GECOTECH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GECOTECH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 551.952.170

Publication

08/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-05-2014

Griffie

*14304311*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0551952170

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Gecotech

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (E-BVBA)

(verkort) :

Hoogland 109 3118 Rotselaar

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Kristiaan TRIAU, geassocieerde notaris te Rotselaar, op 30 april 2014, dat:

de heer GELLENS Johan Frans Feliciaan, geboren te Mechelen op 28 mei 1969 (N.N. 69052848166), echtgenoot van mevrouw Maria Magdalena Delphina Francine Wauters, wonende te Rotselaar/Werchter, Hoogland 109

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

De naam luidt:  Gecotech .

De zetel is gevestigd te Rotselaar/Werchter, Hoogland 109.

De vennootschap heeft tot doel:

" het verlenen van consultancydiensten en projectbegeleiding in de meest ruime zin;

" het verlenen van adviezen van financiële, technisch, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

" het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé-personen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

" studie-, organisatie- en adviesbureau inzake automatisering op alle niveau s;

" systeemanalyse en ontwerp, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen, informatieverwerking en dienstbureau voor derden, delegatie van gespecialiseerd hardware- en softwarepersoneel, technisch en commercieel personeel in het domein van automatiseringen, communicatie, aankoop en verkoop, import en export, verhuur en installatie van computerhardware en  software, en alle randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud daarvan ;

" import, export, verhuur en installatie van communicatiesystemen, zowel hardware als software en alle toebehoren daarmee gepaard gaande;

" de ontwikkeling, studie, aankoop, verkoop, leasing, huur van software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van welke firma ook.

" studie- en adviesbureau voor marketing en informatica, public-relations, perscontacten, het uitgeven van boeken, tijdschriften, allerhande publicaties en artistiek impressariaat ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" het verschaffen van rechtstreekse en onrechtstreekse vermogensvoordelen aan haar zaakvoerder(s);

" het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit;

" het inrichten van algemene diensten en een secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

" het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen;

" het verrichten van wetenschappelijk onderzoek;

" de aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodatie, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de vennoten;

" het scheppen van de mogelijkheden om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

" beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

De heer Johan Gellens heeft inbreng gedaan in geld van een bedrag van ¬ 18.600,00 waarvoor hem honderd aandelen werden toegekend. Deze inbreng werd volledig volstort op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan

niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt als een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht

gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder: de heer Johan Gellens, voornoemd.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde donderdag van de maand september om zeventien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het volgende jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met 31 maart 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015

3. Volmacht voor formaliteiten: een bijzondere volmacht werd toegekend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Adams Accountants & TaxAdvisers , met zetel te Mortsel, Liersesteenweg 21, vertegenwoordigd door mevrouw Adams Caroline of eenieder erkend ondernemingsloket, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen in de zin van de wet van 16 januari 2003 en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij iedere andere administratie, waaronder deze van de BTW, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Kristiaan TRIAU

Geassocieerd notaris

08/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III IIIIIIIIIIIIIII

*15050893*

i

u

i

Grifi<<e Kscreanlcvan t:oopnandal ~

ttr~u~n,~_~_---

Ondernemingsnr : 0551.952.170

Benaming

(voluit) : GECOTECH

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoogland 109, 3119 Rotselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : DIVERSEN

Werden neergelegd ter griffie overeenkomstig artikelen 220 t.e.m. 222 van het Wetboek van

Vennootschappen

- bijzonder verslag van de zaakvoerder in toepassing van art. 220 W.Venn.

- verslag van de bedrijfsrevisor

Getekend,

Gellens Johan, Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 17.09.2015, NGL 17.09.2015 15592-0181-012

Coordonnées
GECOTECH

Adresse
HOOGLAND 109 3118 WERCHTER

Code postal : 3118
Localité : Werchter
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande