een bijeenroeping is ten minste acht dagen. NA elke ledenvergadering krijgt elk vast lid inzage in de notulen van de algemene vergadering, die werden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en in een registeren worden bewaard, indien hij of zij dit wenst. Elk vast lid heeft stemrecht op een algemene vergadering, of kan zich laten vertegenwoordigen door volmacht door een ander vast lid. Elk vast lid kan slechts beschikken over 1 volmacht. Beslissingen kunnen alleen genomen worden met een meerderheid van de aanwezige stemmen.

Art. 4.2. De schorsing/uitsluiting van een lid kan enkel worden uitgesproken door de algemene vergadering met een twee derde meerheil van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden en kan alleen worden uitgesproken wanneer een lid in strijd is met de statuten, reglementen of besluiten van de vereniging handelt of wanneer het lid de vereniging op onredelijke wijze benadeelt. Een lid dat een schorsing of uitsluiting boven het hoofd hangt, wordt daarvan steeds schriftelijk op de hoogte gebracht door het bestuur en behoudt het recht de algemene ledenvergadering te woord te staan. De schrosing eindigt wanneer de algemene ledenvergadering niet binnen drie maanden daarna tot ontslag heeft besloten.

Art. 4.3. De bestuursleden worden door de algemene ledenvergadering benoemd uit de vaste leden van de vereniging, en dit voor een termijn van een jaar, steeds startende van 1 januari en eindigend op 31 december. Elk jaar zal er op de jaarlijkse algemene vergadering een nieuw bestuur worden benoemd, zonder beperkingen op eventuele herbenoemingen, of tot er op een algemene ledenvergadering wordt belsist een bestuurslid uit zijn functie te ontzetten, of tot er een nieuw bestuurslid dient te worden aangewezen indien bvb een bestuurslid zijn functie vrijwillig neerlegt. De algemene ledenvergadering kan steeds beslissen het aantal bestuursleden te veraderen.

Art. 4.4. indien een bestuurslid zijn functie wenst neer te leggen, deelt hij dit schriftelijk mee aan de raad van bestuur. indien door het ontslag het aantal bestuursleden onder het in artikel 3.5 vernoemde minimum daalt, wordt binnen de maand een algemene vergadering samengeroepen die zal beslissen over de benoeming van een nieuw bestuurslid. Het ontslag van het bestuurslid in kwestie treedt pas in werking nadat er een opvolger is aangewezen door de algemene ledenvergadering en aldus blijft een bestuurslid voor die tussenperiode bevoegd. In het geval van de penningmeester wordt deze laatste pas ontlast van zijn verantwoordelijkheden na de goedkeuring van de boekhouding via de algemene vergadering.

Art. 4.5. Een bestuurslid kan zich laten vertegenwoordigen op een algemene vergadering door een ander bestuurslid krachtens een schriftelijke volmacht. Elk bestuurslid kan slechts over 1 volmacht beschikken.

Art. 4.6. Het bestuur is belast met het besturen van de vereniging en eiks afzonderlijk is bevoegd te besluiten tot het aangaan van overeenkomsten die bijdragen tot het verwezenlijken van het doel van de vereniging, en nodig zijn bij het uitoefenen van haar activiteiten. Voor daden van beheer die de waarde van ¬ 500 overschrijden zal er steeds een handtekening van ten minste twee bestuursleden noodzakelijk zijn. De leden van het bestuur zijn persoonlijk niet gebonden door de verbintenissen van hun vereniging, en hun verantwoordelijkheid is slechts beperkt tot de uitvoering van hun mandaat.

Art. 4.7. Uitzonderlijk, en na goedkeuring op een algemene ledenvergadering, kan het bestuur volmacht verlenen aan één of meer vaste leden, alsook aan derden, om de vereniging binnen de grenzen van die volmacht te vertegenwoordigen.

Art. 4.8, Bestuursleden kunnen te allen tijde door middel van een algemene 'ledenvergadering worden geschorst en eventueel ontslagen. De ageleme ledenvergadering besluit tot schorsing of ontslag met een meerderheid van twee/derde van de uitgebrachte stemmen. De schrosing eindigt wanneer de algemene

;ii

aor-

.behouden aan het _" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B Vervolg

ledenvergadering niet binnen drie maanden daarna tot ontslag heeft besloten. Het geschorste bestuurslid wordt= in de gelegenheid gesteld zich in de algemene ledenvergadering te verantwoorden.

Art. 4.9. De jaarlijkse algemene vergadering zal steeds doorgaan in december, tenzij daar uitzonderlijk anders over wordt beslist door het bestuur, en is het beleidsinstrument bij uitstek voor de vereniging. Ze zal minstens 8 dagen voor tijd schriftelijk aangekondigd worden, met vermelding van de agendapunten. Zowel vaste als toegetreden worden uitgenodigd, maar enkel de vaste leden, die niet geschorst zijn, hebben stemrecht, en kunnen elk over 1 volmacht beschikken. De jaarlijkse algemene vergadering heeft de bevoegdheid om de statuten van de vereniging te wijzigen, het bestuur te herroepen en (her)benoemen, de financiële gang van zaken goed te keuren, het beleid van de vereniging te herzien en bij te sturen, en de vrijwillige ontbinding van de vereniging in gang te zetten. Elk voorstel dat schriftelijk naar voren gebracht wordt door minstens tien vaste leden zal in de agenda worden opgenomen. Een geschorst lid heeft otegang tot de vergadering waar het besluit tot zijn schorsing wordt behandeld, en is bevoegd daarover dan het woord te voeren, maar heeft geen inspraak bij elke andere beslissing, tot zijn schorsing eventueel wordt herroepen.

Art. 4.10. De algemene ledenvergaderingen worden geleid door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, wordt de functie overgenomen door het oudste aanwezige bestuurslid, De voorzitter bepaalt de wijze waarop de stemmingen in de algemene ledenvergadering worden gehouden. Zijn er geen bestuursleden aanwezig, dan voorziet de vergadering zelf in haar leiding. Stemmingen over persoonsgebonden kwesties geschieden te allen tijde schriftelijk.

Art. 4.11. Het door de voorzitter ter algemene ledenvergadering uitgesproken oordeel omtrent de uitslag van een stemming, is beslissend. Het zelfde geldt voor de inhoud van een genomen besluit, voorzover werd gestemd over een niet schriftelijk vastgelegd voorstel. Wordt echter onmiddelijk na het uitspreken van het oordeel van de voorzitter de juistheid daarvan betwist, dan vindt een nieuwe stemming plaats, indien de meerderheid van de vergadering of, indien de oorspronkelijke stemming niet hoofdelijk of schriftelijk geschiedde, een stemgerechtigde aanwezige dit verlangt. Door deze nieuwe stemming vervallen de rechtsgevolgen van de oorspronkelijke stemming,

Art. 4.12. Algemene ledenvergaderingen worden door het bestuur bijeengeroepen zo dikwijls het dit wenselijk oordeelt of daartoe op grond van de wet verplicht is. Op schritelijk verzoek van ten minste één/vijfde gedeelte van de stemgerechtigde leden is het bestuur verplicht tot het bijeenroepen van een algemene ledenvergadering, te houden binnen vier weken na indiening van het verzoek. Indien aan het verzoek binnen veertien dagen geen gevolgd wordt gegeven, kunnen de verzoekers zelf tot de bijeenroeping van de algemene ledenvergadering overgaan. De verzoekers kunnen in' dat geval anderen dan bestuursleden belasten met de leiding van de vergadering en het opstellen van de notulen.

Art. 4.13. Van alle genomen beslissingen enbesproken agedanpunten op de algemene ledenvergadering worden notulen bijgehouden door de secretaris of een door de voorzitter aangewezen persoon. Deze notulen worden in de zelfde of in de eerstvolgende algemene ledenvergadering vastgesteld en ten blijke daarvan door de voorzitter en de secretaris van die vergadering ondertekend.

Art. 4.14. Een eenstemming besluit van alle stemegerechtige leden, ook al zijn zij niet in vergadering bijeen heeft, mits met voorkennis van het bestuur genomen, dezelfde kracht als een besluit van de algemene ledenvergadering. Dit besluit kan ook schriftelijk tot stand komen.

Art 4.15. Het bestuur kan, na goedkeuring door de algemene ledenvergadering, een of meer aanvullende reglementen vaststellen en wijzigen, waarin onderwerrpen worden geregeld waarin door deze statuten niet of niet volledig wordt voorzien, maar een reglement mag geen bepalingen bevatten, die strijdig zijn met de wet of met deze statuten.

Deel 5: Ontbinding en Vereffening

Art. 5.1, In geval van ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij rechterlijk, kan het bezit van de vereniging niet worden verdeeld onder de leden, docht wordt het overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig maarschappelijk doel, of geschonken aan derden na beschilling van de algemene ledenvergadering. Een lid dat een goed ter beschikking stelt van de vereniging dient schriftelijk te laten vastleggen dat hij dit later wenst terug te winnen, anders zal het aanschouwd worden als bezit van de vereniging.

Art. 5.2. De vereffening geschiedt door het bestuur.

Art. 5.3, Na de ontbinding blijft de vereniging voorbestaan voor zover dit tot vereffening van haar vermogen nodig is. Gedurende de vereffening blijven de bepalingen van de statuten zoveel mogelijk van kracht. In stukken en aankondigingen die van de vereniging uitgaan, moeten aan haar naam worden toegevoegd de woorden "in luiquidatie".

Deel 6: Slotverklaring

Art. 6.1. Voor alle modaliteiten die niet in deze statuten werden vastgelegd wordt er verwezen naar de wet

op de verenigingen zonder winstoogmerk van 27 juni 1921 en de wet van 2 mei 2002.

Art 6.2 Aan de algemene ledenvergadering komen in de vereniging alle bevoegdheden toe, die niet door de

wet of de statuten aan andere organen zijn opgedragen.

Als bestuursleden worden benoemd:

Robin Jehaes, voornoemd, Voorzitter;

Els Van Trimpont, voornoemd, Penningmeester;

Kevin Delaet, voornoemd, Secretaris. Sec nefab iS »via.

%nniP r ee t _sYo ~_lrerei

Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris"hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

ae/Z: ébi

Op de laatste blz. van Luik B vernielden :

Coordonnées
GAMING LORDS LEUVEN, AFGEKORT : GLL

Adresse
JOOS FLORQUINLAAN 19 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande