GERMAINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERMAINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.721.784

Publication

25/07/2013
ÿþSt""" Mod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Y IHhI1U1 V~~IBIIYIIIIYI

behouden *13115855

aan het

Belgisch

Staatsblad

if1Il



1 6 JüIL. 2013j

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsar: ©d3C:, ' i 439

Benaming

(voluit) : GERMAINE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan 15 , 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op twaalf juli tweeduizend dertien dat :1) de heer INDESTEEGE Jean Louis Joseph, geboren in Tienen op negentien januari negentienhonderd vijftig, echtgescheiden, wonende te 1930 Zaventem, Hoogstraat 62 (nationaal nummer 50.01.19 419-68 identiteitskaart nummer 590-32898223-94); 2) Mevrouw INDESTEEGE Margot, geboren in Leuven op dertig juli negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te Diepenbeek, Ganzestraat 35 (nationaal nummer 87.07.30 240-57 identiteitskaartnummer 591-5743248-77) en 3) De heer INDESTEEGE Bastiaan, geboren te Leuven op vijftien mei negentienhonderd vierentachtig, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1930 Zaventem, Hoogstraat 62, (nationaal nummer 84.05.15 419-57, identiteitskaart nummer 590-4767131-92) ondergetekende Notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GERMAINE, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld werd op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).Het is volledig geplaatst en volstort.

Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen waarop door de comparanten in geld wordt ingeschreven tegen de prijs van tien euro per aandeel en die zij volstort in volgende verhouding:

-Margot Indesteege driehonderd tweeënzeventig aandelen (372) ingevolge volstorting van drieduizend zevenhonderd twintig euro, hetzij twintig procent van het kapitaal

-Bastiaan Indesteege driehonderd tweeënzeventig aandelen (372) ingevolge volstorting van drieduizend zevenhonderd twintig euro, hetzij twintig procent van het kapitaal

-Jean Indesteege duizend honderd zestien (1.116) aandelen ingevolge volstorting van elf duizend honderd zestig euro, hetzij zestig procent van het kapitaal

De comparant verklaart dat op alle en elk van deze aandelen werd ingeschreven en dat ze werden volstort zoals hierboven gezegd en dat de vennootschap, bijgevolg, vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid over een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro beschikt, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-7008883-30 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

De statuten vermelde wat hieronder volgt

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "GERMAINE",

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Parklaan 15.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

-Het uitbaten van een taverne/café;

- De productie van kant- en klaarmaaltijden die vlees of vis bevatten;

- De uitbating van een restaurant van het traditionele type;

- De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en ham burgerrestaurants;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt warden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria's;

-De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's;

- Catering;

-Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

- Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties en dergelijke;

- Het uitoefenen van het mandaat van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen;

-Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap in het algemeen alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mag doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Artikel 4.- Duur,

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur,

Artikel 5.- Kapitaal,

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volstort bij de oprichting.

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen,

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8,- Bestuur,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld, De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11.- Algemene vergaderingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de laatste dinsdag van de maand mei om

tien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde

uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de

vennootschap het vereisen,

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in

België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen véér de

datum van de vergadering, en vermelden de agenda,

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt,

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14,- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot,

Artikel 15.- Verdeling,

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten.

Artikel 16.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen.

SLOT BESCHIKKINGEN

A.Benoeming van de eerste zaakvoerder.

Wordt in hoedanigheid van enige zaakvoerder aangesteld voor een onbepaalde duur, de heer Jean

lndesteege, voormeld, die aanvaardt.

Zijn opdracht zal onbezoldigd worden uitgeoefend, tenzij een latere algemene vergadering er anders over

beslist, overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid

door de vennootschap.

B. Commissaris.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar

eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen zal voldoen.

C.Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

aanvangen en eindigen op 31 december tweeduizend en veertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in maart tweeduizend en negen.

D.Begin van de werkzaamheden.

De werkzaamheden van de vennootschap vangen aan op de dag van de verkrijging van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Machten.

Alle machten worden verleend, met recht deze over te dragen aan de heer Bart Abbeloos met kantoor te

Herzele, ten einde de formaliteiten bij alle ondememingsioket, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en, in

voorkomend geval, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

E.Ovemame verbintenissen

De comparant verklaart dat behoudens vergissing geen verbintenissen werden aangegaan voor rekening en

ten name van de vennootschap in oprichting,

De verbintenissen, aangegaan vanaf heden tot aan de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de

vennootschap, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen,

eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

C r r .-ii

Voorbehouden t aan het Tegelijk neergelegd : twee uitgiften akte

Belgisch Staatsblad







Opgemaakt te Wemmel op 15 juli 2013 BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/07/2015
ÿþd Maa Warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vair a egdlontvangen op

*15093970*

Gar,aming

111

0536.721.784

GERMAINE

"l 3 ÏUl<li 2015

ter griffie van de Nederiandstalige

recl" it;K1w"há~l 13riissel

Griffie

~_," -s~ ~~n, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

7_=" _ . Parklaan 15, 1930 Zaventem

Onderwerp akte Wijziging doel procedure gerechtelijke reorganisatie - opening van de gerechtelijke reorganisatie bij overdracht onder gerechtelijk gezag - aanstelling gerechtsmandataris - verlenging periode van opschorting



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij vonnis van 1 juni 2015 van de Derde Kamer -Zaal I inzake Gerechtelijke reorganisatie- van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel Brussel werd de aanvraag van GERMAINE BVBA tot wijziging van het doel van de procedure die thans een overdracht onder gerechtelijk gezag van het geheel of een gedeelte van de onderneming of van haar activiteiten beoogt overeenkomstig de artikelen 39 en 59 WCO, ingewilligd.

Het vonnis stelt Mr. Tom VANRAES, advocaat, met zijn kantoor te Esplanade 1/88, 1020 Brussel, aan als de gerechtsmandataris gelast met het organiseren en realiseren van de overdracht onder gerechtelijk gezag in naam en voor rekening van GERMAINE BVBA.

Het vonnis laat de bepaling van het voorwerp van de overdracht aan het oordeel van de gerechtsmandataris.

Het vonnis bevestigt de aanstelling van de heer Frank TAILDEMAN in zijn hoedanigheid van gedelegeerd rechter,

Uit het vonnis van 3 juni 2015 van de Derde Kamer - Zaal I inzake Gerechtelijke Reorganisatie - van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel blijkt dat de duur van de opschorting verlengd werd tot 28 oktober 2015;

Voor eensluidend uittreksel:

Tom VANRAES (get.)

gerechtsmandataris

05/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GERMAINE

Adresse
PARKLAAN 15 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande