GERON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.352.939

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 24.06.2014 14206-0050-015
06/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12300883*

Neergelegd

02-02-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0843352939

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): GERON

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1932 Zaventem, Jozef Van Damstraat 85

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op twee februari tweeduizend en twaalf door Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke, vennoot van de BV-BVBA  Notaris Antoon DUSSELIER" te Meulebeke, Barnumstraat 20, B.T.W.-nr BE 0875.793.895, RPR Kortrijk;

DAT:

1/ 1° Heer Trappeniers, Ronny Marie Frans, rijksregister nr 70.07.11-

135.84, identiteitskaart nr 51-2484799-52, geboren te Leuven op elf juli

negentienhonderd zeventig, ongehuwd, wonend te 1930 Zaventem, Maria

Dallaan nr 31;

2° Mevrouw Neuteleers, Geraldine Chantal Lydia, rijksregister nr

71.03.29-056.04, identiteitskaart nr 590-5811769-40, geboren te Leuven op

negenentwintig maart negentien honderd éénenzeventig, ongehuwd, wonend te

1930 Zaventem, Maria Dallaan nr 31;

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT.

2/ Naam: "GERON".

3/ Zetel: 1932 Zaventem, Jozef Van Damstraat 85 (Sint-Stevens-Woluwe).

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-uitbating van ruimten met hotel- of restaurant-bestemming

-verhuur van zalen

-verschaffen van lichte maaltijden, snacks, drank, ...

-alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband

houden met het creëren, bouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten

van en investeren in hotelresidenties, hotels, restaurants,

verbruikssalons, boetieks en, algemeen genomen, handelsinrichtingen.

-het beheer en exploitatie van gebouwen voor handels- en woongebruik; het verhuren, aankopen, verkopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen.

-alle niet door de wet verboden commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

-samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

-de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. -de vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. -de vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezelijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-plaatsen, vernieuwen of herstellen van :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-elektrische installaties

-camera-beveiliging

-brandbeveiliging

-automatisatie

-toegangscontrole

-elektrische verwarming

-kastenbouw, verdeelborden

-verlichting binnen en buiten

-klimatisatie,koelinstallaties, airconditioning

-parlofonie, telefonie, videofonie

-informatica, databekabeling

-domotica, comfortinstallaties

-handel in wit- en bruingoed, elektrisch materiaal, ...

-sanitaire herstellingen allerhande

-onderhoudswerkzaamheden

-schilderwerken

-plaatsen van vloerbekleding allerhande

-het verstrekken van  wellness-activiteiten zoals oorkaarsen, reiki, hotstone massage, alternatieve therapieën, ...

-het aan- en verkopen van alle benodigdheden voor wellnessactiviteiten en alternatieve therapieën

---evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600),00) euro, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal. Ieder aandeel werd bij de oprichting volledig onderschreven en ten belope van één/derde volgestort in speciën hetzij zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00) en is nog te volstorten door de heer Trappeniers Ronny en mevrouw Neutelaere Geraldine voor elk zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZES DUIZEND TWEE HONDERD euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE06 0688 9446 5622 bij DEXIA BANK NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op heden afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Aan de zaakvoerders en de werkende vennoten kan een wedde en/of vergoedingen worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, ten laste van de algemene kosten der vennootschap.

8/ Er zal een jaarvergadering worden gehouden op elke tweede dinsdag van de maand juni om tien uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Eerste jaarvergadering in 2014.

9/ Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Eerste boekjaar: vanaf 2 februari 2012 tot en met 31 december 2013.

10/ Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernomen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naargelang het aantal van hun maatschappelijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitengewoon reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven. Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

En tenslotte zijn voornoemde oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben met éénparigheid van stemmen beslist aan te stellen als eerste, niet statutaire zaakvoerders, met ingang van heden voor onbepaalde duur: Heer Trappeniers, Ronny en Mevrouw Neuteleers, Geraldine voornoemd, die aanvaarden.

VOLMACHT. Heer Trappeniers, Ronny en Mevrouw Neuteleers, Geraldine voornoemd, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan BOEKHOUDKANTOOR DECOSTER BVBA met zetel te 3090 Overijse, Duisburgsesteenweg 183, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheids-nummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke.

03/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0843.352.939

Benaming

(voluit) : Geron

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jozef Van Damstraat 85 -1932 Sint-Stevens-Woluwe

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 20 maart 2015 werd beslist om de maatschappelijke zete van de vennootschap vanaf 20 maart 2015 te verplaatsen naar

Torrekensstraat 16 -1820 Steenokkerzeel

Zaakvoerder

Ronny Trappeniers

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d9 ak e

gelegdieli fi," ai ~y~~n Op

2 4 ~'~" ~ 2015

ter griffie van de Nçda -s.,

rechtbank van # ~,~ristalige

Sahartc;--

0490811111111111

e

Voor behouc aan hc Belgisi Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 21.08.2015 15447-0328-014

Coordonnées
GERON

Adresse
TORREKENSSTRAAT 16 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande