GEMINI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GEMINI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.576.377

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 30.06.2014 14263-0577-015
09/01/2014
ÿþ mad 11.1

+I_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

t

Rus.b.,.r,,L.,

3 0 DEC. 2013

Griffie

ls

900980

Ondernemingsnr : 0472.576.377

Benaming (volutt) : GEMINI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

ri Zetel: Singel 24

1745 Opwijk

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hilde Fermon te Opwijk op 18 december 2013, ter registratie, aangeboden, dat de buitengewcne algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "GEMINI", met zetel: te 1745 Opwijk, Singel 24, de navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist om het aantal aandelen te verhogen van 750 naar 562,500. Dit geschiedt door omruiling van de bestaande aandelen, waarbij elk bestaand aandeel vervangen wordt door 750 nieuwe aandelen, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen.

TWEEDE BESLUIT:

É De vergadering stelt vast dat de beslissing tot goedkeuring van een tussentijds dividend ten bedrage van driehonderdnegenendertigduizend negenhonderdvierenzeventig euro (¬ 339.974,00) met afhouding van 10% roerende voorheffing, reeds werd genomen door de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 november 2013.

DERDE BESLUIT:

De vergadering beslist vervolgens tot de incorporatie van het netto dividendbedrag ten belope van driehonderdenvijfduizend negenhonderdzesenzeventig euro zestig cent (¬ 305.976,60) in het kapitaal. Aldus geschiedt er een kapitaalverhoging met driehonderdenvijfduizend negenhonderdzesenzeventig euro zestig cent (¬ 305.976,60) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00) op vierhonderdvijfentwintigduizend negenhonderdzesenzeventig euro zestig cent (¬ 425.976,60), door inbreng in natura van de schuldvordering ontstaan naar aanleiding van de voorafgaandelijke beslissing van de tussentijdse dividenduitkering, met uitgifte van honderdachtenvijftigduizend tweehonderdvijftig (158.250) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van dezelfde categorie, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en dit als volgt:

- de heer Van Aelten Willem August Frans Maria, wonende te 1745 Opwijk, Singel 24, doet inbreng van zijn schuldvordering voortkomende uit de toekenning van voormeld dividend en dit ten bedrage van honderdtweeënvijftigduizend vijfhonderdtachtig euro drieëndertig cent (¬ 152.580,33), waarvoor hem achtenzeventigduizend negenhonderdveertien (78.914) nieuwe aandelen worden toegekend; - mevrouw Oosterlinck Tine Maria Joris, wonende te 1745 Opwijk, Singel 24, doet een inbreng van haar schuldvordering voortkomende uit de toekenning van voormeld dividend en dit ten bedrage van honderdtweeënvijftigduizend negenhonderdachtentachtig euro dertig cent (¬ 152.988,30), waarvoor haar negenenzeventigduizend honderdvijfentwintig (79.125) nieuwe aandelen worden toegekend; - de heer Van Aelten Jan Jozef Maria, wonende te 2000 Antwerpen, Coppenolstraat 10, doet inbreng van zijn schuldvordering voortkomende uit de toekenning van voormeld dividend en dit ten bedrage van vierhonderdenzeven euro zevenennegentig cent (¬ 407,97), waarvoor hem tweehonderdenelf (211) nieuwe aandelen worden toegekend.

Alle voornoemde inbrengers verklaren dat deze kapitaalverhoging het gevolg is van de hcgervermelde uitkering van dividenden die, bij toepassing van art. 537 WIB92, kunnen genieten van het verlaagd tarief van tien ten honderd (10%) van de roerende voorheffing.

VIERDE BESLUIT:

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

de mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °AELVOET & PARTNERS Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door mevrouw Saman Wendy, bedrijfsrevisor, heeft op datum van 20 november 2013 het verslag opgemaakt, voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Net besluit van dit verslag luidt:

"VI. BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van een inbreng in natura, verklaren wij, Aelvoet & Partners Bedrijfsrevisoren, hier vertegenwoordigd door Wendy Saman dat:

- De intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de vennootschap GEMINI NV, middels een inbreng in nature van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 339.974, 00 EURO onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag za! 305.976, 60 EURO bedragen;

- Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

- De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomst met de vergoeding voor een bedrag van 305.976,60EURO, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

- Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto-dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 158.250 nieuwe aandelen van NV GEMINI, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 305.976,60EUROworden uitgegeven, De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 958.039 nieuwe aandelen aan de huwelijksgemeenschap van de heer Willem Van Aelten -mevrouw Tine Oosterlinck, voornoemd;

- 211 nieuwe aandelen aan de huwelijksgemeenschap van de heer Jan Van Aelten  mevrouw Katrien Brosens, voornoemd;

- Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 305, 976, 60 EURO teneinde het te brengen van 120.000,00 EURO op 425.976,60 EURO.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd tan bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is,

Opgemaakt te Brussel, op 20 november 2013

AELVOET & PARTNERS BVBA (B-0481)

Vertegenwoordigd door Wendy SAMAN

Bedrijfsrevisor (A-2061)"

2) Het bestuursorgaan heeft het bijzonder verslag opgesteld voorzien door het Wetboek van Vennootschappen waarin het uiteenzet wat het belang is van de inbreng in natura voor de vennootschap, en desgevallend waarom wordt afgeweken van de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van voormelde verslagen; iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen. Een exemplaar van voormelde verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt werd door hogervermelde inbreng in natura en dat deze kapitaalverhoging volledig werd volstort, zcdat het kapitaal van de vennootschap thans vierhonderdvijfentwintigduizend negenhonderdzesenzeventig euro zestig cent (¬ 425.976,60) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderdtwintigduizend zevenhonderdvijftig (720.750) aandelen zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT:

De vergadering beslist om het aantal aandelen te verminderen van 720.750 naar 750. Deze vermindering geschiedt door omruiling van de bestaande aandelen, waarbij 961 bestaande aandelen

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

' mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vervangen worden door 1 nieuw aandeel, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande

aandelen.

ZEVENDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap te wijzigen om deze in

overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, en wel als volgt:

Artikel 5 luidt voortaan als volgt:

`Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderdvijfentwintigduizend

negenhonderdzesenzeventig euro zestig cent (¬ 425.976,60) vertegenwoordigd door

zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, welke elk één/zevenhonderdvijftigste

van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het is volledig volgestort.

Er kunnen door het bestuur titels van meerdere aandelen worden uitgegeven.'

ACHTSTE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank

van Koophandel van de nieuw gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage; - expeditie van de akte

gecoördineerde statuten

- verslag bestuurders

verslag bedrijfsrevisor











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 28.06.2013 13266-0134-015
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 18.07.2012 12315-0267-015
10/01/2012
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



2 apEC. zog

eRuss.

Griffie

'12006]Oq+

1

V, beh aa Bel Star

Ondernemingsnr : 0472.576.377

Benaming

(voluit) : GEMINI

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1745 Opwijk, Singel 24

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hilde Fermon te Opwijk op 23 december 2011, welke akte;

' eerstdaags geregistreerd zal worden, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze

Vennootschap "GEMINI", met zetel te 1745 Opwijk, Singel 24, de volgende besluiten heeft genomen:

Besluiten.

Nadat deze uiteenzetting onderzocht is en als juist erkend door de vergadering, zodat de vergadering aldus:

; geldig is samengesteld en bekwaam is om rechtsgeldig beslissing te nemen, beraadslaagt zij over de:

agendapunten om vervolgens met eenparigheid van stemmen volgende besluiten te nemen:

EERSTE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

TWEEDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap te wijzigen om deze in';

overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met de eerder genomen beslissing tot

zetelverplaatsing bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 mei 2010 onder nummer

75474, en wel als volgt:

- De eerste zin van artikel 2 wordt vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1745 Opwijk, Singel 24."

-Artikel 7 wordt volledig vervangen en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 7: aard aandelen

De aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden voor aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar:

aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een;

certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

Een register van aandelen wordt in de plaats van vestiging gehouden. Het bevat: de juiste aanduiding van;

elke vennoot en het aantal aandelen hem toebehorende, de vermelding van de verrichte stortingen, de;

overdrachten van delen met datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en ovememers ingeval

van overdracht onder levenden, door de zaakvoerders en de verkrijgers, ingeval van overgang bij overlijden.

Overdracht en overgang gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum;

van hun inschrijving in dit register. Iedere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis;

nemen."

- In artikel 18 wordt de eerste alinea geschrapt.

DERDE BESLUIT: HERBENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering beslist te herbenoemen als bestuurders van de naamloze vennootschap voor een'

nieuwe termijn van zes jaar:

1)de heer Van Aelten Willem August Frans Maria, wonende te 1745 Opwijk, Singel 24;

2)mevrouw Oosterlinck Tine Maria Joris, wonende te 1745 Opwijk, Singel 24;

3)de heer Van Aelten Jan Jozef Maria, wonende te 2000 Antwerpen, Coppenolstraat 10.

Deze mandaten zullen onbezoldigd zijn.

Allen verklaren uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige

wettelijke beperking voor de aanvaarding en uitoefening van dit mandaat. "

De algemene vergadering beslist de tot op heden gestelde bestuurshandelingen door de heer Van Aelten

Willem, mevrouw Oosterlinck Tine en de heer Van Aelten Jan, allen voornoemd, te bekrachtigen.

VIERDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

RAAD VAN BESTUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Onmiddellijk na deze algemene vergadering is de Raad van Bestuur bijeengekomen en heeft zij met

eenparigheid van stemmen beslist om de heer Van Aelten Willem, voomoemd, te herbenoemen tot voorzitter

van de raad van bestuur en tot afgevaardigd-bestuurder, die aanvaardt,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage: - expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

.3elgisch

Staatsblad

14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.11.2011, NGL 08.12.2011 11632-0302-015
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 20.07.2010 10323-0158-015
26/05/2010 : BL649967
30/07/2009 : BL649967
21/11/2008 : BL649967
05/11/2007 : BL649967
30/06/2006 : BL649967
01/07/2005 : BL649967
16/07/2004 : BL649967
25/06/2004 : BL649967
03/07/2003 : BL649967
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.09.2015, NGL 30.09.2015 15624-0177-015

Coordonnées
GEMINI

Adresse
SINGEL 24 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande