GEERT DECREM

Société en commandite simple


Dénomination : GEERT DECREM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 628.531.690

Publication

23/04/2015
ÿþondernemingsnr Benam

Benaming : 4(2 534. çt7

(voluit} ; GEERT DECREM

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Molenstraat 32, 9 670 Bogaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden 01 maart 2015 zijn de partijen overeengekomen een gewone commandiare vennootschap op te

richten.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt Geert Decrem.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Molenstraat 32, 9 670 Bogaarden

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

Artikel 39, 30 W. Venn. betreffende de ontbinding is niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

HOOFDSTUK Il - DOEL

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, organisatie-ontwikkeling, financieel beheer, administratief beheer, wagenparkbeheer, personeelsadministratie, personeelsbeleid, veranderingsmanagement, marketing, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1n1od Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ..,...

uiegdltS111Vésltba'1t

t r ~

1 3 APil, 2015

ter grflic ~~~r~°~ I;~~~w ~~~~t~~i~~

~nf~ie

fpràfCïTei~He e:'~° 45r eUeiri+4S".1',1,f`, ,m-usse

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- de vennootschap kan optreden voor derden als agent, vertegenwoordiger, commissionair op het gebied van verkoop, aankoop, herstelling en onderhoud van installaties, machines, toestellen en aile systemen die daarmee verband houden in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, distributie, constructie, installatie, onderhoud en herstelling van allerhande installaties, machines, apparaten, onderdelen van machines, zowel nieuw als tweedehands,

- algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen of producten

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, het huren, het verhuren, de huurkoop, de leasing, de makelaardij en de commissie van (door andere ondernemingen gefabriceerde) toestellen of producten

-de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van aile roerende goederen en rechten;

. het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst voor de gasten kortom het uitbaten van een bed and breakfast;

Bovenstaande lijst is opsommend, maar zeker niet beperkend.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande,

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met, drie vierden meerderheid van stemmen.

HOOFDSTUK III  VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5, Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten : beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is:

Geert Decrem, wonende te Molenstraat 32, 1670 Bogaarden

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is:

Sylvie Terrijn, wonende te Molenstraat 32, 1670 Bogaarden

Zij is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zowel de stille als beherende vennoten verbinden er zich toe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 6. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000 euro.

Artikel 7: Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volgestort zijn.

Artikel 8: Aandelenregister

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden. Dat register bevat

-de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden, en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en overgangen wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 9., Overdracht van aandelen

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet warden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in

onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

HOOFDSTUK IV  BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 10. Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd

Geert Decrem, Wonende te Molenstraat 32,1670 Bogaarden

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11. Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd..

Artikel 12. Controle

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13. Bijeenroeping en agenda

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand december, om 18 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, bestemming van de winst en kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergaderihg.

Artikel 14. Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elke aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

HOOFDSTUK VI - BOEKJAAR, JAARREKENING

Artikel 15. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één juli tot op dertig juni van ieder jaar. In afwijking hiervan

begint het eerste boekjaar 1 maart 2015 en zal eindigen op 30 juni 2016.

Artikel 16. Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

HOOFDSTUK Vil - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 17. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit

44

A Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

van stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het netto vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Artikel 18. Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.



Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

Geert Decreet Sylvie Terrijn

Vennoot Vennoot

Op de taaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/08/2015
ÿþ ~~ ~ Matl Wartl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van1-elcleCllo>Znen op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

.pÿ AL* 2015

fer gri e van de Nederlandstalige

rechtbank van (zeephandel Brussel

Griffie

Voor-

behoude aan het Belgiscl

5taatsbie

111111111111011111

Ondernemingsnr : 0628531690

Benaming

(voluit) : GEERT DECREM

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Molenstraat 32, 1670 Bogaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 24 juli 2015

De algemene vergadering besluit het kapitaal te verhogen van 1.000,00 EUR naar 18.550,00 EUR.

Het betreft een kapitaalsverhoging, met creatie van zeventienduizend vijfhonderd vijftig (17.550) nieuwe aandelen, ten bedrage van zeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (17.550,00 EUR) door middel van inbreng in geld.

Geert Decreet

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GEERT DECREM

Adresse
MOLENSTRAAT 32 1670 BOGAARDEN

Code postal : 1670
Localité : Bogaarden
Commune : PEPINGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande