GET TO THE POINT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GET TO THE POINT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.781.175

Publication

20/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-01-2015

Griffie

*15301120*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0568781175

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

GET TO THE POINT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 16 januari 2015, dat door de heer DE SAEGER Johan, wonende te 1790 Affligem, Fosselstraat 130 C, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte heeft de verschijnende partij mij een door hem ondertekend financieel plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen. Bovendien, heeft ondergetekende notaris lezing gegeven van artikel 212 van het Wetboek Vennootschappen en de oprichter op de hoogte gebracht van de gevolgen voorzien door de wet en de verantwoordelijkheid die hij oploopt als hij de enige vennoot is van meerdere eenpersoonsvennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

Artikel 1: Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam  Get to the Point .

Artikel 2 : Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Fosselstraat 130C 1790 Hekelgem...

Artikel 3: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4: Doel

De exploitatie van een arbeidsbemiddelingsbureau, het adviseren met betrekking tot het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van personeel alsmede het bemiddelen bij het tot stand komen van outplacementcontracten, het adviseren inzake personeelsaangelegenheden.

Het verlenen van diensten en het geven van advies in de meest ruime zin van het woord, onder meer op het vlak van bedrijfsvoering, administratie, bedrijfsorganisatie, informatica, personeels-, aankoop-, en verkoopbeleid.

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële , handels-, en sociale aangelegenheden.

Het uitvoeren van algemene audit-activiteiten, financiële dienstverlening en rapportering, en financiële analyse.

Het opnemen van bestuursmandaten in en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Fosselstraat 130C 1790 Affligem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken.

De vennootschap kan alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, alle financiële transacties uitvoeren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde. Al deze aandelen zijn volstort ten belope van twee/derden. Op de honderd maat¬schappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door de oprichter.

De inschrijver verklaart en erkent dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volstort is ten belope van twee/derden door een storting in geld verricht op rekeningnummer BE22 0689 0173 3447, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank zodat de vennootschap vanaf heden, uit dien hoofde, een som van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400¬ ) tot haar beschikking heeft.

Artikel 12 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachthebbers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Artikel 13: Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap in en buiten rechte elk afzonderlijk.

Artikel 14 : Benoeming en ontslag

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd :

De heer De Saeger Johan, wonende Fosselstraat 130C te 1790 Hekelgem.

De duur van het mandaat van de (niet-) statutaire zaakvoerder is onbeperkt. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet :

-hetzij door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een statutenwijziging; -hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, kan hij zijn vordering voor de rechtbank van koophandel brengen

Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Artikel 19: Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de 4e vrijdag van juni om 16u.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden...

Artikel 28: Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 29: Jaarrekening

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichtingen, en vormt één geheel.

Artikel 30: Resultaatsbestemming

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één twintigste voorafgenomen tot het oprichten van de wettelijke reserve; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits de wettelijke beperkingen terzake inacht genomen worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Artikel 31: Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels voorzien voor statutenwijzigingen, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verliezen gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Artikel 32: Vrijwillige ontbinding en vereffening

De algemene vergadering kan besluiten tot ontbinding van de vennootschap volgens de regels voor de wijziging van de statuten. In geval van vrijwillige ontbinding, zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene bevoegdheden, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet warden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015.

2. Indien binnen twee jaar te rekenen van heden, de vennootschap overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen van een oprichter, een zaakvoerder of een vennoot, tegen vergoeding van tenminste één tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, zal rekening gehouden worden met de bepalingen van de artikels 220-222 W. Venn.

3. Overeenkomstig artikel 60 W. Venn. verklaren de comparanten alle rechtshandelingen te erkennen die, vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap werden gesteld en dit sedert 1 december 2014. 5. De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan SBB Accountants & Adviseurs te Aalst, vertegenwoordigd door Wilfried Moons of Inge Saerens, aangestelden en lasthebber, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket voor de inschrijving van de vennootschap in de KBO, bij de btw-administratie, en tevens voor het bekomen van alle vergunningen en attesten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Coordonnées
GET TO THE POINT

Adresse
FOSSELSTRAAT 130C 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande