GERLINDE THYS IR.-ARCHITECT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERLINDE THYS IR.-ARCHITECT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 551.944.252

Publication

16/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

*1910 579

11111111

E Si

mod 11.1

Neergelegd ter grjffite ctar

Rechtbank van Knophendel

te Leuven, de Q 6 M E1 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Lil,< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Qndememingsnr: t-e-..1. Q1-14. tee,

Benaming (voluit) : Gerlinde Thys ir.-architect

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen heeft

Zetel : Mechelsesteenweg463

3020 Herent

Onderwerp akte : Oprichting

Oprichtingsakte verleden voor notaris Jean-Pierre Rooman, te Leuven, op 5 mei 2014:

1. rechtsvorm en naam: burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten'; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen heeft "Gerlinde Thys ir.-architect ".

2. zetel: 3020 Herent, Mechelsesteenweg 463.

3, duur: de vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan.

4, opgave van de vennoten, tevens oprichters:

mevrouw THYS, Gerlinde ,Maria Huguette Liselotte, wonende te 3020 Herent, Mechelsesteenweg

463. waarvan de inbreng voor ¬ 6.200,00 nog niet is gestort.

, 5. kapitaal en storting: het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is,t

gestort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

ï: 6. samenstelling: het kapitaal is volledig in geld geplaatst.

7. boekjaar: begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint met terugwerkende kracht op 1 januari 2014, om te eindigen op 31 december 2014.

8. aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvend saldo. Het-te bestemmen winstsaldo of het te verwerken verliessaldo wordt jaarlijksrf bepaald overeenkomstig het geldend boekhoudrecht.

Op de winst wordt vijf percent vooraf genomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding niet meer verplicht wanneer de reserve een tiende van het kapitaal vertegenwoordigt.

Voor zover het netto actief niet gedaald is of hierdoor niet zou dalen onder het bedrag van het:: gestorte kapitaal, verhoogd met de niet uitkeerbare reserves, wordt de overblijvende winst evenredig; verdeeld onder alle aandelen of mag op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering of door de enige vennoot geheel of gedeeltelijk naar een volgend boekjaar;; overgedragen, in een bijzonder reservefonds geboekt of elke andere winstverdeling besloten;; worden. !n voorkomend geval zal het vereffeningsaldo op evenredige wijze verdeeld worden onder de!i aandeelhouders, na gelijkstelling van de aandelen, indien ze niet in gelijke mate volgestort werden.

9. bestuur en vertegenwoordiging: ï}

De oprichter benoemde voor onbepaalde tijd tot enige zaakvoerders

mevrouw THYS, Gerlinde Maria Huguette Liselotte (NN 84.11.20-062,15), wonende te 3020, Herent, Mechelsesteenweg 463. Aan haar is volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden, in en buiten rechte en tegenover derden.

il 10, commissarissen: er werden geen commissarissen aangewezen. ;ï

11. doel: De vennootschap heeft als doel:

1-let verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van (ingenieur-) architect; Het samenwerken in een (ingenieur-) architectenbureau;

II! Het uitvoeren van alle activiteiten inzake toezicht op bouwwerven die aan een (ingenieur-) architect voorbehouden zijn;

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14, 4, ~

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Alle industriële en financiële verrichtingen, zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het (ingenieur-) architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De vennootschap mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of

rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van (ingenieur-)architect. Inzake opdrachten dewelke (ingenieur-)architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van (ingenieur-)architect

uit te oefenen en die daartce ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs,

In de verwezenlijking van haar doel, zuilen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over i waken dat zij aile wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van (ingenieur-) architect respecteert."

12. jaarvergadering: de tweede maandag van juni om 20u00.

voorwaarden voor toelating en voor uitoefening van het stemrecht:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen, maar kan zich wel laten vertegenwoordigen voor de ondertekening van een notariële akte.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag een vennoot zich op de algemene vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber, met name een natuurlijke persoon met een niet-onverenigbaar beroep.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van (ingenieur-) architect uit te oefenen.

De minderjarigen, de gefaillperden, de personen gesteld onder voorlopig bewindvoerder of een andere wettelijke vertegenwóotdiger gesteld en de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordiger of de door deze laatste aangeduide lasthebber. ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, oefent de vruchtgebruiker-het stemrecht alleen uit. Wanneer de vergadering besluit over de ontbinding en de erop volgende ,vereffening van de vennootschap, oefent alleen de blote eigenaar het stemrecht uit. Bij pandgeving Wordt het stemrecht dodr de pandgever uitgeoefend, maar bij ontbinding en vereffening door de pandhouder,

indien een architect-aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijke persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van (ingenieur-) architect uit te oefenen.

13. volmachten: De oprichter geeft volmacht aan de heer VAN BEDTS, Jos, met recht van indeplaatssteiling, om in haar naam aile verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen met het oog op de activering van het BTW-nummer en het vervullen van de formaliteiten op het ondernemingsloket.

14. deponering van gestorte kapitaal: de ondergetekende notaris bevestigt het deponeren van het

gestorte kapitaal, ten bedrage van E 12.400,00, overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van

vennootschappen, bij de BNP Paribas Fortis bank,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Lauranne Rooman

notaris

Tegelijkertijd neergelegd met dit uittreksel:

- de uitgifte.

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/03/2015
ÿþ!' t

Mod PDF 57,5

Lf 2:2I " f 1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NM II~~~ii~quuiiuui

<1503 50*

fl~

I u i- i

Creer eci~il3~~r; '

c van 'r;uop,1ande!

riÎli e2

Ondernemingsnr : 0551.944.252

Benaming (voluit): GERUNDE THYS IR.-ARCHITECT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 463, 3020 Herent, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

De zaakvoerder beslist om vanaf 24/01/2015 de maatschappelijke zetel over te brengen naar Steenakker 39, 3150 Haacht.

Gedaan te Haacht, 26/01/2015

Ondertekend,

Gerlinde Thys

Zaakvoerder

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 12.07.2016 16325-0191-010

Coordonnées
GERLINDE THYS IR.-ARCHITECT

Adresse
STEENAKKER 39 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande