GEERT VAN BAEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEERT VAN BAEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.677.987

Publication

23/05/2014
ÿþMd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111MMOIR

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande te Leuven, de 14 MEI i014

DE" GRIFFIER, Griffie

Ondernemingsnr : Cfr. Y

Benaming

(voluin : GEERT VAN BAEL

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel Hoekje 8 - 3118 Werchter

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Denys te Werchter op 9 mei 2014, ter registratie neergelegd op het tweede registratiekantoor te Leuven, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, niet de naam GEERT VAN BAEL met maatschappelijke zetel te 3118 Rotselaar (Werchter), Hoekje 8 voor' onbepaalde duur werd opgericht door de heer Geert Van Bael, geboren te Leuven op 19 februari 1974 en zijn echtgenote mevrouw Bolle Serafina, geboren te Mechelen op 30 november 1974, beiden wonend te 3118 Werchter, Hoekje 8.

Het kapitaal bedraagt honderd en vijf duizend Euro (105 000,00 E), ingebracht door de heer Geert van Bael voor tachitg procent (80%) en door mevrouw Bolle Serafina voor twintig procent (20%), volledig geplaatst en verdeeld in duizend vijftig (1050) aandelen zonder nominale waarde. Met kapitaal werd ingebracht in nature.

VERSLAGEN VAN DE OPRICHTER EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR

1- BVBA F. Clukkers Bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Leuven, Brusselsestraat 292 N8 vertegenwoordigd door haar vennoot Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, overhandigde het verslag de dato 22 april 2014 waarvan het besluit luidt als volgt

"Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de BVBA E. Clukkers, Bedrijfsrevisor, met kantoor in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van, artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig. de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de vooropgestelde inbreng in nature ad' 310 807,21 ter gelegenheid van de oprichting van de BVBA Geert Van Bael en waarvan de oprichtingsakte zal verleden worden door Meester Jan Denys, notaris met standplaats op de Hogeweg 241e Werchter.

Tot besluit verklaren wij dat

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig deze controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren

-en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding: van de inbreng in nature;

2. de beschrijving beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord maar het cliënteel dat dat zeker aanwezig is en hetwelk een waarde kan hebben van 299 000,00 e, is niet objectief controleerbaar omdat deze waarde afhangt van toekomstige factoren die nu niet kunnen worden ingeschat gezien het intuitu persona& karakter van de inbreng. De weerhouden waarde komt wel overeen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de waarden van de, ais tegenprestatie uit te geven aandelen.

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding is rechtmatig en billijk, zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgesteld zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art, 219 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw, Leuven, 22 april 2014. Voor de BVBA "F Clukkers bedrijfsrevisor" (getekend) F. Clukkers, Bedrijfsrevisor Vertegenwoordigend vennoot.

2- Ingevolge artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de heer Van Baal Geert en' mevrouw Bolle Serafina aan ondergetekende notaris het bijzonder verslag van de oprichters de dato 22 april 2014 overhandigd ter verantwoording van de inbreng in natura voor de op te richten vennootschap BVBA GEERT VAN BAEL teneinde haar vooropgezet doel te kunnen verwezenlijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VERGOEDING

De inbreng in nature ten bedrage van honderd en vijf duizend Euro (105 000,00 ¬ ), door de heer Van Bael Geert en Bolle Serafina, voornoemd, werd aangewend ter vorming van het kapitaal van de vennootschap dat honderd en vijf duizend Euro (105 000,00 ¬ ) bedraagt, door beide verschijners onderschreven, 80% door de heer Geert Van Bael en 20% door mevrouw Serafina Bolle.

Als vergoeding voor hun inbreng werden aan de heer Geert Van Bael 840 aandelen toegekend en aan mevrouw Serafina Bolle werden 210 volledig afbetaalde aandelen op naam toegekend worden, zonder . aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend vijftigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De vennootschap heeft tot doel

" Het beheer van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel in Leuven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

" De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de , verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of i verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel.

.Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld

" De vennootschap er zich toe verbindt alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven ' samenwerkingsovereenkomst te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere algemene , vergadering en met in acht name van de wettelijke voorschriften inzake wijziging van de statuten.

Tot zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur de heer Geert Van Bael, mede-oprichter, vernoemd, welke het mandaat heeft aanvaard. Het mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beschikt..

Volmacht werd verleend aan BVBA Boekhoudkantoor Van gamme Jef, Jef van Horicklaan 2 te 3128 Tremelo met recht van indeplaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntenbank ondernemingen en het desbetreffende ondememingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

De algemene vergadering wordt gehouden op 30 november om 19 uur en voor het eerst op 30 november, 2015 om 19 uur.

Het boekjaar loopt van één juli en eindigt op dertig juni. Het eerste boekjaar loopt van 9 mei 2014 tot 30 juni 2015.

Ingevolge artikel 60 Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, werden alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegaan vanaf 9 mei 2014 bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel

Jan Denys

Notaris

Samen met deze neergelegd een uitgifte van de akte, verslag oprichter en verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.11.2015, NGL 20.02.2016 16047-0426-013

Coordonnées
GEERT VAN BAEL

Adresse
HOEKJE 8 3118 WERCHTER

Code postal : 3118
Localité : Werchter
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande