GANTIS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GANTIS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.504.566

Publication

11/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- ~ r`

" SSdd~l~i.it.VU ki6:, ~rliit~c dàt31

Rechtbank van I¬ Oopb.. ~de,

~* ~t?F,~:at~, ~tr 3y~ MEI 2014

#r'

~.i~[ hyEp~~i,

Griffie

Illtll~llll~lllll

" 19119875*

ul'I

Ondememingsnr . 0553, joq " S~ ~

ÂE

Benaming (voluit) : GANTIS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Breembosstraat 45

° 3040 Huldenberg

Onderwerp akte :AANHECHTING VAN STUKKEN  VERPLAATSING VAN DE ZETEL NAAR BELGIË  GOEDKEURING VAN DE OPENINGSCIJFERS  VASTSTELLING VAN DE RECHTSVORM NAAR BELGISCH RECHT  AANNEMEN VAN NIEUWE STATUTEN NAAR BELGISCH RECHT  OVERGANGSBEPALINGEN  BENOEMINGEN  MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DEij GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 26 mei 2014 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven vbór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone, algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (société à responsabilité, ;, limitée) naar het recht van Luxemburg genaamd GANTIS INVEST, hierna kortweg "de Vennootschap" genoemd, met; zetel te 1840 Luxembourg (Luxembourg), boulevard Joseph II 11B, ingeschreven in het Handels- en vennootschapsregister; van Luxemburg onder nummer 136.104, opgericht als naamloze vennootschap (société anonyme) met de naam "BIO, ENERGY LUXEMBOURG S.A." bij akte verleden voor notaris Paul DECKER, te Luxemburg, op 31 januari 2008,; bekendgemaakt in de Memoiral C onder nummer 584 van 7 maart 2008,beslist heeft

1. te bevestigen dat de zetel van werkelijke leiding zich met ingang van 1 januari 2013 bevindt in België, 3040 Huldenberg, Breembosstraat 45, conform de beslissing genomen door de algemene vergadering van 31 mei 2013. Sedert 1 januari 2013 is de Vennootschap onderworpen aan Belgisch recht, overeenkomstig artikel 112 van het Belgisch Wetboek van;: internationaal privaatrecht en bijgevolg bevestiging van de naamswijziging in GANTIS INVEST bvba en vervanging van ;

a het woord ``Luxemburg" in het doel van de statuten door het woord `België".

2, de jaarrekening afgesloten per 31 december 2012 goed te keuren en dat het gehele actieve en passieve vermogen van de naar het recht van Luxemburg opgerichte vennootschap GANTIS INVEST bvba (voorheen BIO ENERGIE;' LUXEMBOURG) eigendom blijft van de Vennootschap zodra zij Belgisch geworden is, zodat zij onder meer' onverminderd gehouden blijft tot alle verbintenissen en schulden van de naar het recht van Luxemburg opgerichte; vennootschap GANTIS INVEST bvba (voorheen BIO ENERGIE LUXEMBOURG).

3. dat de vennootschap zodra zij Belgisch is geworden de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:; aansprakelijkheid heeft, zijnde de dichtst bij de rechtsvorm (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht=; van Luxemburg) aansluitende Belgische rechtsvorm.

4. - het boekjaar te wijzigen, dat voortaan zal beginnen op 1 juli en eindigen op 30 juni van elk jaar en het boekjaar te verlengen tot 30 juni 2014.

- de datum van de algemene vergadering te wijzigen, die voortaan zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand december om 9.00 uur. De volgende algemene vergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand; deeember 2014 om 9.00 uur.

5, nieuwe statuten van de Vennootschap aan te nemen, die worden opgesteld conform Belgisch recht, die de bestaande statuten opheffen en vervangen en die als volgt worden vastgesteld, dewelke reeds werden goedgekeurd door de algemene,; vergadering, waarvan het proces-verbaal opgemaakt werd door notaris Paul Decker, voornoemd, op 31 mei 2013, met;; uitzonderirtig van de wijziging van het boekjaar en de datum van de algemene vergadering en waarvan het uittreksel luidt als volgt :

l; "NAAM. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar; naam luidt: "GANTIS INVEST bvba".

ZETEL. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3040 Huldenberg, Breembosstraat 45.

DOEL. De vennootschap heeft als doel het nemen van deelnemingen, onder welke vorm ook, in ondernemingen in België;, of in het buitenland, en alle vormen van beleggingen, verwervingen door aankoop, onderschrijving of op elke andere wijze,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan hqt Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

' alsook de vervreemding door verkoop, ruil of op elke andere wijze van titels, obligaties, schuldvorderingen, schulderkentenissen en andere waarden in geld, het bestuur , controle en ontwikkeling van dergelijke deelnemingen. De vennootschap mag deelnemen aan de oprichting en ontwikkeling van om het even welke ondernemingen, van financiële, industriële of handelsaard, zowel in België als in het buitenland en er haar medewerking aan verlenen, zowel, door middel van leningen, garanties of op om het even welke andere wijze.

De vennootschap mag lenen of ontlenen onder om het even welke vorm, met of zonder intresten en overgaan tot de uitgifte van obligaties.

De vennootschap mag alle roerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel en een commerciële uitbating hebben die open is voor het publiek. Zij mag tevens alle onroerende handelingen stellen, zoals de aankoop, verkoop, uitbating en beheer van onroerende goederen. De vennootschap mag haar doel bereiken ofwel rechtstreeks, ofwel onrechtstreeks, in eigen naam of voor rekening van derden, alleen, of in associatie, door alle handelingen uit te voeren, die van aard zijn haar doel te bevorderen of dit van vennootschappen, waarin ze belangen heeft

In het algemeen, kan de vennootschap alle maatregelen nemen ter controle en toezicht en alle handelingen stellen die ze nuttig acht om haar doel te bereiken of te ontwikkelen.

DUUR. De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd,

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénendertigduizend euro (E 31.000,00), Het is vertegenwoordigd door drieduizend honderd (3.100) aandelen met een nominale waarde van tien euro (E 10,00) per aandeel.

BESTUUR. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde dinsdag dag van de maand december om negen uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

WINSTVERDELING. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s)."

6, aan te stellen als zaakvoerder: Mevrouw Vicky BUYSE en de Heer Michaël CORTEN, beiden wonende te 3040 Huldenberg, Breembosstraat 45.

hun mandaat wordt niet bezoldigd en is voor onbeperkte duur.

7. aan te stellen als bijzondere lasthebbers, elk met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen op te treden: - de vennootschap DIACAL, met zetel te Haaltert, Kouterstraat 9, teneinde in België alle formaliteiten te vervullen, akten en stukken te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is met het oog op de uitvoering van hetgeen voorafgaat. Deze bijzondere lasthebber kan met name alle verklaringen afleggen en documenten ondertekenen die bestemd zijn voor de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Rechtspersonenregister, de B,T,W.-administratie, de Rijkssociale Zekerheid, het ondernemingsloket, de Nationale Bank van België, en andere.

- notaris Paul Decker te Luxemburg, teneinde in Luxemburg alle formaliteiten te vervullen, akten en stukken te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is met het oog op de uitvoering van hetgeen voorafgaat. Deze bijzondere lasthebber kan met name alle verklaringen afleggen en documenten ondertekenen die bestemd zijn voor de Kamer van Doophandel van Luxemburg, het Handels- en vennootschapsregister van Luxemburg, de fiscale overheden van Luxemburg en alle andere aldaar gevestigde diensten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, afschrift oprichtingsakte, certificaat, uittreksel handelsregister, balans, , historiek + coordinatie,

I.RAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
GANTIS INVEST

Adresse
BREEMBOSSTRAAT 45 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande