GARDIBEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARDIBEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.571.714

Publication

26/08/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte

tyeorgoltigdlontvannen op

17 AUG, 2015

ter griffie vanel ff derlandStalige

net±[~Ç~~}

1L41lL:Jt:tllA. \~:.:1~~~Vt.~

Ill I II IIIIIU UI II

*15122515*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : Qei jr , 57-1

Benaming (voluit) : GARDIBEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ten Houte, 36

1785 Merchtem

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Erik Struyf, te Brussel tweede district, op 5 augustus 2015, ter registratie neergelegd, blijkt er dat:

1. De Heer POTTIER Claude Louis Serge, geboren te Brussel tweede district op vijfentwintig februari

negentienhonderd tweeënzestig (NN 620225 149 29), weduwnaar van Mevrouw DE KLERCK Liliane " Myriam, wonende te Meise, Grotendries, 40, die verklaard geen verklaring van wettelijke samenleving afgelegd te hebben.

2, De Heer POTTIER Antoine Daniel Nicolas, geboren te Brussel, op drieëntwintig augustus

negentienhonderd vijfenennegentig (NN 950823 289 05), ongehuwd, wonende te Meise, Grotendries, 40,'; die verklaard geen verklaring van wettelijke samenleving afgelegd te hebben.

verklaard hebben, de volgende vennootschap op te richten

TITEL I. BENAMING -ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1 : Benaming.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid en onder de benaming "GARDIBEL".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van; de vennootschap zullen vermelden: de maatschappelijke benaming, de vermelding "besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid" voluit leesbaar of met de letters "B.V.B.A." geschreven, de nauwkeurige aanwijzing van; de maatschappelijke zetel, het woord "Rechtspersonen Register" of de initialen "R.P,R.", gevolgd door het. inschrijvingsnummer.

Artikel 2 : Maatschappelijke zetei.

De zetel is gevestigd in het gewest Vlaanderen.

De maatschappelijke zetel kan overgebracht warden naar om het even welke plaats in het gewest Brussel Hoofdstad of in de Nederlandse taalregio van België door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder die alle bevoegdheden heeft teneinde authentiek de wijziging der statuten, hieruit voortspruitende, te laten vaststellen.

Iedere wijziging van de maatschappelijke zetel zal, door tussenkomst van de zaakvoerder, gepubliceerde worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bijhuizen of agentschappen:' oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België alsook in het buitenland, voor haar rekening, in deelname met::

derden of voor rekening van derden :

D het uitvoeren van loonwerken, land- en tuinbouwwerken;

D het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, vijvers, zwembaden, parken, plantsoenen en : (sport)velden;

D het uitvoeren van grond- en graafwerken, sloop- en afbraakwerken, het aanleggen van wegverharding

en irrigatiesystemen;

voor:

" Particuliere en openbare woningbouw;

" Openbare en semi-openbare gebouwen (scholen, ziekenhuizen, administratie gebouwen, kerken,; enzovoort);,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-

" Gemeentelijke terreinen (parken, groenvoorzieningen, kerkhoven, enzovoort)

" Wegbeplating (straten, trein- en traanspoorbanen, waterwegen, havens)

" Industriële en commerciële gebouwen;

D De beplanting voor:

" Gebouwen (daktuinen, gevelbeplanting, binnentuinen, enzovoort)

" Sportvelden (voetbalterreinen, golfterreinen, enz.), speelplaatsen, grasvelden om te zonnebaden en andere recreatieve parken;

" Plaatsen met stilstaand en stromend water (bekkens, regelmatig droogvallende gebieden, vijvers, zwemplaatsen, sloten, zuiveringsinstallaties)

D De beplanting en vormgeving van het landschap tegen lawaai, wind, erosie, zichtbaarheid en ; verblinding;

¢' De boomchirurgie, met inbegrip van het snoeien van bomen, knippen van heggen en overplanten van grote bomen,

D het aankopen en verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van machines en van alle roerende goederen in verband met de tuinen, zwembaden, ;

D het uitbaten van een kwekerij, het aankopen, verkopen, verhuren, teelten en kweken van alle mogelijke ' bomen, planten, struiken, bloemen, kruiden, zaden en gewassen;

" klein- en groothandel, in- en uitvoer van producten van en voor de land- en tuinbouwnijverheid en van alle mogelijke tuinartikelen, verlichting, meubelen en accessoires, onderdelen, wisselstukken, brandstoffen, smeermiddelen, handen, hobby- en tuinbouwmachines, land- en tuinbouwmateriaal in de meest ruime zin van het woord,

¢' werkplaats en uitoefening van het herstellen van tuinbouwmachines en van al het voorgaande,

> aankoop, verkoop, constructie en plaatsing van hekwerk, poorten en afsluitingen;

¢' het verhuren, terbeschikkingstellen, vervoeren, laden en lossen van containers;

¢' het verhuren van magazijnen en opslagplaatsen;

al deze activiteiten zowel in het binnenland als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

' derden.

De vennootschap heeft verder tot doel

o zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

o het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

o haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

o het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, mogen deelnemen, in alle openbare of private ; instellingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of analoog is of verband houdt met " dit van de vennootschap.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen, roerende of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te kunnen vergemakkelijken.

Voorgaande opsomming is niet beperkend en moet in de ruimste zin geïnterpreteerd worden.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten.

TITEL li. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - INBRENG - AANDELEN.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder melding van een nominale waarde, genummerd van één tot tweehonderd.

Artikel 6 : Onderschriivinci, volstorting, inbreng in speciën. "

De tweehonderd aandelen worden onderschreven door

1. De Heer Claude POTTIER, ten beloop van duizend achthonderd zestig euro

waarvoor hij tien aandelen werden toebedeeld 1.860,00

2. de Heer Antoine POTTIER, ten beloop van zestienduizend zevenhonderd veertig

euro waarvoor hij negentig aandelen werden toebedeeld 16.740.00 ¬

Totaal : achttien duizend zeshonderd euro 18.600,00 ¬

Zijnde tweehonderd aandelen, vertegenwoordigend het geheel van het maatschappelijk kapitaal, dat bijgevolg integraal onderschreven is, wat erkend wordt door de verschijners.

Artikel 7 : Volstorting van het kapitaal.

Overeenkomstig de artikelen van het Wetboek van Vennootschappen werd de som van zesduizend tweehonderd (6.200 ¬ ) voorafgaandelijk aan de oprichting, gedeponeerd-door middel-van storting op een speciale

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mati 11.1

, rekening, geopend op naam van de vennootschap in vorming, bij de naamloze vennootschap AXA BANK nummer' BE27 7512 0762 2173, zoals blijkt uit een attest van neerlegging gedateerd van acht augustus tweeduizend vijftien, hetwelk door dondergetekende notaris in zijn dossier behoudt zal worden.

De aandelen werden alzo volstort ten beloop van éénlderde, en de uitgevoerde storting, zijnde de som van " zesduizend tweehonderd euro (6200 ¬ ), bevindt zich vanaf nu ter beschikking van de vennootschap, zoals verklaard en erkend door de verschijners.

Voor het niet volstorte gedeelte van het kapitaal en voor toekomstige verhogingen van het kapitaal, en in geval de onderschreven bedragen die niet volledig volstort zouden zijn, zal de zaakvoerder, naargelang de noden van de vennootschap en op de ogenblikken die hij nodig acht, de uit te voeren stortingen op de aandelen in geld onderschreven, bepalen. Hij kan ook de voorafgaande voistorting van de aandelen toelaten. De voorafgaande volstortingen worden niet beschouwd als zijnde voorschotten aan de vennootschap.

Iedere vennoot, die na een voorafgaande kennisgeving van twee maanden, betekend bij aangetekend ' schrijven, te laat zou zijn om te voldoen aan een oproep van fondsen, zal aan de vennootschap intrest verschuldigd zijn aan een rentevoet gelijk gerechtelijkrentevoet, verhoogd met één procent,

Indien de storting één maand na het tweede aangetekend bericht van de zaakvoerder nog niet werd , ' uitgevoerd, kan de zaakvoerder zelf de aandelen van deze in gebreke blijvende vennoot overnemen, of ze laten overnemen door een vennoot of een geagreëerde derde, overeenkomstig artikel 11 van de statuten. Deze ' overname zal gebeuren tegen tachtig procent van de waarde van de aandelen, vastgesteld overeenkomstig artikel 12 van de statuten.

Indien de in gebreke blijvende vennoot zou weigeren de overdracht van zijn aandelen in het register der vennoten te ondertekenen, zal de zaakvoerder hem aangetekend aanmanen om binnen de vijftien dagen over te gaan tot deze formaliteit. Indien deze niet wordt voltrokken binnen de vijftien dagen, kan de zaakvoerder in de plaats van de in gebreke blijvende vennoot tekenen. Wanneer de zaakvoerder zichzelf als aankoper van deze aandelen . van de in gebreke blijvende vennoot aanbiedt, dan zal zijn ondertekening vervangen worden door die van een speciaal mandataris, daartoe aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het . arrondissement waar de maatschappelijke zetel zich bevindt.

De overdracht kan echter slechts ingeschreven worden in het register nadat de zaakvoerder heeft vastgesteld dat de vennootschap in het bezit is van de prijs van de overdracht en van het bedrag, verhoogd met de bijhorigheden,nodig om de storting op de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te verwezenlijken. Eenmaal de overdracht is ingeschreven, stelt de zaakvoerder de prijs van de overdracht ter beschikking van de in gebreke blijvende vennoot.

Artikel 8 : Gelijkheid van rechten van aandelen.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en de opbrengsten van de vereffening. Artikel 9 : Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van één aandeel of is de eigendom ervan gesplitst tussen een naakte : eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de zaakvoerder het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is ais eigenaar van het aandeel tegenover de

" vennootschap, onder voorbehoud van wat bepaald wordt in het artikel 21 hierna.

Artikel 10 : Onverhandelbaarheid van de aandelen.

De rechten van ieder vennoot in de vennootschap blijken uitsluitend uit deze akte, uit de akten houdende

wijziging daarvan, alsmede uit de regelmatige overdrachten van aandelen.

Het aantal aandelen van ieder vennoot, met vermelding van de gedane stortingen, zal ingeschreven "

worden in het register dat berust ter maatschappelijke zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wet, en

" waarvan elk vennoot of derde belanghebbende kennis mag nemen.

Aan ieder vennoot zal een getuigschrift op zijn naam overhandigd worden, zijnde een uittreksel uit het register en getekend door de zaakvoerder, melding makend van het aantal aandelen en de nummers van deze aandelen welke hij bezit in de vennootschap.

Deze getuigschriften mogen in geen geval opgemaakt worden aan toonder of aan order.

Artikel 11 : Toestemming van de overdragers van aandelen. De aandelen van een vennoot mogen of straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen worden wegens overlijden tenzij met de " toestemming van tenminste de helft der vennoten in het bezit van minstens drielvierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Nochtans is deze toestemming niet vereist wanneer de aandelen worden afgestaan onder levenden of overgedragen wegens overlijden

1- aan een vennoot;

2- aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3- aan de voor- of nazaten in rechte lijn.

Deze hebben de keuze om ofwel de deelneming van de erflater in de onderneming over te nemen, of aan

de mede-vennoten de terugkoop van hun deelneming te vragen, ten voordele van een andere vennoot of van

:-personen door hen gekozen. -

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recta: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e

mod 11.1

Ingeval de erfgenamen van een overleden vennoot hun aandelen wensen te verkopen, zal cie waarde van

die aandelen bepaald worden overeenkomstig artikel 12 hierna.

Deze regels zijn eveneens van toepassing in geval van overdracht onder levenden, door of ten voordele

van morele personen.

Artikel 12 : Weigering van toelating -Waarde van de aandelen.

De weigering van toelating van een overdracht onder levenden ten voordele van een vennoot, fysisch of moreel persoon, geeft geen aanleiding tot enig verhaal. De verzetdoende vennoten hebben zes maanden, te rekenen vanaf de weigering, om een koper te zoeken; bij gebrek hieraan moeten ze zelf de aandelen aankopen of hun verzet opheffen.

De aankoopprijs zal berekend worden aan de gemiddelde waarde van de aandelen zoals blijkt uit de resultaten van de balans van de laatste drie jaar of, indien de vennootschap nog niet zolang bestaat,

" overeenkomstig de waarde die blijkt uit de twee laatste of de laatste balansen. De aankoopwaarde is betaalbaar binnen het jaar na de aanvraag tot toelating. Het dividend van het lopend boekjaar wordt verdeeld tussen de overdrager en de ovememer prorata temporis, te rekenen vanaf de aanvraag tot toelating tot op het ogenblik van de ' aankoop. De overdrager kan in geen geval de ontbinding van de vennootschap eisen.

Artikel 13 : Erfgenamen en legatarissen van aandelen.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen welke geen vennoten kunnen worden, hebben recht op de waarde der overgedragen aandelen. De aankoopprijs wordt vastgesteld overeenkomstig voorgaand artikel en is betaalbaar binnen het jaar na het overlijden. Het dividend van het lopend boekjaar wordt, vanaf het overlijden, prorata temporis verdeeld tussen de verkrijgers van de aandelen en de erfgenamen of legatarissen.

Indien er slechts één vennoot bestaat zullen zijn erfgenamen of legatarissen, regelmatig aangemaand of in het bezit gesteld, de rechten gehecht aan deze aandelen uitvoeren in evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap tot op het ogenblik van de verdeling. Zij zullen zo vlug mogelijk na het overlijden van de enige vennoot, de buitengewone algemene vergadering moeten bijeenroepen met als dagorde de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder, in het geval deze functie werd uitgevoerd door de enige vennoot.

Artikel 14 : Bewiis van overdracht of overname van aandelen.

De overdrachten en overnamen van aandelen hebben slechts uitwerking tegenover de vennootschap en tegenover derden vanaf hun inschrijving in het register der vennoten, waarvan ieder vennoot en derde belanghebbende kennis kan nemen,

Artikel 15 : Rechten en verplichtingen verbonden aan aandelen.

De eigendom van een aandeel brengt van rechtswege met zich de instemming mede met deze statuten en met de beslissingen genomen door de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen, verbonden aan deze aandelen, worden samen overgedragen, in wiens handen ze zich ook mogen bevinden. In geen geval en onder geen enkel voorwendsel mogen de vennoten, alsook de schuldeisers, de erfgenamen en rechthebbenden van een vennoot zegels doen leggen op de goederen, waarden en documenten van de vennootschap, noch inventaris vorderen, noch de verdeling of de vereffening eisen, noch op enige manier zich inmengen met de daden van maatschappelijk bestuur. Ze moeten voor de uitoefening van hun rechten handelen overeenkomstig de statuten, de rekeningen, het bilan, de documenten en de beslissingen genomen door de algemene vergadering.

TITEL III. BESTUUR EN TOEZICHT VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 16 : De zaakvoerder.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders - fysische perso(o)n(en).

De zaakvoerder of zaakvoerders worden de raad van zaakvoerders genoemd.

De zaakvoerder of zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk of gezamenlijk alle machten, zelfs van beschikking, om in naam van de vennootschap te mogen handelen.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen het geheel of een gedeelte van hun machten delegeren, inbegrepen het dagelijks bestuur van de vennootschap, mits toestemming van de algemene vergadering.

Artikel 17 : Tegenstelling van belangen.

Voor wat betreft zijn beraadslagingen zal de raad van bestuur zich schikken naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 18 : Toezicht van de vennootschap.

Het toezicht van de vennootschap is toevertrouwd aan één of meerdere bedrijfsrevisoren, leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, benoemd door de algemene vergadering voor een vernieuwbare termijn van drie jaar.

Nochtans kan van het voorgaande afgeweken worden, indien de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien door het wetboek van vennootschappen, dan is de benoeming van één of meerdere , bedrijfsrevisoren facultatief.

Indien er geen commissaris wordt benoemd, heeft iedere aandeelhouder, ten individuële titel, de machten ' van onderzoek en controle van de commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder, waarvan de bezoldiging ten laste valt' van de vennootschap wanneer hij werd aangeduid met het akkoord van de vennootschap, of wanneer deze bezoldiging ten laste werd gelegd van de vennootschap bij gerechtelijke beslissing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

e

mod 11.1

Op vraag van één of meerdere aandeelhouders moet de zaakvoerder de algemene vergadering ' bijeenroepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris en het vaststellen van zijn bezoldiging, TITEL IV.- ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 19 : Vergadering - Machten.

De algemene vergadering komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist, Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder. De vennoten bezitten ieder afzonderlijk het recht de algemene vergadering b jeen te roepen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de machten uit, toekomend aan de algemene vergadering; hij kan deze machten niet delegeren.

Artikel 20 : Bijeenroepingen.

De berichten van bijeenroeping van elke algemene vergadering omvatten de dagorde en worden per aangetekende brief verzonden aan de vennoten minstens vijftien dagen bij voorbaat of, wanneer de vennoten erin toestemmen, bij gewone brief.

Indien alle vennoten aanwezig zijn en alle aandelen vertegenwoordigd zijn, is geen bewijs van bijeenroeping vereist.

Artikel 21 : Vertegenwoordiging bij de algemene vergadering.

Iedere vennoot brengt zelf zijn stem uit of kan zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

De minderjarigen, de ontzetten en onbekwamen in het algemeen, zullen nochtans vertegenwoordigd worden door hun wettelijke vertegenwoordigers; ieder gehuwd persoon kan zich laten vertegenwoordigen door zijn/haar echtgeno(o)t(e),

De medeeigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en schuldenaars moeten zich laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon. Bij gebrek aan akkoord tussen ; de vruchtgebruikers en de na akte eigenaars, kunnen slechts de vruchtgebruikers op een geldige wijze alle rechthebbenden vertegenwoordigen en deelnemen aan de beraadslagingen en stemmingen. Een stem kan ook schriftelijk uitgebracht worden.

Artikel 22 : Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op een enkele stem.

Artikel 23 : Processen-verbaal.

" De processen-verbaal worden ondertekend door de aanwezige vennoten. Afschriften of uittreksels worden

ondertekend door een zaakvoerder.

De enige vennoot, die de bevoegdheden toekomend aan de algemene vergadering uitoefent, zal zijn

beslissingen aantekenen in een speciaal register dat wordt bijgehouden ter maatschappelijke zetel van de ven-

nootschap,

Artikel 24 : Datum van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt van rechtswege ieder jaar gehouden de laatste

vrijdag van de maand mei om achttien uur, ter maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere

plaats die in de berichten van de bijeenroeping wordt aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 25 : Beraadslagingen van de algemene vergadering.

Onder voorbehoud van de bepalingen, vermeld in het wetboek van vennootschappen, worden de beslis-

singen van de algemene vergadering genomen met een gewone meerderheid van stemmen ongeacht het aantal

vertegenwoordigde aandelen.

TITEL V. HET MAATSCHAPPELIJKJAAR - DE MAATSCHAPPELIJKE

GESCHRIFTEN - VERDELINGEN.

Artikel 26 : Het maatschappelijk jaar.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 27 : Inventaris - Balans -Jaarrekening.

Ieder jaar, op éénendertig december, worden de rekeningen afgesloten en stelt de zaakvoerder de

inventaris, de balans, de resultatenrekeningen en het bijvoegsel vast.

De zaakvoerder stelt binnen de door de wet gestelde termijnen de nodige stukken vast en legt ze ter

nazicht voor aan de vennoten, dit alles overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 28 : Saldo - Reserves.

Het batig saldo van de balans na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de

nettowinst uit van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent genomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Deze

voorafneming is niet langer meer verplichtend, van zodra het wettelijk reservefonds ééntiende van het maatschap-

pelijk

kapitaal bereikt, maar deze verplichting moet terug nageleefd worden, indien, voor om het even welke reden, het reservefonds werd aangetast.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de aanwending ervan bepaalt; er dient nochtans op gewezen dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk aandeel in de winsten.

- Geen enkele verdeling-kan-gedaan-worden; indien-op de datum van-de afisuiting -van -het laatste boekjaar-Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) " bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het netto actief, zoals het blijkt uit de jaarlijkse rekeningen, lager ligt of tengevolge van een dergelijke verdeling lager zou komen te liggen dan het bedrag van het vrijgemaakte kapitaal, verhoogd met alle reserves die de wet of de statuten niet toelaten te verdelen.

TITEL VI. - ONTBINDING - VEREFFENING - VERLIES VAN

HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Artikel 29 : Ontbinding - Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening uitgevoerd worden door de zaakvoerder in functie, behoudens wanneer de algemene vergadering beslist één of meerdere vereffenaars, al dan niet vennoten, aan te stellen. De vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaars en in voorkomend geval hun eventuele emolumenten.

Het maatschappelijk vermogen za! eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid rnet het aantal aandelen die ze bezitten,

Indien de aandelen niet in een zelfde verhouding zijn ingeschreven, dan zal de vereffenaar, vooraleer over te gaan tot de verdeling, de gelijkheid moeten herstellen tussen de verschillende aandelen hetzij door zich te beroepen op bijkomende fondsen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd ingeschreven, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in speciën in het voordeel van de aandelen waarop in een hogere mate werd ingeschreven.

Het saldo wordt gelijk verdeeld onder de aandelen.

Artiklel 30 : Verlies van het kapitaal.

Indien ten gevolge van verlies, het netto acief verminderd is tot een bedrag lager dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn die de twee maanden niet overschrijdt nadat het verlies werd vastgesteld of had moeten vastgesteld worden ingevolge de wettelijke of statutaire bepalingen, met het oog op de beraadslaging, in voorkomend geval in de vormen voorzien voor de wijziging der statuten, over de eventuele ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen aangekondigd in de dagorde.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een speciaal verslag dat ter beschikking van de vennoten wordt gehouden ter zetel van de vennootschap vijftien dagen vàôr de algemene vergadering.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten verder te zetten, zet hij in zijn verslag de maatregelen uiteen, die hij zal toepassen teneinde de financiële toestand van de vennootschap recht te trekken.

Dit verslag wordt aangekondigd in de dagorde. Een kopij ervan wordt gelijktijdig met de bijeenroeping verzonden naar de vennoten.

Dezelfde regels worden in aanmerking genomen indien, tengevolge van verlies, het netto actief verminderd is tot een bedrag lager dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal. In dit geval zal echter de ontbinding plaatshebben indien ze goedgekeurd is door éérr/vierde van de uitgebrachte stemmen op de vergadering.

Indien het netto actief verminderd is tot een bedrag lager dan zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ) kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap aan de Rechtbank vragen.

Artikel 31 : Vereniging van alle titels.

De vereniging van de titels in handen van één vennoot heeft noch van rechtswege noch de gerechtelijke ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Indien binnen een termijn van één jaar geen nieuwe vennoot is toegetreden tot de vennootschap of indien de vennootschap niet ontbonden is, binnen de perken toegestaan door de wet, zal de vennootschap werken als zijnde een besloten vennootschap van één persoon met beperkte aansprakelijkheid, mits naleving van de formaliteiten opgelegd door de wet.

Er dient opgemerkt te worden dat de enige vennoot, noch een moreel persoon, noch de enige vennoot mag zijn of worden in een andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Indien de enige vennoot een moreel of een fysisch persoon is die reeds de enige vennoot is in een andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met uitsluiting van het geval waar hij de enige vennoot wordt als gevolg van een nalatenschap, zal hij beschouwd worden als hoofdelijke borg van alle verplichtingen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn handen tot op het ogenblik van de toetreding van een nieuwe vennoot of tot op het ogenblik van de publicatie van de ontbinding van de vennootschap.

TITEL Vil. - ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel 32 : Keuze van woonplaats.

" De vennoten, zaakvoerders, vereffenaars of gevolmachtigden van de vennootschap, niet gedomicilieerd in

België, worden geacht voor de uitvoering dezer woonplaats te hebben gekozen ter maatschappelijke zetel.

Artikel 33 : Toepasselijke wetten.

Voor al hetgeen niet voorzien is in de huidige statuten verwijzen de partijen naar de bepalingen van het

wetboek van vennootschappen.

TITEL VIII. - OVERGANGSBEPALINGEN.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 34: Kosten.

De- partijen verklaren dat; -bij-benadering, het -bedrag voor- de-kosten, uitgaven, bezoldigingen en lasten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 %

mod 11.1

i

onder welke vorm ook, die ten laste van de vennootschap vallen in het kader van haar oprichting, geschat wordt op ongeveer duizend honderd zesenzestig euro negenenveertig cent (1.166,49 E).

Artikel 35 ; Verantwoordelijkheid van de oprichters - Onbevoegdheid Financieël plan - Verplichte tussenkomst van een bedrijfsrevisor.

De verschijners erkennen dat de werkende notaris hun aandacht heeft gevestigd op de wettelijke bepalingen inzake de persoonlijke verantwoordelijkheid die de zaakvoerders oplopen in geval van een duidelijk " uitgesproken grove fout; op de verplichting aan de werkende notaris een financieël plan over te maken waarbij het kapitaal van de vennootschap B.V.B.A. "GARDIBEL" wordt gerechtvaardigd, en op het verbod opgelegd door de wet, aan zekere personen om deel te nemen aan het bestuur of aan het toezicht van de vennootschap.

Anderzijds erkennen de verschijners te weten dat ieder goed toebehorend aan één van de oprichters, aan een zaakvoerder of aan een vennoot, en dat de vennootschap voorstelt aan te kopen binnen een termijn van twee jaar te rekenen vanaf haar oprichting, voor een tegenwaarde minstens gelijk aan één/tiende van het onderschreven kapitaal, het voorwerp moet uitmaken van een verslag opgesteld door een bedrijfsrevisor, aangesteld door de " zaakvoerder en een speciaal verslag opgesteld door deze laatste.

Zij overhandigen terstond aan de ondergetekende notaris, het financieël plan, degelijk goedgekeurd, opdat hij het zou bewaren in zijn dossier,

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

En in een zelfde context hebben de verschijners verklaard samen te komen in een buitengewone " algemene vergadering, die de geheelheid van de aandelen verenigt en die bij algemeenheid van stemmen de vol- gende beslissingen neemt :

1) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1785 Merchtem, Ten Houte 36.

2) Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee.

" 3) Worden benoemd ais zaakvoerders, met machten alleen op te treden

a) De Heer POTTIER Claude Louis Serge, geboren te Brussel tweede district op vijfentwintig februari negentienhonderd tweeënzestig (NN 620225 149 29), wonende te Meise, Grotendries, 40.

b) De Heer POTTIER Antoine Daniel Nicolas, geboren te Brussel, op drieëntwintig augustus negentienhonderd vijfenennegentig (NN 950823 289 05), ongehuwd, wonende te Meise, Grotendries, 40

die deze functie aanvaarden.

4) De duur van hun mandaat is onbepaald.

5) De eventuele bezoldiging van hun mandaat zal door de algemene vergadering beslist worden.

6) Er wordt geen commissaris benoemd, krachtens de afwijking voorzien bij het wetboek van , vennootschappen.

7) De eerste gewone algemene vergadering van de vennootschap zal gehouden worden van rechtswege de laatste vrijdag van de maand mei tweeduizend zeventien om achttien uur.

8) Uitzonderlijk zal het eerste maatschappelijk jaar aanvang nemen op de dag van de neerlegging van " huidige akte voor bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bij de bevoegde griffie van het Handelsrechtbank en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend zestien.

9) De maatschappelijke rekeningen zullen voor de eerste maal op éénendertig december tweeduizend zestien afgesloten worden en op dezelfde datum zal de zaakvoerder de inventaris, balans, jaarrekening en het bijvoegsel opstellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GARDIBEL

Adresse
TEN HOUTE 36 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande