GASTRIC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GASTRIC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.228.308

Publication

22/01/2014
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Benaming : "GASTRIC"

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationlei 5 bus 1

Ondernemingsnr : 0446228308

Voorwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Hilde Knops, geassocieerde notaris met standplaats te Brussel, in datum van twee januari tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, blijkt het dat er ingevolge de buitengewone algemene vergadering de aandeelhouders van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GASTRIC", waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Stationiei 5 bus 1 en die opgericht is blijkens akte verleden voor notaris Michel Herinckx, te Brussel, de dato twee januari negentienhonderd tweeënnegentig, en waarvan de statuten bij uittreksel bekendge-'maakt zijn in de bijlagen van het Belgisch Staats-+blad van tweeëntwintig januari daarna, onder nummer 920122-26 en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Hilde Knops, te Brussel, op 13 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf januari daarna, onder nummer 12008299, die is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder 0446.228.308, met B.T.W.-nummer 446228308, er beslist geweest is met eenparigheid van stemmen hetgeen volgt :

Eerste beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Ieder aandeel zal derhalve een fractie waarde hebben van één/zeven honderd vijftigste (1/754ste) van het kapitaal.

Tweede beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met vijfhonderd eenendertig duizend euro (531.000,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) op vijfhonderd negenenveertig duizend zeshonderd euro (549.600,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Derde beslissing

Is hier tussengekomen de heer HULSTAERT Jan, voornoemd, die, na voorlezing te hebben aangehoord van al het voorgaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "GASTRIC" en verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging voor een totale som van vijfhonderd eenendertig duizend euro (531,000,00 EUR).

De inschrijver verklaart dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig werd volstort, hetzij vijfhonderd eenendertig duizend euro (531.000,00 EUR) door een storting in geld, door de inschrijver gedaan op rekening nummer BE57 0017 1571 0435 op naam van de vennootschap bij de bank BNP PARiBAS FORTIS.

Bijgevolg beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van vijfhonderd eenendertig duizend euro (531.000 EUR).

Een attest van deze deponering dat werd opgemaakt op acht en twintig december tweeduizend dertien (28/12/2013) blijft hieraan gehecht.

Vierde beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris bij authentiek proces-verbaal te notuleren dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven, dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig werd volstort en dat het maatschappelijk kapitaal bijgevolg werd verhoogd tot vijfhonderd negenenveertig duizend zeshonderd euro (549.600,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk aandeel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Vijfde beslissing

Ingevolge hetgeen voorafgaat beslist de vergadering de statuten van de vennootschap te wijzigen, teneinde deze aan te passen aan de voorgaande beslissing tot kapitaalverhoging, als volgt:

Vervanging van de integrale tekst van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

Artikel 5:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



,Voor-bphouden ., ' aan het luik B - Vervolg

Belgisch Staatsblad

__,V



Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd negenenveertig duizend zeshonderd euro

(549.600,00 EUR)_ Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/zeven honderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal.'

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan Meester Hilde KNOPS en Laurence DEVLEESCHOUWER, geassocieerde

notarissen, te Brussel, aile machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te

ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Stemming:

Deze resoluties worden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging van : uitgifte - coördinatie der statuten.

Hilde KNOPS, Notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 21.08.2013 13449-0489-013
27/11/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 20.11.2012 12643-0397-012
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 16.07.2012 12305-0123-012
11/01/2012
ÿþMcd POF 13.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

JIJJI1 IIJ 11111 11111 IIIIIIllIllhIUIllUIllIIi ftneet

" izooezss* 2 2 ®ECa 2011

Griffie



Ondernemingsnr : 0446.228.308

Benaming (voluit): "GASTRIC" (verkort):

Rechtsvoren ; Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vilvoorde, stationlei 5, bus i

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging van doel

Uit een akte verleden voor Notaris Hilde KNOPS te Brussel verblijvende, in datum van dertien december tweeduizend en elf, geregistreerd op het derde Registratiekantoor van Brussel, op zestien december; tweeduizend en elf, boek 79, blad 2, vak 18, blijkt het dat er ingevolge de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "GASTRIC", waarvan de zetel gevestigd is te Vilvoorde, Stationlei 5 bus 1, en die opgericht is! blijkens akte verleden voor notaris Michel Herinckx, te Brussel, op twee januari negentienhonderd twee en: negentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee en twintig januari daarna, onder: nummer 920122-26, en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor: notaris François Herinckx, te Brussel, op zes en twintig november negentienhonderd acht en negentig, gepubliceerd' in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee en twintig december daarna, onder nummer 1998-12-181281, die heeft als RPR nummer 0429.921.321, er beslist geweest is met eenparigheid van stemmen hetgeen volgt :

1) Verslaq:

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, daar de vennoten erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van bovenvermeld verslag van de zaakvoerder en van de staat van actief en passief zal met deze akte ondertekend en geregistreerd worden.

2) Beslissing- Doelswijziging:

De algemene vergadering bevestigt de doelswijziging en beslist tot de vervanging van artikel drie, door

de tekst hierna vermeld ingevolge de toevoeging: " "Artikel drie - Doel.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich er toe hun volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen.

" De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardige doel nastreven, doch overeenkomsten , die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap nier mogen afgesloten worden.

De vennootschap zal roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag eveneens, als bijkomstig doel, beleggen in roerende of onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd."

3) Beslissing - Bevestiging kapitaalsverhoging

De algemene vergadering besluit voor zover als nodig de beslissing van de algemene vergadering van vijf september tweeduizend en één betreffende de omzetting van het kapitaal in euro en de kapitaalsverhoging van zeven euro negen en negentig cent die de het kapitaal heeft gebracht naar achttien duizend zen honderd euro (18.600,00 EUR) te bevestigen.

4) Aan~assinq van de statuten aan de genomen beslissingen- Coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de genomen

beslissingen.

Stemming:

Alle resoluties worden één voor één met eenparigheid van stemmen aangenomen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging van : uitgifte - coördinatie der statuten.

Hilde KNOPS, Notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 28.07.2011 11356-0382-012
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 11.08.2010 10411-0281-012
07/08/2009 : BLT002187
21/08/2008 : BLT002187
09/08/2007 : BLT002187
27/07/2006 : BLT002187
29/06/2005 : BLT002187
14/10/2004 : BLT002187
14/09/2004 : BLT002187
02/08/2004 : BLT002187
05/09/2003 : BLT002187
12/08/2003 : BLT002187
18/09/2002 : BLT002187
05/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 30.09.2015 15622-0031-012
07/12/2001 : BLT002187
06/10/2001 : BLT002187
25/10/1996 : BLT2187
29/09/1992 : BLT2187

Coordonnées
GASTRIC

Adresse
STATIONLEI 5, BUS 1 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande