GARAGE VAN DEN BROECK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GARAGE VAN DEN BROECK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.903.408

Publication

01/07/2014
ÿþBijragen by liérBélgise-EStaàfilirád---0T/ri2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BE

" - ......

Ondernemingsnr : 0418.903.408

Benaming

(voluit) : GARAGE VAN DEN BROECK

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel 3C1 emu.) Onderwerp akte: ONTSLAG EN BENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Blijkens proces-verbaal van de algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 31 mei 2014

worden de volgende beslissingen genomen:

- de volgende personen worden ontslagen uit hun functie van bestuurder alsmede gedelegeerd bestuurder

Van Den Broeck Jen-y, gedelegeerd bestuurder, Vroentestraat 10, 3290 Diest;

Willems Martine, bestuurder, Vroentestraat 10, 3290 Schaffen;

B & O Diest NV, 0423.982.546, bestuurder, Leuvensesteenweg 186, 3290 !lest.

Er wordt hen kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

Vervolgens worden volgende personen benoemd tot bestuurder voor een nieuwe periode van zes jaar:

Van Den Broeck Jerry, bestuurder, Vroentestraat 10, 3290 Diest;

Willems Martine, bestuurder, Vroentestraat 10, 3290 Diest;

B & O Diest NV, 0423.982.646, bestuurder, Leuvensesteenweg 186, 3290 Diest.

Voornoemde benoemingen gaan ln vanaf 31 mei 2014 en nemen onmiddellijk een einde na de algemene

vergadering van 2020.

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de raad van bestuur bijeengekomen en heeft tot gedelegeerd bestuurder benoemd: de heer Van Den Broeck Jerry, Vroentestraat 10, 3290 Diest.

Voor éénsluidend afschrift,

Van Den Broeck Jarry, Gedelegeerd Bestuurder

;

111:71:11

*14126961*



ION ITEUR BELGE NEERGELEGD

2 4 -08- 2014 ISCF-I STAATSBLAD

1 2 111N1 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

Giffieuven.







. . . .

Op de iaatstc blz. van Luik B vermelden; Recto : Naam cn hoedanigheid van dc instrumenterendc notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aen7ien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

24/12/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de2013

DE l bR,

Griffie

IIllI11~!jill!11un101

Ondernemingsnr : 0418.903.408

Benaming

(voluit) : GARAGE VAN DEN BROECK

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leuvensesteenweg 186 te 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 10 december 2013, neergelegd vóór registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap "Garage Van Den Broeck" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, bedragen vijfhonderd negenenveertigduizend zevenhonderd zesennegentig euro (¬ 549.796,00),zoals blijkt uit de jaarrekening goedgekeurd op 31 mei 2012.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, vijfhonderd vijfendertigduizend negenhonderd vierenzestig euro (¬ 535.964,00) bedraagt.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00), door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend.

VIERDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luc Callaert, vertegenwoordigd door de heer Luc Callaert, kantoorhoudende te, 1840 Londerzeef, Zwaluwstraat 117, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren geen opmerkingen te formuleren.

De besluiten van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a)de algemene vergadering zal besluiten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een dividend ten belope van EUR 300.000,00 in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure.

b)de algemene vergadering zal besluiten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 W1B 92, bedoelde roerende voorheffing van 10 % , op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naare; van iedere aandeelhouder.

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, verklaren wij, de BV ovv EBVBA LUC CALLAERT, hier vertegenwoordigd door Luc Callaert, dat:

-de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de NV GARAGE VAN DEN BROECK middels een inbreng. in. natura van de vordering van de _aandeelbouders_uit.de _dividenduitkering ten bedrage

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

van EUR 300.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 270.000,00 bedragen;

-het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

-de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 270.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

-indien de aandeelhouders besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng 270 nieuwe aandelen van de NV GARAGE VAN DEN BROECK, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 270.000,00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 189 nieuwe aandelen aan de heer Van Den Broeck Jerry voornoemd;

- 27 nieuwe aandelen aan mevrouw Willems Martine voornoemd;

- 27 nieuwe aandelen aan de heer Van Den Broeck Gert-Jan voornoemd;

- 27 nieuwe aandelen aan de heer Van Den Broeck Thomas voornoemd;

-door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 270.000,00 teneinde het te brengen van EUR 80.565,40 op EUR 350.565,40;

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien er echter door de algemene vergadering beslist wordt om geen dividend uit te keren, of indien na de beslissing tot dividenduitkering één of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de aandeelhouders welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Opgemaakt op 15 november 2013,

LUC CALLAERT BV ovv EBVBA

Vertegenwoordigd door

Luc Callaert,

Bedrijfsrevisor"

Het originele exemplaar van deze verslagen met de integrale tekst zal op de griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven neergelegd worden, samen met een uitgifte van deze akte.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00), zijnde een verhoging voor een bedrag van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00), om het te brengen van tachtig duizend vijfhonderdhonderd vijfenzestig euro veertig eurocent (¬ 80.565,40) op driehonderd vijftigduizend vijfhonderd vijfenzestig euro veertig eurocent (¬ 350.565,40) mits uitgifte van tweehonderd zeventig (270) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten beiden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het maatschappelijk kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

De tweehonderd zeventig (270) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan voormelde heren Van Den Broeck Jerry, Gert-Jan en Thomas, en aan voormelde mevrouw Martine Willems, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die zij lastens de vennootschap bezitten. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%).

ZESDE BESLISSING

Zijn vervolgens tussengekomen, voormelde heren Jerry, Thomas en Gert-Jan Van Den Broeck, en voormelde mevrouw Martine Willems, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren heren Jerry, Thomas en Gert-Jan Van Den Broeck, en voormelde mevrouw Martine Willems, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van driehonderd

duizend euro (¬ 300.000,00), zijnde een bedrag van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien prooent (10 %), zijnde een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

S

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aire aandeelhouders, die aanvaarden, de tweehonderd zeventig (270) nieuwe volledig volstorte aandelen toegekend en wel als volgt:

Aan voormelde aandeelhouder sub 1, de heer Jerry Van Den Broeck, honderd negenentachtig (189) aandelen;

Aan voormelde aandeelhouder sub 2, mevrouw Martine Willems, zevenentwintig (27) aandelen;

Aan voormelde aandeelhouder sub 3, de heer Thomas Van Den Broeck, zevenentwintig (27) aandelen;

Aan voormelde aandeelhouder sub 4, de heer Gert-Jan Van Den Broeck, zevenentwintig (27) aandelen,

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien

in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in

een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren. ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op driehonderd vijftig duizend vijfhonderd vijfenzestig euro veertig eurocent (¬ 350.565,40), vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfennegentig (595) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt'.

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Hel geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vijftig duizend vijfhonderd vijfenzestig euro veertig eurocent (¬ 350.565,40).

Het is verdeeld in vijfhonderd vijfennegentig (595) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde." NEGENDE BESLISSING

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Alaerts, te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

TIENDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, de verslagen van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura, de gecoördineerde statuten.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Voor-be 9uden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 06.06.2013 13163-0328-015
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 15.06.2012 12182-0135-017
20/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

L IILl Ill lILt 11i Ll1I Lii L il L 1111111111111

*12019740*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanat

te Leuven, de 1 t JAN. 2012

ri ie

lFF1ER.

Ondernemingsnr : 0418.903.408

Benaming

(voluit) : GARAGE VAN DEN BROECK

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leuvensesteenweg 186 te 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - omzetting kapitaal in euro - bevestiging zetelverplaatsing - benoeming bijkomend bestuurder

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 27 december 2011, geboekt acht bladen, geen verzendingen te Diest op 28 december 2011 boek 525, blad 62, vak 9, ontvangen vijfentwintig euro, de eerstaanw. Inspecteur (get) C. COENEN, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap "GARAGE VAN DEN BROECK" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de beslissing de statuten aan te passen aan de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 15 december 2010, bekendgemaakt in de Bijkagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 december daarna onder nummer 10190502, waarbij de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar 3290 Diest, Leuvensesteenweg 186.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van drie miljoen tweehonderd vijftigduizend Belgische frank (Bef 3.250.000,-) om te zetten in tachtigduizend vijfhonderd vijfenzestig euro veertig eurocent (¬ 80.565,40).

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Dientengevolge beslist de vergadering de aandelen aan toonder op heden te vernietigen en de omzetting dadelijk te verwezenlijken door inschrijving in het register van de effecten op naam, dat door alle aandeelhouders, op heden wordt ondertekend.

De vergadering stelt vast dat de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam werd verwezenlijkt.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de bestaande statuten in overeenstemming te brengen niet de voorgaande beslissingen en aan te passen (inhoudelijk, terminologisch en numeriek) om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen en de wijzigingen daaraan gebracht bij de Corporate Governance Wet van 2 augustus 2002 en bijgevolg volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en aanneming van nieuwe tekst der statuten.

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "GARAGE VAN DEN BROECK".

ZETEL:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3290 Diest, Leuvensesteenweg 186.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Het aankopen, verkopen, de vertegenwoordiging, het in- en uitvoeren, huren, verhuren en herstellen van alle motorvoertuigen, landbouwmateriaal en machines en ander vervoermaterieel voor burgerlijke bouwkunde, tractoren, hef- en transporttoestellen, aanhangwagens, alsmede van alle toebehoren en onderdelen ervan, alle koetswerk en tuinbouwmateriaal, de groot- en kleinhandel in brandstoffen en smeermiddelen, oliën en vetten en alle andere garagebedrijvigheden, alsook boten en aanverwante sportartikelen, televisies en alle andere elektrisch en elektronisch materiaal. De aankoop en verkoop van alle soorten wagens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~" De vennootschap heeft tot doel alle activiteiten verband houdend met garagereparatie en constructie en plaatslagerij in de meest uitgebreide zin en vorm van alle voertuigen en werktuigen, beweegbare of andere, vertegenwoordiging, aankoop, verkoop, ruilen, opdoen, uitrusten, huren, verhuren, vervreemden, slopen en plaatsen alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle merken van werktuigen, auto's, landbouwmachines, huishoudelijke apparaten van alle aard en onderdelen of wisselstukken ervan. Deze opsomming is niet beperkend en kan ten allen tijde uitgebreid worden.

r Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag op elke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tachtigduizend vijfhonderd vijfenzestig euro veertig eurocent (¬ 80.565,40).

Het is verdeeld in driehonderd vijfentwintig (325) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 31 mei.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. WINSTVERDELI NG:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafge-'nomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een/-'tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uitkeren met inachtneming van de bepalingen bevat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

De beslissing moet ter bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering van de aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken door middel van een bijzondere stemming.

verdeling saldo na vereffening

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens het aantal bestuurders voorzien in het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Overeenkomstig de bepaling van artikel 518 §3 van het Wetboek van vennootschappen mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarverga-'de-'ring.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

De raad van bestuur kan een derde gevolmachtigde aanstellen.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de ver'antwoorde'lijkheid van de bestuurders in geval van over'dre'ven volmacht.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

BEVOEGDHEID VAN DE BESTUURDERS:

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee be-'stuur-'ders die gezamenlijk handelen, alsook door één be-'stuurder die alleen optreedt en de titel draagt van gedelegeerd-be-'stuur-'der. Eventueel kan méér dan één gedelegeerd-bestuur-+der aangesteld worden.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de naamloze vennootschap B & O Diest, met zetel te 3290 Diest, Leuvensesteenweg 186, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het ondernemingsnummer 0423.982.545, vast vertegenwoordigd door de heer Jerry Van Den Broeck, voornoemd, te benoemen tot bijkomend bestuurder met ingang van heden en eindigend onmiddellijk na de algemene vergadering in 2014.

Het betreft een onbezoldigd mandaat behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de benoeming slechts ingaat na stilzwijgende of uitdrukkelijke aanvaarding door de voormelde benoemde bestuurder, en dit na bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

ZESDE BESLISSING

De vergadering geeft volmacht aan de raad van bestuur om de uitvoering te geven aan de genomen beslissingen.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Ataerts, te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aâh het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 28.06.2011 11229-0220-014
30/12/2010 : LE055594
28/06/2010 : LE055594
03/07/2009 : LE055594
23/06/2009 : LE055594
12/06/2008 : LE055594
21/06/2007 : LE055594
27/06/2005 : LE055594
28/09/2004 : LE055594
15/07/2004 : LE055594
02/07/2003 : LE055594
31/07/2002 : LE055594
20/07/2001 : LE055594
13/07/1999 : LE055594
03/01/1996 : LE55594
01/01/1986 : LE55594

Coordonnées
GARAGE VAN DEN BROECK

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 186 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande