GDP - BOUWADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GDP - BOUWADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.420.330

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 30.04.2014 14107-0471-010
19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 15.03.2013 13063-0471-009
20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.11.2011, NGL 15.12.2011 11636-0048-009
23/03/2015
ÿþtf ti

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

n op

1fMU 205

tergrte van de Nedertandstatt e

~h

andet B

rechtbank van g

ru$_wt

111

1

III

*150a 038*

Ondernemingsnr : 0823.424.334

Benaming

(voluit) : GDP-BOUWADVIES

(verkort) "

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fabiolalaan 25, 1982 Zemst

(volledig adre$)

Onderwerp akte : statutenwijziging: naam, zetel, ontslagen en benoemingen

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op negentien februari tweeduizend vijftien, geregistreerd op het registratiekantoor Mechelen- AA op 26 februari 2015, Register 5, Boek 000, Blad 000, Vak 3307, drie bladen, geen verzendingen, ontvangen registratierechten: 50,00 euro, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GDP-BOUWADVIES", met maatschappelijke zetel te Fabiolalaan 25, 1982 Zemst, ondernemingsnummer 0823.420.330, is bijeengekomen en met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Wijziging maatschappelijke benaming

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming "GDP-BOUWADVIES" vanaf heden te wijzigen, Voortaan zal de vennootschap de maatschappelijke benaming "LUXIN" dragen.

Tweede besluit: Verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen van 1982 Zemst, Fabiolalaan25, naar 2500 Lier, Berlaarsesteenweg 59.

Derde besluit: Ontslag zaakvoerder

De vergadering besluit het vrijwillig ontslag ingediend door de zaakvoerder, de heer DEPUYDT, Gerard Antoon, geboren te Keiem op negenentwintig april negentienhonderd vijfenveertig, te aanvaarden en hem kwijting te verlenen voor zijn beheer.

Vierde besluit: Benoeming zaakvoerders

De vergadering besluit voornoemde heer Rudiger Dits en voornoemde heer Michael Dirix te benoemen ais niet-statutair zaakvoerders vanaf heden, dewelke aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet getroffen zijn of werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet. Hun mandaat is onbezoldigd.

Vijfde besluit ; Aanpassing van artikel 13 van de statuten aangaande de zaakvoerder

De vergadering besluit tot het aanpassen en aanvullen van artikel 13 met betrekking tot de zaakvoerder, als volgt:

"Artikel dertien  zaakvoerder.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Ingeval een statutaire zaakvoerder zelf ontslag zou nemen, hetzij in geval van zijn overlijden, zal zijn mandaat van rechtswege een einde nemen zonder dat daarvoor de statuten moeten worden gewijzigd.

- Rechtspersonen kunnen ook het mandaat van zaakvoerder uitoefenen, Zij worden in hun hoedanigheid van zaakvoerder vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

- Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en Handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

v ti

voorgelegde verrichting, moet dit mededelen aan de andere zaakvoerders vóór het college van zaakvoerders een pesluit neemt, dit alles overeenkomstig de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschap-pen.

De vennootschap kan de nietigheid vorderen van beslissingen of verrichtingen die hebben plaatsgevonden met overtreding van de in dit artikel bepaalde regels, indien de wederpartij bij die beslissingen of verrichtingen van die overtreding op de hoogte was of had moeten zijn.

le er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

I-tij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap ais van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen." Zesde besluit: Machtigingen

De vergadering gelast de zaakvoerders met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

samen hiermee neergelegd:

uitgifte akte;

uittreksel;

gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Becker

4, Voors :5ehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

+-- F r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste álz van Link B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetztp van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeriwooraigen

Verso - Naam en handtekenlrsg

Coordonnées
GDP - BOUWADVIES

Adresse
FABIOLALAAN 25 1982 ELEWIJT

Code postal : 1982
Localité : Elewijt
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande