GARAGE-CARROSSERIE OMER HOOYLAERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE-CARROSSERIE OMER HOOYLAERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.302.837

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 16.07.2014 14308-0561-013
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 19.08.2013 13435-0291-012
27/04/2012
ÿþ  .~

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

Mal word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i`eccez.,~.,d fe Fs"tlo G~7

1 iaciytiu3l" tk vil Kaopi,andE,t

Lauven, de 1 7 APR. 2012 iiE ent`ngea

Griffie

" iaoeiaaa*

Ondemerningsnr : Benaming (voluit) ©$'5 . Sax. 831-

(verkort) GARAGE-CARROSSERIE OMER HOOYLAERTS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kriebekestraat 45 - 3390 Houwaart (Tielt-Winge)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, notaris, geassocieerd notaris te

Hoegaarden, op 13 april 2012, neergelegd ter registratie, dat:

OPRICHTERS

1. de Heer HOOYLAERTS Omer Gustavus, geboren te Lubbeek op 9 juni 1951 en zijn, echtgenote, Mevrouw VANDENBOSCH Hedwige Bertha Gustave, geboren te Leuven op 29: oktober 1963, samenwonende te Tielt-Winge (Houwaart), Vinnestraat 2;

2. Mevrouw HOOYLAERTS Nathalie, geboren te Leuven op 27 november 1986,: echtgenote van de Heer HOLEMANS hef, met wie zij woont te Tielt-Winge (Houwaart),' Kriebekestraat 53, voor haar eigen vermogen;

3. de Heer HOOYLAERTS Michael, geboren te Leuven op 12 februari 1988, ongehuwd,' wonende te Tielt-Winge (Houwaart), Vinnestraat 2;

VORM - NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "GARAGE-CARROSSERIE OMER HOOYLAERTS".

ZIJTEL

De vennootschap is gevestigd te 3390 Tielt-Winge (Houwaart), Kriebekestraat 45. De zetel: kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, alsmede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens (=3,5 ton); -carrosserieherstelling;

-kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen;

-detailhandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton).

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel persoonlijk of bij wijze van onderaanneming; verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens; de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland en in het algemeen alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten, die op welke: wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die del verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere. ondernemingen, rechtstreeks of onrechtreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te; geven inclusief de eigen handelszaak,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

é De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, fmanciële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op vijfhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 575.000,00) en verdeeld in duizend honderd vijftig (1.150,00) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk één/duizend honderdvijftigste van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig ingeschreven werd en dat volledig volstort werd bij de oprichting. Voor de inbreng in natura luiden de conclusies van de revisor:

"5.BESLUIT

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande de inbreng in natura van de handelszaak (garage-carrosserie) ingeschreven op naam van de Heer Omer HOOYLAERTS en toebehorende aan de echtgenoten HOOYLAERTS - VANDENBOSCH, in de BVBA GARAGE-CARROSSERIE OMER HOOYLAERTS in oprichting, waarbij de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding, verklaar ik, onder voorbehoud van (1) afwezigheid van schulden waarvoor de op te richten vennootschap desgevallend kan aangesproken worden op basis van artikel 442 bis WIB 92 en vergelijkbare artikelen in de BTW, RSZ en RSVZ-wet en (2) afwezigheid van schulden waarvoor de inbreng genietende vennootschap aangesproken zou kunnen worden op basis van de bestaande hypothecaire inschrijving op het onroerend goed waarvan het tijdelijk vruchtgebruik zou worden ingebracht, dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

2.De beschrijving aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

3.De door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

4.Als tegenprestatie voor de inbreng in natura van de gemelde vermogensbestanddelen, gewaardeerd aan E 574.000.00, er samen 1.148 volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van ¬ 500,00 elk, van de BVBA GARAGE-CARROSSERIE OMER HOOYLAERTS in

oprichting vei trekt zullen worden aan de inbrengers, de Heer en Mevrouw Omer HOOYLAERTS -

Hedwige VANDENBOSCH.

5. Het kapitaal van de vennootschap zal E 575.000,00 bedragen, verdeeld over 1.150 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van E 500,00 elk. Het kapitaal zal enerzijds ten bedrage van E 574.000,00 worden onderschreven door inbreng in natura, voorwerp van onderhavig verslag, en anderzijds ten bedrage van E 1.000,00 worden onderschreven door inbreng in geld.

Ik wens er tevens aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Er zijn ons geen bijzondere voordelen bekend waarvan de inbrengers zouden genieten en die tot de werkelijke vergoeding zouden hebben bijgedragen.

Leuven, 27 maart 2012,

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN, Vertegenwoordigd door Luk OSTYN, Bedrijfsrevisor, Zaakvoerder." BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Zij zijn statutair of niet en in dat laatste geval worden zij benoemd voor een onbepaalde duur, aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering ten allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

De oprichters benoemden voormelde Heer HOOYLAERTS Omer, die aanvaard heeft, tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Het ambt van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, evenwel onverminderd de bepalingen hierna.

Wat de vertegenwoordigingsbevoegdheid betreft worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door:

-hetzij één zaakvoerder;

-hetzij elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin deze handelt. JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief, op de vijftiende van de maand juni om twintig uur. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2013.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar begint vanaf 13 april 2012 en zal eindigen op 31 december 2012.

VERDELING VAN DE WINST

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft, bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien, om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zal dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VERDELING VAN HET LIQUIDATIESALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. KEUZE VAN WOONPLAATS

De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Bekrachtiging van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting

De oprichters beslissen de verbintenissen aangegaan of aan te gaan in naam van de vennootschap in oprichting goed te keuren en te bekrachtigen, en dit sedert één juli tweeduizend en elf, dit alles onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Volmacht

De oprichters geven volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARGIS" met zetel te Tienen, Generaal Guffensstraat 15, RPR BTW BE 0452.675.45, en al haar aangestelden, met recht in de plaats te stellen om het nodige te doen voor Inschrijving KBO (voor zover niet gedaan door de notaris), aanvraag btw-nummer, beheersattest, aansluiting sociale verzekeringskas, inschrijving in het ondernemingsloket, ondertekening, indiening, consultatie en verdediging van de fiscale dossiers.

Voor analytisch uittreksel

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris

voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte en KBO- formulieren.

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GARAGE-CARROSSERIE OMER HOOYLAERTS

Adresse
KRIEBEKESTRAAT 45 3390 HOUWAART

Code postal : 3390
Localité : Houwaart
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande